Dossier - Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

TVVlogo video blue

Wat krijgt de Vlaamse kijker in het voorjaar van 2022 op zijn scherm? Dit dossier bundelt alle artikels over het tv-voorjaar van 2022!

En lost eerste beelden gloednieuwe fictiereeks 'Twee Zomers' van Tom Lenaerts en Paul Baeten

En loste de eerste beelden van de gloednieuwe fictiereeks 'Twee Zomers', van Tom Lenaerts en Paul Baeten, en met een Vlaamse topcast in de hoofdrollen.

Lees meer

En maakt startdatum van nieuw seizoen 'Taboe' bekend

En loste zonet de eerste beelden van het langverwachte tweede seizoen van 'Taboe' met Philippe Geubels. Regisseuse Kat Steppe drukte opnieuw haar stempel op de reeks met haar innemende stijl en prachtige beelden.

Lees meer

Goedele Liekens presenteert in 2022 'De Bachelor' op Play4

Na een succesvolle eerste editie van 'De Bachelorette' met Elke Clijsters, keert Play4 terug met een nieuwe editie van 'De Bachelor'. Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties roept Fabrizio Tzinaridis de hulp in van Goedele Liekens in zijn zoektocht naar ware liefde.

Lees meer

Nathalie Meskens geeft leukste job ter wereld weg: een paradijselijk hotel uitbaten in Zanzibar

Zon, een staalblauwe lucht, azuurblauwe zee, parelwit strand, wuivende palmbomen en een resort dat baadt in luxe. Een droom? Niet in het nieuwe VTM-programma 'Paradijs zoekt Personeel'. Daarin geeft Nathalie Meskens immers de leukste job ter wereld weg: een paradijselijk hotel uitbaten in Zanzibar.

Lees meer

Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Metejoor ruilen spotlights in voor 'Een Echte Job'

Verpleging is een job met een roeping, maar is het ook iets voor vijf bekende Vlamingen? Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, stappen uit de spotlights om zich ten dienste te stellen van anderen in het hart van de medische wereld. Lees meer

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers