'Familie': week 25 (2019) - PREVIEW

Rudi vindt dat Zjef moet zwijgen en Jelle is razend. Benny krijgt slecht nieuws, Mathias ontdekt iets. Guido wil actie ondernemen, Emma blijft zich schuldig voelen. De eerste recensies van Dress & (...)

Lees meer

'Thuis': week 25 (2019) - PREVIEW

Marianne is jarig en Christine twijfelt. Tom krijgt onder zijn voeten, Tamara plaagt Dries. Joren voelt zich schuldig. Christine breekt en Bob is zwaar aangedaan. Nancy is in shock. (...)

Lees meer

'Buren': week 25 (2019) - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan (...)

Lees meer
ECLIPSTV

Eclips TV zendt de mooiste momenten van 'Aan Het Juiste Adres' uit

Eclips TV heeft eind mei seizoen 2 van 39 weken 'Aan Het Juiste Adres' afgerond en zendt nu de mooiste momenten van het voorbije seizoen uit.

Lees meer
logo VIJF logo

VIJF trakteert kijkers op 'One Hot Summer'

Het belooft een hete zomer te worden op VIJF, want de vrouwenzender pakt onder de noemer ONE HOT SUMMER uit met de zwoelste zomerprogramma's.

Lees meer
NRJ Ochtendshow met Kim Muylaert en Michaël Joossens (foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019)

Finale NRJ Open Mic: Hip Hop - VIDEO

Op maandag 17 juni is het zo ver: de finale van de NRJ Open Mic: Hip Hop. Juryleden Flip Kowlier, DVTCH NORRIS en Darrell Cole verkiezen op maandagochtend tussen 8.00 en 9.00 uur de winnaar van de NRJ Open Mic: Hip Hop, live vanuit de NRJ-studio.

Lees meer
'Met Vier in Bed' - Driehoekshoeve (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Met Vier in Bed' zet erfgoed in de kijker

Tijdens de tweede week van 'Met Vier in Bed', van maandag 17 tot en met donderdag 20 juni, wordt er overnacht in enkele erfgoedpareltjes: van een gerestaureerde vierkantshoeve in Zwijndrecht, tot een historische steenkoolsite in Waasmunster.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

'De Kleedkamer' strikt vier Tour-winnaars

Vijftig jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Daarom wijdt Ruben Van Gucht in juni twee extra afleveringen van 'De Kleedkamer' aan La Grande Boucle: een aflevering met vier Belgische ploegleiders die met een van hun renners de Ronde wonnen, en een met de vier laatste Belgische geletruidragers.

logo Discovery Channel logo

Nieuw seizoen van 'Outback Opal Hunters' op Discovery

In een nieuw seizoen van 'Outback Opal Hunters' gaan weer enkele onverschrokken gelukzoekers op jacht naar een van de kostbaarste stukjes steen ter wereld: opaal.

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 25 (2019) - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

'White Lines' (foto: © coopr/Netflix 2019)

Opnames van nieuwe Netflix Original serie 'White Lines' gestart op Ibiza

De opnames van de nieuwe Netflix Original serie 'White Lines' zijn van juni tot oktober op De Balearen, waaronder Mallorca en Ibiza. De serie bestaat uit 10 afleveringen van 60 minuten.

'The Case Against Adnan Syed' (foto: © HBO/oona/Telenet 2019)

Nieuw op Play (More) van Telenet: 'The Case Against Adnan Syed'

In 1999 werd een scholiere van de Baltimore County high school vermoord. Haar ex-vriendje Adnan Syed werd schuldig bevonden en achter de tralies gestoken.

TVV Familie 2019 Bab Buelens (Emma) in 'Familie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Familie'-huwelijk draait uit op een sisser - SPOILER

Het had n van de mooiste dagen uit hun leven moeten worden. Op vrijdag 14 juni draaide het geplande huwelijk van Emma (Bab Buelens) en Guido (Vincent Banic) in 'Familie' echter uit op een sisser.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Loic Van Impe (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Loc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

Loc Van Impe is hot op social media. De 25-jarige foodvlogger- en blogger n zijn recepten zijn enorm populair op zowel Facebook, Instagram als Youtube. Zijn vlotte babbel en gepassioneerde, frisse manier van vertellen en koken, maken dat VTM dit jonge kooktalent dit najaar een eigen kookprogramma geeft, elke weekdag in de vooravond.

Lees meer
Kat Kerkhofs (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Kat Kerkhofs sidekick van Gert Verhulst in 'Dancing With The Stars'

Jani Kazaltzis gaat dit jaar als kandidaat meedoen aan 'Dancing With The Stars' op VIER. Hij geeft het presentatiestokje door aan Kat Kerkhofs. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Lees meer
'Die Huis' met Danira Boukhriss (foto: En -  VRT 2018)

Danira Boukhriss Terkessidis krijgt talkshow op En

En gaat dan toch door met een laatavondtalkshow. Dat weet Het Laatste Nieuws. Danira Boukhriss Terkessidis treedt in de voetsporen van Lieven Van Gils.

Lees meer

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (13/06)