En pakt opnieuw uit met '1 Jaar Gratis'

Van 2001 tot 2008 was '1 Jaar Gratis' een van de populairste quizprogrammas in Vlaanderen. Elf jaar later wordt de succesformule helemaal opgefrist en nieuw leven ingeblazen door Thomas Vanderveken. (...)

Lees meer
'Met Vier in Bed' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Donderdag in 'Met Vier in Bed': De Koolputten in Waasmunster

In Waasmunster, een gemeente middenin de toeristische regio van het Waasland, ligt de historische site De Koolputten. Hier werd in de jaren 30 steenkool opgeslagen en verhandeld.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 17 juni 2019

Het mooie weer speelt de meeste tv-programma's parten. Na 'Thuis' volgt 'Het Journaal' op respectabele afstand. Bij VTM blijft 'Familie' populair. Canvas beleeft een mooie avond.

Lees meer
'Met Vier in Bed' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Woensdag in 'Met Vier in Bed': De Blauwe Hoeve in Zwijndrecht

Op de linkeroever van de Schelde ligt de Antwerpse gemeente Zwijndrecht, net op de grens met het Waasland. Omringd door weiland en polder ligt De Blauwe Hoeve, een gerenoveerde vierkantshoeve uit 1580.

Lees meer
logo VIER logo

Nieuwe reeks 'The Sky is the Limit' met nieuwe gezichten

In het nieuwe seizoen van 'The Sky is the Limit' zullen geen vertrouwde gezichten terugkeren. Dat weet Het Laatste Nieuws. Maker van de reeks, Peter Boeckx, meldt dat er enkel nieuwe personen gevolgd zullen worden.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVV Familie 2018 Krt Rogiers (Lars) in 'Familie' (foto: VTM -  MEDALAAN 2018)

Krt Rogiers blijft bij 'Familie'

Krt Rogiers blijft nog minstens voor drie jaar in de huid kruipen van Lars De Wulf bij 'Familie'. Dat bevestigt de acteur zelf in een interview voor Het Belang van Limburg.

'Grillmasters' (VIER)

(Ex-)winnaars Nick en Kevin worden jury in 'Grillmasters'

De Scandinavische week van 'Grillmasters' brengt de zes overgebleven duos naar de vismijn van Oostende. Daar leren ze vis kuisen, fileren en grillen zoals de IJslanders het het liefst hebben.

logo VTM logo

Nathalie Meskens, Koen Wauters en Guga Bal gaan de strijd aan met VTM-kijkers

Dit najaar gaan 8 onbekende Vlamingen de strijd aan met evenveel VTM-gezichten. Dat doen ze in 'Beat VTM', een gloednieuw programma waarin beide kampen elkaar uitdagen om in 100 dagen tijd een totaal nieuwe discipline aan te leren.

Charlotte Leysen (foto: Ketnet - © VRT 2019)

Charlotte Leysen stopt bij Ketnet en gaat op zoek naar nieuwe wrapper

Vandaag was Ketnet-wrapper Charlotte Leysen op bezoek bij Marathon-radio bij MNM daar kondigde ze aan dat ze dit najaar stopt als Ketnet-wrapper.

Sam, Heidi en Wim tijdens de 'Foute Party' van Qmusic

Wat zijn de favoriete, foute liedjes van de Qmusic-dj's?

Van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni kleurt Qmusic helemaal fout tijdens 'De Foute 528': een week lang de 528 foutste liedjes, gekozen door de Q-luisteraars.

The Hills: New Beginnings' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2019)

'The Hills: New Beginnings' binnenkort op MTV

'The Hills' is back! Deze populaire serie heeft geschiedenis geschreven en keert eindelijk terug bij MTV. In 'The Hills: New Beginnings' geeft de groep originele castleden inzicht in hun luxe leven in Los Angeles.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Charlotte Leysen (foto: Ketnet - © VRT 2019)

Charlotte Leysen stopt bij Ketnet en gaat op zoek naar nieuwe wrapper

Vandaag was Ketnet-wrapper Charlotte Leysen op bezoek bij Marathon-radio bij MNM daar kondigde ze aan dat ze dit najaar stopt als Ketnet-wrapper.

Lees meer
Loic Van Impe (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Loc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

Loc Van Impe is hot op social media. De 25-jarige foodvlogger- en blogger n zijn recepten zijn enorm populair op zowel Facebook, Instagram als Youtube. Zijn vlotte babbel en gepassioneerde, frisse manier van vertellen en koken, maken dat VTM dit jonge kooktalent dit najaar een eigen kookprogramma geeft, elke weekdag in de vooravond.

Lees meer
Kat Kerkhofs (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Kat Kerkhofs sidekick van Gert Verhulst in 'Dancing With The Stars'

Jani Kazaltzis gaat dit jaar als kandidaat meedoen aan 'Dancing With The Stars' op VIER. Hij geeft het presentatiestokje door aan Kat Kerkhofs. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/06)