'Familie': week 4 (2021) - PREVIEW

Benny voelt zich schuldig en Cédric ziet een nieuwe opportuniteit. Raven is woest en zowel Lars als Véronique proberen op hem in te praten. Hanne vertrekt boos bij Jan. Quinten krijgt van iedereen (...)

Lees meer

'Thuis': week 4 (2021) - PREVIEW

Lowie lucht zijn hart bij de verkeerde persoon en Adil gedraagt zich anders. Tom en Kobe gaan op zoek naar een keuken. Britney wil niet gaan lopen met Dieter, Frank en Simonne hebben een vergadering (...)

Lees meer

'Home and Away': week 4 (2021) - PREVIEW

'Home and Away' op VTM 2. Dat is elke dag even wegdromen van zon, zee en strand. Maar ook meeleven met de dagelijkse beslommeringen van de inwoners van Summer Bay. Benieuwd naar deze week? Lees de (...)

Lees meer
Jill in 'Big Brother 2021'

Daarom greep productie 'Big Brother' zo laat in bij zieke Jill

Vorige week was er heel wat commotie omdat de productie van 'Big Brother' erg laat de hulpdiensten contacteerde nadat kandidate Jill 's nachts onwel was geworden. Een bron binnen de productie geeft nu tekst en uitleg in de krant.

Lees meer
'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

VTM zwaait 'Sara' uit met extralange ontknoping

In het voorjaar van 2020 veranderde plots alles. Corona greep om zich heen en 'Familie' moest vroegtijdig het seizoen beëindigen. Als 'noodoplossing' diepte VTM de telenovelle 'Sara' terug op uit het archief. Een schot in de roos!

Lees meer
Cathérine Moerkerke in 'VTM NIEUWS' op VTM

Cathérine Moerkerke vast weekendgezicht van 'VTM NIEUWS'

Cathérine Moerkerke is vanaf nu de vaste presentator van het 'VTM NIEUWS' in het weekend. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Ze vervangt daarmee Dany Verstraeten, maar die verdwijnt niet helemaal.

Lees meer
logo CNN logo

Amerikaans talkshow icoon Larry King overleden

In de Verenigde Staten is de legendarische talkshowpresentator Larry King op 87-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van covid-19. Hij lag sinds eind vorig jaar in het ziekenhuis. Hoewel het even beter met hem leek te gaan, is hij nu toch aan de besmetting gestorven.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Wim Ballieu in 'Bal National' op Njam! (foto: njam! - © Studio 100 2021)

Een programma met ballen: 'Bal National' op njam!

Begin alvast te watertanden want de enige echte Wim Ballieu geeft op njam! zijn geheime tips voor de lekkerste (gehakt)ballen prijs in het gloednieuwe programma 'Bal National'.

'Samson & Marie' - De Wereld is Mooi ' (foto: © Studio 100 2021)

Samson & Marie zingen 'De Wereld is Mooi' (opnieuw in)

Twintig jaar nadat Samson & Gert een grote hit in Vlaanderen en Nederland scoorden met 'De Wereld is Mooi', hebben Samson & Marie het nummer opnieuw ingezongen en lanceren ze deze nieuwe single nu met bijhorende nieuwe clip.

Tom Waes (foto: Eén - © VRT - Johan Jacobs 2020)

Tom Waes bezoekt zondag de Chaussée d'Amour - VIDEO

Tom Waes doet zondag op zijn grote reis door Vlaanderen de provincie Limburg aan. En dan kan een bezoekje aan de beroemde Chaussée d'Amour niet ontbreken.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 21 januari 2021

'Wat een Jaar!' kan de bikkelharde concurrentie met '1 Jaar Gratis' niet aan. 'De Verhulstjes' blijven nog meer dan een half miljoen kijkers een lach en een traan bezorgen. Op Canvas zapt het meeste volk naar 'De Afspraak'.

logo Eleven Sports logo

UFC langer op Eleven Sports

MMA-fans blijven goed zitten bij Eleven Sports. Eleven sloot zonet een nieuwe, meerjarige overeenkomst met Ultimate Fighting Championship (UFC). En de eerstkomende 'UFC Fight Night' serveert meteen een topaffiche: de comeback van Conor McGregor die het opneemt tegen eeuwige rivaal Poirier.

Tinne Oltmans als 'Lisa' (foto: VTM - © DPG Media 2021)

Ontdek de generiek van 'Lisa', ingezongen door Tinne Oltmans

Liefde op het eerste gezicht, spanning tussen halfzussen en een nieuwe wereld die opengaat voor Lisa, dat zijn de ingrediënten van de eerste week van de nieuwe telenovelle 'Lisa' die maandag 25 januari start met een extra lange aflevering bij VTM en op VTM GO.

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier
Tinne Oltmans als 'Lisa' (foto: VTM - © DPG Media 2021)

Ontdek de generiek van 'Lisa', ingezongen door Tinne Oltmans

Liefde op het eerste gezicht, spanning tussen halfzussen en een nieuwe wereld die opengaat voor Lisa, dat zijn de ingrediënten van de eerste week van de nieuwe telenovelle 'Lisa' die maandag 25 januari start met een extra lange aflevering bij VTM en op VTM GO.

Lees meer
'Bye Bye Belgium' (foto: VIER - © SBS Belgium 2021)

VIER volgt in 'Bye Bye Belgium' landgenoten die naar het buitenland vertrekken

In 'Bye Bye Belgium' volgt VIER drie koppels die voorgoed naar het buitenland vertrekken. Maar: een nieuw leven beginnen is zelden zonder risico.

Lees meer
'Mijn Slechtste Beste Vriendin' (foto: © Streamz 2021)

Vrouwelijke topcast viert vriendschap in 'Mijn Slechtste Beste Vriendin', binnenkort nieuw bij Streamz!

De eigenzinnige serie 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' komt uit de pen van Ilse Beyers, de voormalige hoofdredacteur van Dag Allemaal, die eerder het gelijknamige boek schreef.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

John McClane reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon, Jack McClane, te helpen. Die is betrokken geraakt bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen.

'A Good Day To Die Hard', film uit 2013 met oa. Bruce Wiilis, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (21/01)