'Op Weg met Jan': sterke verhalen van El Salvador tot Vietnam

In het tweede seizoen van 'Op Weg met Jan' gaat Jan Van Looveren op een avontuurlijke roadtrip, telkens vergezeld door een straffe vrouw met een sterk verhaal.

Buiten de grenzen van hun land en (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 10 december 2018

'De Slimste Mens ter Wereld' piekt, nu de eindstrijd almaar spannender wordt. 'Bloed, Zweet & Luxeproblemen' wint het duel met 'Hoe Zal ik het Zeggen?'. 'Niveau 4' sluit een succesvol seizoen af op de tiende plek.

Lees meer
UEFA Champions League

Ajax - Bayern München live op Q2

Woensdag 12 december spelen Ajax en Bayern München hun laatste wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League. De Amsterdamse ploeg van trainer Erik ten Hag krijgt Bayern over de vloer en strijdt voor de kopplaats in hun groep.

Lees meer
'Dance As One' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Wie haalt de finale van 'Dance As One?'

De afvalrace is nu écht begonnen in 'Dance As One'. De ballerina’s van Aira Ensemble moesten vorige week het onderspit delven en werden door de jury naar huis gestuurd.

Lees meer
'Over Eten' (foto: Eén - © VRT/Koen Bauters 2018)

Woensdag in 'Over Eten': hoe laat je kinderen gezond eten?

In de voorlaatste aflevering van 'Over Eten' duiken Kobe Ilsen en Danira Boukhriss onder in de wereld van kinderen en eten. Uit de jongste voedselconsumptiepeiling blijkt dat 99% van de lagereschoolkinderen te weinig groenten eet.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Canvas logo

Nieuw seizoen van 'Nachtwacht' op Canvas

Jan Leyers presenteert volgend voorjaar op Canvas een nieuw seizoen van zijn debatprogramma 'Nachtwacht'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Alweer 13 jaar geleden werd de laatste aflevering uitgezonden.

Lut Hannes als Angèle in 'Thuis' (foto: Eén - © VRT/Geert Van Hoeymissen 2018)

Angèle keert terug in 'Thuis'

Begin volgend jaar mogen de fans van 'Thuis' Angèle weer verwelkomen in hun favoriete soap. Het Nieuwsblad schrijft dat actrice Lut Hannes na nieuwjaar weer opnames heeft.

'De Weekenden' - groepsfoto (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2018)

Nieuw op Canvas: 'De Weekenden' met Joris Hessels

'De Weekenden' is een human-interestreeks met Joris Hessels over negen mensen die een cruciaal jaar tegemoet gaan en dat zelf in beeld brengen.

logo Ketnet V3 Ketnet logo V3

Ketnetters kunnen vanaf nu stemmen voor Kinderwoord van het Jaar

In navolging van de verkiezing van het Woord van het Jaar (een initiatief van Van Dale) gaat Ketnet voor de achtste keer op zoek naar het Kinderwoord van het Jaar. Sinds 2012 werkt Ketnet daarvoor samen met Van Dale.

'Rijker Dan Je Denkt?'

Darth Vader in Lego en 3500 Volkswagen-Kever miniatuurtjes in 'Rijker dan je Denkt?'

Het moet niet altijd kunst of design zijn, ook met speelgoed in huis ben je soms rijker dan je denkt. Tijdens de schattingsdag in muziekcentrum De Bijloke in Gent, dinsdag 11 december in 'Rijker dan je Denkt?', brengt een man een enorme Darth Vader mee.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 6, 7, 8 en 9 december 2018

Vandaag krijg je extra veel kijkcijfers van ons. Want naast de lijsten van het afgelopen weekend, heb je van ons ook nog de kijkcijfers van donderdag te goed.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
De DIW Kerstsoirtwée (Canvas)

Speciaal voor De Warmste Week: 'De DIW Kerstsoirtwée'

Bitter was het geduld, maar de vrucht wordt zoet: op zaterdag 22 december palmt De Ideale Wereld de Ancienne Belgique in met de tweede editie van zijn ultieme kerstshow: de 'DIW Kerstsoirtwée'.

Lees meer
'Vrede op Aarde' (foto: Eén - © VRT 2018)

Kom naar een opname van 'Vrede op Aarde' - OPROEP

Heel de kerstvakantie lang nodigt Sven elke dag andere gasten uit om samen met hem terug te blikken op het jaar. Af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond': Manu en Hilde en Jan en Romina zijn dolverliefd

Een half jaar geleden zetten boeren Jan, Manu, Jitse, Jeroen en Bjorn voor het eerst sinds lang voet op Belgische bodem voor de opnames van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

Lees meer

Kijktip van de dag

'De Weekenden' - groepsfoto (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2018)

Lut staat al 41 jaar in het onderwijs en dit schooljaar gaat ze tegen haar zin met pensioen. Kris werd vorig jaar weduwnaar. Hij staat nu alleen in voor de opvoeding van zijn twee tienerkinderen. Omar vluchtte weg uit Syrië en hij wil in België een diploma hoger onderwijs behalen. Jay, een 20-jarige Brusselse ket, wil in 2018 doorbreken met z'n muziekcarrière. En Jo lijdt aan jong-parkinson, hij wil zijn ziekte onder controle krijgen met een operatie.

'De Weekenden', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (10/12)