'Familie': week 8 (2019) - PREVIEW

Zjef krijgt een mentale tik en Emma vreest voor haar relatie met Guido. Marie neemt Lars in vertrouwen en Vronique blijft koppig. Benny wil de B&B van Stefanie uittesten, Jan is achterdochtig. (...)

Lees meer

'Thuis': week 8 (2019) - PREVIEW

Ann moet bekomen en Marianne vraagt Peter om Dries te helpen. Lowie wil Bo opvrolijken, Waldek heeft het niet makkelijk en Jacques stort zijn hart uit. Stan maakt het gezellig bij Tom en Sam vraagt (...)

Lees meer

'Home and Away': week 8 (2019) - PREVIEW

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven (...)

Lees meer
Studio 100

'Boudewijn' wordt opvolger van musical '40-45'

Het gaat goed met de spektakel-musical '40-45'. De ticketverkoop blijft aanhouden en ondertussen staat de teller op meer dan 565.000 tickets. Ongezien in Vlaanderen.

Lees meer
logo VTM Kids logo

VTM KIDS overtreft Hollywood-doelpunt van Neymar - VIDEO

De voetbalvloggers van VTM KIDS slaagden er al een paar keer in om een straffe stunt van een topvoetballer te verbeteren. Deze keer hadden ze het indrukwekkende Hollywood-doelpunt van Neymar in het vizier.

Lees meer
logo Q2 logo

6 dingen die je kan verwachten in de finale van 'America's Got Talent: The Champions' bij Q2

Na vijf weken is het zover, zondag 17 februari om 20.35 uur, zendt Q2 het eerste deel van de finale van 'America's Got Talent: The Champions' uit.

Lees meer
'Reizen Waes Europa: Polen' (foto: Eén - © VRT 2019)

Tom Waes kijkt terug in laatste 'Reizen Waes Europa'

'Reizen Waes Europa' zit erop. Het is mooi geweest. Tijdens zijn reis door Europa heeft Tom dingen gezien waar hij nog nooit van gehoord had en adembenemende avonturen beleefd.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 14 februari 2019

Het Europees voetbal van Club Brugge gooit roet in het eten van de terugkeer van 'Van Algemeen Nut' op En. Ook 'De Wereld Rond met 80-jarigen' levert in. Opvallend is dat 'De Dag' bijzonder goed scoort.

logo Discovery Channel logo

'American Chopper' is terug op Discovery

Nu vader en zoon Teutel weer on speaking terms zijn, kunnen we weer vol verbazing kijken naar hun waanzinnige bouwwerken in 'American Chopper'. Elk in hun eigen shop creren ze de meest extreme custom bikes voor grote klanten.

Kürt Rogiers kust Nathalie Meskens in 'Zijn er nog Kroketten?'

Nieuw seizoen 'De 25' start met meest romantische avontuurtjes

30 jaar VTM betekent ook een overvloed aan archiefbeelden. Daarom ging De 25 nog eens snuisteren in de rijke geschiedenis van MEDIALAAN om de verrassendste, grappigste en ontroerendste momenten te bundelen in thematische countdowns.

Jan Leyers in 'Nachtwacht' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Zaterdag in 'Nachtwacht': China bedreigt Europa

China heeft ons de oorlog verklaard. Dat beweert docent internationale politiek en China-expert Jonathan Holslag in de tweede aflevering van 'Nachtwacht', met Jan Leyers.

logo VTM logo

Een goedgevulde nieuwe VTM-week

Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 februari krijgt Sandra Bekkari in 'Open Keuken' hulp van Dina Tersago. Samen maken ze gezonde ovenschotels.

logo CAZ logo

CAZ viert de jaren '70

Bij CAZ staan van maandag 18 februari tot vrijdag 22 februari de jaren '70 centraal tijdens 'Celebrate the 70's: the movies'. Een hele week lang haalt de zender de beste films uit de seventies boven.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM n op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (14/02)