'Studio Tarara', de eerste dramareeks van Shelter nieuw bij VTM

1993. Achter de schermen van VTM verliezen de acteurs van de populaire sketchshow 'Studio Tarara' zich in een spiraal van zelfdestructie. Ricky (Koen De Graeve) is verslaafd aan drank en drugs, (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 18, 19 en 20 januari 2019

'Reizen Waes' boekt alweer een recordscore. Zaterdag doet 'F.C. De Kampioenen' haasje over met 'Comedy Toppers'. Vrijdag moet 'Hinterland' de duimen leggen voor 'Cinderella' op VTM.

Lees meer
logo VIER logo

'De Sollicitatie' zoekt nieuwe regiopromotor van Brouwerij Haacht

In de derde aflevering van 'De Sollicitatie' gaat Brouwerij Haacht, n van de grootste en eigenzinnigste bierproducenten van Belgi, op zoek naar een dynamische regiopromotor om hun bieren aan de man te brengen.

Lees meer
'Rijker Dan Je Denkt?'

Restaurateur gomt per ongeluk originele handtekening van Salvador Dali uit in 'Rijker dan je Denkt?'

Staf Coppens bevindt zich op dinsdag 22 januari in het walhalla voor 'Rijker dan je Denkt?': de BRAS-rommelmarkt in de Mechelse Nekkerhal.

Lees meer
'Zo Man Zo Vrouw' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Jani transformeert Roberto Black in Frank Galan(ter)

Deze week schiet Jani Robert aka 'Roberto Black' (48) en Chantal (53) uit Roeselaere te hulp. Robert is vrachtwagenchauffeur, maar in het weekend transformeert hij in zanger en rasechte entertainer 'Roberto Black'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Discovery Channel logo

Nieuwe serie 'Master of Arms' op Discovery

Experts in het maken van historische wapens nemen het tegen elkaar op in de nieuwe serie 'Master of Arms'. In de eerste Quickdraw Challenge moeten ze in korte tijd een oud wapen creren, zoals een Middeleeuwse strijdvlegel, een 18e-eeuwse bajonet of een 19e-eeuws bowiemes.

'Just Tattoo Of Us Benelux' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2019)

Koen Kardashian en Jaimie Vaes presenteren 'Just Tattoo of Us Benelux'

Na de succesvolle - en schokkende - seizoenen in de UK en Amerika, volgt MTV nu met haar eerste seizoen van 'Just Tattoo of Us Benelux'!

'Hotel Römantiek' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

'Hotel Rmantiek' komt terug! - VIDEO

'Hotel Rmantiek' op VIER opent voor dit gloednieuwe en derde seizoen de poorten naar het mysterieuze en broeierige oosten.

'#LikeMe' (foto: Ketnet - © VRT 2019)

De clips uit '#LikeMe' - VIDEO

Vorige week zondag konden jonge en minder jonge Ketnetters voor het eerst kennismaken met '#LikeMe', een nieuwe fictiereeks op Ketnet met een hoog musicalgehalte.

Tim Verheyden (foto: Canvas - © VRT 2019)

'Facebook 15: feest of failliet?' nieuw op Canvas

Facebook viert op 4 februari zijn 15de verjaardag. Een maand lang besteedt Canvas op tv en online heel wat aandacht aan die memorabele verjaardag.

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 4 (2019) - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Control Pedro' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

'Control Pedro' zoekt publiek - OPROEP

Dit voorjaar komt Pedro Elias terug met een nieuw seizoen van 'Control Pedro'. Het panelprogramma dat wekelijks het internet fileert en serveert op een bedje van gezonde chaos.

Lees meer
Tom Waes (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Tom Waes zoekt straffe kandidaten voor 'Kamp Waes'

Tom Waes is op zoek naar kandidaten voor een bijzonder nieuw tv-programma: 'Kamp Waes'. In 'Kamp Waes' laat Tom gewone burgers voor het eerst in de geschiedenis proeven van wat de loodzware opleiding van de Special Forces Group van het Belgische leger inhoudt.

Lees meer
logo VTM logo

Figuranten gezocht voor gloednieuwe VTM-reeks - OPROEP

Zin om een dansje te placeren in een gloednieuwe VTM-reeks? De productie is op zoek naar figuranten die in de rol willen kruipen van discotheekgangers.

Lees meer

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (20/01)