VTM NIEUWS gaat op 26 mei voor de grootste live-operatie ooit

Houdt de Vlaming op het einde van de maand genoeg geld over om zijn rekeningen te betalen? Is een bezoek aan de tandarts een jaarlijkse gewoonte of een luxe-uitstap?

Wil de Vlaming zijn (...)

Lees meer

Mis niets van het Eurovisiesongfestival bij En en MNM

Nog een kleine drie weken en dan is het zover: onze kandidaat Eliot verdedigt de Belgische kleuren met zijn nummer 'Wake up' op het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv.

Zijn avonturen op het podium (...)

Lees meer
'Z-Talk' (foto: © Kanaal Z 2019)

Francesca Vanthielen gaat presenteren op Kanaal Z

Op 27 april presenteert Francesca Vanthielen voor het eerst het praatprogramma 'Z-Talk', op Kanaal Z. Francesca vervoegt het team, nu Lynn Wesenbeek zich kandidaat stelde voor de Europese verkiezingen. En keer per maand zal Francesca een uitzending voor haar rekening nemen.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 24 april 2019

Zowel 'Wetsdokters' als 'Helden van Hier' halen geen top 10-plaats. 'Factcheckers' zorgt voor de tweede miljoenentopper op woensdag. 'Blind Gekocht' fietst een mooi parcours op VIER.

Lees meer
'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Laatste Battles van 'The Voice van Vlaanderen'

Ibe, Rune, Petra, Karim, Bram en Wannes, dat zijn de 6 talenten uit team Koen en Bart die al zeker zijn van een plekje in de liveshows van 'The Voice van Vlaanderen'.

Lees meer
'WHAT / IF' (foto: © Coopr/Netflix 2019)

Rene Zellweger in nieuwe Netflix Original-serie 'WHAT / IF'

De duistere thrillerserie 'WHAT / IF' draait om morele kwesties en laat zien wat er gebeurt als men normen en waarden laat varen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Discovery Channel logo

Nieuwe reeks afleveringen van 'Expedition Unknown' op Discovery

In een nieuw seizoen van 'Expedition Unknown' gaat archeoloog Josh Gates weer op zoek naar enkele cultuurhistorische schatten waar nog veel onduidelijkheid over is.

logo Play Sports logo

De highlights van Play Sports

Start van de terugronde in de play-offs, Kohlenpott-derby in Duitsland, snelle wagens in Parijs en Azerbeidzjan, en de ontknoping in de EuroMillions Volley League!

'D5R' (foto: ©oona/Telenet/MNM 2019)

Opnames seizoen 6 van 'D5R' zijn gestart in Gent

Na het uitzonderlijk succes van het vijfde seizoen, zijn in Gent de opnames gestart van de zesde reeks van 'D5R'. De vijf vrienden zetten hun hogere studies verder, met vallen en opstaan. De opnames zullen tot en met 11 mei lopen.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 23 april 2019

'De Columbus' scoort direct een miljoenencijfer voor En en komt net na 'Thuis' op de tweede plaats. 'Familie' is het eerste VTM-programma. 'Gert Late Night' eist een top 10-plaats op.

'Pop-Up Rechtbank' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

'Pop-up Rechtbank': de kracht van een beetje goede wil en een goed gesprek

Dina Tersago ontvangt mensen met een langlopend geschil of juridisch probleem. Ze brengt hen in contact met 4 erevrederechters die partijen helpen verzoenen of aanslepende conflicten hopen te beindigen met een bindende uitspraak.

logo VRT logo VRT

Start-up-werking VRT krijgt internationale navolging

France TV, de Nederlandse Publieke Omroep NPO, de Finse openbare omroep YLE, de BBC en sinds afgelopen maand ook het Duitse ZDF. Dat zijn alvast vijf van de 15 mediaorganisaties die zich in een jaar tijd hebben aangesloten bij de Sandbox Hub.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM n op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

De kandidaten strijden voor een felbegeerde plek in de liveshows door samen - maar ook tegen elkaar - te zingen in een zangarena. De Battles beloven hard te gaan, want elke coach moet hartverscheurende keuzes maken en zijn team voor de helft uitdunnen.

'The Voice van Vlaanderen', om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (24/04)