Gloednieuwe radiostudio’s van Qmusic en Joe officieel geopend

Vanaf vandaag, maandag 20 mei, zenden radiozenders Qmusic en Joe uit vanuit hun gloednieuwe, hoogtechnologische radiostudio’s in het gebouw van MEDIALAAN - de Persgroep Publishing in Vilvoorde.

De (...)

Lees meer
'Jambers in de Politiek' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Paul Jambers achter de schermen bij Geel en Groen

Weinig mensen die geheimen hebben of kunnen achterhouden voor reportagemaker Paul Jambers. Ook politici niet. In het verleden bracht 'Jambers in de Politiek' telkens zijn heel eigen kijk op de politieke strijd.

Lees meer
logo Orange logo

Orange verdubbelt aantal beschikbare zenders op zijn TV-app

Orange Belgium voegt meer dan 20 zenders toe aan zijn Orange TV-app, zowel in het Franstalige als Nederlandstalige pakket. In totaal kunnen onze klanten nu meer dan 40 zenders ontvangen op hun Orange TV-app.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 16 mei 2019

Geubels scoort donderdag zowel op Eén als op VIER. 'Dierendokters 24/7' blijft goed bekeken en ook 'Don't Worry, Be Happy' behoudt een vaste schare fans.

Lees meer
'De Ambassade' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Wordt Syrisch gezin na 17 jaar eindelijk herenigd?

'De Ambassade' volgt maandag in aflevering 6 Sanaa en Sami uit Syrië. Zij willen na 17 jaar eindelijk hun zoon gaan bezoeken in België. Het echtpaar woont al sinds 2001 in de Verenigde Staten, maar door de verhoogde terreurdreiging en hun nationaliteit is reizen al jaren onmogelijk.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Elke Pattyn - VTM NIEUWS (foto: VTM NIEUWS - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Online ochtendnieuws met Elke Pattyn

In de cruciale week voor de verkiezingen trapt Elke Pattyn ‘s ochtends de nieuwsdag af met een relevant ochtendnieuws. Daarin gaat ze dieper in op het verse nieuws van de dag en de thema’s die de campagne domineren.

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De Grote Geldenquête en Het Grote Gelddebat bij VTM NIEUWS

VTM NIEUWS trapt maandag de ultieme verkiezingsweek af met De Grote Geldenquête en Het Grote Gelddebat. Nu de eindsprint naar de verkiezingen op zondag 26 mei echt is ingezet, confronteert Stef Wauters de kopstukken met wat er leeft bij de Vlamingen, en met de vragen die zij hebben over hun geld.

'Liefde voor Muziek' - Kommil Foo (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

De liedjes van Kommil Foo in 'Liefde voor Muziek'

Ze zijn broers, braken door in het legendarische tv-programma 'Morgen Maandag' met Mark Uytterhoeven en scoorden met hun song Ruimtevaarder het beste nummer van de Lage Landen.

logo één logo V3 één V3

Klimaatactivisten verstoren debat in 'De Zevende Dag'

Een groep klimaatactivisten is er zondag in geslaagd te infiltreren in het publiek van 'De Zevende Dag'. Tijdens een debat met onder meer Europees lijsttrekker Guy Verhofstadt werd er plots met confetti gestrooid.

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 21 (2019) - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

logo Neighbours logo

'Buren': week 21 (2019) - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM én op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (16/05)