'Familie': week 51 (2019) - PREVIEW

Begin januari is er bij 'Familie' weer een midseason finale. Dat betekent dat er een aantal spannende dingen staan te gebeuren. En sommige verhalen vallen in hun definitieve plooi. Hier is alvast de (...)

Lees meer

'Home and Away': week 51 (2019) - PREVIEW

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet (...)

Lees meer

'Thuis': week 51 (2019) - PREVIEW

Afgelopen week werd in 'Thuis' een nieuw caf gentroduceerd mt een waardin waarover we momenteel nog niet veel weten. Benieuwd of daar nog spannende verhalen uitkomen. En wat met Jasper? Zal hij de (...)

Lees meer
MNM

Queen voor het eerst op n in MNM1000 met 'Bohemian Rhapsody'

De elfde editie van de MNM1000, de lijst met de favoriete nummers van de MNM-luisteraars, eindigde met een verrassing. Voor het eerst in maar liefst 10 jaar verovert Queen met 'Bohemian Rhapsody' de eerste plaats.

Lees meer
TVV Thuis 2018 Marianne in 'Thuis' (foto: En -  VRT 2018)

'Thuis'-acteurs schitteren in hun eigen gekke kerstclip - VIDEO

De kerstsfeer zit er vollenbak in op de set van 'Thuis'. Kijk hoe de acteurs alle Christmas spirit uit hun lijf persen in deze magische versie van Jingle Bell Rock!

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 12 december 2019

Finalekoorts heerst bij 'De Slimste Mens ter Wereld' en dat zie je aan de kijkcijfers. 'Vandaag over een Jaar', vorig jaar een topper, start voorzichtig. Ruim 300.000 mensen stemmen af op Canvas voor Europees voetbal.

Lees meer
'Belgium's Got Talent' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Dit zijn de 12 finalisten van 'Belgiums Got Talent'

'Belgium's Got Talent 2019' nadert zijn ontknoping. Gisterenavond, in de laatste studioshow, bemachtigden Studio Adagio en Benjamin Ceyssens nog een finaleplaats.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Tytgat Chocolat' (foto: Eén - © VRT/De Mensen 2019)

'Tytgat Chocolat' krijgt eigen Italiaanse remake

De En-fictiereeks 'Tytgat Chocolat' krijgt ruim 2 jaar na de uitzendingen een remake in Itali. Het verhaal van de serie wordt gebruikt voor 'Ognuno Perfetto', wat 'Iedereen is Perfect' betekent.

logo Studio Brussel logo stubru logo

Ex-presentatoren Studio Brussel maken comeback voor 'De Tijdloze 100'

Op 31 december is er traditiegetrouw 'De Tijdloze 100', de iconische lijst met de 100 beste platen aller tijden. Dit jaar pakt Studio Brussel het nog iets groter aan: tijdens de kerstvakantie maken 8 legendarische Studio Brussel-presentatoren even een comeback voor 'De Tijdloze Countdown'.

'The Marvelous Mrs. Maisel' - seizoen 3 (foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2019)

Amazon Studios kondigt vierde seizoen van 'The Marvelous Mrs. Maisel' aan

Amazon Studios heeft vandaag aangekondigd dat er vierde seizoen van de Emmy en Golden Globe-Award winnende komedie 'The Marvelous Mrs. Maisel' komt.

'Samson en Gert' (foto: Ketnet - © VRT 1998)

Ketnet viert 30 jaar Samson & Gert

Samson & Gert zijn al 30 jaar te zien op de openbare omroep. Daarom viert Ketnet deze bijzondere verjaardag met heel wat specials en een heuse Samson & Gert- marathon.

logo een logo Eén logo

Wat brengt het voorjaar van En ons?

Na het succes van de soap 'Dertigers' vorig jaar, zendt En komend voorjaar drie keer per week de Vlaamse remake van 'First Dates' uit, en wel in volle primetime. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

'Kerst op Chateau Meiland' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

VIJF zendt 'Kerst op Chateau Meiland' uit

Wat enig! Chateau Meiland komt met Kerst terug naar VIJF. Op 25 december is het eerste deel van de kerstspecial van de Nederlandse reality reeks te zien op VIJF.

DOSSIER: De Warmste Week 2019

volledig dossier
De Warmste Week 2019

Ketnet en Radio 2 doorkruisen het land voor De Warmste Week

Tijdens De Warmste Week trekken Ketnet Brandt Weer en Radio 2 er iedere dag samen op uit. De Ketnet Brandt Weer-wagen en De Warmste Spits van Radio 2 strijkt neer in maar liefst 6 verschillende steden.

Lees meer
Dieter Coppens en Kevin - 'Down the Snow' (foto: Eén - © VRT 2019)

Dieter Coppens en Kevin opnieuw op pad voor De warmste week in nieuwe 'Down the Snow'

Dieter Coppens en Kevin, uit het eerste seizoen van 'Down the Road', gaan binnenkort opnieuw een grote uitdaging aan: in een nieuwe Down the snow liften ze speciaal voor De warmste week van Rusland naar Belgi om zo geld in te zamelen voor het goede doel GimmeShelter, een vzw die zich inzet voor daklozen in Vlaanderen.

Lees meer
Fien Germijns, Eva De Roo en Joris Brys (foto: Studio Brussel - © VRT 2019)

Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns draaien jouw verzoekplaten tijdens De Warmste Week

Over exact 16 dagen start De Warmste Week. De Warmste Week is de voorbije jaren uitgegroeid tot de grootste solidariteitsbeweging in Vlaanderen, ondersteund en gedragen door alle VRT-netten.

Lees meer

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

'Alleen Elvis' sluit het seizoen af in stijl, met een van populairste n grappigste vrouwen van Vlaanderen: Maaike Cafmeyer. De jonge, verlegen Maaike droomt er eerst van om vroedvrouw te worden of lerares godsdienst, maar het wordt toch actrice. Ze begint in het theater, maar doorbreken naar het grote publiek doet ze via televisie en haar onweerstaanbare rol in het komische programma 'Het Geslacht De Pauw'. Het bezorgt haar populariteit en het imago van 'zotte doos' terwijl ze evenzeer een stille kant heeft. Haar man is professioneel cellist en samen met hun twee dochters musiceren vindt ze erg belangrijk. Ze heeft ook een nostalgische kant waarin ze het leven niet altijd als een cadeau ziet. 'Dat vrolijke blondje is dan misschien niet mijn natuurlijke staat, het maakt wel deel van me uit. Als je voor niemand een bedreiging vormt, ben je altijd veilig'.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', om 22.00 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (12/12)