Spanningen lopen al hoog op in 'Temptation Island'

Terwijl in het vrouwenresort het blitzbezoek van de uitdagende verleidsters nog zwaar nazindert, krijgen Heikki, Roger, Sidney en Morgan het bezoek van hun bronstige concurrenten.

Rick vraagt de (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 20 februari 2019

'Pano' haalt merkelijk betere resultaten dan de vorige jaargangen. 'Eviva Espana' verslaat 'De Luizenmoeder' en 'Hotel Römantiek' vinden we op een 15de plek.

Lees meer
'Race naar de Kid's Choice Awards' (Nickelodeon)

Nederlands-Belgische genomineerden 'Kids' Choice Awards 2019' bekend

De Nederlandse en Vlaamse genomineerden voor het grootste kidsfestijn en SLIME-spektakel van het jaar, de Nickelodeon 'Kids' Choice Awards 2019', zijn bekend!

Lees meer
Merijn Casteleyn (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Milaan-San Remo en Ronde van Lombardije komende jaren bij VTM

Wielerfans blijven de volgende jaren goed zitten bij VTM want ook de volgende seizoenen zijn de twee topklassiekers Milaan-San Remo en de Ronde van Lombardije live te volgen bij VTM.

Lees meer
logo De Mol logo (VIER)

'De Mol' begint... zonder Mol

Op zondag 10 maart begint het nieuwe seizoen van 'De Mol' op VIER. En voor het eerst in de geschiedenis begint het avontuur zonder mol. De zender loste alvast een eerste trailer.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Natalia in 'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Drukt Natalia af voor eigen nummer 1 in 'The Voice'?

De tweede auditieaflevering van 'The Voice van Vlaanderen' ging ruim over het miljoen kijkers, goed voor een marktaandeel van 32,2% (VVA 18-54, live+4).

Bob Van Der Veken in 'De Collega's' (foto: © VRT)

Acteur Bob Van Der Veken is overleden

In de nacht van zondag op maandag is acteur Bob Van Der Veken overleden. Hij was 90 jaar. Van Der Veken werd legendarisch als directeur Thienpondt in de BRT-serie 'De Collega's'.

logo Play Sports logo

De highlights van Play Sports

Toppers in de Jupiler Pro League, enkele veelbelovende voetbalduels in het buitenland en de terugrondes in de 1/16de finales van de Europa League!

'Cold Case: Wie heeft Sally Vermoord?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

De zoektocht gaat verder in 'Cold Case: Wie heeft Sally Vermoord?'

In deze derde aflevering van 'Cold Case' is Vlaanderens meest gerespecteerde rechter en voormalig assisenvoorzitter Edwin Van Fraechem hard voor de onderzoekers die de moord op Sally Van Hecke onderzochten.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 19 februari 2019

Eén blijft de kijkcijferstrijd op dinsdag winnen met 'Rond de Noordzee' en het nieuwe seizoen van 'Bargoens'. 'Studio Tarara' doet het goed bij VTM en VIER trekt kijkers naar zich toe met de Champions League.

'Van Algemeen Nut' (foto: Eén - © VRT 2018)

Steven Van Herreweghe haalt acteerdebuut van Tom Waes van onder het stof

Tom Waes is een alleskunner met eigen tv-programma's. Vanaf zondag speelt hij de hoofdrol in de nieuwe fictiereeks 'Undercover' op Eén. Dat was ooit anders. Steven vond in het VRT-archief een verrassend fragment terug van maar liefst 24 jaar geleden. Toen begon Tom zijn carrière als bescheiden acteur voor lassers en elektriciens van Belgacom.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM én op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Tijdens de 39e uitreiking van The Brit Awards treden onder anderen George Ezra, Dua Lipa, Rag'n'Bone Man, Sam Smith en Jess Glynne op. Dua Lipa en Anne-Marie zijn beiden vier keer genomineerd. 'Shotgun'-zanger George Ezra drie keer. Wie kan zijn nominaties verzilveren?

'The Brit Awards', om 22.30 uur op Q2.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (20/02)