'Familie': week 4 (2020) - PREVIEW

Jonas is wanhopig op zoek naar werk. Vronique heeft iets aan Cdric te vertellen en dat stelt de verhoudingen tussen de twee weer op scherp. Patrick wil Jenny verrassen en Amlie doet een (...)

Lees meer

'Thuis': week 4 (2020) - PREVIEW

Waldek kan troost gebruiken en Thilly heeft een verrassing voor Adil. Femke is boos, tussen Tamara en Lowie blijft een gespannen sfeer hangen. Rosa is in haar nopjes door een nieuwe klant. Angle en (...)

Lees meer
De Disney Top 30 op Joe (foto: Joe - © DPG Media 2020)

Let it Go van Frozen op nummer 1 in de Disney Top 30 bij Joe

Het liedje 'Let it Go' uit de film 'Frozen' is door de Joe-luisteraars verkozen tot favoriete Disneysong. Dat maakten Joe-djs Sven Ornelis en Anke Buckinx zonet bekend vanuit Disneyland Paris waar ze de Disney Top 30 presenteerden tussen 12.00 en 15.00.

Lees meer
logo Canvas logo

Geert Mak in Europa: de pop van Poetin

Wat doet het met een democratie als je niet meer om de machthebbers mag lachen? Was de leiderscultus rond Poetin te voorzien geweest?

Lees meer
logo Discovery logo

'River of No Return' op Discovery

Verscholen in de canyons van het prachtige berglandschap van Idaho woont een kleine gemeenschap van avonturiers die van deze plek hun thuis hebben gemaakt.

Lees meer
logo Home and Away logo 2019

'Home and Away': week 4 (2020) - PREVIEW

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De Columbus' (foto: Eén - © VRT 2019)

Nieuwe gasten voor 'De Columbus'

Het derde seizoen van het erg populaire programma 'De Columbus', waarin Wim Lybaert er met een bekende Vlaming op uit trekt, is pas later dit voorjaar te zien op En, maar we kennen al wel twee gasten. Maaike Cafmeyer en Ingeborg zullen namelijk meerijden met 'De Columbus'. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

logo VRT logo VRT

Vakbonden verlengen stakingsaanzegging bij de VRT

Volgens het Nieuwsblad hebben de drie vakbonden bij de VRT, ACOD-VRT, ACV-VRT en VSOA-VRT, hun stakingsaanzegging, die al loopt sinds 15 oktober, verlengd tot eind juli. Dat doen ze om hun ongerustheid over de toekomst over de openbare omroep en zijn medewerkers duidelijk te maken en kracht bij te zetten.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 16 januari 2020

Iedereen leeft mee met Kiana in 'Blokken'. De recordkoorts stuwt het kijkcijfer naar dik 900.000 fans. 'Familie' wipt nog eens over 'VTM NIEUWS'. 'De Recherche' haalt net de top 10 niet en 'De Ideale Wereld' is het best bekeken programma op Canvas.

Karl Vannieuwkerke (foto: Eén - © VRT 2019)

Drukke sportzomer voor Karl Vannieuwkerke

Het belooft een goedgevulde sportzomer te worden met zowel het EK voetbal, de Ronde van Frankrijk als de Olympische Spelen in Tokio. En verzorgt de omkadering voor al deze uitzendingen en duidt Karl Vannieuwkerke aan als presentator voor deze 'moeder aller sportzomers'. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

'Homo Universalis' - 'Iedereen Beroemd' (foto: Eén - © VRT 2019)

'Homo Universalis' op verplaatsing

'Homo Universalis', de populaire rubriek van 'Iedereen Beroemd', is vanaf 24 januari terug met een nieuw seizoen. In de spelrubriek op En gaan 100 nieuwe mannen en vrouwen dagelijks een uitdaging aan in de hoop gekroond te worden tot de nieuwe homo universalis.

'Het Huis' - Lynn Wesenbeek (foto: Eén - © VRT 2019)

Carrirewending voor Lynn Wesenbeek

Ex VTM-nieuwsanker en -omroepster Lynn Wesenbeek trekt naar de VRT, waar ze in de raad van bestuur zal zetelen. Dat lezen we in Het Nieuwsblad.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
MIA's 2019 (Eén)

Laura Tesoro, Lost Frequencies en Zwangere Guy op de MIA's

Laura Tesoro zal optreden tijdens de dertiende editie van de MIAs. Dit nieuws maakte ze bekend tijdens de avondspits bij 'Planeet De Cock' op MNM.

Lees meer
'Beste Kijkers' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Wie wordt door de VTM-kijkers bekroond met de 'Beste Kijkers Award'?

In de eerste, speciale aflevering van 'Beste Kijkers' op woensdag 8 januari om 21.10 uur bij VTM, reikt Nathalie Meskens voor het eerst de 'Beste Kijkers Awards' uit.

Lees meer
logo VTM logo

VTM gaat op zoek naar de strafste LEGO bouwers in gloednieuwe show LEGO MASTERS

Ze zijn een absoluut fenomeen en worden wereldwijd door jong en oud gestapeld. Binnenkort zorgen de kleurrijke LEGO blokjes ook op het kleine scherm voor ongeziene taferelen.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Philip N rgaard heeft zijn werk voor de antiterreureenheid op een laag pitje gezet. Als een jonge Syri-strijdster na haar terugkeer in Denemarken belangrijke informatie aan hem doorspeelt, kan hij niet anders dan op onderzoek uitgaan.

'Gidseltagningen', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (16/01)