Terugkeer van 'De Pfaffs' mogelijk

Jean-Marie Pfaff sluit niet dat er een vervolg komt op de 290 afleveringen van 'De Pfaffs', de docuserie die jarenlang te zien was bij VTM. Dat heeft Pfaff zelf gezegd in Dag Allemaal.

Maar een (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 15 juli 2019

De spektakelzege van Wout Van Aert in de Ronde van Frankrijk zorgt voor een miljoenencijfer voor 'Vive le Vélo'. Ook 'Het Journaal' én 'F.C. De Kampioenen' scoren hoog. 'Lili en Marleen' is alweer het best bekeken VTM-programma. 'Topdokters' krijgt die eer op VIER.

Lees meer
logo Eleven Sports logo

Eleven Sports, RTBF en VRT samen voor EK Hockey in Antwerpen

Eleven Sports, RTBF en VRT bundelen de krachten voor een maximale 'covering' van het EK Hockey dat volgende maand in Antwerpen plaatsvindt.

Lees meer
'Met Vier in Bed' - The New Challenge (foto: VTM - © DPG Media 2019)

The New Challenge in Gierle woensdag in 'Met Vier in Bed'

Net buiten het centrum van Gierle, een gezellig dorp in de Antwerpse Kempen, vind je The New Challenge. De B&B is gevestigd in een pand dat heel wat tv-kijkers bekend zal voorkomen: het werd gebruikt voor de opnames van de VTM-reeks 'Matroesjka's'.

Lees meer
'13 Reasons Why' (foto: © Netflix 2019)

Zelfmoordscène weg uit '13 Reasons Why'

Netflix heeft alsnog de felbesproken zelfmoordscène van tienermeisje Hannah uit seizoen 1 van '13 Reasons Why' weggehaald. Er was heel veel kritiek op omdat ze voor meer zelfmoorden zou hebben gezorgd.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - seizoen 10 (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Het rommelt bij 'De Buurtpolitie'

Eind juni verstuurde VTM in een persbericht het nieuws dat er 'een nieuwe wind' zou waaien doorheen het populaire vooravondprogramma 'De Buurtpolitie'. Maar er zit meer achter, zo blijkt nu. Dat schrijft Dag Allemaal.

logo Discovery Channel logo

Strijd om de Everglades woensdag op Discovery

De Everglades zijn in gevaar. Dit subtropische paradijs in het zuiden van Florida kampt met een vreemde indringer die het gemunt heeft op alles wat op zijn pad komt: de Birmese python.

Play More

Binnenkort seizoen 2 van 'Succession' op Telenet - VIDEO

'Succession' vertelt het verhaal van de familie Roy, eigenaars van een de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 12, 13 en 14 juli 2019

'Vive le Velo' blijft Vlaanderens favoriete programma van het moment. 'F.C. De Kampioenen' en 'Lili en Marleen' zijn aan mekaar gewaagd. De éénmalige 'Switch' op zaterdag boert goed. En ook de Ronde van Frankrijk blijft goede zaken doen.

Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Telefacts Zomer': partycrashen met de adel aan de Côte d'Azur

'Telefacts Zomer' volgt op dinsdag 16 juli de adel op hun zomervakantie. Prinses Camilla van Bourbon-Sicilië brengt haar vakantie door in Saint-Tropez, net als prins Charles-Henri, een rechtstreekse afstammeling van de Franse koning Charles X.

'Aan Het Juiste Adres' Zomer (Eclips TV)

De gasten van deze week in 'Aan het Juiste Adres'

Dit zijn de gasten die je deze week op Eclips TV terug ziet in de zomerse herhaling van 'Aan het Juiste Adres'. Kijken kan van maandag 15 tot vrijdag 19 juli.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - seizoen 10 (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Het rommelt bij 'De Buurtpolitie'

Eind juni verstuurde VTM in een persbericht het nieuws dat er 'een nieuwe wind' zou waaien doorheen het populaire vooravondprogramma 'De Buurtpolitie'. Maar er zit meer achter, zo blijkt nu. Dat schrijft Dag Allemaal.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Eerste (najaars)plannen Vlaamse zenders

De zomervakantie is nog niet eens in de helft en toch kijken we al reikhalzend uit naar het najaar op tv. Achter de schermen van zenders en productiehuizen wordt momenteel hard gewerkt aan de herfstschema's.

Lees meer
Jens Dendoncker bij audities 'Belgium's Got Talent' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Jens Dendoncker valt in voor Niels Destadsbader bij audities 'Belgium's Got Talent'

Niels Destadsbader is even out met een acute rugblessure. Niels stelt het wel, en zal snel opnieuw te been zijn. Alleen is lang op één stoel blijven zitten voor hem de volgende dagen echt wel een praktisch probleem.

Lees meer

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (15/07)