2 jongeren praten exclusief met koning Filip voor Rode Neuzen Dag-special van 'Telefacts NU'

Rode Neuzen Dag, op vrijdag 4 december, komt stilaan in zicht. Die dag kan iedereen 10 uur lang luisteren en kijken naar een live radioshow: 'ShareYourSong' op Qmusic en bij VTM. De crme de la crme (...)

Lees meer

VRT neemt afscheid van Martine Tanghe: 'Dank dat je bij ons was, Martine!'

Op maandag 23 november werd Martine Tanghe 65 jaar en vandaag presenteerde zij voor het laatst Het journaal op En. Nu gaat Martine met welverdiend pensioen. Zo komt een einde aan haar lange en rijke (...)

Lees meer
logo RTL Belgium logo

RTL Belgium volledig in handen van RTL Group

De internationale RTL Group kondigde aan dat het tot een principeakkoord is gekomen met zijn medeaandeelhouders in de Belgische tv- en radio-activiteiten van de Group om hun aandelen in RTL Belgium te verwerven tegen betaling in contanten en eigen aandelen van RTL Group.

Lees meer
Dina Tersago (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Dina Tersago presenteert nieuw programma 'Huis Gemaakt' bij VTM

Een eigen huis kopen, het wordt voor jonge koppels alsmaar moeilijker. En dat terwijl er in Vlaanderen heel wat verborgen parels staan te wachten om door verbouwers onder handen genomen te worden.

Lees meer
logo TLC logo

Nieuw seizoen van 'Welcome To Plathville' te zien bij TLC

Er is veel veranderd in de ooit zo hechte familie Plath, het gezin waar de tijd lang leek te hebben stilgestaan. Op hun landgoed renden de kinderen rond op blote voeten, klommen in bomen en vingen insecten terwijl televisie, internet en social media taboe waren.

Lees meer
logo Discovery logo

Historische serie 'War Factories' op Discovery

De Tweede Wereldoorlog was de eerste oorlog waar technologie uiteindelijk de doorslag gaf. Een groot deel van het strijdtoneel vond plaats in de fabrieken waar in no-time compleet nieuw wapentuig werd ontwikkeld en op grote schaal geproduceerd.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Factcheckers' (foto: Eén - © VRT 2020)

Malafide slotenmakers, 'dokter smartphone' en gezonde groenten: 'Factcheckers' is terug!

Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille gaan in het tweede seizoen van 'Factcheckers' onverminderd door met hun missie: checken wat er nu eigenlijk klopt van de tsunami aan berichten, beweringen en weetjes die we dagelijks over ons heen krijgen over van alles en nog wat.

Martine Tanghe en Jan Wauters bij Klara naar aanleiding van 50 jaar Tom Lanoye in 2008(foto:  © VRT 2008)

Martine Tanghe wint Grote Prijs Jan Wauters

Martine Tanghe is na afloop van haar laatste journaaluitzending uitgeroepen tot winnaar van de negende Grote Prijs Jan Wauters. Het journaalanker van VRT NWS is de favoriete taalvirtuoos van de jury.

'Ik Vertrek uit Vlaanderen' - de familie Troquet (foto: VTM 2 - © DPG Media 2020)

Laatste aflevering van 'Ik Vertrek uit Vlaanderen' volgt familie Troquet naar Frankrijk

Vorige week zagen de VTM 2-kijkers hoe de pastazaak van familie Rombaut in Geraardsbergen plaats moest maken voor B&B 'Casa Flora' aan de Costa del Sol in 'Ik Vertrek uit Vlaanderen'.

'Het Huis' met Siska Schoeters (foto: Eén -  VRT 2020)

'Het Huis' met Siska Schoeters: 'Ik heb altijd een antwoordje klaar'

Van Siska Schoeters is bekend dat zij alles 'durft te vragen'. Maar ook Eric Goens durft door te vragen. En Siska Schoeters durft ook te antwoorden, zo blijkt in deze bijzonder openhartige aflevering van 'Het Huis'.

'Cheyenne & Lola' (foto: Eén/VRT/Streamz - © Toon Aerts 2020)

En-reeks 'Cheyenne & Lola' vanaf 1 januari 2021 in preview op Streamz

Vanaf 1 januari kan je het nieuwe jaar inzetten door deze gloednieuwe reeks te bingen op Streamz. 'Cheyenne & Lola' is een Frans-Vlaamse coproductie, geregisseerd door Vlaming Eshref Reybrouck ('Undercover') en geschreven door de Franse Virginie Brac ('Engrenages', 'Les beaux mecs').

'Ja, Chef!' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Restaurants uit 'Ja, Chef!' draaien op volle toeren enkele weken na heropening

Financieel blijft 2020 ook voor de toprestaurants in ons land een zware dobber. 'We hebben met moeite vijftig euro om schoenen te kopen', vertelt Filip De Pauw.

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier
Dina Tersago (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Dina Tersago presenteert nieuw programma 'Huis Gemaakt' bij VTM

Een eigen huis kopen, het wordt voor jonge koppels alsmaar moeilijker. En dat terwijl er in Vlaanderen heel wat verborgen parels staan te wachten om door verbouwers onder handen genomen te worden.

Lees meer
logo De Mol logo (VIER)

'De Mol' dit voorjaar in Duitsland

Dat 'De Mol' in het voorjaar van 2021 terug te zien is op VIER was al eerder bekend gemaakt. Maar de locatie was nog een goed bewaard geheim. Maar wie donderdag naar 'De Slimste Mens ter Wereld' keek, weet intussen waar het spannende spel zich dit seizoen afspeelt.

Lees meer
'Big Brother 2021' bij VIER en VIJF en RTL5

Dit is de startdatum van 'Big Brother 2021' op VIER

Het is aftellen naar de start van 'Big Brother 2021'. Peter Van de Veire en de Nederlandse Geraldine Kemper trappen het nieuwe seizoen op gang, meteen na de feestdagen in 'Big Brother: de start'.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De succesvolle spoedarts Vanessa Turner woont al enkele jaren in Los Angeles. Dit jaar wil ze de kerstdagen voor het eerst sinds lang nog eens bij haar familie doorbrengen en ze keert terug naar haar geboortestadje. Daar krijgt ze te horen dat haar vader Bruce, een huisarts, besloten heeft om zijn praktijk stop te zetten. Stilletjes hoopt hij dat Vanessa de praktijk zal verderzetten. Bovendien krijgt Vanessa opnieuw gevoelens voor haar grote jeugdliefde Mitch. Dit alles plaatst haar voor een groot dilemma: terugkeren naar Los Angeles en daar een mooie promotie binnenhalen, of in haar geboortedorp blijven en een nieuw leven opbouwen.

'The Christmas Cure', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (29/11)