Samenwerking 'Thuis' en Infrabel voor bloedstollende aflevering op treinsporen

'Thuis' stevent af op zijn seizoensfinale. Voor het volgende week zover is, staat er deze week ook al heel wat spannends te gebeuren. Hieronder alle informatie over de komende afleveringen, met (...)

Lees meer

'Make Belgium Great Again' lanceert eerste actie voor nieuw seizoen

'Make Belgium Great Again' keert dit najaar terug met een gloednieuw seizoen en dat is nu al duidelijk in het straatbeeld te zien.

Frances Lefebure trok op woensdag 19 juni samen met een groep (...)

Lees meer
'First Dates NL' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

'First Dates Nederland' nu ook in Vlaanderen op tv bij VIJF

Het belooft een hete zomer te worden, want VIJF pakt onder de noemer One Hot Summer uit met de zwoelste zomerprogramma's.

Lees meer
logo Play Sports logo

De highlights van Play Sports

Ook deze week moeten de Zuid-Amerikaanse topploegen volop aan de bak in de Copa Amrica! Breit Uruguay een vervolg aan zn flitsende openingswedstrijd?

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 18 juni 2019

'Thuis' wipt op dinsdag weer over 'De Columbus', maar haalt het miljoen kijkers niet. 'Familie' blijft op peil, net als 'Lili en Marleen'. VIER duikt nog eens op met 'Love Island', 'De Campus Cup' is het best bekeken Canvas-programma.

Lees meer
'Met Vier in Bed' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Donderdag in 'Met Vier in Bed': De Koolputten in Waasmunster

In Waasmunster, een gemeente middenin de toeristische regio van het Waasland, ligt de historische site De Koolputten. Hier werd in de jaren 30 steenkool opgeslagen en verhandeld.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Thomas Vanderveken (foto: Eén - © VRT 2019)

En pakt opnieuw uit met '1 Jaar Gratis'

Van 2001 tot 2008 was '1 Jaar Gratis' een van de populairste quizprogrammas in Vlaanderen. Elf jaar later wordt de succesformule helemaal opgefrist en nieuw leven ingeblazen door Thomas Vanderveken.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 17 juni 2019

Het mooie weer speelt de meeste tv-programma's parten. Na 'Thuis' volgt 'Het Journaal' op respectabele afstand. Bij VTM blijft 'Familie' populair. Canvas beleeft een mooie avond.

'Met Vier in Bed' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Woensdag in 'Met Vier in Bed': De Blauwe Hoeve in Zwijndrecht

Op de linkeroever van de Schelde ligt de Antwerpse gemeente Zwijndrecht, net op de grens met het Waasland. Omringd door weiland en polder ligt De Blauwe Hoeve, een gerenoveerde vierkantshoeve uit 1580.

logo VIER logo

Nieuwe reeks 'The Sky is the Limit' met nieuwe gezichten

In het nieuwe seizoen van 'The Sky is the Limit' zullen geen vertrouwde gezichten terugkeren. Dat weet Het Laatste Nieuws. Maker van de reeks, Peter Boeckx, meldt dat er enkel nieuwe personen gevolgd zullen worden.

TVV Familie 2018 Krt Rogiers (Lars) in 'Familie' (foto: VTM -  MEDALAAN 2018)

Krt Rogiers blijft bij 'Familie'

Krt Rogiers blijft nog minstens voor drie jaar in de huid kruipen van Lars De Wulf bij 'Familie'. Dat bevestigt de acteur zelf in een interview voor Het Belang van Limburg.

'Grillmasters' (VIER)

(Ex-)winnaars Nick en Kevin worden jury in 'Grillmasters'

De Scandinavische week van 'Grillmasters' brengt de zes overgebleven duos naar de vismijn van Oostende. Daar leren ze vis kuisen, fileren en grillen zoals de IJslanders het het liefst hebben.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Make Belgium Great Again' in Leuven (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Make Belgium Great Again' lanceert eerste actie voor nieuw seizoen

'Make Belgium Great Again' keert dit najaar terug met een gloednieuw seizoen en dat is nu al duidelijk in het straatbeeld te zien.

Lees meer
Charlotte Leysen (foto: Ketnet - © VRT 2019)

Charlotte Leysen stopt bij Ketnet en gaat op zoek naar nieuwe wrapper

Vandaag was Ketnet-wrapper Charlotte Leysen op bezoek bij Marathon-radio bij MNM daar kondigde ze aan dat ze dit najaar stopt als Ketnet-wrapper.

Lees meer
Loic Van Impe (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Loc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

Loc Van Impe is hot op social media. De 25-jarige foodvlogger- en blogger n zijn recepten zijn enorm populair op zowel Facebook, Instagram als Youtube. Zijn vlotte babbel en gepassioneerde, frisse manier van vertellen en koken, maken dat VTM dit jonge kooktalent dit najaar een eigen kookprogramma geeft, elke weekdag in de vooravond.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (18/06)