'Thuis' neemt afscheid van actrice Monika Van Lierde (dokter Ann)

Actrice Monika Van Lierde nam donderdagavond afscheid van Thuis. Ze vertolkte al sinds de start van de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen dokter Ann De Decker, een iconisch personage. (...)

Lees meer

Eerste groepsnummer, unieke backstagebeelden én oplopende strijd in 'The Masked Singer'

Terwijl Vlaanderen nog niet goed bekomen is van de emotionele ontmaskering van Zeemeermin vorige week, schakelt 'The Masked Singer' op vrijdag 23 oktober alweer een versnelling hoger.

De finale (...)

Lees meer
logo Ketnet V3 Ketnet logo V3

Ketnet en 13 kinderzenders roepen 12 november uit tot Europese Vriendschapsdag

Ketnet zingt en danst voor vriendschap met de actie #SayHi Corona overheerst het leven, niet enkel van volwassenen maar ook van kinderen. Daarom slaan Ketnet en dertien kinderzenders uit de hele wereld de handen in elkaar en roepen ze 12 november uit tot Europese Vriendschapsdag.

Lees meer
logo Klara logo

Klara brengt met 'The Original Soundtrack' de beste filmmuziek aller tijden

De World Soundtrack Awards in Gent vieren dit jaar hun twintigste verjaardag. En om dát te vieren, maken filmjournalisten Robin Broos en Jeroen Struys op zaterdag 24 oktober 'The Original Soundtrack': een marathonuitzending met de beste filmmuziek, een hele dag lang live vanuit Gent.

Lees meer
'Vranckx' (Canvas)

Zaterdag een nieuwe Nomaden-reportage in 'Vranckx': The Conversation

Louise Van Assche is geboren en getogen in België en heeft Congolese roots. Een jaar geleden verhuisde ze naar Austin, de hoofdstad van Texas. Daar kwam ze middenin de Black Lives Matter-protesten terecht.

Lees meer
Thomas Vanderveken in 'Alleen Elvis Blijft Bestaan' (foto: Canvas - © VRT 2020)

Tom Barman zaterdag in 'Alleen Elvis Blijft Bestaan'

Muzikant Tom Barman maakt ook films, video’s en komt nu ook naar buiten met zijn fotografie. Een duizendpoot die negen zeer eigenzinnige fragmenten mee brengt.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Mijn Keuken Mijn Restaurant' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Dit duo moet als eerste de deuren van hun restaurant sluiten in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

Donderdagavond besloten de juryleden van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' wie als eerste duo de wedstrijd moest verlaten en hun restaurant moest sluiten. NIET verder lezen als je de aflevering nog niet hebt gezien.

Amazon Prime Video

Nu te zien op Prime Video: 'The Americans'

De serie speelt zich af in de jaren tachtig met de Koude Oorlog als achtergrond. Het drama gaat over het complexe huwelijk van twee KGB spionnen die zich voordoen als Amerikanen.

logo Netflix logo

Nieuwe serie met Kristen Bell 'The Woman in the House' op Netflix

Anna's (Kristen Bell) hart is gebroken en sindsdien is elke dag hetzelfde. Ze ziet de wereld aan haar voorbijgaan. Wanneer er een knappe buurman tegenover haar komt wonen, begint Anna licht aan het einde van de tunnel te zien.

logo Apple TV+ logo

'Bruce Springsteen’s Letter to You'-documentaire vrijdag in première op Apple TV +

Het nieuwe studioalbum van Bruce Springsteen met The E Street Band, 'Letter to You', wordt vrijdag gereleased. Bruce Springsteen-fans over de hele wereld krijgen een kijkje achter de schermen bij het creatieve proces van de iconische kunstenaar in de documentaire speelfilm 'Bruce Springsteen's Letter to You' van Apple Original Films.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 21 oktober 2020

'De Slimste Mens' wipt over 'Iedereen Beroemd' naar een derde plaats op woensdag én haalt ook meer dan een miljoen kijkers. Alle kijkcijfers van woensdag vind je hier.

RAPHA (foto: MNM - © VRT 2020)

RAPHA is MNM Rising Star 2020

Donderdagavond is RAPHA op MNM uitgeroepen tot de winnaar van 'MNM Rising Star 2020'. 'Ik ben super blij dat ik dit heb gewonnen! Dit is een kans waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou krijgen', zo zegt ze.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Free Love Paradise' bij VTM 2

Dit is 'Free Love Paradise': nieuw relatie-experiment van VTM 2 rond vrije liefde nu al bij Streamz

Je levenslang binden aan één partner: is dat nog wel van deze tijd? Het is de hamvraag in het nieuwe programma 'Free Love Paradise', dat vanaf vandaag, donderdag 22 oktober, in preview op Streamz te zien is en op donderdag 5 november bij VTM 2 start.

Lees meer
'Latem Leven' op VTM 2

VTM 2 start Vlaamse versie van 'Ik Vertrek' en volgt opvallende bewoners van Sint-Martens-Latem

Reizen naar het buitenland vanuit de zetel en wegdromen bij de verhalen uit een mooi stukje Vlaanderen. Dat kan de kijker vanaf 3 november doen tijdens de nieuwe dinsdagavond bij VTM 2.

Lees meer
'Het Huis' met André Hazes (foto: Eén/VRT - © Het Nieuwshuis 2020)

Nieuw seizoen 'Het Huis' met onder andere Rik Verheye, Élodie Ouédraogo en Jacques Vermeire

Voor het zesde seizoen van 'Het Huis', vanaf dinsdag 3 november te zien op Eén, nodigt Eric Goens opnieuw verrassende, boeiende en interessante figuren uit.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VIER logo

John en Jane Smith zijn een doorsnee koppel met een doorsnee leven en een lichtjes uitgeblust huwelijk. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren - zonder dat de ander het weet - tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer ze allebei een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, gaan de poppen aan het dansen. 'Tot de dood ons scheidt' krijgt opeens een andere betekenis.

'Mr. & Mrs. Smith', film uit 2005 met Brad Pitt en Angelina Jolie, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (21/10)