Ontslag Elke Pattyn: 'VTM stopt NIET met middagnieuws'

Gisteren meldde VTM NIEUWS in een kort bericht dat het afscheid had genomen van Elke Pattyn. De samenwerking met het nieuwsanker werd 'in onderling overleg' stopgezet. Lees: Pattyn werd ontslagen. (...)

Lees meer
'K3 Dromen' (foto: VTM KIDS - © DPG Media 2019)

K3 is er nu ook voor de allerkleinsten

Vanaf woensdag 18 september kunnen de allerkleinsten terecht in de kidswereld van VTM GO voor de nieuwe reeks 'K3 Dromen'.

Lees meer
Bart Kaëll in '(h)ALLOOMEDIA' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Bart Kall wordt metalzanger in '(h)ALLOOMEDIA' - VIDEO

Is Bart Kall de man die zou headbangen? Die vraag stelt Luk Alloo zich vanavond in een nieuwe '(h)ALLOOMEDIA'. 'Mijn broer luisterde vroeger eerder naar Pink Floyd en Lou Reed, dus ik ben wel met die muziek opgegroeid', aldus Bart.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 17 september 2019

'Thuis' gaat over het miljoen en dat is meteen weer het enige miljoenencijfer in de lijst. VIER lokt veel voetbalfans met de Champions League. Zo goed als alle andere programma's moeten het met wat minder doen.

Lees meer
'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Buurtpolitie'-acteur wordt tegengehouden in de 'Wegpolitie'

'De Buurtpolitie' duikt op in 'De Wegpolitie'. Acteur Eric Peeters, die al 12 seizoenen lang het onthaal in de VTM-reeks 'De Buurtpolitie' verzorgt, wordt door Luk Alloos 'Wegpolitie' langs de kant van de weg gezet terwijl hij samen met zijn vrouw onderweg is.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Callboys' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Uitgelaten sfeertje donderdag in 'Callboys'

'Fundamenteel is er eigenlijk niets veranderd.' De boekingen lopen binnen, de sfeer is uitgelaten: de Callboys bereiken een zeldzaam hoogtepunt.

'Ketnet Brandt Weer' (foto: Ketnet - © VRT 2019)

Ketnet zet zich opnieuw in voor De Warmste Week met 'Ketnet Brandt Weer'

Ook dit jaar zet Ketnet zijn schouders onder 'De Warmste Week'. Na veel warme edities van 'Ketnet Koekenbak' gaat Ketnet dit jaar voor een nog bredere warme actie: 'Ketnet Brandt Weer'.

logo E! logo

Het verhaal achter de krantenkoppen in nieuw seizoen van 'Keeping Up With The Kardashians'

De hitserie van televisiezender E! komt terug voor haar zeventiende seizoen. 'Keeping Up With The Kardashians' is vanaf 15 september te zien op E!

Cartoon Network

Cartoon Network, Awel enPuck Moonen roepen kinderen op om in actie te komen tegen pesten

Het nieuwe schooljaar is ondertussen enkele weken onderweg en kinderen beginnen zo langzaamaan te wennen aan hun nieuwe school, klas en klasgenoten.

Koen Wauters en Esmée in 'Over Winnaars' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Obstakelrun wordt zowel fysieke als mentale overwinning voor Esmee

De 30-jarige Esmee uit Oudenaarde klautert stilaan recht na een bijzonder moeilijke periode. Ze werd ooit gekroond tot Miss Meetjesland, maar kreeg nadien af te rekenen met donkere gedachten.

De Warmste Week 2019

Dit jaar kan je ook als vrijwilliger bijdragen aan De Warmste Week

Vanaf morgen woensdag 18 september is het nog drie maanden aftellen voor De Warmste Week 2019. In de week voor kerst, van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 december, viert De Warmste Week de massale inzet van Vlaanderen in een grootse, verbindende mediaweek, met de steun van alle VRT-netten.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'K3 Dromen' (foto: VTM KIDS - © DPG Media 2019)

K3 is er nu ook voor de allerkleinsten

Vanaf woensdag 18 september kunnen de allerkleinsten terecht in de kidswereld van VTM GO voor de nieuwe reeks 'K3 Dromen'.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Boer zkt Vrouw De Wereld Rond' start maandag met extra lange aflevering

Dit voorjaar stelde VTM n stoere boerin en vier avontuurlijke single boeren voor. Ze wonen in alle uithoeken van de wereld en hebben daar een heel bijzonder leven opgebouwd.

Lees meer
Ketnet kick-off 2019 (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

Ketnet lanceert najaar tijdens 'Ketnet Kick-off'

Vanochtend kwamen de Ketnetters te weten wat Ketnet de komende maanden voor hen in petto heeft. Met de intussen legendarische 'Ketnet Kick-off' gaf Ketnet ht startschot van een najaar om van te smullen.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/09)