Ketnet Junior bedankt de zorgverleners met bijzonder 'Tik Tak'-filmpje (VIDEO)

De coronamaatregelen hebben bij televisiemakers de normale gang van zaken overhoop gegooid en dat geldt ook voor het team achter 'Tik Tak'. Zij werken sinds 13 maart elk afzonderlijk vanuit hun kot (...)

Lees meer

Luk Alloo sprokkelt 's nachts emotionele verhalen

Luk Alloo duikt donderdag 9 april om 21.30 uur opnieuw de nacht in in 'Alloo in de Nacht'. Luk ontmoet Wendy, die opgroeide in een jeugdinstelling en op haar 17 jaar alleen ging wonen.

Nu doet ze (...)

Lees meer
logo radio 2 logo

Radio 2 lanceert extra Beste Buren Huiskamerconcert op Paasmaandag

In coronatijden brengt Radio 2 optredens van bekende Vlaamse artiesten naar alle huiskamers met de Beste Buren Huiskamerconcerten.

Lees meer
Kürt Rogiers (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

Dit zie je vrijdag 10 april bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, vrijdag 10 april, op een rijtje.

Lees meer
'Temptation Island' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Koppel wordt betrapt op valsspelen in 'Temptation Island'

De koppels en de vrijgezellen op 'Temptation Island' worden ruw wakker geschud door een totaal onverwachte wending. Bedrog kent vele vormen, maar deze vorm had niemand kunnen voorzien.

Lees meer
logo radio 2 logo

Radio 2 steekt met 'Helden van de Dag' alle Vlamingen een hart onder de riem

Radio 2 lanceerde aan het begin van deze week de verbindende actie 'Helden van de Dag'. Met deze actie wil De (letterlijk) Grootste Familie van Vlaanderen heel wat mensen en beroepsgroepen die in coronatijden volop in de weer zijn voor iedereen in de schijnwerpers zetten.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 7 april 2020

Drie programma's maken de dienst uit als miljoenentopper. Het nieuwe 'Kinderwens' start vrij goed, 'Politie 24/7' scoort ook weer goed. 'Het Parket' levert wat in. 'De Afspraak' blijft mooie resultaten boeken.

logo DPG Media logo

Dit zie je donderdag 9 april bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, donderdag 9 april, op een rijtje.

Ya Bae Debsy uit 'Influencers' op VIER

Ya Bae Debsy uit 'Influencers' lanceert eerste single 'Pony' (VIDEO)

Iedereen kan influencer worden, althans online. Op tv is de belangstelling eerder beperkt voor het nieuwe 'Influencers'van VIER. Dat houdt Debsy echter niet tegen om haar eerste single uit te brengen. Bekijk nu de officile videoclip!

'Expeditie Robinson 2020' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Psychologische spel wordt steeds harder op 'Expeditie Robinson'

De groep liet Thomas vorige week winnen. Ze vonden dat hij de videoboodschap verdiende. Samen met Koen, vervoegde hij Ruth op winnaarseiland. Alle drie kregen ze een boodschap van vrienden en/of familie te zien, een emotioneel gebeuren.

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

'De Columbus' rijdt weer uit op En

Vanaf 30 april trekt Wim Lybaert opnieuw de wijde wereld in. En 'De Columbus' gaat verder. Letterlijk, want dit seizoen zorgt elke bestemming voor een nieuwe start. Waar de ene reis eindigt, vertrekt de andere met een volgende gast.

'Is Dit Nu Later?' - Evi Hanssen (foto: Joe - © DPG Media 2020)

Evi Hanssen focust in nieuw radioprogramma op positieve kant coronacrisis

Evi Hanssen is vanaf 25 april elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur te horen bij Joe in het gloednieuwe radioprogramma 'Is Dit Nu Later?'. Daar vertelde ze alles over tegen Sven Ornelis in de Joe-ochtendshow.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Blind Getrouwd' - start (foto: VTM - © DPG Media 2020)

VTM zoekt vrijgezellen voor nieuw seizoen 'Blind Getrouwd'

Goed nieuws! Het 5de seizoen van 'Blind Getrouwd' loopt nog volop, maar VTM kijkt vooruit en start de voorbereidingen van een nieuw seizoen. Ben je single? En wil je na uitgebreide testen en research laten koppelen aan een onbekende? Schrijf je dan nu in!

Lees meer
'Gert Late Night' in Oostende (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

'Gert Late Night' needs you!

'Gert Late Night' is terug! Vanaf maandag 6 april palmen ze de late avond van VIER opnieuw in. Maar door de coronacrisis zal alles anders, of toch niet? Gert en James zijn creatief en hebben jouw hulp nodig. Ben je single? Dan is dit het moment om met James in bed te kruipen. Ook de actualiteit blijft centraal staan. 'GLN' zoekt mensen die op dit moment het COVID-19-virus hebben.

Lees meer
'First Dates' (Eén)

Tweede seizoen voor 'First Dates'. Schrijf je nu in!

Ook in lockdown zorgt En voor de nodige romantiek met 'First Dates'. Het huidige seizoen is nog volop bezig, maar En bestelt nu al een tweede seizoen en zoekt nieuwe vrijgezellen!

Lees meer

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (07/04)