'Familie': week 22 (2019) - PREVIEW

Heeft Véronique het bij het rechte eind over Marie en Mathias? Ze wil alleszins Iris helpen en zo de waarheid te weten komen. Stefanie moet opnieuw een brandende auto blussen. En Jelle dreigt de (...)

Lees meer

'Thuis': week 22 (2019) - PREVIEW

Hoe loopt het af met Paulien? Waren Tim en Adil nog op tijd? En hoe gaat het verder tussen Tom en Marianne? Je ziet het vanaf maandag in een nieuwe week van 'Thuis'. (...)

Lees meer
TVVlogo black

Love Koppels uit België en Nederland gezocht! - OPROEP

Productiebedrijf Blue Circle is dit moment bezig met de voorbereidingen voor een groot nieuw realityprogramma. Daarvoor zoekt de productie koppels uit Nederland en België.

Lees meer
logo Sporza logo

Heel wat wieleractie op Sporza in juni

Als opwarming voor de Tour de France, dé wielerafspraak bij uitstek, kunnen koersliefhebbers gedurende de hele maand juni voor hun favoriete sport terecht bij Sporza.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 20, 21, 22 en 23 mei 2019

Een hele hoop kijkcijfers in één keer, dat zie je niet elke dag. Maar we bieden ze je vandaag wel aan. Kwestie van wat interessant leesvoer te hebben dit weekend.

Lees meer
'Orange is the New Black' - seizoen 7 (foto: © Netflix/Coopr 2019)

Netflix kondigt laatste seizoen 'Orange is the New Black' aan - VIDEO

Deze zomer komt de baanbrekende hitserie 'Orange is the New Black' ten einde. Netflix onthulde een teaser en de eerste beelden die aankondigen dat de geliefde serie eindigt met het zevende en tevens laatste seizoen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

De gezichten van 'VTM NIEUWS' (foto: VTM NIEUWS - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

26 mei: de grootste en langste live-operatie ooit van VTM NIEUWS

Meer dan ooit tevoren is VTM NIEUWS op 26 mei overal live, op dé plekken waar het allemaal gebeurt bij de verkiezingen voor het Vlaams, federaal en Europees parlement.

logo Joe logo

Joe-luisteraars stemmen Bryan Adams op nummer 1 in de Celebrate the 80's Top 1000

Een hele week lang, van maandag 20 mei tot vrijdag 24 mei 2019, draaiden de Joe-dj’s in duo’s de 1000 favoriete 80’s-platen van de Joe-luisteraars tijdens de Celebrate the 80’s Top 1000.

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters leidt 'Het Laatste Debat'

De hoofdrolspelers van de verkiezingen krijgen bij VTM een laatste kans hun punt te maken. Morgenavond leiden Stef Wauters en politiek journalist Jan Demeulemeester in VTM NIEUWS van 19.00 uur rechtstreeks 'Het Laatste Debat'.

Luc Verschueren in 'De Rotonde' (foto: Radio 2 - © VRT 2019)

Luc Verschueren neemt na 40 jaar afscheid van de microfoon

Na 40 jaar achter de Radio 2-microfoon stopt Luc Verschueren met wekelijks radioprogramma’s maken. In 1979 ging Luc bij Omroep Brabant & Oost-Vlaanderen aan de slag en in 1985 begon hij met Sportkaffee voor omroep Limburg.

logo Play Sports logo

De highlights van Play Sports

De strijd om het laatste Europese ticket van de Jupiler Pro League, Formule 1 in de straten van Monaco en de Red Panthers nemen het op tegen China!

ECLIPSTV

Eclips TV neemt kanaal van Evenaar over op 1 juni

Eclips TV is op 30 april 2019 tot volledige overeenstemming gekomen met de Evenaar partners om vanaf 1 juni 2019 de uitzendingen onder de naam Eclips TV te gaan verderzetten. Evenaar blijft als reismerk wel bestaan en krijgt een vast primetime tv-slot op Eclips TV.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM én op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (23/05)