Ketnet-acteur overlijdt na elektrocutie

Arne Decock, drie jaar geleden de hoofdrolspeler in een musical van Ketnet is overleden nadat hij in een elektriciteitspaal klom en geëlektrocuteerd werd. Dat meldt VTM NIEUWS.

Arne Decock (18) (...)

Lees meer

'Thuis': week 8 (2019) - PREVIEW

Ann moet bekomen en Marianne vraagt Peter om Dries te helpen. Lowie wil Bo opvrolijken, Waldek heeft het niet makkelijk en Jacques stort zijn hart uit. Stan maakt het gezellig bij Tom en Sam vraagt (...)

Lees meer

'Familie': week 8 (2019) - PREVIEW

Zjef krijgt een mentale tik en Emma vreest voor haar relatie met Guido. Marie neemt Lars in vertrouwen en Véronique blijft koppig. Benny wil de B&B van Stefanie uittesten, Jan is achterdochtig. (...)

Lees meer
logo ZES logo

ZES telt af naar de Oscars

In opbouw naar de spannende uitreiking van de OSCARS© staan er vanaf maandag 18 februari enkel en alleen maar films die ooit één of meerdere OSCARS© in de wacht wisten te slepen op het menu van ZES.

Lees meer
'Huizenjagers' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Papa Chico zoekt pand voor B&B aan de Noordkust in 'Huizenjagers'

In de vierde week van 'Huizenjagers' stranden de makelaars aan de Noordkust. Opvallende kandidaat-koper op dinsdag 19 februari is Pierre Hauters, beter bekend als clown Papa Chico.

Lees meer
Play More

De Oscars 2019 live op Play More van Telenet

Tijdens de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari zetten filmliefhebbers wereldwijd zich weer klaar achter hun televisiescherm. Dan worden vanuit Los Angeles, de hoofdstad van de filmwereld, de 91e Academy Awards ofwel Oscars uitgereikt.

Lees meer
'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars' (Foto: Spike - © Viacom Benelux 2019)

Traditional Style zet tattooduo's op scherp in eerste aflevering 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars'

Wie heeft de beste tattoo shop van de Benelux? Op die vraag volgt in de aankomende weken het antwoord in het Spike programma 'Ink Master: Meester van de Lage Landen - Shop Wars'!

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Belga Sport

'Belga Sport' maandag over de opgang en teloorgang van Moneytron

Aan het begin van het Formule 1-seizoen van 1989 probeert het zoveelste kleine team zichzelf naar de respectabele subtop te lanceren.

'De Veiligheid van het Land' (foto: Eén - © VRT 2019)

WK-gekte in 'De Veiligheid van het Land'

De hete zomer van 2018 wordt volledig beheerst door de WK-gekte. Hoe beter onze Duivels in Rusland presteren, hoe drukker het wordt voor de veiligheidsdiensten in België.

'Stukken van Mensen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Tiany Kiriloff imponeert met metalic disc dress van Audrey Hepburn in 'Stukken van Mensen'

In de vierde aflevering van 'Stukken van Mensen' wordt er weer met hoge bedragen gegoocheld voor enkele unieke en bijzondere voorwerpen. Ook Tiany Kiriloff - één van de populairste mode-influencers van België en oprichtster van de recent opgedoekte lifestylewebsite Belmodo.be - heeft zo’n uniek stuk in haar bezit: een metalic disc dress van de Spaanse modeontwerper Paco Rabanne.

'Topdokters' - Dr. Van Braeckel (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Maandag longarts Dr. Van Braeckel in 'Topdokters'

In de vierde aflevering volgt 'Topdokters' longarts dr. Eva Van Braeckel op de voet. Zij is één van de weinige artsen in België die gespecialiseerd is in mucoviscidose bij volwassenen.

Finale NRJ-Open Mic (foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019)

Wie wint de eerste editie van de NRJ-Open Mic?

Maandag 18 februari zit er in de NRJ-ochtendshow van Michael en Kim zot veel volk. En veel zot volk! Want de drie finalisten van NRJ-Open Mic strijden er om de podiumplaatsen én het voorprogramma van de nieuwe show 'William Boeva & Friends' op 22 maart in CC Aalst.

'Blind Getrouwd' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Groeien koppels op huwelijksreis naar elkaar toe in 'Blind Getrouwd'?

De derde aflevering van 'Blind Getrouwd' werd live het best bekeken dit seizoen, met maar liefst 1.053.000 kijkers de avond zelf. Ondertussen dikte het cijfer nog aan tot 1.288.610, goed voor een marktaandeel van 47,3% (live +3, VVA 18-54).

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM én op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Over Water' (foto: Eén - © VRT/Toon Aerts 2018)

John ziet zijn plannen uitkomen en de pionnen op het bord bewegen zoals hij het voorzien had. Maar voor dat succes betaalt hij een veel hogere prijs dan hij voorzien had.

Slotaflevering van het eerste seizoen.

'Over Water', om 20.45 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (14/02)