Familie Planckaert terug naar de eenvoud en warmte van 1970

Leven zoals in de seventies, met een stoof in de woonkamer die dienst doet als centrale verwarming n kookeiland, een zwart-wit tv en echte Vlaamse kost op het bord: een grote breuk met het heden is (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 15 januari 2019

'Eigen Kweek' blijft de lijst aanvoeren en verdringt 'Thuis' weer eens naar plek 2. 'Urbanus 70' blijf in de top 5 en ook de ingelaste 'Pano'-aflevering kan op veel bijval rekenen. 'Familie' is het best bekeken VTM-programma van de avond.

Lees meer
'Op Weg met Jan' (foto: En -  VRT 2018)

'Op Weg met Jan' donderdag met ex-zeilster Evi Van Acker

Evi heeft in haar zeilcarrire zowat de hele wereld afgereisd, en ze verbleef twee derde van het jaar in het buitenland. Maar eigenlijk heeft ze van alle landen waar ze was weinig meer gezien dan de havens, het water en haar logies.

Lees meer
logo 1989 VTM logo 1989

Eerste teaser 'Studio Tarara' (VTM)

Het is 1993. Achter de schermen van VTM maken we kennis met de acteurs van 'Studio Tarara', waar een mysterieuze zelfmoord de hele studio mee in een onderzoek sleurt.

Lees meer
'De Gouden Schoen 2019' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Q-dj langs de lijn bij De Gouden Schoen

Terwijl Ruud Vormer zich klaarmaakt voor de machtsoverdracht van de Gouden Schoen, trekken ook de awarduitreikers hun mooiste pak aan voor de voetbal-hoogmis van het jaar.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

The Park - 'De Dag' (foto: © oona/Telenet 2019)

Telenet en The Park lanceren Virtual Reality-beleving van fictiereeks 'De Dag'

Na de succesvolle release van 'De Dag' op Play en Play More en de start van de serie op VIER, lanceert Telenet nu ook een Virtual Reality experience in The Park gebaseerd op de reeks.

'Fata Morgana' in 'De Ideale Wereld' (foto: Canvas - © VRT/Woestijnvis 2019)

'De Ideale Wereld' haalt 'Fata Morgana' vanonder het stof

Na Neerpelt in 2008 moet nu ook Overpelt zijn vijf sterren verdienen - deze week in 'De Ideale Wereld' op Canvas. Om de start van het nieuwe seizoen luister bij te zetten, haalt 'De Ideale Wereld' deze week het populaire En-programma 'Fata Morgana' vanonder het stof.

MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2019)

Exclusieve content 'Ex on The Beach: Double Dutch' online

De afgelopen negen weken heb je in het vierde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' de avonturen kunnen volgen van onze 8 sexy Nederlandse en Vlaamse singles.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 14 januari 2019

'Hoe Zal ik het Zeggen?' doet het ook bij de voorlaatste aflevering erg goed. 'Blokken' zit weer op winterritme en ook 'Dertigers' blijft populair. Op VIER is een herhaling van 'Geubels en de Belgen' het best bekeken programma.

Maarten Ketels in 'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Maarten Ketels doet intrede als nieuwe concirge in 'De Luizenmoeder'

'De Luizenmoeder' ging vorige week uitstekend van start met maar liefst 1.113.378 kijkers, goed voor een marktaandeel van 44,7% (VVA 18-54, live+5).

'Dertigers'  (foto: Eén/VRT - © Warner Bros. België 2019)

En bestelt nieuw seizoen van 'Dertigers'

De laatavondsoap 'Dertigers' is op En een onverwacht succes. De reeks haalt gemiddeld zo'n 750.000 kijkers (inclusief uitgestelde kijkers). Reden genoeg dus om nu al een tweede seizoen te bestellen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Tom Waes (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Tom Waes zoekt straffe kandidaten voor 'Kamp Waes'

Tom Waes is op zoek naar kandidaten voor een bijzonder nieuw tv-programma: 'Kamp Waes'. In 'Kamp Waes' laat Tom gewone burgers voor het eerst in de geschiedenis proeven van wat de loodzware opleiding van de Special Forces Group van het Belgische leger inhoudt.

Lees meer
logo VTM logo

Figuranten gezocht voor gloednieuwe VTM-reeks - OPROEP

Zin om een dansje te placeren in een gloednieuwe VTM-reeks? De productie is op zoek naar figuranten die in de rol willen kruipen van discotheekgangers.

Lees meer
John Leo - 'The Voice Senior' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen van 'The Voice Senior'

Op talent staat geen leeftijd. En al zeker niet op muzikaal talent. Dat bewees de winnaar van het eerste seizoen van 'The Voice Senior'. Wil jij in de voetsporen treden van John Leo? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe seizoen!

Lees meer

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturi leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (15/01)