Nieuwe leden bij de KetnetBand

De KetnetBand heeft groot nieuws: de band verwelkomt maar liefst drie nieuwe leden: Michiel De Meyer, Elindo Avastia en Cline Verbeeck.

Samen met Giovanni Kemper, Sien Wynants en Maureen (...)

Lees meer

Faroek vraagt weer live tips om misdrijven op te lossen

Dinsdag 19 maart gaat VTM gerechtsspecialist Faroek zgnes opnieuw live op zoek naar tips van kijkers in een nieuw seizoen van 'Faroek Live'. Vijf weken lang zal hij tijdens een rechtstreekse (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 15, 17 en 17 maart 2019

We hebben een weekend achter de rug zonder miljoenentoppers. 'The Voice van Vlaanderen' blijft populair. En op zondag vechten Jeroen Meus, de vooralsnog onbekende 'Mol' en Tom Waes het onder mekaar uit.

Lees meer
15 jaar Bumba

Bumba viert 15e verjaardag!

Bumba bestaat 15 jaar! Het vrolijkste clowntje van de lage landen vermaakt al jarenlang het jongste publiek van Nederland en Belgi. Met 220 afleveringen op televisie in 33 verschillende landen, 300 miljoen views op YouTube (1.5 miljard minuten) en elk jaar weer uitverkochte theaterzalen mag de clown nu 15 kaarsjes uitblazen.

Lees meer
'Studio Tarara' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

De 24 Uur van Studio Tarara van start

Wie is er bij 'Studio Tarara' van het dak gesprongen? Wiens mysterieuze dood wordt nu al wekenlang onderzocht door agent Pascal (Boris Van Severen)? Het is alvast niet Ricky Bolsens (Koen De Graeve).

Lees meer
logo VTMKZOOM logo

Boete voor VTMKZOOM (nu VTM KIDS)

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) controleerde de uitzendingen van VTMKZOOM (2 december 2018, 8u-20u). Bij deze controle stelt de VRM vast dat vijf keer sprake is van een overschrijding van het maximaal toegelaten percentage zendtijd voor reclame en telewinkelen per klokuur.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo VRT logo VRT

VRT krijgt dubbel zo veel klachten in 2018

De vraag naar interactiviteit bij de burger blijft jaar na jaar stijgen. de toenemende digitale aanwezigheid speelt daarin een belangrijke rol. Mediagebruikers bekijken en beluisteren ons aanbod waar, wanneer en hoe ze dat willen.

'The Miracle' (foto: Canvas/VRT - © Sky Italia 2019)

Nieuw op Canvas: Italiaanse topreeks 'The Miracle'

Na 'My Brilliant Friend' in de kerstvakantie presenteert Canvas met 'The Miracle' ('Il Miracolo') opnieuw een prestigieuze Italiaanse televisiereeks die de ziel van het land perfect weet te vatten.

'Rond de Noordzee' (foto: Eén - © VRT 2019)

'Rond de Noordzee': Arnout Hauben krijgt pech op zee

In de zesde aflevering van 'Rond de Noordzee', op 19 maart, worden Arnout Hauben en zijn kameraden getroffen door pech, onderweg rond de Noordzee.

'Undercover' (foto: Eén - © VRT 2018)

'Undercover' kaapt prijs weg op Cinequest Film Festival in Californi

Groot nieuws uit Californi: de En-fictiereeks 'Undercover', een productie van De Mensen, heeft op 17 maart tijdens de slotceremonie van het award winning Cinequest Film Festival een prestigieuze prijs gewonnen.

Liesbeth De Pillecyn - De Mol 2019 (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2019)

Eerste afvaller van 'De Mol'

Vandaag is in de tweede aflevering van 'De Mol' meteen de eerste deelnemer naar huis gestuurd. De afvaller had het minst aantal vragen juist over wie d Mol zou kunnen zijn.

Celien Deloof in 'Huizenjagers' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Celien Deloof showt makelaarstalent in 'Huizenjagers'

Vanaf maandag zetten drie nieuwe 'Huizenjagers' alles op alles in de Noorderkempen, de regio rond Kapellen, Turnhout en Mol. En van de makelaars is alvast geen onbekend gezicht: Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM n op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Komen te Gaan' (foto: Eén - © VRT 2019)

Gert Verhaert heeft een OCMW-begrafenis van een verongelukte motorrijder. Er komt echter veel meer volk dan verwacht. Marieke Depoorter gaat samen met vader Joris de muziekinstallatie testen in de kerk van Houtave. Tijdens de uitvaart loopt toch niet alles zoals gepland. En Greet Chielens overweegt de aankoop van een eigen bos om daar ceremonies te organiseren.

'Komen Te Gaan', om 21.25 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/03)