Joe-luisteraars stemmen Bryan Adams op nummer 1 in de Celebrate the 80's Top 1000

Een hele week lang, van maandag 20 mei tot vrijdag 24 mei 2019, draaiden de Joe-djs in duos de 1000 favoriete 80s-platen van de Joe-luisteraars tijdens de Celebrate the 80s Top 1000.

Het (...)

Lees meer
Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters leidt 'Het Laatste Debat'

De hoofdrolspelers van de verkiezingen krijgen bij VTM een laatste kans hun punt te maken. Morgenavond leiden Stef Wauters en politiek journalist Jan Demeulemeester in VTM NIEUWS van 19.00 uur rechtstreeks 'Het Laatste Debat'.

Lees meer
Luc Verschueren in 'De Rotonde' (foto: Radio 2 - © VRT 2019)

Luc Verschueren neemt na 40 jaar afscheid van de microfoon

Na 40 jaar achter de Radio 2-microfoon stopt Luc Verschueren met wekelijks radioprogrammas maken. In 1979 ging Luc bij Omroep Brabant & Oost-Vlaanderen aan de slag en in 1985 begon hij met Sportkaffee voor omroep Limburg.

Lees meer
logo Play Sports logo

De highlights van Play Sports

De strijd om het laatste Europese ticket van de Jupiler Pro League, Formule 1 in de straten van Monaco en de Red Panthers nemen het op tegen China!

Lees meer
ECLIPSTV

Eclips TV neemt kanaal van Evenaar over op 1 juni

Eclips TV is op 30 april 2019 tot volledige overeenstemming gekomen met de Evenaar partners om vanaf 1 juni 2019 de uitzendingen onder de naam Eclips TV te gaan verderzetten. Evenaar blijft als reismerk wel bestaan en krijgt een vast primetime tv-slot op Eclips TV.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Q2 logo

De highlights van Q2

Op zondag 26 mei is er om 20.35 uur de finale van het elfde seizoen van 'Britain's Got Talent'. Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid zijn op maandag 27 mei om 22.25 uur terug met het 25ste seizoen van het Brits autoprogramma 'Top Gear'.

logo CAZ logo

'Deadline 25/5' terug op CAZ

Naar aanleiding van de verkiezingen op 26 mei brengt CAZ de serie 'Deadline 25/5' met Charlotte Vandermeersch op zaterdag 25 mei.

logo Eleven Sports logo

Eleven zendt Finale Copa del Rey uit

Na recentelijk de rechten van de Duitse bekerfinale en van de MLS aan het voetbalaanbod te hebben toegevoegd, verzekerde Eleven Sports zich nu ook van de exclusieve uitzendrechten van de finale van de Spaanse Copa Del Rey.

logo Ketnet V3 Ketnet logo V3

Ketnet wordt morgen Petnet

De Pet op tegen Kanker is een massaal succes geworden. Duizenden Ketnetters hebben hun Kom op tegen Kanker-pet gepimpt.

NewsCity - DPG Media (foto: © DPG Media 2019)

De Persgroep wordt DPG Media

De Persgroep versterkte zich het afgelopen jaar door de volledige overname van MEDIALAAN (moederbedrijf van diverse commercile radio- en televisiezenders in Belgi) en Independer (vergelijkingssite van financile producten in Nederland).

'Open Keuken met Sandra Bekkari' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'Open Keuken'

Voorlopig komen er geen nieuwe afleveringen van 'Open Keuken'. Voedingsdeskundige Sandra Bekkari, die de voorbije 2 jaar bij VTM te zien was met een dagelijks tv-programma over gezonde recepten, last een tv-pauze in.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM n op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (19/05)