VTM gaat voor een GREAT najaar met 11 nieuwe programma's

VTM wil dit najaar verder inzetten op de creatieve vernieuwing. De vooravond krijgt een nieuw jasje, de broers Coppens die zichzelf uitvinden, Stan Van Samang in een nieuwe rol als host, bekende (...)

Lees meer

Ontdek de 11 nieuwkomers dit najaar bij VTM

Met 11 nagelnieuwe programma's gaat VTM voor een GREAT najaar! TVvisie was vanmorgen op de persvoorstelling waar alle nieuwe titels werden voorgesteld! Onder de nieuwigheden is er heel wat (...)

Lees meer

Deze sterkhouders keren dit najaar terug bij VTM!

Naast 11 nieuwe programma's pakt VTM dit najaar ook uit met een reeks vertrouwde sterkhouders. Van 'Familie' tot 'Make Belgium Great Again' of het zesde seizoen van 'Belgiums Got Talent' met niet (...)

Lees meer
Freek Braeckman - VTM NIEUWS (foto: © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019))

Alle VTM-sterren voor 'Beat VTM' bekend!

Het rijtje VTM-sterren dat de uitdaging van de kijker aangaat in 'Beat VTM' is volledig. Ook nieuwslezer Freek Braeckman, Mathias Coppens en Natalia worden uitgedaagd om binnen de 100 dagen een totaal nieuwe discipline aan te leren.

Lees meer
'Switch' met Adriaan Van den Hoof (foto: TVVisie - © Roger Mortelmans 2016)

Deze week in 'Switch'

Adriaan Van den Hoof presenteert 'Switch', de quiz zonder punten, op En. Elke dag van de week strijden dezelfde vijf kandidaten voor 1000 euro.

Lees meer
Luk Alloo (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2015)

Luk Alloo komt met '(h)ALLOOMEDIA' op VTM

Vanaf september keert Luk Alloo terug als showbizzreporter bij VTM. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. In '(h)ALLOOMEDIA' zal Alloo weer berichten over wat er reilt en zeilt in de Vlaamse showbizzwereld.

Lees meer
Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Telefacts Zomer' op de Miss Amazing verkiezing

'Telefacts Zomer' gaat op dinsdag 20 augustus achter de schermen bij de Miss Amazing-verkiezing. Geen typische schoonheidswedstrijd, maar een wedstrijd voor meisjes en vrouwen met een verstandelijke beperking.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Zomerhit 2019 - Niels Destadsbader (foto: Eén - © VRT 2019)

Niels Destadsbader wint derde 'Radio 2 Zomerhit' op rij

Het is gebeurd! Niels Destadsbader heeft in Blankenberge zijn derde 'Radio 2 Zomerhit' op rij gewonnen. Hij liet de concurrentie achter zich met zijn hit 'Mee naar Boven'.

'Aan Het Juiste Adres' Zomer (Eclips TV)

De gasten van deze week in 'Aan het Juiste Adres'

Dit zijn de gasten die je deze week op Eclips TV terug ziet in de zomerse herhaling van 'Aan het Juiste Adres'. Kijken kan van maandag 19 tot vrijdag 23 augustus.

#LikeMe groep cast s2 (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

Setbezoek '#LikeMe': 'Gigantisch succes nooit durven hopen' - FOTO'S

Vrijdag 16 augustus werd de pers uitgenodigd in het PTS Boom voor een setbezoek van '#LikeMe', de immens populaire Ketnet-reeks waarvan momenteel het tweede seizoen wordt opgenomen.

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 34 (2019) - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

logo Neighbours logo

'Buren': week 34 (2019) - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - seizoen 10 (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Nieuw in 'De Buurtpolitie': Lisa Gerlo en Idalie Samad

Er zijn weer twee nieuwe namen bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen van 'De Buurtpolitie'. Dat weet Het Laatste Nieuws.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Make Belgium Great Again' met Frances Lefebure (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Deze sterkhouders keren dit najaar terug bij VTM!

Naast 11 nieuwe programma's pakt VTM dit najaar ook uit met een reeks vertrouwde sterkhouders. Van 'Familie' tot 'Make Belgium Great Again' of het zesde seizoen van 'Belgiums Got Talent' met niet alleen een nieuw jurylid maar ook de kijker thuis krijgt meer inspraak! Veel nieuwe gezichten ook in het 12de seizoen van 'De Buurtpolitie'. TVvisie geeft alvast een overzicht!

Lees meer
'Beat VTM' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Ontdek de 11 nieuwkomers dit najaar bij VTM

Met 11 nagelnieuwe programma's gaat VTM voor een GREAT najaar! TVvisie was vanmorgen op de persvoorstelling waar alle nieuwe titels werden voorgesteld! Onder de nieuwigheden is er heel wat entertainment, zoals de startaflevering van 'Beat VTM', 'De Code van Coppens' en 'Andy op Patrouille'. Sterke verhalen zijn te zien n te horen in 'Studio Stan'.

Lees meer
VTM is klaar voor een GREAT najaar (foto: VTM - © DPG Media 2019)

VTM gaat voor een GREAT najaar met 11 nieuwe programma's

VTM wil dit najaar verder inzetten op de creatieve vernieuwing. De vooravond krijgt een nieuw jasje, de broers Coppens die zichzelf uitvinden, Stan Van Samang in een nieuwe rol als host, bekende koppen die het opnemen tegen de kijkers... Het zijn maar enkele dingen waarmee VTM dit najaar blijft vernieuwen. Met 11 nagelnieuwe programma's en heel wat sterktehouders gaat VTM voor een GREAT najaar!

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (13/08)