Space Weekend op Discovery

Op zaterdag 20 juli is het vijftig jaar geleden dat de mens voor het eerst voet zette op de maan. Daarom staat dit weekend in het teken van deze historische gebeurtenis en van andere bijzondere (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 18 juli 2019

En blijft de zomerse donderdagavond domineren. VTM blijft het goed doen met 'Lili en Marleen' en 'Met Vier in Bed'. 'Neighbours' haalt nog eens de kaap van 200.000 kijkers. 'Terzake' is het enige Canvas-programma in de lijst.

Lees meer
logo VIER logo

Hein Vanhaezebrouck exclusief analist voor 'Sports Late Night' en Champions League op VIER

Hein Vanhaezebrouck gaat vanaf de start van het voetbalseizoen exclusief aan de slag op VIER als analist. De ex-coach zal bij 'Sports Late Night' voornamelijk tijdens de uitzendingen op zondag te gast zijn om zijn licht te laten schijnen op de afgelopen speeldag.

Lees meer
logo VTM logo

Een nieuwe zomerweek op VTM

Op zaterdag 20 juli is er de tv-premire van 'Pete's Dragon', een remake van de kinderklassieker uit 1977, opnieuw van onder het stof gehaald door Disney.

Lees meer
logo CAZ logo

De highlights van CAZ

Tijdens de zomermaanden brengt CAZ elke zondag een western op het scherm. Deze week, zondag 21 juli, is er om 20.40 uur de Amerikaanse film 'Stagecoach' uit 1966 van Gordon Douglas.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De plannen van Vitaya

Op woensdag 24 juli brengt Vitaya om 20.40 de komedie 'The Devil Wears Prada' uit 2006 met Anne Hathaway en Meryl Streep.

logo Netflix logo

Netflix kondigt nieuwe miniserie 'Unbelievable' aan - VIDEO

'Unbelievable' is een Netflix-miniserie over een aantal gelijkaardige seksuele aanrandingen en een potentile serieverkrachter.

Proximus

Proximus trapt nieuw voetbalseizoen af

Binnenkort gaan de Jupiler Pro League en de Proximus League, en ook de grootste Europese competities, alweer van start voor een nieuw seizoen.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 17 juli 2019

En kleurt alweer je zomeravond in de bovenste gelederen van het dagklassement. Canvas en Vitaya pikken een graantje mee, VIER beleeft opnieuw een lauwe avond. De cijfers van woensdag.

Niels Destadsbader wint Zomerhit 2018 (foto: Radio 2 -  VRT 2018)

Wint Niels Destadsbader voor de derde keer de Radio 2 Zomerhit?

De stemming voor de 45ste editie van Radio 2 Zomerhit is gestart. Zonet maakte Niels Destadsbader, winnaar van de Radio 2 Zomerhit 2018 en Radio 2 Zomerhit 2017, de tien kanshebbers bekend vanop de pier in Blankenberge.

Tom Coninx (foto: 2BE - © MEDIALAAN 2015)

Ontslag Tom Coninx bij VTM wegens 'te duur'

Tom Coninx is al sinds vorig jaar geen sportgezicht meer bij VTM. Hij werd er bedankt voor bewezen diensten. In een interview met Humo vertelt Coninx nu wat volgens hem de reden voor zijn ontslag was.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - seizoen 10 (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Het rommelt bij 'De Buurtpolitie'

Eind juni verstuurde VTM in een persbericht het nieuws dat er 'een nieuwe wind' zou waaien doorheen het populaire vooravondprogramma 'De Buurtpolitie'. Maar er zit meer achter, zo blijkt nu. Dat schrijft Dag Allemaal.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Eerste (najaars)plannen Vlaamse zenders

De zomervakantie is nog niet eens in de helft en toch kijken we al reikhalzend uit naar het najaar op tv. Achter de schermen van zenders en productiehuizen wordt momenteel hard gewerkt aan de herfstschema's.

Lees meer
Jens Dendoncker bij audities 'Belgium's Got Talent' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Jens Dendoncker valt in voor Niels Destadsbader bij audities 'Belgium's Got Talent'

Niels Destadsbader is even out met een acute rugblessure. Niels stelt het wel, en zal snel opnieuw te been zijn. Alleen is lang op n stoel blijven zitten voor hem de volgende dagen echt wel een praktisch probleem.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Eén logo V3 Eén V3

Als beloning voor het klissen van enkele museumdieven, mag agent Ludovic Cruchot met zijn brigade uit Saint Tropez naar een internationaal politiecongres in New York. Ludovics dochter Nicole wil meegaan, maar dat vindt haar vader geen goed idee. Het eigenwijze meisje verschuilt zich echter als verstekeling aan boord van het schip. Eens aangekomen in Amerika, hebben de agenten de grootste moeite om zich aan te passen aan de taal en de lokale gebruiken. Ook Ludovic heeft het behoorlijk lastig. Hij zoekt een psychiater op, want hij denkt voortdurend dat hij zijn dochter ziet.

'Le Gendarme New York', film uit 1965 met Louis de Funs, om 23.30 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (18/07)