'Gert Late Night' needs you!

'Gert Late Night' is terug! Vanaf maandag 6 april palmen ze de late avond van VIER opnieuw in. Maar door de coronacrisis zal alles anders, of toch niet? Gert en James zijn creatief en hebben jouw (...)

Lees meer

De VIDEO's uit '#LikeMe' - aflevering 13 (Seizoensfinale!)

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #TheWedding kent u ongetwijfeld nog van vroeger: 'Afscheid (...)

Lees meer
'Blind Getrouwd' - start (foto: VTM - © DPG Media 2020)

VTM zoekt vrijgezellen voor nieuw seizoen 'Blind Getrouwd'

Goed nieuws! Het 5de seizoen van 'Blind Getrouwd' loopt nog volop, maar VTM kijkt vooruit en start de voorbereidingen van een nieuw seizoen. Ben je single? En wil je na uitgebreide testen en research laten koppelen aan een onbekende? Schrijf je dan nu in!

Lees meer
'Helden van Hier: Corona' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

'Helden van Hier: Corona' volgt intensieve zorgen van Hasseltse Jessa-ziekenhuis

De Ronde tegen Corona van VTM en HLN, die zondag over heel Vlaanderen vloog, passeerde ook over Geronimo in Lievegem, het productiehuis dat onder andere 'Helden van Hier: Corona' maakt.

Lees meer
Gene Thomas in 'Liefde voor Muziek' (foto: VTM  - © DPG Media 2020)

Gene Thomas maandag centraal in 'Liefde voor Muziek'

Het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'' nam deze week een vliegende start. Ondertussen volgden maar liefst meer dan een miljoen mensen de aflevering waarin de nummers van Karen Damen werden gecoverd, goed voor een marktaandeel van 35% (VVA 18-54, live+uitgesteld).

Lees meer
'Ten Oorlog: De Bevrijding van Vlaanderen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Nieuw op En: 'Ten Oorlog. De bevrijding van Vlaanderen'

Precies 75 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog trekt Arnout Hauben nog n keer ten oorlog. In de driedelige reportagereeks 'De bevrijding van Vlaanderen' vertelt hij aangrijpende verhalen over het einde van de oorlog.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De Kleedkamer' - Athene 2004 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Maandag in 'De Kleedkamer': Athene 2004

In 2004 keren de Olympische Spelen terug naar de bakermat, naar Griekenland. Over die Spelen praat Ruben met vier atleten die met veel vreugde terugkijken op Athene 2004.

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 15 (2020) - PREVIEW

In 'Sturm der Liebe' op Vitaya daveren de belevenissen onverminderd verder voorbij. Deze Duitse soap blijft een absolute publiekslieveling in Vlaanderen. Lees de preview!

Vincent Fierens in 'De Ronde Tegen Corona' op VTM en HLN

Bijna 10.000 acties voor 'De Ronde tegen Corona' van VTM en HLN

Vanochtend om 11.00 uur steeg de helikopter van VTM en HLN op in Antwerpen voor De Ronde tegen Corona. Qmusic-dj Vincent Fierens vliegt vandaag, zondag 5 april, met de helikopter over heel Vlaanderen om zoveel mogelijk mensen met elkaar te verbinden met een boodschap voor elkaar.

logo Neighbours logo Buren logo

'Buren': week 15 (2020) - PREVIEW

Ook deze week voelen de 'Buren' nog de impact van de coronacrisis in Vlaanderen. En zorgt hier en daar voor een aangepaste programmering waardoor er woensdag en donderdag geen uitzending is.

Michel Wuyts en José De Cauwer

Michel Wuyts en Jos De Cauwer klaar voor 'DeRonde2020'

De echte 'Ronde van Vlaanderen' is voorlopig uitgesteld, als gevolg van de maatregelen die de federale regering genomen heeft om de verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen. En en Sporza verwennen de wielerfans met de eerste virtuele editie ooit.

'Homeland' (foto: CAZ -  © MEDIALAAN 2018)

'Homeland' is terug, voor de laatste keer op Q2

De fans hebben er even moeten op wachten. Het 8ste en laatste seizoen van de Amerikaanse serie 'Homeland'. Carrie Mathison en Saul Berendsen werken nog n keer samen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Blind Getrouwd' - start (foto: VTM - © DPG Media 2020)

VTM zoekt vrijgezellen voor nieuw seizoen 'Blind Getrouwd'

Goed nieuws! Het 5de seizoen van 'Blind Getrouwd' loopt nog volop, maar VTM kijkt vooruit en start de voorbereidingen van een nieuw seizoen. Ben je single? En wil je na uitgebreide testen en research laten koppelen aan een onbekende? Schrijf je dan nu in!

Lees meer
'Gert Late Night' in Oostende (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

'Gert Late Night' needs you!

'Gert Late Night' is terug! Vanaf maandag 6 april palmen ze de late avond van VIER opnieuw in. Maar door de coronacrisis zal alles anders, of toch niet? Gert en James zijn creatief en hebben jouw hulp nodig. Ben je single? Dan is dit het moment om met James in bed te kruipen. Ook de actualiteit blijft centraal staan. 'GLN' zoekt mensen die op dit moment het COVID-19-virus hebben.

Lees meer
'First Dates' (Eén)

Tweede seizoen voor 'First Dates'. Schrijf je nu in!

Ook in lockdown zorgt En voor de nodige romantiek met 'First Dates'. Het huidige seizoen is nog volop bezig, maar En bestelt nu al een tweede seizoen en zoekt nieuwe vrijgezellen!

Lees meer

Kijktip van de dag

'GR5' (foto: Eén - © VRT 2020)

De groep is uit elkaar gevallen nu Asim is opgedoken. Wanneer in Spa overnacht wordt bij de neef van Piet, wordt duidelijk dat Lisa's verblijf daar tijdens haar tocht traumatisch verliep. Zo leert een Duitse hiker kennen en vraagt hem om hen te vergezellen tot in Luxemburg. Dat steekt bij Michiel. En dan duikt een concreet spoor van Lisa op.

'GR5', om 20.40 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (02/04)