Angèle keert terug in 'Thuis'

Begin volgend jaar mogen de fans van 'Thuis' Angèle weer verwelkomen in hun favoriete soap. Het Nieuwsblad schrijft dat actrice Lut Hannes na nieuwjaar weer opnames heeft.

Lut Hannes verdween (...)

Lees meer
'Over Eten' (foto: Eén - © VRT/Koen Bauters 2018)

Woensdag in 'Over Eten': hoe laat je kinderen gezond eten?

In de voorlaatste aflevering van 'Over Eten' duiken Kobe Ilsen en Danira Boukhriss onder in de wereld van kinderen en eten. Uit de jongste voedselconsumptiepeiling blijkt dat 99% van de lagereschoolkinderen te weinig groenten eet.

Lees meer
logo Canvas logo

Nieuw seizoen van 'Nachtwacht' op Canvas

Jan Leyers presenteert volgend voorjaar op Canvas een nieuw seizoen van zijn debatprogramma 'Nachtwacht'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Alweer 13 jaar geleden werd de laatste aflevering uitgezonden.

Lees meer
'De Weekenden' - groepsfoto (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2018)

Nieuw op Canvas: 'De Weekenden' met Joris Hessels

'De Weekenden' is een human-interestreeks met Joris Hessels over negen mensen die een cruciaal jaar tegemoet gaan en dat zelf in beeld brengen.

Lees meer
logo Ketnet V3 Ketnet logo V3

Ketnetters kunnen vanaf nu stemmen voor Kinderwoord van het Jaar

In navolging van de verkiezing van het Woord van het Jaar (een initiatief van Van Dale) gaat Ketnet voor de achtste keer op zoek naar het Kinderwoord van het Jaar. Sinds 2012 werkt Ketnet daarvoor samen met Van Dale.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Rijker Dan Je Denkt?'

Darth Vader in Lego en 3500 Volkswagen-Kever miniatuurtjes in 'Rijker dan je Denkt?'

Het moet niet altijd kunst of design zijn, ook met speelgoed in huis ben je soms rijker dan je denkt. Tijdens de schattingsdag in muziekcentrum De Bijloke in Gent, dinsdag 11 december in 'Rijker dan je Denkt?', brengt een man een enorme Darth Vader mee.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 6, 7, 8 en 9 december 2018

Vandaag krijg je extra veel kijkcijfers van ons. Want naast de lijsten van het afgelopen weekend, heb je van ons ook nog de kijkcijfers van donderdag te goed.

UEFA Champions League

Club Brugge sluit Champions League af tegen Atlético Madrid

Dinsdag 11 december speelt Club Brugge zijn laatste wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League thuis tegen Atlético Madrid. Bij hun vorige ontmoeting werd het 3-1 in het voordeel van de Spanjaarden.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Vitaya goes Christmas met gezelligste kerstfilms en 'This is Us'

De Sint is terug naar Spanje en de gezelligste maand van het jaar is ingezet. Tijd voor Vitaya om de kijkers warm te maken voor de kerstperiode. Want geen kerst zonder een vleugje christmas spirit op het kleine scherm.

'Van Algemeen Nut' (foto: Eén - © VRT 2018)

Het voorjaar van Eén: een overzicht

Eén luidt het nieuwe jaar in met een heel aantal nieuwe programma’s, opvallende reeksen, en geliefde gezichten. We blikken terug op 2018 en geven je een overzicht.

Margriet Hermans in 'Die Huis' (foto: Eén - © VRT 2018)

'Die Huis' dinsdag met Margriet Hermans

In 'Die Huis' ontvangt Eric Goens deze dinsdag zangeres, presentatrice en mediafenomeen Margriet Hermans. Margriet is naar Die huis gekomen met het idee om zich volledig bloot te geven.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
De DIW Kerstsoirtwée (Canvas)

Speciaal voor De Warmste Week: 'De DIW Kerstsoirtwée'

Bitter was het geduld, maar de vrucht wordt zoet: op zaterdag 22 december palmt De Ideale Wereld de Ancienne Belgique in met de tweede editie van zijn ultieme kerstshow: de 'DIW Kerstsoirtwée'.

Lees meer
'Vrede op Aarde' (foto: Eén - © VRT 2018)

Kom naar een opname van 'Vrede op Aarde' - OPROEP

Heel de kerstvakantie lang nodigt Sven elke dag andere gasten uit om samen met hem terug te blikken op het jaar. Af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond': Manu en Hilde en Jan en Romina zijn dolverliefd

Een half jaar geleden zetten boeren Jan, Manu, Jitse, Jeroen en Bjorn voor het eerst sinds lang voet op Belgische bodem voor de opnames van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Enfant Terrible, beursgoeroe, meesteroplichter, econoom, politicus, schrijver, schilder, genie en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopt het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen deccenia. Een vloot ferrari's, kastelen, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Hij heeft het in de jaren tachtig en negentig allemaal, maar zijn imperium stortte in en nu is zijn laatste vonnis gevallen. Van Rossem krijgt het laatste woord.

'Van Rossem', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (09/12)