Njam! viert feestdagen lokaal met nieuw programma 'Feest van Eigen Bodem'

Ondanks de speciale tijden waarin we ons momenteel bevinden, naderen de feestdagen met rasse schreden. En dat we lekker gaan eten staat buiten kijf! Samen met VLAM (Het Vlaams Centrum voor Agro- en (...)

Lees meer

'Thuis': week 49 (2020) - PREVIEW

Adil is razend op Bob en Lowie, Judith is verrast om Dries in haar keuken te zien. Frank heeft dringend een elektricien nodig en Jacques steunt Paulien. Bij Boowie gaat het beter en Joren komt te (...)

Lees meer

'Familie': week 49 (2020) - PREVIEW

Vronique wil dat Raven een open gesprek heeft met Lars. En dat draait anders uit dan verwacht. Zjef zoekt uitvluchten en Amlie provoceert haar moeder. Peter probeert te bemiddelen bij Anna en (...)

Lees meer
Klara 20

20 jaar Klara: bijzondere specials, groots verzoekprogramma en klassiek voor iedereen in een nieuw jasje

Woensdag 2 december wordt Klara 20 jaar. En 20 in 2020, dat moet gevierd worden. Ter ere van deze bijzondere gelegenheid heeft Klara heel wat in petto voor haar luisteraars.

Lees meer
'Cupido Ofzo' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Cupido lijkt raak te schieten: Damon en Margot gaan op tweede date

Op maandag 30 november schoot Cupido meteen raak bij Damon en zijn date Margot. 574.588 kijkers (live +2) zagen dat het onmiddellijk klikte tussen de twee, goed voor 25,4% (VVA 18-54).

Lees meer
logo Canvas logo

'Besmet': een blik achter de schermen van het Instituut voor Tropische Geneeskunde op Canvas

In de vierdelige documentaire 'Besmet' zoeken de programmamakers samen met de wetenschappers van het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen naar antwoorden op levensbelangrijke vragen over gezondheidszorg en ziektebestrijding.

Lees meer
logo Discovery logo

Nieuw seizoen 'Gold Rush: White Water' te zien op Discovery

Bij het goud zoeken heb je twee groepen: de delvers en de durvers. De eerste groep zoekt naar de beste plekken om zoveel mogelijk goud te vinden, de tweede riskeert er zijn leven voor.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 49 (2020) - PREVIEW

In 'Sturm der Liebe' daveren de belevenissen onverminderd verder voorbij. Deze Duitse soap blijft een absolute publiekslieveling in Vlaanderen. Lees de preview!

logo Neighbours logo Buren logo

'Buren': week 49 (2020) - PREVIEW

'Buren' is een vaste waarde in de late namiddag op En. De gebeurtenissen bij onze Australische tegenvoeters volgen zich elke keer weer in sneltempo op en Vlaanderen gaat nog steeds graag bij ze buurten. Wat staat er volgende week te gebeuren?

logo E! logo

E! presenteert een gloednieuw seizoen van 'Total Bellas'

Het nieuwe, razend populaire seizoen van 'Total Bellas' belooft bevallingen, geheimen en een mogelijke verhuizing naar hun droomhuis.

'Home and Away Christmas in Summer Bay' (VTM 2)

'Home and Away' kerstspecials op VTM 2 - PREVIEW

De reguliere afleveringen van 'Home and Away' op VTM 2 gaan er een weekje tussenuit. Maar geen nood, want ook nu krijg je een dagelijkse portie Summer Bay over je heen met 5 exclusieve kerstspecials. Net als anders blikken we graag al even vooruit.

logo MNM logo

Dit is de top 10 van de 'MNM1000'

MNM-DJ's Sander Gillis en Laura Govaerts presenteerden van 26 tot 27 november niet minder dan 24 uur om de MNM-luisteraar te overhalen om te stemmen op hun favoriete nummers voor de 'MNM1000'.

logo Nostalgie logo

Eagles op 1 in de '70s Top 770'van Nostalgie

Ook deze '70s Top 770' bevestigde de sterke groei van de muziekacties bij Nostalgie. Ruim 12.000 stemmen, recordcijfers in de digitale streams en reacties via de Nostalgie-app.

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier
logo De Mol logo (VIER)

'De Mol' dit voorjaar in Duitsland

Dat 'De Mol' in het voorjaar van 2021 terug te zien is op VIER was al eerder bekend gemaakt. Maar de locatie was nog een goed bewaard geheim. Maar wie donderdag naar 'De Slimste Mens ter Wereld' keek, weet intussen waar het spannende spel zich dit seizoen afspeelt.

Lees meer
'Big Brother 2021' bij VIER en VIJF en RTL5

Dit is de startdatum van 'Big Brother 2021' op VIER

Het is aftellen naar de start van 'Big Brother 2021'. Peter Van de Veire en de Nederlandse Geraldine Kemper trappen het nieuwe seizoen op gang, meteen na de feestdagen in 'Big Brother: de start'.

Lees meer
Geraldine Kemper en Peter Van de Veire presenteren 'Big Brother 2021'

Peter Van de Veire en Geraldine Kemper presenteren 'Big Brother' op VIER

Peter Van de Veire en de Nederlandse Geraldine Kemper worden de presentatoren van 'Big Brother 2021', dat in 2021 uitgezonden wordt op zowel VIER als het Nederlandse RTL 5.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Down the Road' (foto: Eén - © VRT 2020)

Met een rendierslede wordt de groep afgezet aan een typisch Finse sauna, waar ze letterlijk en figuurlijk ondergedompeld worden in de saunacultuur. Na de ontspanning is het tijd voor inspanning: langlaufen. Niet iedereen gaat even goed vooruit op latten en dat zorgt voor heel wat frustratie.

'Down The Road', om 20.00 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (26/11)