SBS-zenders zijn klaar voor een verrassend en goedgevuld 2019

Met drie nieuwe gezichten, negen nieuwe programmatitels en nog meer sterkhouders zet SBS in 2019 verder in op groei met de zenders VIJF, VIER en ZES. De zendergroep wil het historische marktaandeel (...)

Lees meer

Nu al tweede seizoen voor '#LikeMe'

De nieuwe Ketnet-reeks '#LikeMe' krijgt een vervolg. Dat is nu al beslist. '#LikeMe' ging pas vorige zondag in première op de kinderzender van de VRT.

De openbare omroep heeft de beslissing voor (...)

Lees meer
'Tik Tak' (foto: Ketnet - © VRT 2019)

'Tik Tak' komt terug op Ketnet Junior

Vanaf dit najaar brengt Ketnet Junior een nieuwe reeks van 'Tik Tak'. Dat nieuws werd vanochtend gebracht in 'Bij Debecker' op Radio 1.

Lees meer
logo VTM logo

Volgende week op VTM

De laatste aflevering van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' op maandag 21 januari is een compilatieaflevering met de strafste boodschappen die Jens Dendoncker in het afgelopen seizoen heeft gebracht.

Lees meer
Evy Gruyaert op Nostalgie (foto: © Nostalgie 2019)

Rob Vanoudenhoven centrale gast bij Evy Gruyaert op Nostalgie

Vlaanderen maakte afgelopen zaterdag kennis met het nieuwe radioprogramma van Evy Gruyaert op Nostalgie: '40 Something'. Daarin praat Evy elke week met een centrale gast over de mijlpalen in hun leven.

Lees meer
logo Q2 logo

De blikvangers van Q2

Op zondag 20 januari is er om 20.35 uur de tweede show van 'America’s Got Talent: The Champions'. Dit seizoen komen enkel de beste acts aan bod, en dat van over de hele wereld.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De blikvangers van Vitaya

Op maandag 21 januari is er om 20.30 uur het komisch drama 'Morning Glory' uit 2010 met 'The Notebook'-actrice Rachel McAdams als tv-producer Becky Fuller.

logo CAZ logo

De highlights van CAZ

Op zaterdag 19 januari start de 97e editie van het autosalon in Brussel. CAZ blijft in de sfeer en brengt om 20.40 uur de spannende achtervolgingsscène van het drama 'The Sugarland Express' uit 1974 met Goldie Hawn, Ben Johnson en Michael Sacks.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 16 januari 2019

Ook bij de tweede aflevering blijft 'De Luizenmoeder' goed scoren op VTM. 'Eviva Espana' doet echter niet iets beter. 'De Gouden Schoen' doet beter dan 'DNA Nys'. Canvas zit in een goede flow.

logo Play Sports logo

De highlights van Play Sports

De Jupiler Pro League ontwaakt uit z’n winterslaap, topper in de Premier League en de eerste match van de Red Lions in de Pro League hockey!

'Last Days' - Lieve Blancquaert (foto: Eén - © VRT 2018)

Lieve Blancquaert maakt 'The Circle Of Life'

Lieve Blancquaert keert in het najaar terug op Eén met het nieuwe programma 'The Circle Of Life'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Hoewel, 'nieuw' is het programma niet echt.

logo de Mia's logo

[PIAS] krijgt Sector Lifetime Achievement Award op de MIA's

Platenlabel [PIAS] aka Play It Again Sam krijgt de Sector Lifetime Achievement Award tijdens de Music Industry Awards op donderdag 7 februari in Paleis 12. Met deze award brengen de VRT en Kunstenpunt hulde aan een persoon of organisatie die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ondersteuning en ontwikkeling van de Vlaamse muzieksector.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Tom Waes (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Tom Waes zoekt straffe kandidaten voor 'Kamp Waes'

Tom Waes is op zoek naar kandidaten voor een bijzonder nieuw tv-programma: 'Kamp Waes'. In 'Kamp Waes' laat Tom gewone burgers voor het eerst in de geschiedenis proeven van wat de loodzware opleiding van de Special Forces Group van het Belgische leger inhoudt.

Lees meer
logo VTM logo

Figuranten gezocht voor gloednieuwe VTM-reeks - OPROEP

Zin om een dansje te placeren in een gloednieuwe VTM-reeks? De productie is op zoek naar figuranten die in de rol willen kruipen van discotheekgangers.

Lees meer
John Leo - 'The Voice Senior' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen van 'The Voice Senior'

Op talent staat geen leeftijd. En al zeker niet op muzikaal talent. Dat bewees de winnaar van het eerste seizoen van 'The Voice Senior'. Wil jij in de voetsporen treden van John Leo? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe seizoen!

Lees meer

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (16/01)