'Thuis': week 13 (2019) - PREVIEW

Kobe hoopt dat Peter hem kan vergeven, Tom is gebroken. Christine is jaloers en Tamara heeft het moeilijk. Judith maakt een verrassende keuze. Kaat vraagt Lowie om hulp. Bill zaait twijfel bij Sam en (...)

Lees meer

'Familie': week 13 (2019) - PREVIEW

Jan voelt zich beledigd en Mieke krijgt een zware taak van Lars. Iris vraagt aan Marie om het graf van Evy te bezoeken. Benny slaat goede raad in de wind. De vrienden brainstormen over Emma's (...)

Lees meer

Bijna 4000 lopers en feestvierders op de derde editie van de Q-Run To You in Mechelen

Qmusic organiseerde zaterdag 23 maart de derde editie van de Q-Run To You in Mechelen. Bijna 4000 deelnemers liepen letterlijk naar elkaar toe op een magisch verlicht loopparcours van ongeveer 5 (...)

Lees meer
'Huizenjagers' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Rockers, triatleten, vriendinnen en een makelaar op huizenjacht in de Groene Gordel

In week 9 van 25 maart t.e.m. 28 maart - bevinden de 'Huizenjagers' zich in de regio rond Brussel, meer bepaald in de Groene Gordel. Deze regio is heel gegeerd door zijn groene karakter en is daardoor wat duurder.

Lees meer
Professor Marc Gewillig in 'Topdokters' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Professor Marc Gewillig in 'Topdokters'

In de negende aflevering van 'Topdokters' volgt kindercardioloog prof. Marc Gewillig een pasgeboren baby op met een ernstige hartafwijking.

Lees meer
'Schatten van Mensen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Hoe leven de experten van 'Stukken van Mensen'?

Het nieuwste seizoen van 'Stukken van Mensen' is afgelopen, maar de experten zijn nog lang niet uitgedeald. Vanaf maandag 25 maart volgt VIER Bie Baert, Boris Devis, Patrick van der Vorst en Paul De Grande bij hun dagdagelijkse bezigheden in het nieuwe programma 'Schatten van Mensen'.

Lees meer
'Weg Met Ons Ma' - Hilde De Baerdemaeker (foto: VTM - © De Persgroep Publishng 2019)

Hilde De Baerdemaeker wil haar mama 'nee' horen zeggen

In 'Weg Met Ons Ma' vorige week goed voor ruim een half miljoen kijkers en bijna 30% marktaandeel (VVA 18-54, live +3) testen bekende Vlamingen hoe ver ze hun mamas uit hun comfortzone kunnen trekken.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Blind Getrouwd' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

'Blind Getrouwd': blijven Jolien en Lenny getrouwd?

'Ze ziet er heel leuk uit. Jolien is een frisse, vrolijke verschijning dus ik was wel op mijn gemak. Ik heb er meteen een heel positief gevoel over, ik kijk echt uit naar de komende weken'.

Jan Van Rompaey in 'Aan het Juiste Adres' (foto: © Eclips TV 2019)

De gasten van deze week 'Aan het Juiste Adres' op Eclips TV

Michel Follet presenteert dagelijks het magazine 'Aan het Juiste Adres' op seniorenzender Eclips TV. Hierbij alvast de gasten voor volgende week.

logo Canvas logo

'Speel Het Hard' editie 2019: De winnaars

Na Hanne Dauwe vorig jaar, zijn de winnaars van de tweede editie van Speel het Hard zaterdagmiddag bekend gemaakt door Thomas Vanderveken.

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 13 (2019) - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

logo Neighbours logo

'Buren': week 13 (2019) - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

logo Netflix logo

Ryan Murphys 'The Politician' vanaf 27 september op Netflix

Ryan Murphy onthulde via Instagram de releasedatum en cast van de nieuwe Netflix Original series 'The Politician'. De cast zal bestaan uit; Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Theo Germaine, Rahne Jones en Benjamin Barrett.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM n op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Down the Road' - seizoen 2 (foto: Eén - © VRT 2019)

De groep geniet van het trage leven midden in de natuur tijdens twee dagen wildkamperen. Geoffrey en Charlotte lijken in dit prachtige decor steeds meer tot elkaar aangetrokken te worden, terwijl Maarten zijn verliefdheid voor Saar maar niet kan loslaten. Na het wildkamperen wacht de groep een spannende uitdaging. Wie hoogtevrees heeft, kan die gaan overwinnen tijdens een 'deathride' van maar liefst 2 km lang.

'Down the Road', om 20.40 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (20/03)