'Dagelijkse Zomerkost': elke dag een nieuwe keuken voor Jeroen Meus

Het team van 'Dagelijkse Kost' heeft veelbelovende vakantieplannen. Jeroen Meus kiest dit jaar namelijk voor een heuse staycation en trekt langs twintig bestemmingen dicht bij huis.

Meer nog: hij (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 14, 15 en 16 juni 2019

Het was een sportief weekend waarin vooral wielrennen en (een beetje) voetbal de hoofdrol speelden. Daarnaast natuurlijk de vaste waarden n de nieuwsuitzendingen. Een volledig overzicht van de cijfers vind je hier.

Lees meer
Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Dinsdag in 'Telefacts Zomer': seks om te kunnen studeren

'Telefacts Zomer' brengt deze week zowel op dinsdag als donderdag een reportage over studenten in de seksindustrie in Groot-Brittanni.

Lees meer
logo NRJ logo

Astro wint de NRJ Open Mic: Hip Hop!

Op maandagochtend 17 juni kozen Flip Kowlier en DVTCH NORRIS Antwerpenaar Astro als winnaar van de NRJ Open Mic: Hip Hop. De jury en de luisteraar kozen drie finalisten: KleinexSanders, Astro en Shore Shot. De finale bestond uit twee rondes.

Lees meer
Gers Pardoel op MNM (foto: MNM - © VRT 2019)

Gers Pardoel wordt deze zomer dj bij MNM

Vanaf woensdag 26 juni gaat Gers Pardoel vijf weken lang aan de slag als dj bij MNM. Hij presenteert samen met MNM-dj Brahim 'Sing Your Song Deluxe' op woensdagochtend, van 9.00 tot 12.00 uur.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

De Warmste Week in Kortrijk (foto: Studio Brussel - © VRT 2019)

Studio Brussel en Kortrijk samen voor De Warmste Week

Maandag kregen alle inwoners van de stad Kortrijk een kaartje van Studio Brussel in hun brievenbus. Zo vernamen ze als eerste dat Studio Brussel tijdens De Warmste Week van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 december naar Kortrijk komt.

ECLIPSTV

Eclips TV zendt de mooiste momenten van 'Aan Het Juiste Adres' uit

Eclips TV heeft eind mei seizoen 2 van 39 weken 'Aan Het Juiste Adres' afgerond en zendt nu de mooiste momenten van het voorbije seizoen uit.

logo VIJF logo

VIJF trakteert kijkers op 'One Hot Summer'

Het belooft een hete zomer te worden op VIJF, want de vrouwenzender pakt onder de noemer ONE HOT SUMMER uit met de zwoelste zomerprogramma's.

NRJ Ochtendshow met Kim Muylaert en Michaël Joossens (foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019)

Finale NRJ Open Mic: Hip Hop - VIDEO

Op maandag 17 juni is het zo ver: de finale van de NRJ Open Mic: Hip Hop. Juryleden Flip Kowlier, DVTCH NORRIS en Darrell Cole verkiezen op maandagochtend tussen 8.00 en 9.00 uur de winnaar van de NRJ Open Mic: Hip Hop, live vanuit de NRJ-studio.

'Met Vier in Bed' - Driehoekshoeve (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Met Vier in Bed' zet erfgoed in de kijker

Tijdens de tweede week van 'Met Vier in Bed', van maandag 17 tot en met donderdag 20 juni, wordt er overnacht in enkele erfgoedpareltjes: van een gerestaureerde vierkantshoeve in Zwijndrecht, tot een historische steenkoolsite in Waasmunster.

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

'De Kleedkamer' strikt vier Tour-winnaars

Vijftig jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Daarom wijdt Ruben Van Gucht in juni twee extra afleveringen van 'De Kleedkamer' aan La Grande Boucle: een aflevering met vier Belgische ploegleiders die met een van hun renners de Ronde wonnen, en een met de vier laatste Belgische geletruidragers.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Loic Van Impe (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Loc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

Loc Van Impe is hot op social media. De 25-jarige foodvlogger- en blogger n zijn recepten zijn enorm populair op zowel Facebook, Instagram als Youtube. Zijn vlotte babbel en gepassioneerde, frisse manier van vertellen en koken, maken dat VTM dit jonge kooktalent dit najaar een eigen kookprogramma geeft, elke weekdag in de vooravond.

Lees meer
Kat Kerkhofs (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Kat Kerkhofs sidekick van Gert Verhulst in 'Dancing With The Stars'

Jani Kazaltzis gaat dit jaar als kandidaat meedoen aan 'Dancing With The Stars' op VIER. Hij geeft het presentatiestokje door aan Kat Kerkhofs. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Lees meer
'Die Huis' met Danira Boukhriss (foto: En -  VRT 2018)

Danira Boukhriss Terkessidis krijgt talkshow op En

En gaat dan toch door met een laatavondtalkshow. Dat weet Het Laatste Nieuws. Danira Boukhriss Terkessidis treedt in de voetsporen van Lieven Van Gils.

Lees meer

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (16/06)