VRT publiceert jaarverslag 2018

654 cultuuritems in 'Het Journaal', 415 muziekcaptaties, 12.000 acties voor De warmste week en 55 verschillende sporten onder de aandacht. Dat is maar een greep uit de resultaten waarmee de VRT ook (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 19 juni 2019

'Thuis' gaat vlot over het miljoen en ook bij 'Familie' voelen fans de spanning stijgen met de seizoensfinale in het vooruitzicht. 'Love Island' doet beter dan 'Grillmasters' en 'Terzake' wipt over 'De Afspraak'.

Lees meer
'De Wereld van Bellewaerde' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Pedicure voor zebras en duiken voor dummies in 'De Wereld van Bellewaerde'

Morgen in de vierde aflevering van 'De Wereld Van Bellewaerde' wordt zebra Amber verwend met een pedicure. De behandeling is een spannende race tegen de klok, want de verdoving werkt uit na een uur.

Lees meer
logo Canvas logo

Rock Werchter op Canvas

Van 27 tot 30 juni is het Brabantse dorpje Werchter opnieuw het walhalla voor muziekliefhebbers uit alle windstreken. Op vrijdag 21 juni blikt Canvas vooruit naar de 44ste editie van het grootste Belgische rockfestival, samen met drie artiesten van eigen bodem die er op het podium staan.

Lees meer
logo Sporza logo

Kijkcijfers WK Voetbal voor vrouwen vallen tegen

Er is maar weinig interesse voor het WK vrouwenvoetbal dat de de VRT momenteel uitzendt. Aan het toernooi doen de Belgische vrouwen niet mee, dat kan een oorzaak zijn. Sporza ziet alvast geen probleem in de matige interesse.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVV Thuis 2019 Bill en Joren in 'Thuis' (foto: Eén - © VRT 2019)

Samenwerking 'Thuis' en Infrabel voor bloedstollende aflevering op treinsporen

'Thuis' stevent af op zijn seizoensfinale. Voor het volgende week zover is, staat er deze week ook al heel wat spannends te gebeuren. Hieronder alle informatie over de komende afleveringen, met reacties van de acteurs.

'Make Belgium Great Again' in Leuven (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Make Belgium Great Again' lanceert eerste actie voor nieuw seizoen

'Make Belgium Great Again' keert dit najaar terug met een gloednieuw seizoen en dat is nu al duidelijk in het straatbeeld te zien.

'First Dates NL' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

'First Dates Nederland' nu ook in Vlaanderen op tv bij VIJF

Het belooft een hete zomer te worden, want VIJF pakt onder de noemer One Hot Summer uit met de zwoelste zomerprogramma's.

logo Play Sports logo

De highlights van Play Sports

Ook deze week moeten de Zuid-Amerikaanse topploegen volop aan de bak in de Copa Amrica! Breit Uruguay een vervolg aan zn flitsende openingswedstrijd?

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 18 juni 2019

'Thuis' wipt op dinsdag weer over 'De Columbus', maar haalt het miljoen kijkers niet. 'Familie' blijft op peil, net als 'Lili en Marleen'. VIER duikt nog eens op met 'Love Island', 'De Campus Cup' is het best bekeken Canvas-programma.

'Met Vier in Bed' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Donderdag in 'Met Vier in Bed': De Koolputten in Waasmunster

In Waasmunster, een gemeente middenin de toeristische regio van het Waasland, ligt de historische site De Koolputten. Hier werd in de jaren 30 steenkool opgeslagen en verhandeld.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Make Belgium Great Again' in Leuven (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Make Belgium Great Again' lanceert eerste actie voor nieuw seizoen

'Make Belgium Great Again' keert dit najaar terug met een gloednieuw seizoen en dat is nu al duidelijk in het straatbeeld te zien.

Lees meer
Charlotte Leysen (foto: Ketnet - © VRT 2019)

Charlotte Leysen stopt bij Ketnet en gaat op zoek naar nieuwe wrapper

Vandaag was Ketnet-wrapper Charlotte Leysen op bezoek bij Marathon-radio bij MNM daar kondigde ze aan dat ze dit najaar stopt als Ketnet-wrapper.

Lees meer
Loic Van Impe (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Loc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

Loc Van Impe is hot op social media. De 25-jarige foodvlogger- en blogger n zijn recepten zijn enorm populair op zowel Facebook, Instagram als Youtube. Zijn vlotte babbel en gepassioneerde, frisse manier van vertellen en koken, maken dat VTM dit jonge kooktalent dit najaar een eigen kookprogramma geeft, elke weekdag in de vooravond.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Casey komt in een hachelijke politieke situatie terecht, wanneer een raadslid ontdekt dat hij Dawson heeft geholpen met de adoptie van Louie. Stella moet een moeilijke beslissing nemen over haar ex. Ondertussen groeit de spanning op de kazerne, nadat Borelli zich openlijk tegen Boden heeft gekant. En Brett en Mouch zetten hun geheime samenwerking verder.

'Chicago Fire', om 22.50 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (19/06)