'Het Huis' dinsdag met Niels Destadsbader

Dinsdagavond is Niels Destadsbader te gast in 'Het Huis' op En. Het mag een wonder heten dat hij in Het huis is geraakt: wanneer Eric Goens hem gaat ophalen in Deerlijk botsen ze enkele straten (...)

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Keuzes in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

Een opvallende 'Boer zkt Vrouw De Wereld Rond' maandagavond 11 november op VTM, met veel tranen en een onverwacht keuzemoment.

Lees meer
'Andy op Patrouille' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Dronken man opent jacht op cameraman van 'Andy op Patrouille'

Georgi, gekneld tussen Turkije en Rusland, staat onder meer bekend om een heuse ontslagronde binnen de politie: in 2004 werden maar liefst 16.000 van de 50.000 politiemensen ontslagen wegens corruptie.

Lees meer
logo CAZ logo

Vanaf maandag oorlogsweek bij CAZ

Maandag 11 november is het Wapenstilstand. Vanaf dan start de oorlogsweek bij CAZ en herdenken we het einde van de Eerste Wereldoorlog met elke avond om 20.40 uur een oorlogsfilm.

Lees meer
'Locked Up' (foto: © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Achter de tralies bij Q2 en VTM GO: 'Orange is the New Black' versus 'Locked Up'

Liefhebbers van gevangenisseries zitten goed bij Q2 en VTM GO. Vanaf 11 november is het eerste seizoen van 'Orange is the New Black' elke maandag om 22.50 uur te zien bij Q2 en bij VTM GO kunnen kijkers bingewatchen met het eerste n tweede seizoen van 'Locked Up'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Wie mag mee op romantische trip in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'?

Een emotionele Marianne in 'Boer zkt Vrouw De Wereld Rond' op maandag 11 november. Achter de rug om van Remco en Ryan belt ze naar Dina Tersago.

'Sesamstraat' (foto: © NTR 2019)

'Sesamstraat' viert vijftigste verjaardag

Op zondag 10 november 2019 is het dag op dag vijftig jaar geleden dat de eerste aflevering van 'Sesamstraat' op de Amerikaanse televisie kwam. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

'De Zonen van Van As' - Frans (Jaak Van Assche)

Jaak Van Assche enthousiast over comeback 'F.C. De Kampioenen'

Binnenkort herneemt Jaak Van Assche (79) zijn rol als Fernand Costermans in de nieuwe afleveringen van de populaire VRT-sitcom 'F.C. De Kampioenen' en daar heeft hij alvast zin in. 'Ik heb nooit begrepen waarom de VRT de reeks heeft afgevoerd. Nieuwe afleveringen maken is voor mij niet meer dan logisch', laat van Assche weten in Het Nieuwsblad.

logo Familie logo

Nieuw gezicht in 'Familie'

Binnenkort maakt musicalactrice Ann Van den Broeck (43) haar debuut als Kathleen in 'Familie'. Voor de trouwe fans van de soap is ze alvast geen onbekende. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 46 (2019) - PREVIEW

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

logo Neighbours logo Buren logo

'Buren': week 46 (2019) - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'De Code van Coppens' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Wie kraakt 'De Code van Coppens'?

Wat gebeurt er als je twee BV-duos een kamer vol mysteries instuurt? Wie vindt er het snelst de weg naar buiten? Spanning, emotie, humor, avontuur, beleving en uiteindelijk: een winnaar.

Lees meer
'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Sieg De Doncker helpt opnieuw met verhuizen in 'Een Frisse Start met vtwonen'

Verhuizen. Het is een grote stap in ieders leven en meestal een lastig karwei waar een paar slapeloze nachten aan voorafgaan. Elke helpende hand is dan ook welkom.

Lees meer
'BH90210' (foto: FOX - © The Walt Disney Company Netherlands 2019)

'BH 90210' vanaf 6 november ook op VIJF

De bekendste postcode van de jaren '90 is terug van weggeweest. Negentien jaar na het einde van de tienerserie keren Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, en Tori Spelling terug naar de (inmiddels gemoderniseerde) Peach Pit.

Lees meer