'De Luizenmoeder' duikt in heerlijk absurde wereld van de lagere school

'De Luizenmoeder' is een comedyreeks die zich afspeelt in een even bijzondere als alledaagse en herkenbare arena: de lagere school. Het leven om en rond de basisschool lijkt - meer dan we vermoeden - (...)

Lees meer
Véronique De Kock in 'Die Huis' (foto: Eén - © VRT 2018)

Laatste 'Die Huis' dinsdag met Véronique De Kock

De achtste en laatste aflevering van dit seizoen van 'Die Huis' eindigt in schoonheid. Voormalig Miss België, model en covergirl Véronique De Kock is er te gast.

Lees meer
De Warmste Week (VRT)

Ook De Warmste Week en Music For Life gaan samen voor minder afval

Music For Life, het initiatief van Studio Brussel voor De Warmste Week, trekt dit jaar voor de tweede keer op rij naar het Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Lees meer
Compagnie J wint 'Dans met Hanne'

Compagnie J uit Gent wint danswedstrijd 'Dans met Hanne'

Het Gentse dansgezelschap Compagnie J is de winnaar geworden van 'Dans met Hanne', de danswedstrijd georganiseerd door Canvas. Dat hebben Hanne Decoutere en Jesse Callaert (danser en online gezicht van Dans met Hanne) bekendgemaakt tijdens een Facebook Live.

Lees meer
'Kinderen van de Kolonie' (foto: Canvas - © VRT 2018)

'Kinderen van de Kolonie': Nooit echt onafhankelijk

De onafhankelijkheid is nog maar pas bezegeld of de twee rijkste provincies van Congo scheuren zich af van het centrale gezag in Leopoldstad.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 13 december 2018

Het nieuwe seizoen van 'Op Weg met Jan' kent een voorzichtige start op Eén. 'Alloo bij de Wegpolitie' scoort een pak beter. Mooi cijfer ook voor de finale van 'Expeditie Robinson'.

'Gert Last Year' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

The most wonderful time of the 'Gert Last Year'

Gert Verhulst en James Cooke hebben hun dancing shoes nog niet goed en wel uit of ze mogen zich alweer feestelijk uitdossen voor een gloednieuwe en vooral hartverwarmende week 'Gert Last Year', vanaf maandag 17 december op VIER.

'The Voice Kids' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Zo schattig klinkt de kerstsingle van team K3 uit 'The Voice Kids'

Voor team K3 van 'The Voice Kids' kan kerst niet vroeg genoeg beginnen. Ze maakten samen met de meisjes van K3 hun eigen versie van de kersthit 'Last Christmas'. En dat klinkt énorm schattig...

'De Feestkeuken van Sofie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Bieke Ilegems en Erik Goossens klinken met Sofie Dumont op heerlijke feestdagen

Nog geen idee wat te serveren tijdens de feestdagen? Ook volgende week maakt Sofie Dumont in De Feestkeuken van Sofie de favoriete feestgerechten van de Vlamingen klaar. Die steekt ze in een nieuw, verrassend jasje.

'Hoe Zal ik het Zeggen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Hoe Zal ik het Zeggen?': Guga Baùl wordt stem van ALS-patiënt Antonio

Misschien wel de grootste tearjerker tot nu toe, op maandag 17 december in Hoe Zal Ik Het Zeggen?: stemmenimitator Guga Baùl is dan immers letterlijk de stem van ALS-patiënt Antonio (wereldrecordhouder marathon en halve marathon met de rolstoel), die zijn twee beste vrienden Mark en Maurizio wil bedanken voor hun steun.

TVV Sturm der Liebe 2018 Ella en Alexander Milz (William) in 'Sturm der Liebe' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Sturm der Liebe': week 51 - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
De DIW Kerstsoirtwée (Canvas)

Speciaal voor De Warmste Week: 'De DIW Kerstsoirtwée'

Bitter was het geduld, maar de vrucht wordt zoet: op zaterdag 22 december palmt De Ideale Wereld de Ancienne Belgique in met de tweede editie van zijn ultieme kerstshow: de 'DIW Kerstsoirtwée'.

Lees meer
'Vrede op Aarde' (foto: Eén - © VRT 2018)

Kom naar een opname van 'Vrede op Aarde' - OPROEP

Heel de kerstvakantie lang nodigt Sven elke dag andere gasten uit om samen met hem terug te blikken op het jaar. Af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond': Manu en Hilde en Jan en Romina zijn dolverliefd

Een half jaar geleden zetten boeren Jan, Manu, Jitse, Jeroen en Bjorn voor het eerst sinds lang voet op Belgische bodem voor de opnames van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Deepak gaat op onderzoek om Jaro, een jongen van 6 jaar, te helpen. Jaro is doof geboren, maar kan toch horen door een cochleair implantaat. Dit toestel beperkt hem in zijn keuze om te sporten. Elisa gaat ver buiten haar comfortzone om Bart te helpen, een jongeman die na een skiongeval toch zijn droom van een ecologische deeltuin wil waarmaken.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (13/12)