Deze week in 'Switch'

Adriaan Van den Hoof presenteert 'Switch', de quiz zonder punten, op En. Elke dag van de week strijden dezelfde vijf kandidaten voor 1000 euro.

De kandidaten voor deze week zijn:

- (...)

Lees meer

'Buren': week 29 (2020) - PREVIEW

'Buren' is een vaste waarde in de late namiddag op En. De gebeurtenissen bij onze Australische tegenvoeters volgen zich elke keer weer in sneltempo op en Vlaanderen gaat nog steeds graag bij ze (...)

Lees meer
'Beste Kijkers' (foto: VTM  - © DPPG Media 2020)

De laatste week van 'Allerbeste Kijkers' bij VTM

Nathalie Meskens toont volgende week samen met Jens Dendoncker, Sam De Bruyn, An Lemmens en Thomas Smith voor de laatste keer de grappigste, strafste en meest memorabele fragmenten uit de voorbije acht seizoenen van 'Beste Kijkers'.

Lees meer
logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 29 (2020) - PREVIEW

In 'Sturm der Liebe' op Vitaya daveren de belevenissen onverminderd verder voorbij. Deze Duitse soap blijft een absolute publiekslieveling in Vlaanderen. Lees de preview!

Lees meer
Amazon Prime Video

Amazon Prime Video lanceert trailer van 'All op Nothing' met voetbalclub Tottenham Hotspur

Amazon Prime Video kondigt trailer aan van 'All or Nothing Tottenham Hotspur'. Neem een kijkje achter de schermen met de meerdelige exclusieve docu-serie: 'All Or Nothing: Tottenham Hotspur'.

Lees meer
'The Crown' (foto: Netflix - © Coopr 2019)

'The Crown' krijgt dan toch een zesde seizoen

Terwijl de makers van de immens populaire Netflix-serie 'The Crown' in januari nog lieten weten dat er na vijf seizoenen een einde aan de reeks zou komen, is nu toch beslist om een zesde seizoen te maken.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Jaak Van Assche praat over toekomst 'F.C. De Kampioenen'

Het Nieuwsblad publiceert een weekendinterview met acteur Jaak Van Assche, bijna 80 intussen. En daarin heeft hij het ook over de toekomst van 'F.C. De Kampioenen'.

'Vlaanderen Feest' vanuit Antwerpen met Will Tura die zijn 80ste verjaardag viert

'Vlaanderen Feest'! Uniek muziekfeest vanuit Antwerpen bij En!

Ook deze zomer viert En de Vlaamse feestdag op 11 juli met een show vol artiesten en muziek van eigen bodem. Het grote publieksevent kan dit jaar niet doorgaan, maar zowel En als Antwerpen zetten ook nu hun schouders onder een muzikale televisieshow en speciale editie van Vlaanderen feest, die op voorhand zal worden opgenomen.

logo Pro League logo

KBC koopt uitzendrechten hoogtepunten van de Jupiler Pro League

De komende 5 seizoenen heeft KBC de exclusieve rechten verworven voor het aanbieden van mobiele clips tijdens de matchen van de Jupiler Pro League (near live clips). Daarnaast heeft KBC ook de niet-exclusieve rechten verworven op de online samenvattingen van alle wedstrijden.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 9 juli 2020

Zeer zomerse kijkcijfers op een toch wel wisselvallige donderdag. Zelfs de 800.000 kijkers ligt ver buiten het bereik. Voor de vorm: alle cijfers van donderdag vind je hier.

ABC

Comeback voor 'De Wonderjaren'

De Amerikaanse serie 'The Wonder Years' keert terug op televisie. De regie is in handen van Fred Savage, die in de originele serie Kevin Arnold speelde. Dat meldt Het Nieuwsblad.

'Make Belgium Great Again' met Frances Lefebure (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Verrassing! 'Make Belgium Great Again' vanavond op VTM

Vanavond, vrijdag 10 juli, is er na 'Sara' om 21.05 uur een speciaal ingelaste aflevering van 'Make Belgium Great Again' op VTM. Frances Lefebure en haar team zijn daarvoor donderdagnacht neergestreken in Kortrijk.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Bake Off' - Wim Opbrouck en Jeroom

'Bake Off Junior' verwelkomt gastheer Jeroom in de baktent

Jeroom is dit najaar de steun en toeverlaat van de junior amateurbakkers in 'Bake Off Junior'. De opnames van de bakwedstrijd starten volgende week.

Lees meer
Dorothee Dauwe en Maarten Vancoillie (foto: Qmusic - © DPG Media 2019)

Zo klinkt Qmusic dit najaar! Nieuwe shows n afscheid van een Q-icoon!

Vanaf het najaar staat Vlaanderen elke weekdag op met een vertrouwd Qmusic-duo: Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. De avondspits wordt ingevuld door het gloednieuwe radioduo Sam De Bruyn en Vincent Fierens. Wim Oosterlinck ziet een droom in vervulling gaan en zal de ochtendshow op de digitale radiozender Willy presenteren.

Lees meer
Viktor Verhulst en Holly Mae Brood - 'Love Island' (foto: RTL 5 - © RTL 2019)

VIJF start het najaar met nieuw seizoen van 'Love Island'

De luxe villa in Gran Canaria wordt deze zomer opnieuw door jonge vrijgezellen bewoond. Het was al eerder bekend dat het programma 'Love Island' een tweede seizoen krijgt. Deze week is ook de startdatum bevestigd.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo CAZ 2 logo

De jonge Sadie heeft een ongelukkige kindertijd gekend bij haar extreem strenge grootouders. Wanneer ze eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder, is ze niet van plan haar geluk door iemand te laten verstoren.

'Mommy's Little Murderer', om 20.15 uur op CAZ 2.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (09/07)