Al meteen geheime boodschap in eerste filmpje over 'De Mol'? - VIDEO

Gilles De Coster belooft in een filmpje op VIER om in 2019 meer open te zijn over 'De Mol'. Gedaan met de geheimdoenerij. Het populaire programma komt er nu snel aan. Het teasen kan weer beginnen... (...)

Lees meer
logo Ketnet V3 Ketnet logo V3

'Boeie' is het Kinderwoord van het Jaar 2018

'Boeie' is het Kinderwoord van het Jaar 2018 geworden: het meest bijzondere, populaire, kortom het favoriete woord van de Vlaamse kinderen in het voorbije jaar. Dat kwamen de Ketnetters net te weten in Karrewiet.

Lees meer
'Rijker Dan Je Denkt?'

'Rijker dan je Denkt?' staat op de rommelmarkt

Dinsdag 18 december kunnen mensen hun schatten meteen verkopen, nadat ze bij Staf Coppens zijn langs geweest in 'Rijker Dan je Denkt?'.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 14, 15 en 16 december 2018

Het nieuwe seizoen van 'Reizen Waes' opent met maar liefst 1,4 miljoen kijkers. En daar profiteert 'Over Water' van mee. Op vrijdag blijft 'The Voice Senior' het goed doen. Op zaterdag voert 'Het Journaal' de lijst aan.

Lees meer
'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'De Luizenmoeder' duikt in heerlijk absurde wereld van de lagere school

'De Luizenmoeder' is een comedyreeks die zich afspeelt in een even bijzondere als alledaagse en herkenbare arena: de lagere school. Het leven om en rond de basisschool lijkt - meer dan we vermoeden - op het echte leven in de hedendaagse maatschappij, waar vaak te veel regels of (gedrags)codes gelden, waar de volwassenen zich soms als kinderen gedragen en omgekeerd.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Véronique De Kock in 'Die Huis' (foto: Eén - © VRT 2018)

Laatste 'Die Huis' dinsdag met Véronique De Kock

De achtste en laatste aflevering van dit seizoen van 'Die Huis' eindigt in schoonheid. Voormalig Miss België, model en covergirl Véronique De Kock is er te gast.

De Warmste Week (VRT)

Ook De Warmste Week en Music For Life gaan samen voor minder afval

Music For Life, het initiatief van Studio Brussel voor De Warmste Week, trekt dit jaar voor de tweede keer op rij naar het Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Compagnie J wint 'Dans met Hanne'

Compagnie J uit Gent wint danswedstrijd 'Dans met Hanne'

Het Gentse dansgezelschap Compagnie J is de winnaar geworden van 'Dans met Hanne', de danswedstrijd georganiseerd door Canvas. Dat hebben Hanne Decoutere en Jesse Callaert (danser en online gezicht van Dans met Hanne) bekendgemaakt tijdens een Facebook Live.

'Kinderen van de Kolonie' (foto: Canvas - © VRT 2018)

'Kinderen van de Kolonie': Nooit echt onafhankelijk

De onafhankelijkheid is nog maar pas bezegeld of de twee rijkste provincies van Congo scheuren zich af van het centrale gezag in Leopoldstad.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 13 december 2018

Het nieuwe seizoen van 'Op Weg met Jan' kent een voorzichtige start op Eén. 'Alloo bij de Wegpolitie' scoort een pak beter. Mooi cijfer ook voor de finale van 'Expeditie Robinson'.

'Gert Last Year' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

The most wonderful time of the 'Gert Last Year'

Gert Verhulst en James Cooke hebben hun dancing shoes nog niet goed en wel uit of ze mogen zich alweer feestelijk uitdossen voor een gloednieuwe en vooral hartverwarmende week 'Gert Last Year', vanaf maandag 17 december op VIER.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
De DIW Kerstsoirtwée (Canvas)

Speciaal voor De Warmste Week: 'De DIW Kerstsoirtwée'

Bitter was het geduld, maar de vrucht wordt zoet: op zaterdag 22 december palmt De Ideale Wereld de Ancienne Belgique in met de tweede editie van zijn ultieme kerstshow: de 'DIW Kerstsoirtwée'.

Lees meer
'Vrede op Aarde' (foto: Eén - © VRT 2018)

Kom naar een opname van 'Vrede op Aarde' - OPROEP

Heel de kerstvakantie lang nodigt Sven elke dag andere gasten uit om samen met hem terug te blikken op het jaar. Af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond': Manu en Hilde en Jan en Romina zijn dolverliefd

Een half jaar geleden zetten boeren Jan, Manu, Jitse, Jeroen en Bjorn voor het eerst sinds lang voet op Belgische bodem voor de opnames van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Faroek toont hoe het Britse National Crime Agency een bende pedofielen kon oprollen, die op internationale schaal opereerde en zo duizenden jonge slachtoffers maakte. De bende contacteerde de kinderen online. Het onderzoek naar het netwerk duurde maanden en leidde de Britse speurders tot in Bahrein.

'Faroek', om 22.40 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (16/12)