Klimaatactivisten verstoren debat in 'De Zevende Dag'

Een groep klimaatactivisten is er zondag in geslaagd te infiltreren in het publiek van 'De Zevende Dag'. Tijdens een debat met onder meer Europees lijsttrekker Guy Verhofstadt werd er plots met (...)

Lees meer

Duncan Laurence wint het Eurovisie Songfestival 2019

Duncan Laurence is de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019, dat dit jaar plaatsvond in Tel Aviv, Isral. De 25-jarige singer-songwriter wist met zijn nummer 'Arcade' zon 200 miljoen kijkers (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 16 mei 2019

Geubels scoort donderdag zowel op En als op VIER. 'Dierendokters 24/7' blijft goed bekeken en ook 'Don't Worry, Be Happy' behoudt een vaste schare fans.

Lees meer
'De Ambassade' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Wordt Syrisch gezin na 17 jaar eindelijk herenigd?

'De Ambassade' volgt maandag in aflevering 6 Sanaa en Sami uit Syri. Zij willen na 17 jaar eindelijk hun zoon gaan bezoeken in Belgi. Het echtpaar woont al sinds 2001 in de Verenigde Staten, maar door de verhoogde terreurdreiging en hun nationaliteit is reizen al jaren onmogelijk.

Lees meer
Elke Pattyn - VTM NIEUWS (foto: VTM NIEUWS - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Online ochtendnieuws met Elke Pattyn

In de cruciale week voor de verkiezingen trapt Elke Pattyn s ochtends de nieuwsdag af met een relevant ochtendnieuws. Daarin gaat ze dieper in op het verse nieuws van de dag en de themas die de campagne domineren.

Lees meer
Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

De Grote Geldenqute en Het Grote Gelddebat bij VTM NIEUWS

VTM NIEUWS trapt maandag de ultieme verkiezingsweek af met De Grote Geldenqute en Het Grote Gelddebat. Nu de eindsprint naar de verkiezingen op zondag 26 mei echt is ingezet, confronteert Stef Wauters de kopstukken met wat er leeft bij de Vlamingen, en met de vragen die zij hebben over hun geld.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Liefde voor Muziek' - Kommil Foo (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

De liedjes van Kommil Foo in 'Liefde voor Muziek'

Ze zijn broers, braken door in het legendarische tv-programma 'Morgen Maandag' met Mark Uytterhoeven en scoorden met hun song Ruimtevaarder het beste nummer van de Lage Landen.

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 21 (2019) - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

logo Neighbours logo

'Buren': week 21 (2019) - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

TVV Thuis 2019 Kaat en Frank in 'Thuis' (foto: Eén - © VRT 2019)

'Thuis': week 21 (2019) - PREVIEW

Deze week kwam het nieuws dat de 'Thuisfinale' op groot scherm er weer aankomt. Tickets kan je nu bestellen! Maar voor het einde van het seizoen een feit is, staat er nog heel wat te gebeuren. Lees snel onze PREVIEW!

TVV Familie 2019 Ian Thomas (Elias) in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

'Familie': week 21 (2019) - PREVIEW

Hoe zit het deze week in 'Familie'? De seizoensfinale komt steeds dichterbij, dus dat betekent dat de spanning ook steeds hoger oploopt. Benieuwd hoe het verhaal verder gaat? Lees snel onze PREVIEW!

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 15 mei 2019

Marcel Vanthilt opent niet onaardig op En met zijn zoektocht naar het eeuwig leven. 'Gert Late Night' doet goeie zaken, terwijl 'Grillmasters' erg matig scoort. 'Familie' blijft in de top 5 terwijl 'Iedereen Kiest' net naast de top 10 grijpt.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM n op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (16/05)