Ontslag Tom Coninx bij VTM wegens 'te duur'

Tom Coninx is al sinds vorig jaar geen sportgezicht meer bij VTM. Hij werd er bedankt voor bewezen diensten. In een interview met Humo vertelt Coninx nu wat volgens hem de reden voor zijn ontslag (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 17 juli 2019

En kleurt alweer je zomeravond in de bovenste gelederen van het dagklassement. Canvas en Vitaya pikken een graantje mee, VIER beleeft opnieuw een lauwe avond. De cijfers van woensdag.

Lees meer
Niels Destadsbader wint Zomerhit 2018 (foto: Radio 2 -  VRT 2018)

Wint Niels Destadsbader voor de derde keer de Radio 2 Zomerhit?

De stemming voor de 45ste editie van Radio 2 Zomerhit is gestart. Zonet maakte Niels Destadsbader, winnaar van de Radio 2 Zomerhit 2018 en Radio 2 Zomerhit 2017, de tien kanshebbers bekend vanop de pier in Blankenberge.

Lees meer
Stig Broeckx in 'Bargoens' (foto: Eén - © VRT 2019)

Stig Broeckx komt naar 'Vive le Vlo'

Karl Vannieuwkerke krijgt donderdag in 'Vive le Vlo' bezoek van (ex-)wielrenner Stig Broeckx. Die komt samen met journalist Eric Goens.

Lees meer
'Sorry Voor Alles' (foto: Eén/VRT - © Lies Willaert 2016)

'Sorry Voor Alles' trekt naar Duitsland

In Duitsland wordt deze zomer een eigen versie van 'Sorry Voor Alles' uitgezonden. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Midden augustus worden er twee afleveringen van anderhalf uur uitgezonden.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Vlaams Parlement

'Nieuwe Leeuwen': maak kennis met de nieuwe Vlaamse Parlementsleden

Vlaamsparlement.tv is gestart met de voorstelling van alle nieuwe leden van het Vlaams Parlement. Na de verkiezingen van 26 mei is namelijk meer dan de helft van het aantal volksvertegenwoordigers vernieuwd.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 16 juli 2019

'Vive le Vlo' behoudt ook op de rustdag in de Tour de koppositie. 'Switch' en 'F.C. De Kampioenen' vervolledigen de top 3. 'Lili en Marleen' zijn de sterkhouders van de VTM-zomer. Geen VIER, wel twee keer Canvas in de top 20.

'Met Vier in Bed' - De Vrolijcke Bosmuis (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Donderdag in 'Met Vier in Bed': De Vrolijcke Bosmuis

In het Nederlandse grensdorp Bergeijk ligt De Vrolijcke Bosmuis, de B&B van Nederlanders Arjan en Kees, waar muizen welkom zijn.

Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Het verhaal van Apollo 11 in 'Telefacts Zomer'

Het is 50 jaar geleden dat de mens voor het eerst voet zette op de maan, maar het is nog altijd n van de grootste prestaties in de geschiedenis. De astronauten waren helden die hun leven op het spel zetten, terwijl de hele wereld met argusogen toekeek.

'Game Of Thrones'

'Game Of Thrones' sprokkelt meeste Emmy-nominaties

'Game Of Thrones' heeft maar liefst 32 nominaties op zak voor de Emmy Awards die in september worden uitgereikt. Dat is dinsdag bekend gemaakt.

Martine Tanghe in 'Het Journaal' (foto: Canvas -  VRT 2018)

Nieuwsdienst VRT wil polsen wat er cht in Vlaanderen leeft

In een intern document dat Het Laatste Nieuws kon inkijken geeft de VRT toe dat het dit voorjaar te weinig heeft aangevoeld wat er cht leefde in de Vlaamse huiskamers. En daar wil de omroep nu iets aan doen.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - seizoen 10 (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Het rommelt bij 'De Buurtpolitie'

Eind juni verstuurde VTM in een persbericht het nieuws dat er 'een nieuwe wind' zou waaien doorheen het populaire vooravondprogramma 'De Buurtpolitie'. Maar er zit meer achter, zo blijkt nu. Dat schrijft Dag Allemaal.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Eerste (najaars)plannen Vlaamse zenders

De zomervakantie is nog niet eens in de helft en toch kijken we al reikhalzend uit naar het najaar op tv. Achter de schermen van zenders en productiehuizen wordt momenteel hard gewerkt aan de herfstschema's.

Lees meer
Jens Dendoncker bij audities 'Belgium's Got Talent' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Jens Dendoncker valt in voor Niels Destadsbader bij audities 'Belgium's Got Talent'

Niels Destadsbader is even out met een acute rugblessure. Niels stelt het wel, en zal snel opnieuw te been zijn. Alleen is lang op n stoel blijven zitten voor hem de volgende dagen echt wel een praktisch probleem.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/07)