Tom Waes reageert nu ook zelf op omstreden reclamecampagne

Nadat vorige week te zien was hoe Tom Waes voor een reclamecampagne van ZEB over de sporen liep, tikte spoorwegbeheerder Infrabel hem meteen op de vingers en noemde de zaak 'zeer ongelukkig'. Tom (...)

Lees meer
Kürt Rogiers oefent op Sofie met 'Beat VTM' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Krt Rogiers oefent voor het eerst op een cht model voor 'Beat VTM' - VIDEO

Krt Rogiers is volop aan het trainen voor 'Beat VTM'. Daarin moet hij in 100 dagen tijd een volwaardige dameskapper proberen te worden.

Lees meer
'Zo Man Zo Vrouw' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Jani The Starmaker in 'Zo Man Zo Vrouw'

Xena (20) en Jonathan (23), geen koppel maar wel een duo. Zij de sunhine en hij de sunny, samen vormen ze het zangduo Sunny Sunshine.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 11, 12 en 13 oktober 2019

Slechts n miljoenentopper op drie dagen. En die eer valt vrijdag (alweer) 'Thuis' te beurt. Zondag blijft En zich staande houden, 'Dancing With the Stars' doet beter dan 'Make Belgium Great Again'. Zaterdag is er een mooi resultaat voor 'Wat een Jaar!'.

Lees meer
Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

Siska Schoeters ontvangt zes priesters in 'Durf te Vragen'

In de voorlaatste aflevering van 'Durf te Vragen' ontvangt Siska Schoeters zes priesters in haar tv-studio. 52,76% van de Belgische bevolking noemt zichzelf katholiek en 9,42% praktiserend katholiek, zo blijkt uit het jaarrapport van de katholieke kerk in Belgi, dat ze publiceerden in 2018 maar vooral cijfers uit 2016 bevat.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Canvas logo

Documentairereeks 'The Clinton Affair' dinsdag nieuw op Canvas

Vanaf dinsdag 15 oktober is er op Canvas 'The Clinton Affair', een spraakmakende vierdelige reeks van Oscarwinnaar Alex Gibney en Emmywinnares Blair Foster over de relatie van president Bill Clinton met zijn jonge medewerkster Monica Lewinsky en hoe die eind jaren '90 de Amerikaanse samenleving evenzeer verscheurde als de affaires waarin de huidige Amerikaanse president verwikkeld is.

'De Twaalf' - Maaike Cafmeyer (foto: Eén - © Thomas Nolf - VRT - Eyeworks 2019)

Fictiereeks 'De Twaalf' wereldwijd verkocht

In Cannes is zopas MIPCOM, de grootste televisiebeurs wereldwijd, van start gegaan. Internationale distributeur Federation Entertainment zet er 'De Twaalf', de nieuwe fictiereeks van En en Eyeworks, in de etalage, maar ondertussen zijn de uitzendrechten al wereldwijd uitverkocht.

Nathalie Meskens in 'Beste Kijkers' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Nathalie Meskens kondigt eerste zwangerschap aan

Nathalie Meskens en haar vriend Nadim verwachten hun eerste kindje. De 37-jarige presentatrice kondigde dit maandag zelf aan op Instagram.

Selattin is Homo universalis in 'Iedereen Beroemd' (foto: Eén - © VRT 2019)

Rubriek 'Homo Universalis' uit 'Iedereen Beroemd' krijgt remake in Nederland als primetime programma

Mooi nieuws: de populairste spelrubriek van Vlaanderen, 'Homo universalis' uit het En-programma 'Iedereen Beroemd', krijgt een remake in Nederland. Daar wordt het geen rubriek binnen een programma, maar zal het als volwaardig programma 'De Alleskunner' op zich staan.

'Andy op Patrouille' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Andy Peelman vervoegt politiediensten over de hele wereld

Andy Peelman is naast acteur in 'De Buurtpolitie', ook cht politieagent. In 'Andy op Patrouille' volgt hij vanaf 15 oktober elke dinsdag om 20.35 uur lokale politiediensten over de hele wereld.

Tim Van Aelst (foto: Willy - © DPG Media 2019)

'That's Meditation-challenge: 8 weken gratis meditatie voor lke jongere dankzij Tim Van Aelst en 'Safety First'

'Stress? ja - voor een examen, maar ook over een foto op sociale media of die mooi genoeg is', een uitspraak van een leerling op de speelplaats van Rode Neuzen School Kardinaal van Roey Instituut in Vorselaar.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Why We Hate' (foto: © Listenup/Discovery 2019)

'Why We Hate': nieuwe Discovery-serie van Oscar-winnaars Alex Gibney en Steven Spielberg

In de nieuwe zesdelige documentaireserie 'Why We Hate' zien we dat haat en conflict door de geschiedenis heen altijd al onderdeel geweest zijn van 'het menszijn'.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Sybrand Niessen presenteert vanaf 11 oktober 'MAX PubQuiz'

Vanaf vrijdag 11 oktober om 22.20 uur op NPO 1 presenteert Sybrand Niessen 'MAX PubQuiz'! In een gezellige kroegsfeer wordt de kennis van de deelnemende teams en de kijkers getest met vragen in de categorien: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken.

Lees meer
'Celebs Gaan Daten' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Deze 5 Celebs gaan op zoek naar ware liefde in 'Celebs Gaan Daten'

Hoe voelt het om de schaamte opzij te zetten en te daten met onbekenden? In 'Celebs Gaan Daten' gooien vijf single celebrities zich dit najaar in een datingavontuur om vrank en vrij te praten over liefde, dates, relaties, verwachtingen en dromen.

Lees meer

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (13/10)