Nieuwe docureeks 'Justice For All' vanaf donderdag op VIER

Vanaf donderdag 29 oktober zoomt programmamaker Peter Boeckx in op zeven strafpleiters aan de Vlaamse balie in de nieuwe VIER-reeks 'Justice For All'. Zeven karakters die stuk voor stuk op hun manier (...)

Lees meer

Er komt een derde seizoen van 'Durf te Vragen'!

Dinsdag werd de laatste aflevering van 'Durf te Vragen' uitgezonden op Eén. Maar daar stopt het niet, want de zender heeft een derde seizoen aangekondigd! En de makers hebben jouw hulp nodig. (...)

Lees meer
Amazon Prime Video

Ontdek deze 10 muzikale titels op Prime Video

Mis je de concerten, festivals en zelfs de knusse muziekoptredens op de hoek van de straat? Wil je graag meer weten van jouw favoriete artiest? Ga comfortabel zitten, sluit je ogen en luister naar deze fantastische muzikale meesterwerken.

Lees meer
Netflix Anime aankondigingen

Netflix zet groot in op ambitieuze, gevarieerde anime met vijf nieuwe titels

Anime is enorm populair bij fans over de hele wereld met nieuwe verhalen en formats in samenwerking met de allerbeste makers en studio’s.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 27 oktober 2020

Opnieuw werd er veel naar televisie gekeken. Vier programma's gaan over het miljoen kijkers. Daarbij ook weer 'De Slimste Mens ter Wereld'. Meer dan 600.000 mensen zagen de finale van 'Snackmasters'. En 'Buren' profiteert van zijn plekje na het liveverslag van de Ronde van Spanje.

Lees meer
'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Luk Alloo staat gewonde bestuurder bij tot ziekenwagen arriveert

Donderdag 29 oktober trekt Luk Alloo om 21.50 uur opnieuw de baan op met de wegpolitie in 'Alloo bij de Wegpolitie' bij VTM. De aflevering van vorige week werd ondertussen bekeken door 652.000 kijkers, goed voor 30.1% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld).

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Mijn Keuken Mijn Restaurant' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Overblijvende duo's schakelen paar versnellingen hoger in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

De zenuwen staan strak gespannen bij de drie overblijvende hobbykokduo's van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'. Op donderdag 29 oktober om 20.40 uur schakelen ze enkele versnellingen hoger en serveren ze een gloednieuw menu, dat ze zonder coaching of bijsturing van Sergio Herman en Marcelo Ballardin uitwerkten.

Dorothee Dauwe en Maarten Vancoillie (foto: Qmusic - © DPG Media 2019)

Hoe gaat het nog met Jonas Meukens van X!NK? Qmusic gaf het antwoord!

Nog tot en met vrijdag 30 oktober horen de Qmusic-luisteraars de beste nummers uit de jaren 2000 tot en met 2009 in de 'Top 500 van de 00's'. Woensdag 28 oktober kreeg het Qmusic-ochtendduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe naar aanleiding van de 00's twee deelnemers van Eurosong for Kids over de vloer.

De finale van 'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De winnaar van de eerste 'Snackmasters' 2020 is bekend

Vanavond streden Piet Huysentruyt en Anne-Sophie Breysem voor de Snackmasters 2020 trofee. Bij de cook-off kregen beide chefs slechts anderhalf uur de tijd om drie verschillende koekjes van Jules Destrooper na te maken; de natuurboterwafel, de Parijse wafel en het amandelbrood.

'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Kijkcijfers: VIER ziet 'De Slimste Mens ter Wereld' weer sterk scoren

Door het coronavirus werd er in de programmatie van de SBS-zenders bewust gekozen voor een brede spreiding van september tot en met december en een digitale investering.

'American Gods' - seizoen 3 (foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2020)

Prime Video kondigt seizoen drie van 'American Gods' aan

Amazon Prime Video kondigde de officiële premièredatum aan voor seizoen drie van de Amazon Original Serie, 'American Gods'. Het nieuwe seizoen gaat op maandag 11 januari wereldwijd in première op Amazon Prime Video, met uitzondering van de Verenigde Staten.

MTV EMAs 2020

Alicia Keys treedt op tijdens de MTV EMAs

MTV heeft zojuist bevestigd dat niemand minder dan Alicia Keys, Karol G, DaBaby, Jack Harlow en Tate McRae zullen optreden tijdens de '2020 MTV EMAs'.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
De Vlaamse koppels in 'Free Love Paradise' op VTM 2

Deze drie Vlaamse koppels gaan de uitdaging aan in 'Free Love Paradise'

6 jonge koppels: 3 Vlaamse en 3 Nederlandse. Allen worstelen ze met dezelfde vraag: 'Is monogamie nog wel van deze tijd?'. De start van een uniek reality-experiment in het gloednieuwe VTM 2-programma 'Free Love Paradise'. Maak nu al kennis met de Vlaamse koppels.

Lees meer
Sarah, Bavo en Sokpop (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Een najaar boordevol fantasie en creativiteit bij Ketnet Junior

Ketnet Junior brengt dit najaar heel wat nieuwigheden voor de allerjongste kijkers. Niemand minder dan Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou wordt het gezicht van de nieuwe reeks 'Sarah'.

Lees meer
'Free Love Paradise' bij VTM 2

Dit is 'Free Love Paradise': nieuw relatie-experiment van VTM 2 rond vrije liefde nu al bij Streamz

Je levenslang binden aan één partner: is dat nog wel van deze tijd? Het is de hamvraag in het nieuwe programma 'Free Love Paradise', dat vanaf vandaag, donderdag 22 oktober, in preview op Streamz te zien is en op donderdag 5 november bij VTM 2 start.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliënt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliënt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (27/10)