'De Slimste Mens' gaat 'next level' met 25 (!) juryleden

'De Slimste Mens ter Wereld' keert vanaf maandag 14 oktober terug op VIER. Erik Van Looy gaat dit seizoen next level, want hij pakt uit met een maar liefst 25-koppige jury. (...)

Lees meer
Steve Tielens in 'Huizenjagers' op VIER

Charmezanger Steve Tielens op zoek naar nieuwe woning in 'Huizenjagers'

Deze week doen de 'Huizenjagers' een polonaise rond Antwerpen, ze gaan in de Antwerpse rand op zoek naar een woning voor onder andere charmezanger Steve Tielens en de stiefmama van Julie Mahieu, bekend van 'De Dag'. De Antwerpse rand is iets groener en rustiger dan t Stad zelf maar toch goed gelegen.

Lees meer
De Top 2000 van Joe

Joe is klaar voor 'De Top 2000'

De Top 2000 leeft. En dat mag letterlijk genomen worden want in aanloop naar de hitlijst, die nu maandag 23 september start, kregen dj-duo Sven Ornelis en Anke Buckinx onder andere Jimmy Hendrickx, Elvis en Falco over de vloer tijdens de ochtendshow. De Top 2000 wordt gepresenteerd door heel wat Joe-dj's. Evi Hanssen en Kris Wauters sluiten daar dit jaar bij aan.

Lees meer
'Wie wordt wrapper?' op Ketnet: Aaron Blommaert, Dieter Janssens, Esther Mwanu, Tinneke Van Ransbeeck, Gloria Monserez

Wie wordt de nieuwe Ketnet-wrapper? Ontdek de 5 kandidaten!

Vandaag kwamen de Ketnetters in 'Kingsize Live' te weten wie de vijf kandidaten zijn om Charlotte Leysen op te volgen als Ketnet-wrapper. Eind juni kondigde Charlotte Leysen aan dat ze na acht jaar stopt als Ketnet-wrapper. Ze deed toen een oproep naar nieuw talent. Uit honderden kandidaten gaan nu vijf kandidaten de strijd aan.

Lees meer
Belga Sport

'Belga Sport': Sean Kelly. De laatste Flandrien.

Eind jaren zeventig, toen het wielrennen gedomineerd werd door Italianen, Belgen en Fransen, trok een jonge Ierse boerenzoon naar het vasteland om er zijn geluk te beproeven als profrenner.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De jacht is geopend in 'Boer zkt Vrouw De Wereld Rond'

Vorige week mocht akkerbouwer Gerard zijn 5 favoriete dames al kiezen, maar zover zijn Etienne, Marianne, Stephan en Victor nog niet.

'De Luchtpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Vanaf maandag nieuw bij VTM: 'De Luchtpolitie'

Niets ontsnapt aan het oog van een flik in de lucht. Vanaf maandag 23 september volgt de nieuwe reeks 'De Luchtpolitie', van de makers van 'Helden van Hier', de enige afdeling luchtsteun van de Belgische politie.

'Loïc: Zot Van Koken' (foto: VTM - © Filip Van Roe/DPG Media 2019)

Instagramwaardige pancakes in Locs keuken

Een smeuge, maar beetgare risotto met drie bereidingen van venkel, daarmee start Loc op maandag 23 september een gloednieuwe week in zijn keuken.

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 39 (2019) - PREVIEW

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

logo Neighbours logo

'Buren': week 39 (2019) - PREVIEW

Deze week i er het WK wielrennen in Engeland. Dat betekent dat de 'Buren' maar n keer op bezoek komen. Deze week kan je van een aflevering genieten op woensdag.

logo Home and Away logo

'Home and Away': week 39 (2019) - PREVIEW

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Erik Van Looy in 'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

'De Slimste Mens' gaat 'next level' met 25 (!) juryleden

'De Slimste Mens ter Wereld' keert vanaf maandag 14 oktober terug op VIER. Erik Van Looy gaat dit seizoen next level, want hij pakt uit met een maar liefst 25-koppige jury.

Lees meer
TVV Familie 2018 Erika Van Tielen (Amlie) , Jaak Van Assche (Alfons) in 'Familie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Jaak Van Assche doet mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'

Jaak Van Assche is 79 jaar, maar actiever dan ooit. Dit najaar doet de acteur uit onder meer 'Familie' mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. En daarmee breekt hij een record.

Lees meer
Davy Parmentier (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Nieuwe talkshow VTM start eind oktober

Vanaf eind oktober pakt VTM uit met de nieuwe, reeds veelbesproken, late night talkshow gepresenteerd door de eigen creatief directeur. Dat bericht Het Laatste Nieuws.

Lees meer