MTV zoekt sexy singles voor nieuw seizoen 'Ex on the Beach: Double Dutch'

MTV's meest bekeken show 'Ex on the Beach: Double Dutch' komt terug met een zesde seizoen. Het programma shockeerde met het 'All Stars Season' de Nederlandse en Vlaamse televisie en de (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 19, 20 en 21 juli 2019

Dit weekend is er andermaal een hoofdrol weggelegd voor de koers. Met zowel 'Vive le Vlo' als het live verslag op de podiumplaatsen. De eenmalige documentaire 'De Zomer van '69' behaalt een vierde plek op zondag.

Lees meer
HBO

Er komt een spin-off van 'Gossip Girl'

Het Amerikaanse netwerk HBO heeft bevestigd dat er een vervolg komt op de populaire jongerenserie 'Gossip Girl'. Dat schrijft het AD. Het gaat om een spin-off voor de nieuwe streamingdienst van het bedrijf.

Lees meer
Eurovision Netherlands 2020 Eurovisie Songfestival 2020

Eurovisie Songfestival op Netflix

Streamingdienst Netflix heeft de halve finales n de finale van het voorbije Eurovisie Songfestival in Isral toegevoegd aan haar aanbod. En ook de komende editie, gehouden in Nederland, zal er te zien zijn.

Lees meer
Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Telefacts Zomer' gaat op cruise

In n jaar tijd stappen zo'n 27 miljoen mensen wereldwijd op een cruiseschip, en het aantal passagiers stijgt doorheen de jaren explosief. Maar meer passagiers betekent ook meer werk voor de bemanningen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Adriaan Van den Hoof in 'Switch' (foto: En -  VRT 2018)

Dit zijn de 'Switchers' van deze week

Adriaan Van den Hoof presenteert 'Switch', de quiz zonder punten, op En. Elke dag van de week strijden dezelfde vijf kandidaten voor 1000 euro.

'Aan Het Juiste Adres' Zomer (Eclips TV)

De gasten van deze week in 'Aan het Juiste Adres'

Dit zijn de gasten die je deze week op Eclips TV terug ziet in de zomerse herhaling van 'Aan het Juiste Adres'. Kijken kan van maandag 22 tot vrijdag 26 juli.

'Met Vier in Bed' - Casa Do Loureiro (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Met Vier in Bed' sluit seizoen af onder de Portugese zon

'Met Vier in Bed' sluit het seizoen af onder de Portugese zon. Van maandag 22 t.e.m. donderdag 25 juli vertoeft het programma rond de Zilverkust, bekend om zijn ruige rotskusten en pittoreske dorpjes.

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 30 (2019) - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

logo Neighbours logo

'Buren': week 30 (2019) - PREVIEW

Deze week wordt het slotakkoord van de Ronde van Frankrijk ingezet. Zondag draaien de renners hun laatste rondjes in Parijs. Deze week dus nog veel aandacht voor het wielercircus op En. Hierdoor slechts n aflevering van 'Buren'.

'The Witcher' (foto: © Coopr/Netflix 2019)

Epische nieuwe beelden van Netflix Original Series 'The Witcher' en 'The Dark Crystal: Age of Resistance'

Netflix heeft vrijdag 19 juli, tijdens San Diego Comic Con 2019, de teaser trailer van de langverwachte nieuwe Netflix Original series 'The Witcher' vrijgegeven.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - seizoen 10 (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Het rommelt bij 'De Buurtpolitie'

Eind juni verstuurde VTM in een persbericht het nieuws dat er 'een nieuwe wind' zou waaien doorheen het populaire vooravondprogramma 'De Buurtpolitie'. Maar er zit meer achter, zo blijkt nu. Dat schrijft Dag Allemaal.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Eerste (najaars)plannen Vlaamse zenders

De zomervakantie is nog niet eens in de helft en toch kijken we al reikhalzend uit naar het najaar op tv. Achter de schermen van zenders en productiehuizen wordt momenteel hard gewerkt aan de herfstschema's.

Lees meer
Jens Dendoncker bij audities 'Belgium's Got Talent' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Jens Dendoncker valt in voor Niels Destadsbader bij audities 'Belgium's Got Talent'

Niels Destadsbader is even out met een acute rugblessure. Niels stelt het wel, en zal snel opnieuw te been zijn. Alleen is lang op n stoel blijven zitten voor hem de volgende dagen echt wel een praktisch probleem.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (21/07)