Zita Wauters en Giovanni Kemper presenteren dit najaar 'Ketnet Musical'

Ketnet en Studio 100 slaan voor de zesde keer de handen in elkaar voor een nieuwe editie van 'Ketnet Musical'. Nieuw dit jaar is dat de presentatie in handen ligt van Zita Wauters en Giovanni Kemper. (...)

Lees meer

'Familie': week 22 (2019) - PREVIEW

Heeft Vronique het bij het rechte eind over Marie en Mathias? Ze wil alleszins Iris helpen en zo de waarheid te weten komen. Stefanie moet opnieuw een brandende auto blussen. En Jelle dreigt de (...)

Lees meer

'Thuis': week 22 (2019) - PREVIEW

Hoe loopt het af met Paulien? Waren Tim en Adil nog op tijd? En hoe gaat het verder tussen Tom en Marianne? Je ziet het vanaf maandag in een nieuwe week van 'Thuis'. (...)

Lees meer
'Liefde voor Muziek' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Knikkende knien voor de songs van Stef Kamil Carlens

Hij laat week na week een diepe indruk na op zijn 'Liefde voor Muziek'-collegas en tovert hun nummers om tot absolute parels.

Lees meer
TVV Familie 2019 Roel met zoon Toots Vanderstukken in 'Familie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Toots Vanderstukken samen met papa Roel in 'Familie'

Zo vader, zo zoon geldt op maandag 27 mei in 'Familie'. Dan duikt er met Rik, 'Rikske', immers een verrassend nieuw gastpersonage op in de reeks, dat gespeeld wordt door Toots Vanderstukken (8).

Lees meer
'De Campus Cup' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Nieuw op Canvas: 'De Campus Cup'

Waar zitten de slimste studenten? In welke opleiding in het hoger onderwijs leer je cht iets? 'De Campus Cup', een nieuwe quiz op Canvas, zoekt vanaf 27 mei een antwoord op deze vragen.

Lees meer
logo Canvas logo

Maandag in 'VDB. Ik Ben God Niet': de comeback

'Hij zei: 'Help mij, want ik ben kapot.'' - Jef Brouwers (psycholoog). Met de hulp van enkele naasten kruipt VDB uit een diep dal. Even ziet het er opnieuw rooskleurig uit; de oude VDB lijkt weer opgestaan.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 22 (2019) - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

TVV Buren 2019 Chloe Brennan, Nick Bracks, Jane Harris in 'Buren' (foto: Eén/VRT - © Fremantlemedia 2019)

'Buren': week 22 (2019) - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

TVVlogo black

Love Koppels uit Belgi en Nederland gezocht! - OPROEP

Productiebedrijf Blue Circle is dit moment bezig met de voorbereidingen voor een groot nieuw realityprogramma. Daarvoor zoekt de productie koppels uit Nederland en Belgi.

logo Sporza logo

Heel wat wieleractie op Sporza in juni

Als opwarming voor de Tour de France, d wielerafspraak bij uitstek, kunnen koersliefhebbers gedurende de hele maand juni voor hun favoriete sport terecht bij Sporza.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 20, 21, 22 en 23 mei 2019

Een hele hoop kijkcijfers in n keer, dat zie je niet elke dag. Maar we bieden ze je vandaag wel aan. Kwestie van wat interessant leesvoer te hebben dit weekend.

'Orange is the New Black' - seizoen 7 (foto: © Netflix/Coopr 2019)

Netflix kondigt laatste seizoen 'Orange is the New Black' aan - VIDEO

Deze zomer komt de baanbrekende hitserie 'Orange is the New Black' ten einde. Netflix onthulde een teaser en de eerste beelden die aankondigen dat de geliefde serie eindigt met het zevende en tevens laatste seizoen.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM n op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (23/05)