Acteur Jannes Coessens (Stan) neemt afscheid van 'Thuis'

Na meer dan zes jaar neemt acteur Jannes Coessens (18) afscheid van Stan Van Damme uit 'Thuis'. De onmogelijke combinatie met zijn universitaire studies en activiteiten naast de set liggen aan de (...)

Lees meer
'Factcheckers' (foto: Eén - © VRT 2019)

'Factcheckers' ontleedt Tripadvisor

In een nieuwe 'Factcheckers' wil Thomas Vanderveken weten of TripAdvisor makkelijk om de tuin te leiden is. Hij opent zijn eigen fake restaurant. Lukt het hem om via valse recensies TripAdvisor om de tuin te leiden en hoger op de ranglijst te raken?

Lees meer
'Helden van Hier: Door het Vuur' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Elektrische wagen confronteert brandweer met complexere brand

Elektrische wagens: ze verschijnen steeds vaker in het straatbeeld. Een trend waar ook de brandweer moet op inspelen.

Lees meer
'VTM GO'

VTM GO-app nu voor iedereen beschikbaar

Na de btaversie, die MEDIALAAN - de Persgroep Publishing begin april lanceerde, is er vandaag, dinsdag 23 april, de officile lancering van het online video on demand (VOD)-platform VTM GO.

Lees meer
Fleddy Melculy en Sofie Engelen presenteren 'De Zwaarste Lijst' (foto: Studio Brussel - © VRT 2019)

'Master Of Puppets' van Metallica bovenaan in 'De Zwaarste Lijst'

De luisteraars van Studio Brussel hebben 'Master Of Puppets' van Metallica voor het vierde jaar op rij naar de eerste plaats gestemd in 'De Zwaarste Lijst', de hoogmis van de metal op Studio Brussel.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

MTV logo V3 MTV

Exclusief en live op MTV: wereldpremiere nieuwe videoclip Madonna

Op woensdag 24 april aanstaande om 22.00 uur vindt exclusief bij MTV de wereldpremire van Madonnas nieuwste videoclip 'Medelln' plaats.

'Succesrijk, Vlaamse Ondernemers in het Buitenland' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

'Succesrijk, Vlaamse Ondernemers in het Buitenland' volgt succesvolle landgenoten

'Succesrijk, Vlaamse Ondernemers in het Buitenland' volgt vanaf dinsdag 23 april vijf ondernemers 'van bij ons', die Vlaanderen lieten voor wat het was en hun droom gingen najagen in het buitenland.

'De Columbus' (foto: Eén - © VRT 2019)

Tweede seizoen van 'De Columbus' start op En

Zonder plan en zonder voorbereiding, zo trekt Wim Lybaert opnieuw de wereld in met 'De Columbus'. Hij laat zich leiden door het toeval n door zijn wekelijkse gast.

Radio Evanna op NRJ (foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019)

Radio Evanna start bij NRJ op 23 april

Vanaf 23 april maken Gert & James 'Radio Evanna' in de Ochtend bij NRJ. Zij krijgen van de NRJ Ochtend-DJs Kim en Michal elke dinsdag, woensdag- en donderdag tussen 7.00 en 8.00 uur de radioknoppen in handen om van op de 'Evanna' hun piraterij op de luisteraars los te laten.

logo Neighbours logo

'Buren': week 17 (2019) - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 17 (2019) - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM n op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt Jeroen Meus mee.

'De Columbus', om 20.40 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (18/04)