'Thuis': week 4 (2019) - PREVIEW

Tom moet zijn hoofd leegmaken, Olivia is jarig. Frank heeft een vreemd plan en Steven maakt zich zorgen. Joren voelt zich niet goed, Karen neemt een besluit, Nancy is ongerust. Ann en zoekt hulp bij (...)

Lees meer

'Familie': week 4 (2019) - PREVIEW

Cédric vindt een luisterend oor bij Mathias. Jan is woedend. Véronique beseft dat ze zichzelf niet onder controle heeft en Guido verliest zijn geduld. Iedereen probeert Benny op te beuren, met Jelle (...)

Lees meer

'Home and Away': week 4 (2019) - PREVIEW

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven (...)

Lees meer
'Control Pedro' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

'Control Pedro' zoekt publiek - OPROEP

Dit voorjaar komt Pedro Elias terug met een nieuw seizoen van 'Control Pedro'. Het panelprogramma dat wekelijks het internet fileert en serveert op een bedje van gezonde chaos.

Lees meer
'De Wereld Rond met 80-jarigen' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze 80-jarigen beleven samen met Sieg en Olga de reis van hun leven

Twee jonge twintigers trekken vanaf donderdag 31 januari de wereld rond met een groep nét iets minder jonge 80-jarigen, die in hun leven niet of nauwelijks hebben gereisd.

Lees meer
'Reizen Waes Europa' - Groenland (foto: Eén/VRT - © De Mensen 2019)

Tom Waes op glad ijs in Groenland

Groenland, officieel nog altijd een deel van Denemarken, is twee miljoen vierkante kilometer groot. Dat is 70 keer België.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 17 januari 2019

'Groeten Uit' met De Planckaerts scoort bijzonder goed bij VTM. 'De Dag' lokt nog meer kijkers naar VIER. 'Zie Mij Graag' blijft in de top 10. 'De Afspraak' bewijst zich als vaste waarde op Canvas.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Tik Tak' (foto: Ketnet - © VRT 2019)

'Tik Tak' komt terug op Ketnet Junior

Vanaf dit najaar brengt Ketnet Junior een nieuwe reeks van 'Tik Tak'. Dat nieuws werd vanochtend gebracht in 'Bij Debecker' op Radio 1.

logo VTM logo

Volgende week op VTM

De laatste aflevering van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' op maandag 21 januari is een compilatieaflevering met de strafste boodschappen die Jens Dendoncker in het afgelopen seizoen heeft gebracht.

Evy Gruyaert op Nostalgie (foto: © Nostalgie 2019)

Rob Vanoudenhoven centrale gast bij Evy Gruyaert op Nostalgie

Vlaanderen maakte afgelopen zaterdag kennis met het nieuwe radioprogramma van Evy Gruyaert op Nostalgie: '40 Something'. Daarin praat Evy elke week met een centrale gast over de mijlpalen in hun leven.

logo Q2 logo

De blikvangers van Q2

Op zondag 20 januari is er om 20.35 uur de tweede show van 'America’s Got Talent: The Champions'. Dit seizoen komen enkel de beste acts aan bod, en dat van over de hele wereld.

'#LikeMe' - aflevering 1 (foto: Ketnet - © VRT 2019)

Nu al tweede seizoen voor '#LikeMe'

De nieuwe Ketnet-reeks '#LikeMe' krijgt een vervolg. Dat is nu al beslist. '#LikeMe' ging pas vorige zondag in première op de kinderzender van de VRT.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De blikvangers van Vitaya

Op maandag 21 januari is er om 20.30 uur het komisch drama 'Morning Glory' uit 2010 met 'The Notebook'-actrice Rachel McAdams als tv-producer Becky Fuller.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Control Pedro' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

'Control Pedro' zoekt publiek - OPROEP

Dit voorjaar komt Pedro Elias terug met een nieuw seizoen van 'Control Pedro'. Het panelprogramma dat wekelijks het internet fileert en serveert op een bedje van gezonde chaos.

Lees meer
Tom Waes (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Tom Waes zoekt straffe kandidaten voor 'Kamp Waes'

Tom Waes is op zoek naar kandidaten voor een bijzonder nieuw tv-programma: 'Kamp Waes'. In 'Kamp Waes' laat Tom gewone burgers voor het eerst in de geschiedenis proeven van wat de loodzware opleiding van de Special Forces Group van het Belgische leger inhoudt.

Lees meer
logo VTM logo

Figuranten gezocht voor gloednieuwe VTM-reeks - OPROEP

Zin om een dansje te placeren in een gloednieuwe VTM-reeks? De productie is op zoek naar figuranten die in de rol willen kruipen van discotheekgangers.

Lees meer

Kijktip van de dag

Groenland, officieel nog altijd een deel van Denemarken, is twee miljoen vierkante kilometer groot. Niet minder dan 85% ervan is bedekt met een dikke ijsmassa, maar er wonen wel 56 000 mensen. Wie zijn dat? Hoe wonen ze daar? Hoe is het leven daar? Tom trekt een week lang door dit gigantische eiland.

'Reizen Waes Europa', om 20.00 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/01)