'Familie': week 8 (2019) - PREVIEW

Zjef krijgt een mentale tik en Emma vreest voor haar relatie met Guido. Marie neemt Lars in vertrouwen en Vronique blijft koppig. Benny wil de B&B van Stefanie uittesten, Jan is achterdochtig. (...)

Lees meer

'Thuis': week 8 (2019) - PREVIEW

Ann moet bekomen en Marianne vraagt Peter om Dries te helpen. Lowie wil Bo opvrolijken, Waldek heeft het niet makkelijk en Jacques stort zijn hart uit. Stan maakt het gezellig bij Tom en Sam vraagt (...)

Lees meer

'Home and Away': week 8 (2019) - PREVIEW

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 14 februari 2019

Het Europees voetbal van Club Brugge gooit roet in het eten van de terugkeer van 'Van Algemeen Nut' op En. Ook 'De Wereld Rond met 80-jarigen' levert in. Opvallend is dat 'De Dag' bijzonder goed scoort.

Lees meer
logo Discovery Channel logo

'American Chopper' is terug op Discovery

Nu vader en zoon Teutel weer on speaking terms zijn, kunnen we weer vol verbazing kijken naar hun waanzinnige bouwwerken in 'American Chopper'. Elk in hun eigen shop creren ze de meest extreme custom bikes voor grote klanten.

Lees meer
Kürt Rogiers kust Nathalie Meskens in 'Zijn er nog Kroketten?'

Nieuw seizoen 'De 25' start met meest romantische avontuurtjes

30 jaar VTM betekent ook een overvloed aan archiefbeelden. Daarom ging De 25 nog eens snuisteren in de rijke geschiedenis van MEDIALAAN om de verrassendste, grappigste en ontroerendste momenten te bundelen in thematische countdowns.

Lees meer
Jan Leyers in 'Nachtwacht' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Zaterdag in 'Nachtwacht': China bedreigt Europa

China heeft ons de oorlog verklaard. Dat beweert docent internationale politiek en China-expert Jonathan Holslag in de tweede aflevering van 'Nachtwacht', met Jan Leyers.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo VTM logo

Een goedgevulde nieuwe VTM-week

Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 februari krijgt Sandra Bekkari in 'Open Keuken' hulp van Dina Tersago. Samen maken ze gezonde ovenschotels.

logo CAZ logo

CAZ viert de jaren '70

Bij CAZ staan van maandag 18 februari tot vrijdag 22 februari de jaren '70 centraal tijdens 'Celebrate the 70's: the movies'. Een hele week lang haalt de zender de beste films uit de seventies boven.

logo Q2 logo

Volgende week op Q2

Op zaterdag 16 februari staat er een nieuwe Qmovie op het programma. De Ninja Turtles krijgen op zaterdag 16 februari om 20.35 uur de hulp van Megan Fox en Stephen Amell in de Qmovie 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows'.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De filmplannen van Vitaya

De zaterdagavond wordt al dansend ingezet met de remake van 'Footloose', de dansfilm die in 1984 van Kevin Bacon een ster maakte.

logo Netflix logo

'The Umbrella Academy' vanaf vrijdag nieuw op Netflix

Op onverklaarbare wijze worden op dezelfde dag in 1989 drienveertig babys geboren bij willekeurige vrouwen die een dag eerder nog niet zwanger leken te zijn.

logo Discovery Channel logo

Nieuw seizoen 'Garage Rehab' op Discovery

Richard Rawlings is terug om kwakkelende garages een nieuw leven in te blazen. De eigenaar van de succesvolle Gas Monkey Garage weet als geen ander hoe je een werkplaats moet runnen en biedt daarom graag zijn expertise aan minder succesvolle garages aan.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM n op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (14/02)