Nieuwe leden bij de KetnetBand

De KetnetBand heeft groot nieuws: de band verwelkomt maar liefst drie nieuwe leden: Michiel De Meyer, Elindo Avastia en Céline Verbeeck.

Samen met Giovanni Kemper, Sien Wynants en Maureen (...)

Lees meer

Faroek vraagt weer live tips om misdrijven op te lossen

Dinsdag 19 maart gaat VTM gerechtsspecialist Faroek Özgünes opnieuw live op zoek naar tips van kijkers in een nieuw seizoen van 'Faroek Live'. Vijf weken lang zal hij tijdens een rechtstreekse (...)

Lees meer
'Pano' (Eén)

'Pano': in de rauwe wereld van tienerpooiers

Tienerpooiers en hun slachtoffers. We vangen er soms een glimp van op bij een veroordeling van een tienerpooier of een opsporingsbericht van Child Focus. Maar hoe gaan tienerpooiers te werk?

Lees meer
logo Canvas logo

'Therapie' op Canvas

In Vlaanderen heeft één op vier mensen vroeg of laat psychologische hulp nodig. Meer dan een miljoen Vlamingen zijn in behandeling voor een depressie of burn-out.

Lees meer
logo National Geographic logo NGC logo

Oscarwinnaar 'Free Solo' zonder onderbrekingen te zien bij National Geographic

De veelgeprezen documentaire 'Free Solo' beleeft op woensdag 20 maart om 21.00 uur zijn tv-première op National Geographic. De film is die dag zonder onderbrekingen te zien op de zender.

Lees meer
logo Play Sports logo

Eric Goens maakt nieuw programma voor Play Sports

Eric Goens is écht alomtegenwoordig op je tv. Nu gaat hij ook nog op betaalzender Play Sports van start met een nieuw programma. Vanaf vrijdag 29 maart zendt de sportzender van Telenet zijn interviewreeks 'De Kantine' uit.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Down The Road 2' - groepsfoto (foto: Eén - © VRT 2018)

Steunkousen voor Wereld Downsyndroomdag

Donderdag 21 maart is Wereld downsyndroomdag, en dat laten ze bij 'Down the Road' niet zomaar voorbijgaan. Dieter Coppens en zijn zes reisgenoten hebben een plan: vanaf vandaag roepen ze heel Vlaanderen op om op 21 maart twee verschillende sokken aan te doen.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 15, 16 en 17 maart 2019

We hebben een weekend achter de rug zonder miljoenentoppers. 'The Voice van Vlaanderen' blijft populair. En op zondag vechten Jeroen Meus, de vooralsnog onbekende 'Mol' en Tom Waes het onder mekaar uit.

15 jaar Bumba

Bumba viert 15e verjaardag!

Bumba bestaat 15 jaar! Het vrolijkste clowntje van de lage landen vermaakt al jarenlang het jongste publiek van Nederland en België. Met 220 afleveringen op televisie in 33 verschillende landen, 300 miljoen views op YouTube (1.5 miljard minuten) en elk jaar weer uitverkochte theaterzalen mag de clown nu 15 kaarsjes uitblazen.

'Studio Tarara' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

De 24 Uur van Studio Tarara van start

Wie is er bij 'Studio Tarara' van het dak gesprongen? Wiens mysterieuze dood wordt nu al wekenlang onderzocht door agent Pascal (Boris Van Severen)? Het is alvast niet Ricky Bolsens (Koen De Graeve).

logo VTMKZOOM logo

Boete voor VTMKZOOM (nu VTM KIDS)

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) controleerde de uitzendingen van VTMKZOOM (2 december 2018, 8u-20u). Bij deze controle stelt de VRM vast dat vijf keer sprake is van een overschrijding van het maximaal toegelaten percentage zendtijd voor reclame en telewinkelen per klokuur.

logo VRT logo VRT

VRT krijgt dubbel zo veel klachten in 2018

De vraag naar interactiviteit bij de burger blijft jaar na jaar stijgen. de toenemende digitale aanwezigheid speelt daarin een belangrijke rol. Mediagebruikers bekijken en beluisteren ons aanbod waar, wanneer en hoe ze dat willen.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM én op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Studio Tarara' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Met Ricky in rehab kan Christine niet anders dan Jean Van Hoof terug halen voor de belangrijke benefiet 'De 24u van Tarara' ten voordele van Levenslijn. Heel het team staat onder druk. Zelfs kleedster Babs wordt opgetrommeld om mee te spelen in de sketches, tot groot plezier van Jean. Sandra blijft haar tegenspeler vol argwaan in de gaten houden.

'Studio Tarara', om 20.35 uur bij VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/03)