Nieuw VIER-programma 'Trafiek Axel' opent met onthutsend verslag over kinderhandelaars

Kan je een kind kopen? En wie krijgt het over zijn hart om een kind te verkopen? In de eerste aflevering van de nieuwe documentairereeks 'Trafiek Axel' reist Axel Daeseleire naar de Punjab-provincie (...)

Lees meer

Nieuw seizoen 'Beau Séjour' aan de kust

Dit voorjaar gaan, volgens het Brugse stadsbestuur, de opnames van het tweede seizoen van 'Beau Séjour' van start in Zeebrugge. Dat meldt Het Nieuwsblad. De Eén-reeks ruilt dus Limburg voor de kust. (...)

Lees meer
'Cold Case: Wie heeft Sally Vermoord?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

De zoektocht gaat verder in 'Cold Case: Wie heeft Sally Vermoord?'

In deze derde aflevering van 'Cold Case' is Vlaanderens meest gerespecteerde rechter en voormalig assisenvoorzitter Edwin Van Fraechem hard voor de onderzoekers die de moord op Sally Van Hecke onderzochten.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 19 februari 2019

Eén blijft de kijkcijferstrijd op dinsdag winnen met 'Rond de Noordzee' en het nieuwe seizoen van 'Bargoens'. 'Studio Tarara' doet het goed bij VTM en VIER trekt kijkers naar zich toe met de Champions League.

Lees meer
'Van Algemeen Nut' (foto: Eén - © VRT 2018)

Steven Van Herreweghe haalt acteerdebuut van Tom Waes van onder het stof

Tom Waes is een alleskunner met eigen tv-programma's. Vanaf zondag speelt hij de hoofdrol in de nieuwe fictiereeks 'Undercover' op Eén. Dat was ooit anders. Steven vond in het VRT-archief een verrassend fragment terug van maar liefst 24 jaar geleden. Toen begon Tom zijn carrière als bescheiden acteur voor lassers en elektriciens van Belgacom.

Lees meer
'Formula 1: Drive to Survive' (foto: © Coopr/Netflix 2019)

'Formula One: Drive to Survive' staat dit voorjaar op poleposition op Netflix - VIDEO

'Formula One: Drive to Survive' is een aangrijpende, 10-delige serie vol met rokend rubber, razende motoren en torenhoge adrenaline. De serie geeft een exclusief kijkje in de belangrijkste race competitie ter wereld.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De Wereld Rond met 80-jarigen' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Donderdag gaan de 80'ers op ontdekking in Dubai

Na Dallas, Mexico en IJsland laten de 80-jarigen zich op donderdag 21 februari onderdompelen in een nieuwe cultuur. Ze landen in het bloedhete Dubai, één van de meest luxueuze steden ter wereld. En dat zullen de tachtigers geweten hebben.

'GOGOGOORIS' (foto: Ketnet - © VRT 2019)

'GOGOGOORIS': nieuwe Ketnet-sportvlogs met Kenji Gooris - VIDEO

Vanaf nu kunnen Ketnetters nieuwe sportvlogs terugvinden op Ketnet.be, de Ketnet-app en op het YouTube-kanaal van Ketnet. Niemand minder dan Kenji Gooris maakt de Ketnetters wegwijs in verschillende bekende en minder bekende sporten.

logo Netflix logo

Netflix stopt met Marvel

Netflix zet de samenwerking met Marvel stop. Die beslissing is het gevolg van de plannen die Disney heeft om met een eigen streamingdienst te beginnen. Disney is het moederbedrijf van Marvel.

'Blind Getrouwd' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

'Blind Getrouwd' ook online ontzettend populair

Niet alleen op antenne scoort 'Blind Getrouwd' ontzettend goed - de aflevering van vorige week werd ondertussen al door 1.321.576 fans (live +7) bekeken - , ook online doet het programma het uitstekend: 'Blind Getrouwd' is daar zelfs het sterkste format.

logo VTM logo

'Telefacts' staat woensdag stil bij overlijden Karl Lagerfeld

Naar aanleiding van het overlijden van Karl Lagerfeld vandaag brengt Birgit Van Mol morgenavond in 'Telefacts' een uitgebreide reportage over het mode-icoon.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 18 februari 2019

'Blind Getrouwd' en 'Down the Road' zijn aan mekaar gewaagd, ook 'Topdokters' houdt goed stand. 'Extra Time' is een constante op maandagavond op Canvas, net zoals 'Blokken' op Eén de ster in de vooravond blijft.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM én op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

In deze aflevering wordt duidelijk wat er gebeurt wanneer je kickbokst en televisiekijkt tegelijk, waarom je altijd een kersenpitkussen moet hebben klaarliggen, wat er mis is met smurfenschoenen, waarom je nooit de weg mag vragen aan moeders met bakfietsen en waarom schrijvers pas om vier uur opstaan.

'En Toen Kwam Ons Ma Binnen', om 23.35 uur op Q2.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (19/02)