Ketnet-acteur overlijdt na elektrocutie

Arne Decock, drie jaar geleden de hoofdrolspeler in een musical van Ketnet is overleden nadat hij in een elektriciteitspaal klom en gelektrocuteerd werd. Dat meldt VTM NIEUWS.

Arne Decock (18) (...)

Lees meer

'Thuis': week 8 (2019) - PREVIEW

Ann moet bekomen en Marianne vraagt Peter om Dries te helpen. Lowie wil Bo opvrolijken, Waldek heeft het niet makkelijk en Jacques stort zijn hart uit. Stan maakt het gezellig bij Tom en Sam vraagt (...)

Lees meer

'Familie': week 8 (2019) - PREVIEW

Zjef krijgt een mentale tik en Emma vreest voor haar relatie met Guido. Marie neemt Lars in vertrouwen en Vronique blijft koppig. Benny wil de B&B van Stefanie uittesten, Jan is achterdochtig. (...)

Lees meer
'De Veiligheid van het Land' (foto: Eén - © VRT 2019)

WK-gekte in 'De Veiligheid van het Land'

De hete zomer van 2018 wordt volledig beheerst door de WK-gekte. Hoe beter onze Duivels in Rusland presteren, hoe drukker het wordt voor de veiligheidsdiensten in Belgi.

Lees meer
'Stukken van Mensen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Tiany Kiriloff imponeert met metalic disc dress van Audrey Hepburn in 'Stukken van Mensen'

In de vierde aflevering van 'Stukken van Mensen' wordt er weer met hoge bedragen gegoocheld voor enkele unieke en bijzondere voorwerpen. Ook Tiany Kiriloff - n van de populairste mode-influencers van Belgi en oprichtster van de recent opgedoekte lifestylewebsite Belmodo.be - heeft zon uniek stuk in haar bezit: een metalic disc dress van de Spaanse modeontwerper Paco Rabanne.

Lees meer
'Topdokters' - Dr. Van Braeckel (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Maandag longarts Dr. Van Braeckel in 'Topdokters'

In de vierde aflevering volgt 'Topdokters' longarts dr. Eva Van Braeckel op de voet. Zij is n van de weinige artsen in Belgi die gespecialiseerd is in mucoviscidose bij volwassenen.

Lees meer
Finale NRJ-Open Mic (foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019)

Wie wint de eerste editie van de NRJ-Open Mic?

Maandag 18 februari zit er in de NRJ-ochtendshow van Michael en Kim zot veel volk. En veel zot volk! Want de drie finalisten van NRJ-Open Mic strijden er om de podiumplaatsen n het voorprogramma van de nieuwe show 'William Boeva & Friends' op 22 maart in CC Aalst.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Blind Getrouwd' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Groeien koppels op huewelijksreis naar elkaar toe in 'Blind Getrouwd'?

De derde aflevering van 'Blind Getrouwd' werd live het best bekeken dit seizoen, met maar liefst 1.053.000 kijkers de avond zelf. Ondertussen dikte het cijfer nog aan tot 1.288.610, goed voor een marktaandeel van 47,3% (live +3, VVA 18-54).

logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 8 (2019) - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

logo Neighbours logo

'Buren': week 8 (2019) - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

Studio 100

'Boudewijn' wordt opvolger van musical '40-45'

Het gaat goed met de spektakel-musical '40-45'. De ticketverkoop blijft aanhouden en ondertussen staat de teller op meer dan 565.000 tickets. Ongezien in Vlaanderen.

logo VTM Kids logo

VTM KIDS overtreft Hollywood-doelpunt van Neymar - VIDEO

De voetbalvloggers van VTM KIDS slaagden er al een paar keer in om een straffe stunt van een topvoetballer te verbeteren. Deze keer hadden ze het indrukwekkende Hollywood-doelpunt van Neymar in het vizier.

logo Q2 logo

6 dingen die je kan verwachten in de finale van 'America's Got Talent: The Champions' bij Q2

Na vijf weken is het zover, zondag 17 februari om 20.35 uur, zendt Q2 het eerste deel van de finale van 'America's Got Talent: The Champions' uit.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM n op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Over Water' (foto: En -  VRT/Toon Aerts 2018)

John ziet zijn plannen uitkomen en de pionnen op het bord bewegen zoals hij het voorzien had. Maar voor dat succes betaalt hij een veel hogere prijs dan hij voorzien had.

Slotaflevering van het eerste seizoen.

'Over Water', om 20.45 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (14/02)