'Familie'-kijkers zien nieuwe wending in de zaak Amelie

'Hoeveel hebt ge nodig om te verdwijnen? Wat zou het kosten opdat je niet komt getuigen op de rechtbank en u niet laat zien?'.

Met die woorden probeerde een angstige Marie-Rose vanavond het (...)

Lees meer

'Home and Away': week 51 - PREVIEW

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven (...)

Lees meer

'Thuis': week 51 - PREVIEW

Is Dries de zoon van Frank? Kan Bill voldoen aan de verwachtingen bij de Kabouters en kent Tania een goede start bij Boowie? Een nieuwe week van 'Thuis'! (...)

Lees meer
MNM

Enkel Ed Sheeran gaat Niels Destadsbader vooraf in de MNM1000

Niels Destadsbader moet enkel Ed Sheeran laten voorgaan in de MNM1000, de lijst met favoriete nummers van de MNM-luisteraars.

Lees meer
'The Voice Senior' - coaches (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Deze 60-plussers veroverden een plekje in de teams van 'The Voice Senior'

Kort, maar enorm krachtig: de Blind Auditions van 'The Voice Senior' zitten er na twee afleveringen op. Vanavond deelden Dana Winner, Walter Grootaers, Natalia en Helmut Lotti de laatste plekjes in hun teams uit aan de krasse 60-plussers op het podium.

Lees meer
MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2018)

Bekende troublemaker arriveert zondag in MTV's 'Ex On The Beach: Double Dutch'

Vorige week maakten we kennis met de spontane Harrie, de ex van Angelica. Hij nam Djessy mee op een leuke date. Als tegengeluid gaf Elias zijn ketting aan zijn ex Renske, maar de Tablet of Terror laat zich niet zomaar kennen en stuurde vervolgens Harrie op een succesvolle date met Renske...

Lees meer
'Reizen Waes Europa' (foto: Eén - © VRT 2018)

Tom Waes opent nieuw seizoen van 'Reizen Waes' in Spanje

Met 'Reizen Waes Europa' wil Tom Waes tonen dat je niet naar de andere kant van de wereld moet om je te laten verrassen en om straffe avonturen te beleven. Dat blijkt al meteen in de eerste aflevering.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Over Water' (foto: Eén - © VRT/Toon Aerts 2018)

Vanaf zondag nieuw op Eén: 'Over Water'

Zondag start op Eén de langverwachte fictiereeks 'Over Water'. Deze reeks is geschreven door Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda. 'Over Water' draait rond John Beckers, ooit Vlaanderens favoriete tv-ster.

TVV Familie 2018 Erika Van Tielen (Amélie), Kürt Rogiers (Lars) in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Familie': week 51 - PREVIEW

Bekomen van de schok? Goed! Want het wordt alleen nog maar spannender. De ontknoping van de zaak Amelie-Véronique komt dichter en dat zal je geweten hebben. Nog even geduld. Alles wordt nu snel duidelijk!

'VAN ROSSEM' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Van Rossem overleden: VIER zendt zijn allerlaatste interview integraal uit

Donderdagavond overleed Jean-Pierre Van Rossem. Hij werd 73 jaar. Naar aanleiding van zijn overlijden zal VIER zijn laatste televisie-interview vanavond opnieuw integraal uitzenden.

logo VTM logo

Deze week op VTM

Op zaterdag 15 december smeren de Barden Bellas opnieuw hun stemmen voor de tv-première van 'Pitch Perfect 2'. De a capellagroep, met o.a. Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow en Hailee Steinfeld, is ondertussen afgestudeerd en hoopt een internationale wedstrijd te winnen.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Nog volop kerstsfeer op Vitaya

Vitaya brengt de week voor Kerstmis een heel resem aan romantische kerstfilms. Op maandag 17 december is er om 20.35 uur de tv-première van de romantische komedie 'Angel of Christmas' uit 2015 met Jennifer Finnigan als journaliste Susan.

Karl Vannieuwkerke (foto: © VRT Sofie Silbermann 2018)

De Warmste Week wordt afgesloten door Karl Vannieuwkerke

Karl Vannieuwkerke gaat op Eén de slotshow presenteren van De Warmste Week. Die show is de traditionele afsluiter van Music for Life van Studio Brussel.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
De DIW Kerstsoirtwée (Canvas)

Speciaal voor De Warmste Week: 'De DIW Kerstsoirtwée'

Bitter was het geduld, maar de vrucht wordt zoet: op zaterdag 22 december palmt De Ideale Wereld de Ancienne Belgique in met de tweede editie van zijn ultieme kerstshow: de 'DIW Kerstsoirtwée'.

Lees meer
'Vrede op Aarde' (foto: Eén - © VRT 2018)

Kom naar een opname van 'Vrede op Aarde' - OPROEP

Heel de kerstvakantie lang nodigt Sven elke dag andere gasten uit om samen met hem terug te blikken op het jaar. Af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond': Manu en Hilde en Jan en Romina zijn dolverliefd

Een half jaar geleden zetten boeren Jan, Manu, Jitse, Jeroen en Bjorn voor het eerst sinds lang voet op Belgische bodem voor de opnames van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Reizen Waes Europa' (foto: Eén - © VRT 2018)

Met 75 miljoen bezoekers per jaar is Spanje een van de populairste vakantiebestemmingen. De meeste toeristen gaan naar steden als Barcelona en Madrid en naar de Spaanse Costa's, maar hoe ziet de rest van het land eruit? Tom trekt vanuit het zuiden van Spanje, langs het westen helemaal naar het noorden. Een gebied dat wel eens de achterkant van Spanje wordt genoemd...

'Reizen Waes Europa', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (12/12)