'FAROEK' zoekt verdachte na rellen op het strand in Blankenberge

Faroek Özgünes helpt vanaf woensdag 30 september opnieuw misdrijven oplossen bij VTM. De VTM NIEUWS-gerechtsspecialist gaat in zijn opsporingsprogramma opnieuw op zoek naar daders van misdrijven, (...)

Lees meer

Flo Windey met pittige seksdocu’s in ‘Club Flo Doc’ op VTM 2

Het uitgaansleven mag in 2020 dan wel op een erg laag pitje staan, dit najaar opent Flo Windey wel de deuren van haar eigen club bij VTM 2: Club Flo. In het gloednieuwe programma 'Club Flo' gaat Flo (...)

Lees meer
logo Discovery logo

Nieuwe serie 'Hell Heroes' op Discovery

Helikopters kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voor het vervoer van vracht naar plekken die moeilijk bereikbaar zijn tot het uitvoeren van lastige werkzaamheden hoog in de lucht.

Lees meer
'Opvoeden Doe Je Zo' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Jeroom deelt gênant skateverhaal in 'Opvoeden Doe Je Zo'

Donderdag 1 oktober verwelkomt Pedro Elias een internationale sterrencast in de vijfde aflevering van 'Opvoeden Doe Je Zo', want naast nationale grootheden als Jeroom Snelders, Jeroen Meus en Ella Leyers treedt ook Willie Wartaal, de charismatische frontman van Nederlandse band De Jeugd Van Tegenwoordig aan als vader.

Lees meer
'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Politiewagen met Luk Alloo aan boord betrokken bij ongeval

De VTM-kijkers blijven nieuwsgierig naar wat er op de Vlaamse autosnelwegen gebeurt. De vorige aflevering van 'Alloo bij de Wegpolitie' werd ondertussen door 725.000 mensen bekeken en haalt zo een marktaandeel van maar liefst 39.6% (VVA 18-54, live+uitgesteld).

Lees meer
Willy Sommers in 'Vanity Plates' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2020)

Willy Sommers toont zijn gepersonaliseerde nummerplaat in 'Vanity Plates'

Donderdag 1 oktober zien de VTM 2-kijkers om 20.45 uur een bekend gezicht in 'Vanity Plates'. Niemand minder dan Willy Sommers toont in het programma zijn gepersonaliseerde nummerplaat WSOMMERS.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Mijn Keuken Mijn Restaurant' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Sergio Herman is radeloos in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

Op donderdag 1 oktober om 20.35 uur bezoeken Marcelo Ballardin en Sergio Herman 'Vuur' in Aalst en 'Pistache' in Oostende.

logo Eleven Sports logo

Eleven Sports verlengt overeenkomst met NBA

In de aanloop naar de NBA Finals, die vannacht (30 september) van start gaan, verlengden Eleven Sports en de National Basketball Association (NBA) vandaag hun exclusieve meerjarenakkoord voor de uitzendingen in België.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 29 september 2020

'Snackmasters' blijft het goed doen bij VTM. Ook de namiddagse herhalingen van 'Witse' blijven scoren. 'Telefacts NU' heeft een mindere aflevering. Het bij het begin in de media verguisde 'Lady Truckers' blijkt de publiekstrekker van VTM 2 te zijn.

'South Park Pandemic Special' (foto: Comedy Central - © ViacomCBS 2020)

'South Park Pandemic Special' exclusief op Comedy Central

Donderdag zendt ViacomCBS zender Comedy Central de 'South Park Pandemic Special' uit. In de 1 uur durende special komt Randy achter zijn rol in de COVID-19-uitbraak omdat de aanhoudende pandemie de burgers van South Park voorturend voor uitdagingen zet.

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Nieuw op Eén: Kamal Kharmach steekt zijn neus in ‘Andermans Zaken'

Vanaf woensdag 30 september helpt Kamal Kharmach zes Vlaamse ondernemingen in nood in het nieuwe Eén-programma 'Andermans Zaken'. Iedereen kent Kamal als comedian, maar hij is ook een geboren ondernemer. Die kennis wil hij dan ook gebruiken om andere ondernemers te helpen en hun zaak te redden.

logo NRJ logo

NRJ neemt een duik in 30 jaar (Belgische) hiphop

De hele maand oktober krijgt NRJ de stempel 'NRJ hiphop', met niets dan hiphop, R&B en rap. Je wordt als luisteraar ondergedompeld in de muziek, de geschiedenis én alles wat er leeft in de hiphop-scene.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Nieuw op Eén: Kamal Kharmach steekt zijn neus in ‘Andermans Zaken'

Vanaf woensdag 30 september helpt Kamal Kharmach zes Vlaamse ondernemingen in nood in het nieuwe Eén-programma 'Andermans Zaken'. Iedereen kent Kamal als comedian, maar hij is ook een geboren ondernemer. Die kennis wil hij dan ook gebruiken om andere ondernemers te helpen en hun zaak te redden.

Lees meer
Flo Windey met 'Club Flo' op VTM 2

Flo Windey met pittige seksdocu’s in ‘Club Flo Doc’ op VTM 2

Het uitgaansleven mag in 2020 dan wel op een erg laag pitje staan, dit najaar opent Flo Windey wel de deuren van haar eigen club bij VTM 2: Club Flo. In het gloednieuwe programma 'Club Flo' gaat Flo later dit najaar op ontdekking in de wereld van seksualiteit en verdovende middelen.

Lees meer
'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Dit zijn de kandidaten voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

De herfst is in het land. Dat betekent ook dat 'De Slimste Mens ter Wereld' binnenkort terug keert op VIER. Vanaf 12 oktober speelt Erik Van Looy met deze kandidaten:

Lees meer

Kijktip van de dag

'Hillary' (foto: Canvas/VRT - © hulu 2020)

In deze aflevering onderzoeken de documentairemakers hoe de Democratische kandidate van het establishment in 2016, Hillary Clinton, haar nationale debuut maakte in de jaren 90 en hoe ze een uitdagende transformatie onderging tot First Lady van de Verenigde Staten.

'Hillary: Becoming a Lady', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (29/09)