'Familie': week 50 - PREVIEW

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd (...)

Lees meer

'Thuis': week 50 - PREVIEW

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen dé vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview! (...)

Lees meer
logo Neighbours logo

'Buren': week 50 - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

Lees meer
logo Sturm der Liebe logo

'Sturm der Liebe': week 50 - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

Lees meer
Mathias Coppens in 'Hoe Zal ik het Zeggen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Hoe Zal ik het Zeggen?' pakt gsm-verslaafde Mathias Coppens aan

'Papa is de beste ter wereld', klinkt het bij Lowis en Marcel, het dochtertje en zoontje van Mathias Coppens. 'Maar hij is continu bezig met zijn GSM. Eén keer heeft hij zelfs vier uur aan een stuk gebeld'.

Lees meer
'De Feestkeuken van Sofie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'De Feestkeuken van Sofie' nieuw bij VTM

De gezelligste periode van het jaar is in aantocht en daar hoort traditiegetrouw lekker eten en drinken bij. Sofie Dumont geeft vanaf maandag 10 december inspiratie aan al wie nog niet weet wat hij dit jaar op de feesttafel zet.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Buck' (foto: Ketnet - © Sofie Silbermann/VRT 2018)

Duurzaam geproduceerde fictiereeks 'Buck' nieuw op Ketnet

Vanaf maandag 10 december start op Ketnet 'Buck', een reeks van de bedenkers van 'W817'. 'Buck' is een comedy onder een regie van Douglas Boswell met onder meer Ini Massez, Ina De Winne, Bram Spooren en Robbert Vervloet.

'Zomer Kamp Eiland' (foto: Cartoon Network - © Media Tornado 2018)

Bekroonde 'Summer Camp Island' in december in première op Cartoon Network

In 'Summer Camp Island' maken we kennis met Oscar en zijn beste vriend Hedgehog, die voor het eerst op zomerkamp gaan. Van zodra hun ouders vertrokken zijn, merken ze dat het eiland waar ze verblijven heel wat mysteries, geheimen en wonderbaarlijke wezens herbergt.

MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2018)

Een piratenschat en een déjà-vu met een koffer in MTV's 'Ex On The Beach: Double Dutch'

In de vorige aflevering maakten we kennis met de spontane Renske, de ex van Elias. Bij aankomst op het strand van Curaçao mocht ze direct op date met Brody en, niet geheel tegen de verwachting in, viel ook zij bij hem in de smaak.

'De Chalet' (foto: njam - © Studio 100 2018)

Nieuw seizoen van 'De Chalet' op njam!

Kookzender njam! blaast 8 kaarsjes uit, en dat wordt ondermeer gevierd met een gloednieuw seizoen van 'De Chalet!'. Na het grote succes van de eerste reeks bereiden njam!-chefs Roger van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza opnieuw de origineelste feestgerechten en beleven ze veel culinair plezier vanuit hun chalet in de Ardennen.

An Vanderstighelen (foto: Eén - © VRT 2018)

'Thuis'-actrice An Vanderstighelen verwacht in de lente haar eerste kind

Heuglijk nieuws vanop de 'Thuis'-set: actrice en dramadocente An Vanderstighelen (Sam) verwacht haar eerste kind.

TVV Home and Away 2018 Jasmine (SAM FROST) en Colby (TIM FRANKLIN) in 'Home and Away' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Home and Away': week 50 - PREVIEW

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
De DIW Kerstsoirtwée (Canvas)

Speciaal voor De Warmste Week: 'De DIW Kerstsoirtwée'

Bitter was het geduld, maar de vrucht wordt zoet: op zaterdag 22 december palmt De Ideale Wereld de Ancienne Belgique in met de tweede editie van zijn ultieme kerstshow: de 'DIW Kerstsoirtwée'.

Lees meer
'Vrede op Aarde' (foto: Eén - © VRT 2018)

Kom naar een opname van 'Vrede op Aarde' - OPROEP

Heel de kerstvakantie lang nodigt Sven elke dag andere gasten uit om samen met hem terug te blikken op het jaar. Af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond': Manu en Hilde en Jan en Romina zijn dolverliefd

Een half jaar geleden zetten boeren Jan, Manu, Jitse, Jeroen en Bjorn voor het eerst sinds lang voet op Belgische bodem voor de opnames van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Professor T.' (foto: Eén - © VRT 2018)

Nieuwe bewijsstukken zorgen ervoor dat de cold case van de zelfmoord van de vader van professor T. wordt heropend. De speurders van de FGP Antwerpen twijfelen er nu openlijk aan of het wel om zelfmoord gaat. Professor T. beseft langzaam dat hij al heel zijn leven herinneringen aan die bewuste dag heeft verdrongen. Samen met psychiater Helena Gijselbrecht zal hij proberen in zijn onderbewustzijn te gaan graven om de waarheid te ontdekken. En die waarheid zou wel eens verbijsterend kunnen zijn.

Het slot van 'Professor T.', om 21.40 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (05/12)