Van Rossem overleden: VIER zendt zijn allerlaatste interview integraal uit

Donderdagavond overleed Jean-Pierre Van Rossem. Hij werd 73 jaar. Naar aanleiding van zijn overlijden zal VIER zijn laatste televisie-interview vanavond opnieuw integraal uitzenden.

Televisiemaker (...)

Lees meer

Bekijk de eerste beelden van 'Callboys 2' - VIDEO

Callboys Devon, Randy en Wesley storten zich in een nieuw avontuur. Zonder Jay, maar wel met zijn identieke tweelingbroer.

 

 

 

 

Met z'n (...)

Lees meer
logo VTM logo

Deze week op VTM

Op zaterdag 15 december smeren de Barden Bellas opnieuw hun stemmen voor de tv-première van 'Pitch Perfect 2'. De a capellagroep, met o.a. Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow en Hailee Steinfeld, is ondertussen afgestudeerd en hoopt een internationale wedstrijd te winnen.

Lees meer
Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Nog volop kerstsfeer op Vitaya

Vitaya brengt de week voor Kerstmis een heel resem aan romantische kerstfilms. Op maandag 17 december is er om 20.35 uur de tv-première van de romantische komedie 'Angel of Christmas' uit 2015 met Jennifer Finnigan als journaliste Susan.

Lees meer
Karl Vannieuwkerke (foto: © VRT Sofie Silbermann 2018)

De Warmste Week wordt afgesloten door Karl Vannieuwkerke

Karl Vannieuwkerke gaat op Eén de slotshow presenteren van De Warmste Week. Die show is de traditionele afsluiter van Music for Life van Studio Brussel.

Lees meer
logo Nostalgie logo

Bjorn Verhoeven gaat weer radio maken

Eerder dit jaar verdween dj Bjorn Verhoeven bij Joe om zich in het bedrijfsleven te storten. Maar de radiomicrobe liet hem niet los, dus kruipt de 39-jarige Limburger binnenkort weer achter de microfoon.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Q2 logo

Volgende week op Q2

Op zondag 26 december om 20.35 uur zendt Q2 de halve finale uit van het dertiende seizoen van 'America’s Got Talent'. Juryleden Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel staan weer klaar om hun ongezouten mening over de acts te geven. Welke vijf talenten stoten door naar de finale?

logo CAZ logo

De highlights van CAZ

Op zaterdag 15 december is er om 20.40 uur op CAZ de klassieker 'Scarface' uit 1983 met Al Pacino en Michelle Pfeiffer. Pacino speelt Tony Montana, een jonge Cubaanse gangster die in Miami een drugskartel overneemt en zijn eigen misdaad imperium uitbouwt.

'Temptation Island' (VIJF)

Bekijk de eerste beelden van 'Temptation Island' - VIDEO

In 2019 komt 'Temptation Island' terug naar VIJF. De afgelopen jaargangen stonden al bol van verleiding én emotie. En dit jaar belooft het nog straffer te worden.

Thomas Vanderveken - 'Alleen Elvis Blijft Bestaan' (foto: Canvas - © VRT 2018)

Jeroen Olyslaegers in de laatste 'Alleen Elvis Blijft Bestaan'

Schrijver Jeroen Olyslaegers is de laatste gast van deze reeks. Vorig jaar werd hij vijftig, maar op veel vlakken beleeft hij zijn tweede jeugd. Met dank aan zijn literaire doorbraak bij het grote publiek, in Vlaanderen én in Nederland.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 12 december 2018

Hoe dichter bij de finale, hoe meer kijkers voor er bijkomen voor 'De Slimste Mens ter Wereld'. 'Over Eten' blijft in de top 5. 'Dance As One' strandt op een elfde plek.

logo radio 2 logo

De Eregalerij eert Guido Belcanto en Henny Vrienten

Radio 2 en Sabam for Culture organiseren op donderdag 21 maart 2019 een speciale editie van de Eregalerij. Het jaarlijkse feest voor een leven vol muziek wordt dit jaar een Eregalerij van de Lage Landen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
De DIW Kerstsoirtwée (Canvas)

Speciaal voor De Warmste Week: 'De DIW Kerstsoirtwée'

Bitter was het geduld, maar de vrucht wordt zoet: op zaterdag 22 december palmt De Ideale Wereld de Ancienne Belgique in met de tweede editie van zijn ultieme kerstshow: de 'DIW Kerstsoirtwée'.

Lees meer
'Vrede op Aarde' (foto: Eén - © VRT 2018)

Kom naar een opname van 'Vrede op Aarde' - OPROEP

Heel de kerstvakantie lang nodigt Sven elke dag andere gasten uit om samen met hem terug te blikken op het jaar. Af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond': Manu en Hilde en Jan en Romina zijn dolverliefd

Een half jaar geleden zetten boeren Jan, Manu, Jitse, Jeroen en Bjorn voor het eerst sinds lang voet op Belgische bodem voor de opnames van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Terwijl de Slag bij Waterloo woedt, merkt Becky dat oorlog niet per se betekent dat er geen geld kan worden verdiend. Jos wil vertrekken en probeert Amelia te overtuigen mee te gaan. Na een vertraging door hevige regenval komt de strijd tussen het leger van Napoleon en de Britse troepen in een beslissende fase. Wanneer de strijd gestreden is, gaan Becky en Rawdon naar Londen. Dobbin zoekt Amelia een laatste keer op.

'Vanity Fair', om 21.50 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (12/12)