'Thuis': week 45 (2020) - PREVIEW

Tom is onder de indruk van Karin en Tamara vertelt over haar uitstap met Leootje. Viv redt Sam en Dries heeft een nieuwe job. Waldek vindt een oplossing voor het probleem bij Stevenson. Nancy botst (...)

Lees meer

'Familie': week 45 (2020) - PREVIEW

Quinten ziet de toekomst somber in en Zjef gaat in conflict met Tony. Robyn zoekt troost bij Benny, Brigitte en Véronique zijn het oneens. Cédric en Raven mogen elkaar niet en dat verbergen de mannen (...)

Lees meer

'Home and Away': week 45 (2020) - PREVIEW

'Home and Away' op VTM 2. Dat is elke dag even wegdromen van zon, zee en strand. Maar ook meeleven met de dagelijkse beslommeringen van de inwoners van Summer Bay. Benieuwd naar deze week? Lees de (...)

Lees meer
'The Midnight Sky' (foto: © Netflix 2020)

Bekijk de officiële trailer van 'The Midnight Sky' met George Clooney

In 'The Midnight Sky' volgen we Augustine (George Clooney), een eenzame maar briljante wetenschapper in het noordpoolgebied.

Lees meer
logo Apple TV+ logo

Nu ook al derde seizoen voor Apple's populaire serie 'Ted Lasso'

Na het succesvolle eerste seizoen en de vroege verlenging voor een tweede seizoen, heeft Apple TV + 'Ted Lasso' vernieuwd voor een derde seizoen, in afwachting van de start van het tweede seizoen van de productie in Londen begin januari.

Lees meer
logo Radio 1 logo

Het Boekenfeest van Radio 1: een hele herfstvakantie lang luisteren en lezen

Geen Boekenbeurs dit jaar, maar boekenliefhebbers hoeven niet op hun honger te zitten. Met zijn Boekenfeest gaat Radio 1 terug naar de basis en zet een hele week boeken en hun auteurs centraal.

Lees meer
'Mr Bean' (foto: Boomerang - © Day One MPM 2020)

Tal van nieuwe programma's in november op Cartoon Network en Boomerang

Maak kennis met 'The Fungies'! Ze leven in een perfecte, prehistorische utopie. Ze gaan naar Fungie School, hebben Fungie banen, spelen Fungiebal en hebben veel plezier!

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Lindsey Vonn en haar hond Lucy in 'the Pack' (Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2020)

In november nieuw op Amazon Prime Video

Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen, heeft John Garrity (Gerard Butler) slechts vier dagen de tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen.

Eric Goens in het spoor van Dimitri Vegas en Like Mike, exclusief op Streamz

Dit zie je in november op Streamz en Streamz+

Dimitri Vegas & Like Mike zijn in enkele jaren tijd uitgegroeid tot het belangrijkste culturele exportproduct van ons land.

logo TLC logo

Nieuw smaakvol programma 'Big Time Bake' op TLC

Cake boss Buddy Valastro organiseert de ultieme bakwedstrijd waarin geen tijd is voor een momentje rust. In zes uur tijd moeten vier deelnemers met hun assistent maar liefst drie heerlijke zoeternijen bakken rondom een bepaald thema.

'Small Axe' (foto: BBC First - © LEWIS PR 2020)

BBC First zorgt voor gezellige herfstmaand met cultuur, nieuwe drama en verboden liefdes

BBC First, de best bekeken buitenlandse dramazender in de Benelux, en nu ook beschikbaar in het basispakket van Telenet, zorgt in november voor een gezellige tv-maand.

logo E! logo

E! Entertainment Television: highlights november 2020

Schakel in november over op E! en vergaap je aan de beelden van een van de meeste spetterende avonden op de showbizz kalender.

'Halloween' - Baba Yega (foto: © Studio 100 2020)

Baba Yega krijgt eindelijk een gezicht!

Baba Yega heeft eindelijk een gezicht gekregen! In hun nieuwe clip 'Halloween' transformeren de leden van de spectaculaire dansformatie in echte mensen.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
De Vlaamse koppels in 'Free Love Paradise' op VTM 2

Deze drie Vlaamse koppels gaan de uitdaging aan in 'Free Love Paradise'

6 jonge koppels: 3 Vlaamse en 3 Nederlandse. Allen worstelen ze met dezelfde vraag: 'Is monogamie nog wel van deze tijd?'. De start van een uniek reality-experiment in het gloednieuwe VTM 2-programma 'Free Love Paradise'. Maak nu al kennis met de Vlaamse koppels.

Lees meer
Sarah, Bavo en Sokpop (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Een najaar boordevol fantasie en creativiteit bij Ketnet Junior

Ketnet Junior brengt dit najaar heel wat nieuwigheden voor de allerjongste kijkers. Niemand minder dan Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou wordt het gezicht van de nieuwe reeks 'Sarah'.

Lees meer
'Free Love Paradise' bij VTM 2

Dit is 'Free Love Paradise': nieuw relatie-experiment van VTM 2 rond vrije liefde nu al bij Streamz

Je levenslang binden aan één partner: is dat nog wel van deze tijd? Het is de hamvraag in het nieuwe programma 'Free Love Paradise', dat vanaf vandaag, donderdag 22 oktober, in preview op Streamz te zien is en op donderdag 5 november bij VTM 2 start.

Lees meer

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Doortje wil dolgraag dat Billie mee in het kerkkoor komt zingen. Hij kan het koor verrijken met zijn stem én hij kan daar deftige meisjes leren kennen. Billie stemt in, op voorwaarde dat hij een brommer krijgt. Doortjes plan verloopt echter niet zoals verwacht. Fernand krijgt bezoek van ma DDT die hem haar liefde verklaart. Fernand laat haar bij hem intrekken omdat ze bereid is in zijn zaak te investeren. Maar de Kampioenen zien ma DDT liever zo snel mogelijk vertrekken.

'F.C. De Kampioenen', om 20.45 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (29/10)