Nieuwe seriezender CAZ 2 start op maandag 2 maart

Elke dag Vlaamse en internationale series. Dat is wat de kijker vanaf maandag 2 maart 2020 mag verwachten op de nieuwe seriezender CAZ 2. Zo zullen voor het eerst de Walter Presents-series - tot nu (...)

Lees meer

VTM volgt jong wielerfenomeen Remco Evenepoel

De eerste zege van 2020 voor Remco Evenepoel is een feit: de 20-jarige wielrenner van het DeceuninckQuick-Step team wint de Ronde van San Juan in Argentini.

En ook dit jaar jaagt de jonge (...)

Lees meer
logo Thuis logo

Peter Van de Velde stopt even met 'Thuis'

Binnenkort is Peter Van de Velde even niet te zien in 'Thuis' omdat hij voorrang geeft aan zijn rol in de musical 'Daens'. Van de Velde zou zes weken niet te zien zijn in de populaire En-soap.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 18 februari 2020

VIER beleeft een mooie (voetbal)avond. Daarna is vooral En aan zet met onder anderen de dagelijkse programma's en 'Zie Mij Graag'. VTM lokt het meeste kijkers met het nieuws, gevolgd door 'Familie'. 'Groeten Uit' levert wat in. Bij Canvas blijven de actuaprogramma's het populairst.

Lees meer
Matthijs van Nieuwkerk (foto: © BNNVARA 2019)

Geen Vlaamse talkshow voor Matthijs Van Nieuwkerk en Evi Hanssen

Door het ontslag van VRT-directeur Peter Claes gaat de geplande talkshow van Matthijs Van Nieuwkerk, bekend van 'De Wereld Draait Door', en Evi Hanssen zo goed als zeker niet door.

Lees meer
'Expeditie Robinson 2020' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

In handomdraai kan vriendschap het afleggen tegen strategie in 'Expeditie Robinson'

Tegen eigen verwachtingen in is Kamp Noord voor de tweede maal verloren bij de eliminatieproef. Liesbet had het lastig bij de opdracht en is dan ook niet verrast door haar eliminatie. Welk plan heeft Farah voor haar in petto op Wraakeiland?

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Sergio Herman en Marcelo Ballardin in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

'Mijn Keuken Mijn Restaurant' schiet uit de startblokken met deze 5 duo's

In 2008 viel Vlaanderen massaal voor 'Mijn Restaurant'. Zes jaar later was er 'Mijn Pop-uprestaurant!'. En vanaf 3 maart pakt VTM elke dinsdag en donderdag om 20.35 uur uit met een nieuwe culinaire wedstrijd: 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'.

Faroek Özgünes (foto: VTM - © DPG Media 2020)

VTM-journalist Faroek zgnes en collega tijdlang opgepakt in Ivoorkust

Misdaadjournalist Faroek zgnes is enkele uren opgepakt in Abidjan, Ivoorkust. Faroek was daar samen met collega-reporter Marieke Lust om in opdracht van 'Telefacts' een reportage te maken over het Duivelskoppel, Hilde Van Acker en Jean-Claude Lacote.

'FC De Kampioenen': Johny Voners

Voorbereidingen nieuwe 'FC De Kampioenen'-reeks uitgesteld

Fans van 'FC De Kampioenen' moeten nog even op hun honger blijven zitten. De voorbereidingen van de nieuwe reeks zijn voor onbepaalde duur uitgesteld. Maar daar is een goede reden voor die de echte fans wel zullen begrijpen.

De verleidsters van 'Temptation Island 2020' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Deze verleidsters zijn helemaal klaar voor 'Temptation Island 2020'

Geen relatietest zonder verleiding. Deze vurige verleidsters plannen het de mannen in 'Temptation Island' wel heel moeilijk te maken op het eiland der verleiding...

'Kids' Choice Awards 2020' (foto: Nickelodeon - © ViacomCBS 2020)

Internationale genomineerden 'Kids 'Choice Awards 2020' bekend

De genomineerden met de meeste nominaties zijn: 'Avengers: Endgame', met 11 nominaties; Taylor Swift, met vijf nominaties; en 'Frozen 2', Henry Danger en Lil Nas X, met elk 4 nominaties.

Faroek Özgünes in Abidjan voor 'Telefacts Special' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

'Telefacts' spreekt met Duivelskoppel

Na drientwintig jaar op de vlucht spreken Hilde Van Acker en Jean-Claude Lacote, ook wel gekend als het Duivelskoppel, voor het eerst.

DOSSIER: VRT-crisis 2019-2020

volledig dossier
Peter Claes (foto: © VRT 2020)

Directeur Peter Claes dan toch weg bij VRT

De VRT en algemeen directeur Media en Productie, Peter Claes, nemen in gemeenschappelijk overleg afscheid van elkaar. De Raad van bestuur kan zich vinden in deze oplossing uitgewerkt door CEO ad interim Leo Hellemans.

Lees meer
logo VRT logo VRT

Mededeling van de VRT-directie

'De VRT spreekt haar uitdrukkelijke afkeuring uit over de aanhoudende en beschadigende berichtgeving waarbij confidentile informatie over contracten van de VRT onrechtmatig publiekelijk wordt gemaakt. Dit is ontoelaatbaar.'

Lees meer
'Reizen Waes Europa' (foto: En -  VRT 2018)

Maandag aangepaste programmering VRT door staking

Door een vakbondsactie op maandag 27 januari zal het aanbod van de VRT op radio, televisie en online beperkt blijven tot het minimum. De vakbonden voeren actie omdat ze het oneens zijn met de Vlaamse regering die maandag CEO Paul Lembrechts ontsloeg.

Lees meer

Kijktip van de dag

Raymond van het Groenewoud (foto: © VRT 2020)

Raymond kijkt terug op de jaren 70, de jaren van zijn doorbraak, tot het hem te veel wordt. In 1981 trekt hij de stekker eruit en hij gaat voor onbepaalde tijd op retraite.

'Raymond!', om 21.30 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (18/02)