Parket heeft beslist om Bart De Pauw te vervolgen

Het Parket van Mechelen heeft beslist om televisiemaker Bart De Pauw voor de rechter te brengen voor belaging en elektronische overlast. Dat meldt de VRT.

Bart De Pauw werd in 2017 door (...)

Lees meer

Opnames nieuwe 'Thuis'-afleveringen starten op 8 juni

En heeft heel goed nieuws voor alle 'Thuis'-fans: vanaf maandag 8 juni kan 'Thuis' terug starten met de opnames van nieuwe afleveringen. Dat heeft het directiecollege van de VRT beslist.

De (...)

Lees meer
80's Top 1000 van Joe (foto: Joe - © DPG Media 2020)

'Careless Whisper' van George Michael is beste 80s-plaat volgens Joe-luisteraars

Joe nam de luisteraars de voorbije week - van 22 tot 29 mei 2020 - mee op een trip down memory lane naar de jaren 80 tijdens de '80's Top 1000'. Joe-luisteraars vinden 'Careless Whisper' van George Michael de beste plaat van dat decennium, dat maakte Joe-duo Raf Van Brussel en Rani De Coninck zonet bekend.

Lees meer
MTV logo V3 MTV

MTV overloopt mogelijkheden om Video Music Awards toch te laten doorgaan

MTV is momenteel op zoek naar mogelijkheden om de Video Music Awards dit jaar toch te laten doorgaan. Normaal gezien vinden deze dit jaar plaats in Brooklyn, New York.

Lees meer
logo NRJ logo

Nieuw comedytalent en de sound van kersverse twintigers bij NRJ

Na een spannende maar bovenal grappige finale in de Ochtendshow van vrijdag is de winnaar van 'NRJ Open Skype Comedy 2020' bekend: Steven Degryse uit Merelbeke.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 28 mei 2020

'De Columbus' zet het miljoenencijfer van de dag op de tabel. 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' eindigt wat in de luwte, 'Sara' blijft graag gezien. 'De Container Cup' en 'Gert Late Night' zijn de publiekstrekkers bij VIER.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Adriaan Van den Hoof (foto: Eén - © VRT/Panenka 2020)

De zomer is in aantocht: Adriaan Van den Hoof is terug met 'Switch'

Op maandag 15 juni verklaart En de zomer officieel voor geopend, want dan keert Adriaan Van den Hoof terug met het populaire 'Switch', de quiz zonder punten.

'LEGO MASTERS' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Welk duo wint 'LEGO Masters 2020'?

De beste LEGO-bouwers van Belgi en Nederland brachten de voorbije 7 weken een sprookjeswereld tot leven. Dat hun bouwwerken de verbeelding tarten, blijkt uit het grote succes van zowel de reeks zelf, als van de home challenges.

Jan Leyers - 'Nachtwacht' (foto: Canvas - © VRT 2020)

'Kinderen krijgen is geen recht': de laatste aflevering van 'Nachtwacht'

Drie gasten. Een uitdagende stelling over een belangwekkende kwestie. En Jan Leyers. Met die ingredinten probeert Nachtwacht klaarheid te scheppen en uitwegen te vinden temidden van de stortvloed aan problemen en opinies die we vandaag over ons heen krijgen.

logo DPG Media logo

De highlights van VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTM KIDS en CAZ 2

Hierbij een overzicht van alle blikvangers die je volgende week mag verwachten op de zenders van DPG Media. Wat VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTM KIDS en CAZ 2 ontdek je hier.

'Vranckx' (Canvas)

'Vranckx en de Nomaden': Disease with no name

Meer dan 7 miljoen mensen die leven met HIV, overvolle wachtzalen, te weinig dokters. Dat is de harde realiteit in de Zuid-Afrikaanse gezondheidszorg. De overheid worstelt met de vraag hoe ze de groeiende groep van patinten.

National Geographic Channel Logo NGC Logo V3

Premire van 'Expedition Amelia: Bob Ballard's Search' op National Geographic

National Geographic's Bob Ballard ontdekte de Titanic. Nu gaat hij opnieuw op missie naar een afgelegen eiland in de Stille Oceaan om een ander mysterie op te lossen: de verdwijning van Amelia Earhart.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
VTM zoekt gepersonaliseerde unieke nummerplaten

VTM zoekt bestuurders met unieke gepersonaliseerde nummerplaat

Gisteren werd in Gentbrugge een auto met de nummerplaat COVID-19 gespot. Al snel ontstond de vraag: wie is de persoon achter deze nummerplaat? En waarom heeft hij of zij die plaat gekozen? Het houdt de Vlaming duidelijk bezig!

Lees meer
Jens Dendoncker (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Jens Dendoncker presenteert nieuw VTM-programma over de liefde

In een gloednieuw VTM-programma van productiehuis Shelter zoekt romanticus Jens Dendoncker uit wat liefde met ons doet en wat wij doen met de liefde. Wist je dat 50% van de mensen die op date gevraagd worden, gewoon 'ja' zeggen?

Lees meer
De experten van 'Blind Getrouwd' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

'Blind Getrouwd' breekt inschrijvingsrecord met meer dan 3600 kandidaturen

Op amper 6 weken tijd, schreven meer dan 3600 singles zich in voor een mogelijk nieuw seizoen van 'Blind Getrouwd'. Daarmee werd het inschrijvingsrecord van twee jaar geleden gebroken. Toen schreven 3600 vrijgezellen zich in op zes maanden tijd.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (28/05)