Bart Peeters en Nora Gharib maken samen nieuw muzikaal programma voor En

Bart Peeters en Nora Gharib werken samen aan een nieuw programma voor En: 'Merci voor de Muziek'. Muziek heeft een belangrijke plaats in het leven van Bart en Nora, maar ook in het leven van zoveel (...)

Lees meer
logo VIER logo

'Don't Worry Be Happy' into the wild

Tim en Valery kochten in 2014 een Amerikaanse schoolbus voor 5000 dollar en bouwden die om tot hun (t)huis op wielen. Sindsdien lieten ze Belgi achter zich en trekken ze met The Nomads Bus door Europa. Onderweg nemen ze ook gasten mee.

Lees meer
'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

'The Voice van Vlaanderen' strikt Eurosong-winnaar Duncan Laurence en Ava Max voor knalfinale

Naast 4 topfinalisten krijgt 'The Voice van Vlaanderen' vrijdag ook hoog internationaal bezoek. Duncan Laurence, die afgelopen weekend zijn land naar de overwinning zong op het Eurovisiesongfestival, brengt in de finale voor het eerst opnieuw zijn winnende Eurosong-act op tv.

Lees meer
TVV Familie 2019 Ian Thomas (Elias) in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Ian Thomas doet vrouwenharten sneller slaan in 'Familie'

Op woensdag 22 mei kan Stefanie (Jasmijn Van Hoof) haar ogen maar moeilijk geloven wanneer er wordt aangebeld. De knappe jongeman Elias Van Wilder, een rol voor Ian Thomas, maakt zijn intrede in 'Familie' en neemt zijn intrek in haar B&B.

Lees meer
'Helden van Hier: Door het Vuur' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Een hete zomer, een oude bom en een bijtend zuur drijven de spanning op in laatste 'Helden van Hier'

De zomer van 2018 was heet. Heel heet. Dat had ook zijn effect op de bossen en heiden. In de laatste aflevering van 'Helden van Hier: Door het Vuur' op woensdag 22 mei haast de brandweer zich naar een natuurgebied, waar speelpleinwerkers een bosbrand hebben ontdekt.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Love Island' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Looking for love: Dit zijn de Islanders van 'Love Island 2019'

Vanaf maandag 27 mei gaan deze tien Vlaamse en Nederlandse singles op zoek naar ware liefde. De Islanders brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op Gran Canaria.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 17, 18 en 19 mei 2019

De finale van het Eurovisiesongfestival ging zaterdag met de meeste aandacht lopen. Op zondag blijven 'Twee tot de Zesde Macht' en 'Flikken Maastricht' goede cijfers halen. En in 'The Voice van Vlaanderen' zitten de talrijke fans stilaan op het puntje van hun stoel.

Opening nieuwe radiostudio's Qmusic en Joe (foto: © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Gloednieuwe radiostudios van Qmusic en Joe officieel geopend

Vanaf vandaag, maandag 20 mei, zenden radiozenders Qmusic en Joe uit vanuit hun gloednieuwe, hoogtechnologische radiostudios in het gebouw van MEDIALAAN - de Persgroep Publishing in Vilvoorde.

'Jambers in de Politiek' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Paul Jambers achter de schermen bij Geel en Groen

Weinig mensen die geheimen hebben of kunnen achterhouden voor reportagemaker Paul Jambers. Ook politici niet. In het verleden bracht 'Jambers in de Politiek' telkens zijn heel eigen kijk op de politieke strijd.

logo Orange logo

Orange verdubbelt aantal beschikbare zenders op zijn TV-app

Orange Belgium voegt meer dan 20 zenders toe aan zijn Orange TV-app, zowel in het Franstalige als Nederlandstalige pakket. In totaal kunnen onze klanten nu meer dan 40 zenders ontvangen op hun Orange TV-app.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 16 mei 2019

Geubels scoort donderdag zowel op En als op VIER. 'Dierendokters 24/7' blijft goed bekeken en ook 'Don't Worry, Be Happy' behoudt een vaste schare fans.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier
'Blind Date' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Legendarische 'Blind Date' is terug!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van VTM n op algemeen verzoek van de kijker, maakt de meest iconische datingshow aller tijden zijn comeback.

Lees meer
30 jaar VTM - Omroepster Anne De Baetzelier (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Anne De Baetzelier keert terug als omroepster

Al een hele week lang maken verrassende omroepsters - en met Niels Destadsbader ook de eerste mannelijke omroeper - het mooie weer bij VTM.

Lees meer
30 Jaar VTM - De Dany Verstraat (foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Dany Verstraeten krijgt eigen straat voor 30 jaar VTM

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hadden op de 30ste verjaardag van VTM vandaag nog een verrassing voor VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten, die er sinds de start in 1989 bij is.

Lees meer