Voorjaar 2022: VTM GO pakt uit met deze exclusives

woensdag 12 januari 2022
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2022

In 'De Verraders' wordt er elke week een kandidaat verbannen. Wie aan de ronde tafel de meeste stemmen krijgt, moet onmiddellijk het kasteel verlaten. Nicolas Caeyers brengt de afvaller naar huis en blikt tijdens de autorit terug op de voorbije dagen.

Hoe hebben de kandidaten het spel ervaren? Hoe reageren ze op de polemiek die rond hem/haar ontstaan is? Wie denken zij dat de 3 Verraders zijn? Nicolas biedt hen een luisterend oor en ontrafelt alle geheimen van het spel.


'De Vuilste Jobs VIPS' - elke dinsdag om 21.35
'It’s a dirty job, but someone’s gotta do it'. En deze keer moeten de BV's het doen. In De Vuilste Jobs VIPS krijgen de professionele cleaners uit 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' hulp van enkele bekende Vlamingen. Andy Peelman wordt ingeschakeld om een verwaarloosde woning leeg te halen en ex-Miss België Celine Van Ouytsel wordt ‘ontstopper ad interim’. Ook burgemeester van Antwerpen Bart De Wever mag proeven van een nachtelijke ronde in zijn koekenstad. Eén ding is zeker, de BV’s houden er een ervaring voor het leven en tonnen respect voor de superhelden van de schoonmaak aan over.

'Behind The Mask' - vanaf 14/1 om 22u40
Welke geheimen schuilen er achter de schermen van 'The Masked Singer'? In 'Behind The Mask' geven alle ontmaskerden een exclusieve inkijk in hun parcours en delen ze hun grootste geheimen met Vlaanderen. De bekende gezichten achter Robots, Edelhert, Radijsje, Papegaai, Roos, Ridder, Cycloop en Miss Poes vertellen hoe ze die geheimen de hele tijd verborgen hielden, vaak zelfs voor hun eigen familie. De camera’s tonen hun voorbereidingen voor het programma, de zang- en dansrepetities en zijn er ook backstage bij wanneer tijdens de opnames de stress het hoogst oploopt.

'Vloglab 8' - later dit voorjaar
Ook dit seizoen lijkt liefde, vriendschap en vooral veel drama de vloggers van de Vloglab-band te achtervolgen. Na de trouw van Chakir en het slechte nieuws dat ze er te horen kregen over Anneleen zijn de vloggers meer dan ooit een hechte groep. Ze besluiten samen een kamp voor kinderen te organiseren. Uiteraard loopt niet alles van een leien dakje. Met hun vlogcamera in de hand nemen de vloggers hun volgers opnieuw mee in hun turbulente leven vol muziek, bedrog, verdriet, jaloezie, maar gelukkig ook veel liefde.

'Time To Match' - later dit voorjaar
In 'Time To Match' wordt de mensenkennis van enkele onbekende Vlamingen op de proef gesteld. Kan je op basis van looks en een paar slim gemikte vragen de juiste persoon aan het juiste verhaal koppelen? Wie heeft er de meeste sekspartners gehad, verdient zijn geld als clown of geeft zichzelf een dikke 10 voor zijn of haar uiterlijk? Drie spelers gaan de uitdaging aan en proberen zo goed mogelijk te matchen. En ook de kijkers kunnen mee raden. 

'Up To Date' - later dit voorjaar
De voorbije 30 jaar gingen heel wat mensen op zoek naar de liefde in een VTM-programma. Van 'Boer zoekt Vrouw' over 'Blind Getrouwd' tot 'Blind Date'. Maar hoe gaat het ondertussen met hen? Vonden ze die liefde, bleven ze samen of raakten ze de liefde onderweg kwijt en ontdekten ze misschien een nieuwe passie? In het tweede seizoen van 'Up To Date' gaat VTM GO opnieuw langs bij enkele koppels, onder wie Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd'.

'We Like To Party' - later dit voorjaar
Host Nicolas Caeyers gaat - van zodra dat terug mag - naar de leukste party's in Vlaanderen, waar hij grappige babbels doet met de feestbeesten en hij hen gekke opdrachten laat uitvoeren.

'Wist Je Date' - later dit voorjaar
Wat is er belangrijk als je gaat daten? Persoonlijke hygiëne en stiekem door alle social media van je date scrollen om die op voorhand al grondig te screenen. In 'Wist Je Date' gebeurt die screening niet langer stiekem en komt het hele online leven van de kandidaten open en bloot op tafel te liggen nog vooraleer ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Hoe meer vragen ze tijdens het effectieve daten goed kunnen beantwoorden over elkaar, hoe luxueuzer of romantischer hun tweede date kan worden. Als ze elkaar na die eerste date nog terug willen zien natuurlijk…

'Security Checkers' - later dit voorjaar
Arno the Kid en Gerben Tuerlinckx proberen binnen te breken in enkele goed beveiligde locaties. Lukt het hen om de security-maatregelen te omzeilen?


DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op En.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 19:00
  Het journaal - Sportweekend
  19:55
  Het Weer (avond)
 • 19:30
  Vranckx
  20:00
  Het Journaal Update
 • 19:45
  Molang
  19:50
  Olly Wannabe's comedy club
 • 19:45
  Het weer
  19:55
  De Code van Coppens
 • 19:10
  Supernanny US
  20:05
  Spice Girls: How Girl Power Changed the World
 • 18:35
  Grown Ups
  20:30
  The Green Hornet
 • 19:30
  SAS: Who Dares Wins Australia
  20:35
  Ace Ventura - Pet Detective
 • 19:30
  The Mr. Peabody & Sherman Show
  20:10
  De Sprookjes van Klaas Vaak
 • 18:55
  Super 50
  19:55
  Schone schijn
 • 18:45
  James De Musical
  19:55
  De brandweer NL
 • 19:45
  Criminal Minds
  20:35
  FBI
 • 18:30
  America's Top Dog
 • 19:15
  Inside The Children's Hospital
 • 19:30
  Peppe's Toscane
 • 14:45
  Herhalingslus
  08:00
  Z-Extra VOKA nieuwjaarsreceptie 2022
 • 19:00
  al-1-maar-hits
  21:00
  Hadiemicha
 • 19:38
  Zelf gedaan, goed gedaan
  19:58
  Schrijnwerk awards 2021
 • 19:00
  De Koepelzaal
  09:00
  Onderzoekscommissie PFOS - De Koepelzaal Live
 • 18:25
  ATP Cup Sydney & WTA500 Adelaide
  20:40
  Brighton - Crystal Palace
 • 19:00
  All Creatures Great and Small
  20:00
  Around the World in 80 Days
 • 19:15
  CSI: NY
  20:05
  Resident Alien
 • 18:58
  NOS Studio Sport Eredivisie
  20:00
  NOS Journaal (laat)
 • 19:29
  Tijl en de Negende van Beethoven
  20:19
  De tranen van Tito
 • 19:43
  3 op Reis
  20:17
  De Gevaarlijkste Wegen