Voorjaar 2022: VTM GO pakt uit met deze exclusives

woensdag 12 januari 2022
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2022

In 'De Verraders' wordt er elke week een kandidaat verbannen. Wie aan de ronde tafel de meeste stemmen krijgt, moet onmiddellijk het kasteel verlaten. Nicolas Caeyers brengt de afvaller naar huis en blikt tijdens de autorit terug op de voorbije dagen.

Hoe hebben de kandidaten het spel ervaren? Hoe reageren ze op de polemiek die rond hem/haar ontstaan is? Wie denken zij dat de 3 Verraders zijn? Nicolas biedt hen een luisterend oor en ontrafelt alle geheimen van het spel.


'De Vuilste Jobs VIPS' - elke dinsdag om 21.35
'It’s a dirty job, but someone’s gotta do it'. En deze keer moeten de BV's het doen. In De Vuilste Jobs VIPS krijgen de professionele cleaners uit 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' hulp van enkele bekende Vlamingen. Andy Peelman wordt ingeschakeld om een verwaarloosde woning leeg te halen en ex-Miss België Celine Van Ouytsel wordt ‘ontstopper ad interim’. Ook burgemeester van Antwerpen Bart De Wever mag proeven van een nachtelijke ronde in zijn koekenstad. Eén ding is zeker, de BV’s houden er een ervaring voor het leven en tonnen respect voor de superhelden van de schoonmaak aan over.

'Behind The Mask' - vanaf 14/1 om 22u40
Welke geheimen schuilen er achter de schermen van 'The Masked Singer'? In 'Behind The Mask' geven alle ontmaskerden een exclusieve inkijk in hun parcours en delen ze hun grootste geheimen met Vlaanderen. De bekende gezichten achter Robots, Edelhert, Radijsje, Papegaai, Roos, Ridder, Cycloop en Miss Poes vertellen hoe ze die geheimen de hele tijd verborgen hielden, vaak zelfs voor hun eigen familie. De camera’s tonen hun voorbereidingen voor het programma, de zang- en dansrepetities en zijn er ook backstage bij wanneer tijdens de opnames de stress het hoogst oploopt.

'Vloglab 8' - later dit voorjaar
Ook dit seizoen lijkt liefde, vriendschap en vooral veel drama de vloggers van de Vloglab-band te achtervolgen. Na de trouw van Chakir en het slechte nieuws dat ze er te horen kregen over Anneleen zijn de vloggers meer dan ooit een hechte groep. Ze besluiten samen een kamp voor kinderen te organiseren. Uiteraard loopt niet alles van een leien dakje. Met hun vlogcamera in de hand nemen de vloggers hun volgers opnieuw mee in hun turbulente leven vol muziek, bedrog, verdriet, jaloezie, maar gelukkig ook veel liefde.

'Time To Match' - later dit voorjaar
In 'Time To Match' wordt de mensenkennis van enkele onbekende Vlamingen op de proef gesteld. Kan je op basis van looks en een paar slim gemikte vragen de juiste persoon aan het juiste verhaal koppelen? Wie heeft er de meeste sekspartners gehad, verdient zijn geld als clown of geeft zichzelf een dikke 10 voor zijn of haar uiterlijk? Drie spelers gaan de uitdaging aan en proberen zo goed mogelijk te matchen. En ook de kijkers kunnen mee raden. 

'Up To Date' - later dit voorjaar
De voorbije 30 jaar gingen heel wat mensen op zoek naar de liefde in een VTM-programma. Van 'Boer zoekt Vrouw' over 'Blind Getrouwd' tot 'Blind Date'. Maar hoe gaat het ondertussen met hen? Vonden ze die liefde, bleven ze samen of raakten ze de liefde onderweg kwijt en ontdekten ze misschien een nieuwe passie? In het tweede seizoen van 'Up To Date' gaat VTM GO opnieuw langs bij enkele koppels, onder wie Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd'.

'We Like To Party' - later dit voorjaar
Host Nicolas Caeyers gaat - van zodra dat terug mag - naar de leukste party's in Vlaanderen, waar hij grappige babbels doet met de feestbeesten en hij hen gekke opdrachten laat uitvoeren.

'Wist Je Date' - later dit voorjaar
Wat is er belangrijk als je gaat daten? Persoonlijke hygiëne en stiekem door alle social media van je date scrollen om die op voorhand al grondig te screenen. In 'Wist Je Date' gebeurt die screening niet langer stiekem en komt het hele online leven van de kandidaten open en bloot op tafel te liggen nog vooraleer ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Hoe meer vragen ze tijdens het effectieve daten goed kunnen beantwoorden over elkaar, hoe luxueuzer of romantischer hun tweede date kan worden. Als ze elkaar na die eerste date nog terug willen zien natuurlijk…

'Security Checkers' - later dit voorjaar
Arno the Kid en Gerben Tuerlinckx proberen binnen te breken in enkele goed beveiligde locaties. Lukt het hen om de security-maatregelen te omzeilen?


DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 08:00
  Radio 2 op één
  10:00
  Winterbeelden
 • 23:35
  Canvaslus
  09:00
  Winterbeelden
 • 08:15
  Schijtluizen
  08:30
  Pan Tau
 • 07:55
  K3 Roller Disco
  08:20
  Skilz
 • 08:00
  Geen uitzending
  12:50
  Hotel Inspector Returns
 • 01:35
  Zenderonderbreking
  10:45
  The Simpsons
 • 01:25
  Geen Uitzending
  12:55
  A Shot in the Dark
 • 08:05
  Spirit: Samen Vrij
  08:30
  De Avonturen van De Gelaarsde Kat
 • 06:00
  Joe
  10:30
  Zenderonderbreking
 • 08:10
  Pasta & Risotto
  08:25
  Geen uitzending
 • 08:15
  Criminal Minds
  09:00
  Geen uitzending
 • 06:00
  NRJ Night
  10:15
  LOOP Play6
 • 07:55
  Inside The Children's Hospital
 • 08:00
  KLAAR IN 20 minuten
  08:25
  A la carte
 • 08:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 08:00
  al-1-maar-hits
  09:00
  Een Uur Sorry Music
 • 08:14
  Hallo roger
  08:20
  Tv bar 1
 • 06:00
  Geen programmagegevens beschikbaar
  05:30
  De Koepelzaal
 • 08:15
  Basket: BNXT League
  10:35
  KNVB Beker: Ajax - Excelsior Maassluis
 • 07:45
  Midsomer murders
  10:10
  Dalziel and Pascoe
 • 08:10
  Will & Grace
  09:10
  Desperate Housewives
 • 07:43
  Quiz met (Sneeuw)Ballen
  08:31
  Dietro gli occhiali bianchi
 • 07:52
  De Oude Wereld, de dingen die voorbijgaan
  08:30
  Het geheim van de meester: De Nachtwacht
 • 08:14
  KRO Kindertijd
  08:22
  Trex