Vier boeren en één boerin onthullen identiteit in 'Boer zkt Vrouw'

woensdag 23 februari 2022
Foto: VTM © DPG Media 2021

Wie zijn de vier boeren en de boerin uit het 14de seizoen van 'Boer zkt Vrouw'? Voorlopig kreeg Vlaanderen hun gezicht nog niet te zien. Ook de vrijgezellen die zich inschreven op zoek naar de liefde van hun leven, weten niet wat (of wie) hen te wachten staat.

Kan je verliefd worden op iemand die je nog nooit hebt gezien? Dát wordt de trigger van het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Vanaf zondag 6 maart gaat Dina Tersago op zoek naar het antwoord.



In de eerste twee afleveringen wordt het geduld van de kandidaten beloond. Ze schreven zich in op basis van enkele vage foto’s, een kort geluidsfragment en een uitgebreid portret van het leven van de boer of boerin. Nu krijgen ze hen voor het eerst te zien. Ziet hij of zij eruit zoals ze het zich hadden voorgesteld? Zowel bij de kandidaten als bij de boeren is de spanning te snijden bij de start van dit nieuwe romantische avontuur. De identiteit van William en Elien wordt in aflevering 1 bekend gemaakt. Garry, Cyriel en Kim zijn in aflevering 2 aan de beurt.

Dit zijn de boerin en boeren die hun kans wagen:

Elien (uit Lommel), 26 jaar en één en al pit, runt samen met haar papa een melkveebedrijf. Zij is de derde generatie op de boerderij. Het boerderijleven is haar grote passie en ze werkt vooral super graag samen met haar papa. Op de boerderij is Elien een redelijk zakelijk iemand, maar deze jongedame is heel sociaal en heeft veel vrienden waar ze ‘s avonds graag mee op stap gaat. Het is dan voor haar belangrijk om er goed uit te zien en daar horen uiteraard make-up en juwelen bij.

William (uit Westerlo), 25 jaar, is zot van paarden en… stieren. Hij is eerder een cowboy maar tegelijk zeer nuchter en woont samen met zijn papa op de ranch. Volgens zijn collega en beste vriendin Maxine heeft William vooral iemand nodig die zijn speciale levensstijl echt begrijpt en daar ook achter staat. Behalve paarden en stieren verzorgen, is rodeo zijn passie en poseert hij af en toe als model. De vrouwen zullen zich dus niet snel vervelen op de ranch.  

Aardappelboer Kim (uit Gingelom) is 30 jaar, heeft zuiderse looks en runt samen met zijn papa de boerderij. De verdeling tussen hem en zijn vader gaat vlot, al is het veel werk voor twee man. Kim is na een stukgelopen relatie inmiddels al een paar jaar vrijgezel. Hij is een open boek, praat veel en vlot, heeft ambitie en is echt op zoek naar een serieuze relatie. Na een paar mislukte pogingen hoopt hij door het programma iemand te leren kennen die hem over de streep kan trekken om terug in de liefde te geloven, want voor hem mag de ware nu wel komen.

Garry (uit Heist-op-den-Berg) is 45 jaar, geitenboer en altijd goedgezind. Recent kwam er een einde aan de 30-jarige relatie met zijn vrouw, maar hij is helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Garry is een echte levensgenieter: hij gaat graag op reis, doet niets liever dan eens goed gaan eten en spreekt vaak met vrienden af. Alleen: hij wil dit liever delen met iemand aan zijn zijde.

En dan is er tenslotte Cyriel (29), een melkveehouder uit Vleteren. Samen met zijn ouders baat hij een boerderij uit met ongeveer 450 koeien, waarvan 250 melkkoeien. Cyriel zoekt niet noodzakelijk een vrouw die actief mee in de boerderij stapt, maar het is wel belangrijk dat ze echt begrijpt dat de dieren en gewassen altijd eerst komen. Hij is een vriendelijke en goedlachse jongeman, heeft mooie blauwe ogen en een zeer guitige glimlach. Hij is al een tijdje vrijgezel en zoekt vooral iemand die open minded is en graag nieuwe dingen ontdekt.

Hoe verloopt de eerste kennismaking tussen de kandidaten én de boeren? Dat valt te ontdekken in 'Boer zkt Vrouw', op zondag 6 maart om 19.55 uur bij VTM en ook op VTM GO.


DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Karl ontvangt David van der Poel, Jolien D'hoore en Stijn Steels aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En Bart Aerts gaat op zoek naar verhalen rond wielerlegende Briek Schotte.

'Vive le Vélo, leve de Ronde', om 21.00 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 13:56
    Thuis
    00:05
    Journaallus
  • 13:30
    Ketnet Junior
    23:10
    Nachtlus
  • 14:20
    Prinsessia
    21:00
    Geen uitzending
  • 14:10
    Wittekerke
    01:25
    Geen uitzending
  • 14:00
    Blind getrouwd: Australië
    00:50
    Geen uitzending
  • 14:30
    Sorority Secrets
    00:50
    The Big Bang Theory
  • 14:00
    Airwolf
    00:45
    Geen uitzending
  • 13:50
    Strong Medicine
    01:00
    The Flying Doctors
  • 10:00
    Joe
    00:40
    Geen uitzending
  • 14:25
    Comfort Food
    00:00
    Celebrity MasterChef Vlaanderen
  • 14:15
    Younger
    00:20
    ER
  • 14:00
    Undercover Boss
    00:45
    Hawaii Five-0
  • 13:55
    Extreme Food Phobics
    00:35
    Love Island
  • 14:25
    Forensic Files II
    00:50
    Castle
  • 13:00
    Z-Extra
    00:50
    Herhalingslus
  • 14:27
    Het zelfbouwhuis
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 14:30
    Guillaume's Paris
  • 14:25
    FIM Motocross World Championship
    01:00
    Six Nations
  • 14:00
    The Chelsea Detective
    00:35
    Murdoch Mysteries
  • 14:15
    De Avondshow met Arjen Lubach
    00:49
    NOS Journaal
  • 12:16
    Matthäus Passion
    00:26
    Portrait de la jeune fille en feu
  • 14:29
    Machtige Mike
    00:25
    Sophie & Jeroen