Ketnet lost eerste spannende beelden van gloednieuwe reeks van '#LikeMe'

zondag 12 december 2021

De fans van #LikeMe kunnen beginnen aftellen. Over exact een maand, op woensdag 12 januari start de langverwachte derde reeks vol spanning én met heel wat bekende namen. Maar ook tijdens de kerstvakantie hebben Ketnet en Eén een heuse verrassing in petto.

Omdat de fans – jong en oud – er allemaal al zo lang naar uitkijken en iedereen hartverwarmende muziek kan gebruiken, trakteren Ketnet en Eén iedereen in primeur op de uitzending van '#LikeMe in Concert' op nieuwjaarsdag op Eén. Nog meer goed nieuws: ook internationaal doet de reeks het goed. De reeks is intussen al te zien in meer dan 10 landen waaronder Denemarken, Duitsland en Frankrijk.


Nog meer spanning, muziek en verrassende namen in de derde reeks van '#LikeMe'
Zondagochtend was de cast van '#LikeMe' te gast in 'Kingsize Live' en zij brachten een vroeg kerstcadeau mee: de allereerste beelden van het gloednieuwe seizoen van '#LikeMe'. Ook de derde reeks staat garant voor nieuwe covers van Nederlandstalige klassiekers die generaties verbinden en een brug slaan tussen de muziek van vroeger en nu. Onder meer 'Dansen voor jou' van Isabelle A en 'Laat me' van Ramses Shaffy zullen binnenkort door kinderen en jongeren opnieuw meegezongen worden.


Eerder kondigde Ketnet al aan dat de jongerencast wordt uitgebreid met enkele nieuwe talenten Lotte De Clerck ('Junior Eurosong', 'The Voice van Vlaanderen'), Emanoel Nascimento Borges ('Panna') en MNM-dj en 'Familie'-gezicht Aaron Blommaert . Maar ook de volwassencast wordt uitgebreid met enkele gloednieuwe namen. Niemand minder dan Frank Focketyn ('Het Eiland', 'Vaneigens',...) vervoegt de cast samen met Saar-Niragire De Groof ('Leef', 'Red Light', 'Cold Courage').

'Wat een plezier om even in dat warme #LikeMe-bad ondergedompeld te worden!', aldus Frank Focketyn.

Uiteraard is ook de vertrouwde volwassen cast weer van de partij met Jeroen Van Dyck, Janine Bischops, Gunther Levi, Sven De Ridder, Hugo Sigal, Vincent Banic en Slongs.

Ook vierde seizoen op komst in 2023
Het verhaal van '#LikeMe' heeft sinds de start in 2019 een wereld vol beleving in beweging gezet. Niet enkel de verhalen, maar ook de muziek, de aanstekelijke dansjes, de kleurrijke decors deed jong en oud samenkomen. De eerste concertreeksen in 2019 zorgden voor uitverkochte Lotto Arena’s, de belevingsexpo SMILE#LikeMe bracht meer dan 35.000 bezoekers op de been en de albums staan al jaar na jaar op nummer 1 in Ultratoplijst. En dat universum blijft groeien. Het verhaal van '#LikeMe' gaat dan ook nog verder met een vierde seizoen in 2023. Ketnet heeft de komende jaren nog heel wat meer in petto met '#LikeMe'.

''#LikeMe' krijgt twee gloednieuwe seizoenen in 2022 en 2023. Maar daarmee is het verhaal van '#LikeMe' nog lang niet afgelopen. De Ketnetters kunnen de komende jaren nog heel wat verwachten!', vertelt Annemie Gulickx, Netmanager Ketnet.

'#LikeMe' verovert Europa
'#LikeMe' kent niet alleen in Vlaanderen en Brussel een immense populariteit, de reeks doet het ook internationaal zeer goed. Intussen is de reeks al te zien in meer dan 10 landen waaronder Duitsland, Frankrijk en Denemarken. De nummers werden hiervoor speciaal opgenomen in het Engels.

''#LikeMe' is een reeks die jong én oud verbindt met een spannend verhaal en aanstekelijke nummers. Dat de reeks ook in het buitenland graag gezien wordt, bewijst dat fictie van Ketnet straffe universele verhalen vertelt', aldus Annemie Gulickx, netmanager Ketnet.

Voor de internationale verkoop van '#LikeMe' werken Ketnet en Fabric Magic samen met ZDF Enterprises.

'#LikeMe in Concert 2' in primeur op Eén op nieuwjaarsdag
Door de verstrenging van de corona-maatregelen worden de geplande concerten van '#LikeMe' op 26 en 27 december in het Sportpaleis uitgesteld.

Omdat de fans en de cast er allemaal al zo lang naar uitkijken en iedereen hartverwarmende muziek kan gebruiken, zal de cast – zonder publiek – optreden en trakteren Ketnet en Eén iedereen op de uitzending ervan op nieuwjaarsdag op Eén. Zo wordt 2022 ingezet met een knal en brengt de '#LikeMe'-muziek iedereen apart toch even samen.

Maar er gaat niets boven dit magische optreden samen live beleven. Daarom worden de concerten verplaatst naar  9 en 10 april 2022 in het Sportpaleis. Dan wordt het enorme geduld  bovendien beloond met de nieuwste nummers uit reeks 3 die binnenkort op Ketnet te ontdekken is. Tickethouders zullen per e-mail gecontacteerd worden en updates worden steeds op Ketnetvoorouders.be aangevuld.

'#LikeMe in Concert', zaterdag 1 januari omstreeks 18.10 uur op Eén en VRT NU. Op 9 januari wordt het concert uitgezonden op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

'#LikeMe', vanaf woensdag 12 januari op Ketnet, VRT NU, Ketnet.be en in de Ketnet-app. '#LikeMe' is een coproductie van Fabric Magic en Ketnet.

#LikeMe op tv
Zaterdag 2 juli 2022 om 19u40  »
één
Yemi, Maria, Scott en alle andere vrienden krijgen een onverwacht berichtje van een vriend. Ze moeten naar de luchthaven om afscheid te nemen van iemand.
Maandag 4 juli 2022 om 18u20  »
Ketnet
Caro zoekt haar weg in een nieuwe stad en in een nieuwe school. Ze ontmoet de goedlachse Yemi die haar met plezier zal gidsen.
Dinsdag 5 juli 2022 om 18u20  »
Ketnet
Een aantal weken zijn verstreken en Caro heeft langzaam maar zeker de weg op haar nieuwe school gevonden. Yemi en Kyona zijn twee goeie vrienden geworden.
Woensdag 6 juli 2022 om 18u20  »
Ketnet
Nieuwe bondscoach Olivier bezoekt de school wat resulteert in heel wat nervositeit bij iedereen en niet in het minst bij directeur Wolfs.
Donderdag 7 juli 2022 om 18u20  »
Ketnet
Op Peter zijn nieuwe baan loopt het niet zoals gehoopt. Maar ook Camille krijgt het zwaar te verduren wanneer ze een bezwarende foto ziet van Vince en Caro.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 10:00
  Radio 2 op één
  12:00
  Zomerbeelden
 • 10:00
  Ketnet Junior
  19:05
  Apocalypse, la guerre des mondes
 • 11:00
  Mijn ridder en ik
  11:10
  De nieuwe avonturen van Oggy
 • 09:55
  Geen Uitzending
  11:55
  Echte verhalen: De buurtpolitie
 • 10:45
  Geen uitzending
  13:35
  Dinner Date
 • 00:50
  Onderbreking
  11:25
  Sturm der Liebe
 • 01:05
  Geen Uitzending
  13:00
  Backdraft
 • 10:50
  Brainiacs
  11:15
  Team Dronix
 • 11:00
  Joe
  15:30
  Zenderonderbreking
 • 10:55
  Chateau Meiland
  11:45
  Geen uitzending
 • 10:30
  Million Dollar Listing: LA
  11:25
  Geen uitzending
 • 06:00
  NRJ Get Up
  11:25
  Special Victims Unit
 • 10:55
  Grey's Anatomy
 • 10:25
  De Chalet, Hollandse Maatjes
  11:15
  Karola's Kitchen
 • 08:00
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 10:00
  Léééf !
  13:00
  Dit Zijn De Hits Van Zomer 2022
 • 10:57
  Tooldokter
  11:18
  Je zwembad proper houden
 • 06:00
  Geen programmagegevens beschikbaar
  05:00
  Mobiliteit - Studio Commissie
 • 10:25
  Stamnummer 1
  11:15
  The Paddock
 • 10:55
  Father Brown
  11:50
  Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
 • 10:55
  Below Deck
  11:45
  Shark Tank
 • 11:00
  NOS Journaal (ochtend)
  11:11
  Jochem in de Wolken
 • 11:00
  NOS Journaal
  11:18
  Expeditie Nederland
 • 11:06
  Sesamstraat 10 voor...
  11:16
  Sarah and Duck