Dossier - Najaar 2024: alle plannen, alle zenders! (BE)

TVVlogo black + fulltekst

De herfst is de periode waar veel tv-kijkers reikhalzend naar uitkijken. Het is ook hét moment waarop de meeste tv-zenders hun grote kanonnen in stelling brengen en nieuwe programma's lanceren. Ook voor tv-makers is het najaar een bijzonder boeiende periode. Dit dossier bundelt alle artikels over de tv-herfst van 2024!

Bekijk nu de trailer van de reünie special '20 Jaar Het Eiland'

Het is nog even wachten, maar de reünie special van 'Het Eiland' komt steeds dichterbij. VRT en Streamz brengen de dertien originele castleden van deze iconische reeks terug samen om herinneringen op te halen aan een reeks die na meer dan twee decennia nog sterk verankerd zit in het collectief geheugen van Vlaanderen.

Lees meer

Opnames gestart van het tweede seizoen van '3FF'

Voor fans kan het aftellen beginnen, want Streamz kondigt het langverwachte tweede seizoen van de populaire jongerenserie '3FF' aan. Daarin kruipen hoofdrolspelers Jamie-Lee Six, Angela Jakaj en Liandra Sadzo terug in de huid van de beste vriendinnen Amber, Leyla en Kyra.

Lees meer

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers