TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een kat en een muis, een kameleon speelt met een ananas. Het Boekenmeisje maakt een zandbak.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje belandt in de 17e eeuw en hij ontmoet een aardige boer die hem een heerlijk stukje kaas aanbiedt. Samen hebben ze veel plezier, totdat er een kleine hertogin arriveert in haar prachtige gouden koets.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor wil kamperen met Kaatje, maar dat ziet Kaatje niet zitten. Wanneer kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
«
»
06:25 Rintje
Rintje weet extra koekbotjes bij zijn moeder te ontfutselen voor twee zelfbedachte vriendjes Kees en Liesje. Als Henriette en Tobias komen aanlopen, begraaft hij de koekbotjes snel in de zandbak.
«
»
06:30 Dinostad
Het blijkt dat niet alle schatten op eilanden midden in de oceaan liggen, soms kunnen kleine dino's ze in hun eigen tuin vinden.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu helpt bij de bloemenwinkel, maar er verschijnt een bij die klanten afschrikt.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje laat zien dat je niet bang hoeft te zijn voor de wind, zolang iemand je maar vasthoudt.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Het is bedtijd bij opa en oma, maar Simon en Gaspard willen nog niet stoppen met spelen. Oma wil er niets van weten en stopt ze in en zegt 'welterusten konijntjes'.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is vandaag sportdag en Mae-Mae is de jury. Maar als iedereen supergoed zijn best doet vindt Mae-Mae het maar moeilijk om de winnaar te kiezen want ze wil niemand teleurstellen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is boos op Anna, want ze heeft zijn bal lek gemaakt. Anna probeert het weer goed te maken. Ze kunnen de bal toch samen repareren? Daar wil Saïd niets van weten. Dan gaat Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson zegt Marie de hele tijd na. Marie raakt al snel geïrriteerd en bedenkt een plannetje om Samson te laten stoppen.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn ingenieurs aan het hof van Lodewijk XIV. Ze ontwerpen een paraplu om de koning en zijn pruik te beschermen, maar helaas zijn de resultaten verre van bevredigend.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Lou's plan om haar moeder Emma te koppelen aan buurman Richard wordt eindelijk werkelijkheid. Zonder het haar te vragen heeft ze haar moeder uitgenodigd voor een jazzavond die Richard in zijn flat organiseert. Emma voelt zich overrompeld.
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien en Naomi ontrafelen de geheimen van de egel, het meest stekelige diertje uit je tuin. Zijn die stekels echt zo scherp als je zou denken?
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. Eén probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
08:30 Bigfoot Family
Adam woont samen met zijn ouders Shelly en Bigfoot en al hun bevriende dieren. Adam is voor de helft Bigfoot waardoor hij een aantal magische vaardigheden bezit. Bigfoot wil zijn beroemdheid gebruiken om van de wereld een betere plek te maken.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:35 Homo Universalis Ketnet: compilatie
Overzicht van de vijf proeven van de derde week. Men leert de kandidaten beter kennen achter de schermen en de vijf afvallers krijgen een extra momentje in de spotlights.
«
»
11:00 Competitiebeesten
We maken kennis met pistewielrenner Fabio, die meteen aan de start staat van een belangrijke internationale wedstrijd. Voor schermster Jolien wordt het een belangrijk jaar. Zij en haar zus Saartje dromen van een ticket voor Tokio.
«
»
11:25 Helden
De Helden houden een wedstrijdje met hun zelfgemaakte amfibievoertuig, wandelen op de maan (of toch bijna) en bouwen een echte telescoop.
«
»
11:30 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
11:40 De Faker
Het is aan Thomas om te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Colen, een nieuw samengesteld gezin uit Strombeek-Bever. Nidal en Heritier volgen vanuit de Fakerbus de zoektocht van Thomas en hopen dat hij een punt voor hun team zal scoren.
«
»
12:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Een kind met autisme leert de wereld beter begrijpen via een radioprogramma.
«
»
12:25 GameKeepers
In Junk Yard komen Mats en Sari terecht op een autokerkhof. GM heeft daar een groep mensen opgesloten. Als de GameKeepers die niet kunt bevrijden binnen de vijftien minuten is het game over.
«
»
12:50 Helden
De Helden houden een wedstrijd met zelfgemaakte vliegers, spelen voetbal met gocarts en bouwen een groot zandkasteel.
«
»
13:00 Onze natuur
Alvorens een scheut hout kan worden, is er tijd nodig. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen, zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong, maar ze barsten van leven.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Na een partijtje badminton met Piya zakt Oggy in zijn ligstoel. Maar wanneer Jack op zijn scooter aankomt om Piya een lift aan te bieden, stort Oggy in en ondanks zijn vermoeidheid is Oggy niet van plan zijn status als superoom te verliezen.
«
»
13:30 Otto is een neushoorn
Toppers zomervakantie belooft een saaie boel te worden, tot hij op een dag een magisch potlood vindt. Daarnet tekende hij nog een prachtige neushoorn op de muur, nu is de tekening verdwenen en staat Topper oog in oog met een briesend beest.
«
»
14:40 De Smurfen
Na het gebruik van een spreuk om in contact te komen met haar innerlijke krijger, neemt Smurfbloesem zonder het te weten Storms krijgergeest over.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt dat Oggy een geheime tuin heeft waar hij relaxt. Ze vindt het geweldig en is vastbesloten er in te gaan met de kakkerlakken, die een paar mooie kersen hebben gespot: Oggy's kleine hoekje van het paradijs dreigt te worden vernield.
«
»
14:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat hij Olivia een romantische wandeling en Piya een boomklimtocht heeft beloofd, realiseert Oggy zich dat beide activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. Hij durft zijn blunder niet toe te geven en probeert de twee te combineren.
«
»
15:00 Rox
Het gaat steeds mis met de verzorging in de zeehondencrèche en de inspectie dreigt de crèche te sluiten. Olivia en Xavier besluiten vrijwilliger te worden om een oogje in het zeil te houden. Al snel blijkt dat iemand het op de zeehonden heeft gemunt.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Met zijn grote mond vertelt Tarik dat hij al menige tombola heeft gewonnen. En nu wil hij ook de Tombola van Samson en Marie winnen. Dit doet hij door vals te spelen.
«
»
15:30 Molang
Tijdens de Olympische Spelen moeten Molang en Piu Piu een speer naar een atleet brengen. Maar terwijl Molang ermee speelt, valt de speer in een doolhof, en dat levert problemen op voor alle betrokkenen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
Terwijl ze hun beschadigde voertuig proberen te repareren, ontmoeten de helden Ali, een jonge jongen die hen vertelt dat er een vliegende tapijtrace op het punt staat plaats te vinden.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy is het zat om de hele tijd op te moeten ruimen en gaat in staking. Piya realiseert zich geleidelijk de noodzaak om op te ruimen, maar het is te laat: Oggy wordt net zo lui als de kakkerlakken, die hem daartoe aanmoedigen.
«
»
16:30 Rox
Meerdere kinderen raken betrokken bij een ernstig ongeluk in een kartingclub. Omdat het niet de eerste keer is, schakelt de kolonel Team Rox in. Hij gelooft niet in toeval en laat hen onderzoeken of de kartingclub de veiligheidsregels wel naleeft.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy katapulteert de kakkerlakken in Bobs huis in een augurkenpot. Walgend gooit de hond de pot in een vuilnisbak en Piya werft haar oom om de insecten te bevrijden, niet vermoedend dat Oggy er alles aan doet om de operatie te saboteren.
«
»
17:10 Nachtwacht
Helena koopt een oud bordspel over Schemermeer. Wanneer ze het samen met Keelin, Vlad, Sacha en Cooper wil spelen, raken ze opgesloten in de wereld van het spel. Het is nu aan Wilko om het spel slim te spelen en zijn vrienden te bevrijden.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Het is de beurt aan Gloria die te weten wil komen wie er het hardst kapot gaat van de schaamte. Er wordt gekeken wie zich het snelste schaamt: Maksim, Jean-Romy of Gloria.
«
»
18:00 Ket & Doc
Hoe gaan mensen om met iemand missen, bijvoorbeeld een papa of een beste vriend.
«
»
18:15 Helden
De Helden proberen boodschappen te ontcijferen via een andere manier van communiceren, en beklimmen een gebouw zoals echte superhelden.
«
»
18:30 Wannabe's
Voor een nieuwe vlog doet Shoana de 'waarheid, durven of doen'-challenge. Alle vrienden van Video King doen mee. Said wordt uitgedaagd om een hartje te sturen naar de laatste persoon met wie hij sms'te. Toevallig is dat een meisje met wie hij gamet.
«
»
18:45 De Hoppers
Voor een schoolproject moeten Arno en Olivia samenwerken. Ze maken een nieuwe hamburger. Om kosten te besparen gebruiken ze goedkope ingrediënten die niet altijd even betrouwbaar zijn.
«
»
19:05 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. Eén probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
19:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat Oggy een blunder heeft gemaakt, maakt Olivia het hem moeilijk. Spijtig om haar oom zo verdrietig te zien, besluit Piya hem te helpen, maar haar initiatieven maken de situatie alleen maar erger.
«
»
19:30 Mijn leven in Versailles
Violette heeft onlangs haar ouders verloren. Nu gaat het achtjarige weesmeisje bij haar oom wonen, die het onderhoud doet van het beroemde paleis van Versailles. Violette heeft een hekel aan hem: hij stinkt, heeft geen tafelmanieren en snurkt.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Groeien & Bloeien
Een foodtruck van concurrent Green Dreams op de parking van Groeien & Bloeien zet Silke ertoe aan om een eigen restaurant te openen. Maar dat brengt meer uitdagingen met zich mee dan gedacht, zeker wanneer Frank zich bemoeit.
«
»
21:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers