TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 I Am Elizabeth Smart
De veertienjarige Elizabeth Smart wordt in 2002 ontvoerd door Brian David Mitchell uit haar huis in Salt Lake City. Het duurt maanden voordat ze uiteindelijk een manier vindt om te ontsnappen.
«
»
10:55 Amish Abduction
Annie en Jacob horen bij een Amish-gemeenschap. Ze hebben samen een zoontje, Caleb. Annie komt in de problemen als Jacob de gemeenschap verlaat. Hij is vastbesloten de voogdij over Caleb te krijgen en deinst voor niets terug.
«
»
12:20 Gestalkt
'Gestalkt' schiet mensen te hulp die voortdurend gestalkt worden en confronteert de daders. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker, om deze vervolgens te confronteren.
«
»
13:00 Gestalkt
'Gestalkt' schiet mensen te hulp die voortdurend gestalkt worden en confronteert de daders. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker, om deze vervolgens te confronteren.
«
»
13:40 Snapped
In de herfst van 2011 ontdekken detectives dat twee afzonderlijke moorden, in steden die meer dan tweehonderd mijl uit elkaar liggen, één meedogenloze moordenaar hebben.
«
»
14:25 Snapped
De eigenaar van een hoveniersbedrijf in Ohio wordt dood aangetroffen in zijn bed. Het daaropvolgende onderzoek onthult een ingewikkeld web van seks, obsessie en macht.
«
»
15:05 Snapped
Een moordonderzoek in Washington onthult hoever een vrouw kan gaan om haar familie te beschermen.
«
»
15:50 Snapped
Na een rommelige scheiding wordt een vader bedreigd door een sluipschutter. Diana Lovejoy besloot iemand te sturen om haar ex-man te vermoorden, midden in een voogdijgevecht over hun kinderen.
«
»
16:30 Snapped
Een van de beruchtste inwoners van Durham, North Carolina, wordt onder de loep genomen nadat haar vriend is neergestoken.
«
»
17:10 World's Most Evil Killers
In oktober 2000 vond de politie in een klein gehucht in Cornwall de lichamen van Lesley Ford en haar vier kinderen, een huiveringwekkende ontdekking die agenten en het hele land geschokt zou achterlaten.
«
»
18:00 World's Most Evil Killers
Het verhaal van de 23-jarige moordenaar Jamie Reynolds, wiens fascinatie voor extreem geweld culmineerde in de aangrijpende moord op de zeventienjarige veelbelovende student Georgia Williams in 2013.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Harry Dhillon, die zijn ex-vriendin Alice Ruggles uit jaloezie vermoordde.
«
»
19:35 World's Most Evil Killers
In 2002 werd Stuart Campbell veroordeeld voor de moord op zijn vijftienjarige nichtje.
«
»
20:30 Hoax: The Kidnapping of Sherri Papini
Sherri Papini wordt stevig onder de loep genomen en er wordt een blik geworpen op alle leugens die door haar zijn verteld. Interviews geven een beeld van de persoon die Sherri daadwerkelijk is.
«
»
21:55 A Friend's Obsession
Wanneer Megans verloofde wordt vermoord, verhuist ze naar het buitenland en bouwt ze haar leven weer op met een nieuwe vriend en een hechtere band met haar zus. Zodra ze bevriend raakt met een van haar oude collega's, nemen de zaken een wending.
«
»
23:25 History's Greatest Heists With Pierce Brosnan
Een duo zeer bekwame dieven die gespecialiseerd zijn in hotels gaan achter het grootste doelwit uit hun carrière aan: het beroemde Pierre Hotel in New York. Het team neemt het hotel over en krijgt toegang tot honderden kluisjes.
«
»
00:15 History's Greatest Escapes with Morgan Freeman
Geallieerde gevangenen gebruikten allerlei vervalsingen en technische hoogstandjes om via tunnels uit een Duits krijgsgevangenenkamp te ontspannen. Bijna allemaal werden ze gepakt, vijftig werden er geëxecuteerd en drie vonden hun vrijheid.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers