TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Remake van de bekende Vlaamse kleuterserie, met bewegende patronen en eenvoudige cartoons, en bekende onderdelen als het schaduwmannetje en de schaapjes.
«
»
06:05 Bumba
Bumbina speelt eerst met een bal samen met Babaki. Daarna gaan ze muziek maken met de ukulele.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan in een vallei waar konijnen als banketbakkers chocolade-eieren maken. Hij ontmoet een vriendelijk mollig konijn dat hem leert hoe hij een chocolade-ei moet maken.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
06:25 Rintje
De klas oefent voor een voorstelling het liedje 'Sjakkie Vuilnisbakkie' dat gaat over een zwerfhondje. Tobias vindt het zo zielig dat hij steeds heel hard moet janken, dwars door het liedje heen.
«
»
06:30 Dinostad
Terwijl de stad zich voorbereidt op een heteluchtballonnenrace, verklaart Ricky dat hij kampioen is.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en zijn vrienden gaan een grot verkennen. Hun doel is om erachter te komen of alle geruchten over een mysterieus wezen dat in de grot leeft echt waar zijn of niet.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontdekt dat je met de oor-apparaatjes van Nelson hele bijzondere geluiden kunt horen.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In het park houden Simon en Lou een mierenkolonie nauwlettend in de gaten.
«
»
07:05 Pop Papierstad
De vriendjes gaan op zoek naar een regenboog bij de waterval en Zip besluit een magisch momentenboek te maken van al het moois dat ze meemaken. Maar het is nog best lastig, leuke dingen doen n ze tegelijk tekenen.
«
»
07:15 Sad & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de fhn van mevrouw Groen. Sad wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Sad een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft van Van Veelluizen tomatenzaadjes gekregen. Die wil hij graag laten groeien in een pot. Hij zit er uren naar te staren, maar er gebeurt niets. Marie zegt dat Samson geduld moet hebben, maar Samson zeurt. Marie wordt het langzaam zat.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu maken de kamer schoon waar de halsketting van de koning wordt tentoongesteld. Ze maken zo goed schoon dat wanneer de adviseur van de koning binnenkomt om de ketting op te halen, hij uitglijdt en de ketting de lucht in vliegt.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Volgens Mush-Mush en zijn vriendjes is Flits, de boomkikker, nogal eenzaam. Om dat te veranderen nemen ze Flits mee Zwamdorp in, maar dat loopt toch een beetje anders dan ze hadden verwacht.
«
»
07:50 Lou
Lou heeft afgesproken met Tristan op de piste voor een romantische picknick, maar wanneer de sneeuwstorm toeslaat, belanden ze in een schuilplaats.
«
»
08:05 Kids on the block
Rayan is stapelverliefd op zijn nieuwe buurmeisje Leyla. Zijn vrienden helpen hem om een liefdesbrief te schrijven. Ikram ontdekt waar de jongens mee bezig zijn.
«
»
08:20 Wannabe's
Trix is het beu dat Mike de liftdeuren niet laat repareren. Om Mike te overtuigen van de ernst van de zaak, steekt Trix Olly met zijn hoofd vast tussen de liftdeuren. Maar daardoor komt Olly cht vast te zitten.
«
»
08:35 De Smurfen nieuw
Potige Smurf en Smurfstorm nemen het tegen elkaar op in de eerste gemengde pompoenenrace.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn aan het wandelen door de savanne wanneer een vulkaan plotseling herrie begint te maken. Ervan overtuigd dat de vulkaan op uitbarsten staat, proberen de vrienden de dieren te waarschuwen, maar die willen hen niet volgen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de Middeleeuwen beland en ontmoeten een koning die verdrietig is. Gelukkig weten de twee vrienden precies wat ze moeten doen om iemand op te vrolijken, zelfs de koning.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De riolering staat na een sterke storm onder water en Ziggy kan de dierentuin alleen per helikopter bereiken. Na de landing ontdekken de vrienden een spinnenplaag in de dierentuin die uit het ondergelopen riool is gekomen.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Toni oefent op het kratereiland voor de grote vliegshow van de dierentuin en Lionel geeft hem instructies. Toni overschrijdt echter zijn grenzen en crasht. Op de grond geknakt, is hij nu bang om te vliegen en durft hij niet terug de lucht in te gaan.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf tovert Robotsmurf om tot zijn perfecte assistent, maar de robot slaat op tilt.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Smulsmurf speelt vals tijdens een wedstrijd wafels eten waardoor hij wint. Het dorp juicht hem toe.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya verveelt zich, dus haalt Oggy zijn favoriete kinderspeelgoed van zolder: een elektrisch treintje. Maar het spel blijkt erg saai te zijn en de kakkerlakken komen langs om de baan op te leuken, wat Piya erg amuseert maar Oggy wanhopig maakt.
«
»
10:00 Tok Tok
Als zelfs zijn zus Prune vrolijk de helling afgaat om met de anderen over het natte zeil te glijden, terwijl hij niet durft, dan is Ambroise echt een lafaard.
«
»
10:05 Tok Tok
Fabrice geeft zijn babyspeelgoed aan Rosie. Wanneer hij het enthousiasme van zijn kleine zusje voor haar oude, roze, gammele gitaar ziet, wekt dat heimwee bij hem op en kan de eend zijn instrument niet langer aan Rosie doorgeven.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingun
El Vis, Don Corleone en Emile beramen hun wraak op Oscar en alle pinguns in het dorp.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingun
Oscar is verdrietig omdat Leah moet gaan. Maurice de burgemeester weet hoe hij hem kan opvrolijken.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio gaat een nieuwe toverstaf bij de heks afleveren. Maar als hij zijn vriendjes tegenkomt loopt het anders dan gepland.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Een keer per jaar wordt er gevist naar de gouden vis. Degene die hem vangt, mag een wens doen.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella's uitwisselingsstudent logeert bij haar en ze hebben absoluut niets gemeen. Het wordt de ergste week ooit, tenzij Stella een manier kan vinden om met elkaar om te gaan.
«
»
10:55 Royals Next Door
Koning Bob is verheugd om de rol van zijn voorvader Koning Roberto XIII te spelen in de heruitvoering van De Slag om Bosbes.
«
»
11:10 Lou
Richard en zijn team staan tegenover hun aartsvijanden uit het naburige dorp in het curlingkampioenschap. Lou is meegekomen om hem aan te moedigen. Haar oogappel Tristan is echter voor het andere team.
«
»
11:25 Lou
Lou is verliefd op Tristan, haar buurman. Maar ze vraagt zich af of het allemaal wel klopt en of Tristan ooit hetzelfde voor haar zal voelen.
«
»
11:35 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
11:45 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
In het uitgestrekte Texas staat Emily, een getalenteerde cheerleader van acht, voor een grote uitdaging. Ze is de jongste telg van een rasechte jagersfamilie en de enige van wie er nog geen hertenkop in de woonkamer ophangt.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari worden in het spel uitgezonden om een wetenschapster te redden. In een zoektocht naar nieuwe grondstoffen stuitte zij met haar team op een gevaarlijke, eeuwenoude alien. Wie of wat hun tegenstander precies is, is maar de vraag.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideen werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 DierenDetectives
USA. Peuter Hannah zit voor de televisie te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze papegaai Willy tekeer gaan. De oppas ziet dat Hannah bijna stikt.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy doet mee aan een rolschaatswedstrijd, maar moet zijn angst om te vallen overwinnen.
«
»
13:40 Dodo
Nadat hij zijn toestemmingsbewijs voor het schoolreisje is vergeten, staat Joe een dag op school te wachten zonder vrienden, maar gelukkig is Lily Scott ook op school. Eindelijk kan Joe met haar praten.
«
»
13:50 Lou
Lou haat turnen en vraagt haar moeder om excuses. Ze stelt een wedstrijd voor: als Lou wint, krijgt ze haar excuses. Als ze verliest, terug naar de gymzaal voor de rest van het jaar.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella wil een goede indruk maken op Mika tijdens hun studiesessie. Wanneer haar ouders haar achterlaten om tegelijkertijd op haar broers en zussen te passen, beginnen Stella's plannen te ontrafelen.
«
»
14:20 Tok Tok
Wanneer Pierre-Gilles een aanval krijgt, gaat iedereen schuilen en ze gaan daarna terug naar hun eigen leven. Behalve de getraumatiseerde Ccilia, die zweert haar huis nooit meer te verlaten.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingun
Het is een rustige dag in het kleine vissersdorpje, maar iemand heeft grootse plannen. Oscar, een avontuurlijke pingun, is ook een soort uitvinder; hij gaat proberen van het dorp naar de nabijgelegen berg te vliegen met een enorme katapult.
«
»
14:30 Prinsessia
Linde en Iris hebben ruzie en besluiten hun kamer in twee te delen door een lijn. Elke prinses krijgt n kant. Ze trekken de lijn helemaal door in de rest van de school en dwingen de andere prinsessen om een kant te kiezen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio hebben geen zin om hun wiskunde huiswerk te maken en schakelen hulp in.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een draaimolen blijkt zo verslavend te zijn, dat de dorpelingen er veel te veel geld aan uitgeven. Hoe dat komt, moet Mega Mindy uitzoeken.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn van plan om met een cruise een ontspannende reis over de Nijl te maken. Ze weten echter niet dat, als je op een boot stapt in de tijd van de farao's, je gemakkelijk in de kombuis terecht kunt komen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De burgemeester wil knalgroen kiwi-ijs eten, net zoals in Hawa. Maar die smaak is er niet. Samson en Marie ontvangen een brief van de vereniging van ijsverkopers dat ze verplicht zijn om alleen maar knalgroen kiwi-ijs te verkopen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush wil zijn vriendjes verrassen met een ondergronds tunnelnetwerk maar Fung en Miff jagen ze de schrik op het lijf en hebben daar vreselijk veel lol om. Tot ze zelf te pakken worden genomen en zich een slag in de rondte schrikken.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Met de hulp van Wiesel gebruikt Fizz komkommersoep om een schilderij te maken.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr. Magoo gaat op reis naar het regenwoud met Mr. Cat. Fizz wil zichzelf trakteren op een dagje spa.
«
»
16:00 Imago
Terwijl ze zich een weg banen door de Tinari-woestijn, worden de helden aangevallen door een bende gevaarlijke imagojagers. Ze hebben hun redding alleen te danken aan de tijdige tussenkomst van Bakari en Sofia, twee volwassen Arkan-krijgers.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Omdat Oggy uitgeput is van het huishoudelijke werk, biedt Piya hem een middag in het kuuroord aan. Oggy is opgetogen, maar het gekke enthousiasme van de kleine olifant en de slinkse grappen van de kakkerlakken zijn allesbehalve ontspannend.
«
»
16:30 Rox
Team Rox infiltreert in een internaat om de kleindochter van de minister te beschermen. Een ontvoering draait uit op een gijzeling.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Geobsedeerd door Piya's veiligheid legt Oggy een reeks verboden op en maakt van een uitstapje naar het meer een saaie middag. Maar de kakkerlakken zijn vastbesloten om te lachen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina, Yonas en drie kippen zijn op weg naar een onbekende plek. Onderweg komen ze verschillende stukken afval tegen. Als ze aankomen aan een containerpark ontdekken ze dat ze 24 uur moeten overleven in een wereld vol afval.
«
»
18:30 De Positivo's
In deze aflevering gaat het over Arno, hij heeft botkanker en de tumor zit in zijn grote teen. Hij krijgt te horen dat die geamputeerd moet worden. Het lijkt hard nieuws, maar Arno is er eigenlijk heel erg blij mee.
«
»
18:45 De Hoppers
Jackie gaat op zoek naar een manier om in het wereldrecordboek te komen. Telkens wanneer ze een record vindt om te verbreken, is iemand anders haar voor.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Wanneer de livestream van Fix met Trix per ongeluk blijft doorlopen, trekt een kuisende en zingende Lisette plots heel veel kijkers. Mike ziet in Lisette een nieuw popidool: Lady Lizzy. Hij wil clipjes met haar opnemen en nog veel meer.
«
»
19:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond ontdekt dat dieren ook naar school gaan. Een ondeugende gorilla gooit een papieren vliegtuigje naar de leraar, een panda eet al het hout op in de houtbewerkingsles en nog veel meer.
«
»
19:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat onderzoeken hoe dieren omgaan met overleven, van een hele kudde geiten die zich verstopt in een boom tot een schildpad die meelift met een zeer behulpzaam nijlpaard.
«
»
19:40 Jenny
Vandaag is het 72 september. Een dag die niet bestaat en waarop alles kan voor Jenny. Zoals Charles bezoeken in plaats van naar school gaan en een plek voor hem vinden die nog dichter bij haar is.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Twintig kandidaten moeten in duo's aardappelen gooien en die proberen op te vangen met een vork.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers