TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Ik vertrek XL
In Italië nemen de vrienden, ondanks de onzekere situatie, het risico om alvast te investeren in hun pand met potentie. Op Bonaire hebben Rinse en Francine hun intrek genomen in een container.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 It's Your Fault I'm Fat
De zestienjarige Jake woont met zijn moeder Nikola in Peterborough. Hij weegt bijna 130 kilo en is vaak tot in de late uurtjes aan het gamen en snoepen. Zijn moeder gaat tot het uiterste om de gewichtstoename van haar zoon een halt toe te roepen.
«
»
13:30 Dirty Home Rescue
Hayley Leitch en haar schoonmaakteam Tom Swire en Chesley Medley-Brown moeten het echtpaar Pippa en Matt uit Oxford redden, die met zes kinderen in een huis met drie slaapkamers wonen.
«
»
14:25 Project Runway
In deze uitdaging van één dag werken de ontwerpers samen met een opkomende hairstylist om een innovatief ontwerp en unieke haarlook te creëren.
«
»
15:25 SAS: Who Dares Wins Australia
Een tactische rijmissie met hoge snelheid en hoge intensiteit zet de rekruten onder enorme druk. Een explosieve dressing en een onverwachte hinderlaag maken het de rekruten moeilijk.
«
»
16:25 100 jaar jong
Gordon gaat op bezoek bij deelnemers uit het vorige seizoen. Deze mensen zijn allemaal weer een jaartje ouder en zijn nog steeds actief. Er zijn bijzondere dingen gebeurt na de uitzendingen van vorig seizoen.
«
»
17:20 America's Got Talent: Extreme
De meest waanzinnige, unieke en verbluffende acts, te groot voor het podium, strijden om een prijs van 500.000 dollar en de titel van AGT: Extreme Champion.
«
»
19:05 Gestrand op Honeymoon Island
De koppels mogen hun onbewoond eiland verlaten voor een trip. Op een van de onbewoonde eilanden wordt de gele vlag gehesen. De vraag is of een sessie relatietherapie het tij daar nog kan doen keren.
«
»
20:25 Jurassic World: Fallen Kingdom
Wanneer de slapende vulkaan op het eiland Isla Nublar weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire zet alles op alles om dit te voorkomen.
«
»
22:45 Terminator Genisys
John Connor, de leider van het menselijk verzet, stuurt Kyle Reese terug naar 1984 om Sarah Connor te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Reese echter terecht in een onbekende versie van het verleden.
«
»
01:05 Extreme Love Stories
Een getrouwd stel doet aan 'hot-wifing' en deelt geheimen over hun sexy alternatieve levensstijl. Een clownspaar zoekt een sexy vrouw om zich bij hun liefdescircus aan te sluiten. Een vrouw deelt haar man met haar vriend, die ook een vriendin heeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers