TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Er wordt een minuscule wereld van New York ontdekt en een sponsbeertje maakt rommel. Boekenmeisje maakt een deur door middel van magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumba geeft Bumbina een kleine zonnebloem. Hij gebruikt magie om het almaar groter te maken.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan in een wetenschappelijk laboratorium, waar hij een rare aardappel ontmoet met twee elektrode-armen. De wetenschapper, geobsedeerd door het succes van zijn experimenten, maakt het leven van twee cavia's moeilijk.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor wil kamperen met Kaatje, maar dat ziet Kaatje niet zitten. Wanneer kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriette kamperen in de tuin. Ze vinden het best spannend. Rintje zegt dat ze naar de volle maan moeten janken. Want dan ben je niet meer bang. Dat doen ze. Snel komt mama naar buiten, want ze maken iedereen wakker met hun gejank.
«
»
06:30 Dinostad
Een boottochtje met het gezin neemt een onverwachte wending. Zodra Ricky, Tyra en papa op een eiland stappen, drijft hun boot weg. Nu moeten ze zien te overleven in het wild.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu moet voor een ei zorgen, maar dan begint het ei plotseling te wandelen richting de stad.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje plakt een buurjongetje en zichzelf helemaal vol met pleisters. Nu kunnen ze fietsen zonder zichzelf te bezeren.
«
»
06:55 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon bouwt een Kapla-toren in de tuin, terwijl Gaspard rondrent met Elvis en een denkbeeldige schurk achtervolgt. Hij gooit de toren omver en Simon raakt superge´rriteerd.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Plom en zijn vriendjes verkleden zich als piraatjes en gaan op schattenjacht. Piraat Plom weet precies welke kant ze op moeten...toch? Of zullen ze toch een kompas moeten knutselen om hun te vinden?
«
»
07:15 Sa´d & Anna
Een juwelier komt langs met een kapot alarmsysteem. Zonia kan het pas morgen maken. Sa´d wordt nu bezorgd om alle spullen in de Repair Shop en besluit die nacht de wacht te houden.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is veel aan het gamen. Samson vindt dat Marie eraan verslaafd is. Marie zal eens bewijzen dat ze een hele dag zonder gamen kan. Ze gaat viool spelen. Samson vindt dat een goed idee. Maar stiekem heeft Marie andere plannen.
«
»
07:30 Molang
De koning heeft genoeg van al zijn verantwoordelijkheden en wil op vakantie. Als hij zijn kroon gooit en deze op een varken terechtkomt, komen Molang en Piu Piu op een idee.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mushpot was vroeger de grote schors-surf-dude van Zwamdorp, en nu komt hij erachter dat het tijd wordt dat stokje door te geven aan de jongere generatie. Plus een schatkaart die eigenlijk nog cooler is dan schorssurfen.
«
»
07:50 Lou
Lou wil een band vormen om op te treden op het straatfeest dat haar vriend, pizzeria-eigenaar Gino, dit jaar plant. Ze slaagt erin een paar amateurmuzikanten op te trommelen, maar tijdens de eerste repetities breekt er ruzie uit.
«
»
08:05 Kids on the block
Op het buurtfeest wordt een talentenjacht georganiseerd. De hoofdprijs is een gloednieuwe spelconsole. Ikram beslist om met de vrienden een nummer te zingen.
«
»
08:20 Wannabe's
Video King geeft een feest. Alleen heeft Mike nog helemaal niks geregeld. Shoana besluit er haar schouders onder te zetten. Zij gaat Video King omtoveren tot een prachtige onderwaterwereld.
«
»
08:35 De Smurfen nieuw
Lolsmurf haalt alle brieven die hij van de Smurfen aan de Kerstman moest bezorgen door elkaar.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang laat een slaapverwekkende bloem in de soep van het banket vallen. Het hele kasteel valt in slaap, waardoor Molang en Piu Piu kunnen genieten van het kasteelleven.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn door hun stam uitgekozen om een piramide in de jungle te gaan zoeken. Wat ze niet weten is dat het goed bewaard wordt door een slang.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het huis van meneer Timmers is net geverfd, dus hij gaat met de dieren mee naar de krater om daar een nachtje te logeren. Het wordt echter een nacht vol kattenkwaad van de pingu´ns.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Na het kijken van een griezelige film in de Tram-bioscoop besluiten Ziggy en zijn vrienden zelf een griezelfilm te maken.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Moppersmurf en Bolle Gijs zijn allebei ongelukkig. Ze worden vrienden om hun verdriet te delen.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Blaadje is ziek, waardoor het weer in de war is. De Smurfen doen er alles aan om de fee te genezen.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Wanneer Piya gefascineerd raakt door magie, willen Oggy en Jack haar hun goochelkunsten tonen. Er ontstaat een strijd tussen deze goochelaars en de katten vergeten bijna Piya, die graag deel zou uitmaken van de show.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingu´n
Leah bestudeert haar achtergrond. Oscar heeft veel plezier met de drie Ninja-pingu´ns.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingu´n
Omdat Leah afstamt van prinses Yuenu, stuurt Joe haar en Oscar op een zoektocht.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Wanneer alle volwassenen in het dorpshuis zijn vanwege een vergadering, willen de kinderen een feestje geven, maar zonder Victor. Dus Victor zet alles op alles om ze terug te pakken.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als de neus van Pinokkio wordt betoverd kan hij ineens liegen. Daar maakt hij behoorlijk misbruik van, waardoor iedereen in de problemen komt.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella is verliefd op Mikey's pleegkitten, maar helaas is Stella allergisch voor katten. Wanneer Mikey de stad uit moet, biedt Stella zich onmiddellijk aan om het een dagje mee naar huis te nemen.
«
»
10:55 Royals Next Door
De kinderachtige rivaliteit van Koning Bob en de burgemeester is tot nu toe in toom gehouden en alleen als enigszins amusant ervaren. Totdat ze zich zo opwinden dat ze de hele stad in gevaar brengen.
«
»
11:10 Lou
Pizzeria-eigenaar Gino is verliefd geworden. Iedereen is blij voor hem, maar Lou kan het helemaal niet vinden met zijn nieuwe vriendin, de charmante Canadese Jacqueline. Om erachter te komen of zij het juiste meisje voor Gino is, stalkt ze haar.
«
»
11:25 Lou
Lou's moeder verwacht bezoek van haar vroegere universiteitsvriendin AmÚlie. Ze was toen al erg ouderwets en verlegen en klampte zich aan haar moeder vast. Om aan haar te ontsnappen, vlucht Emma en zegt Lou voor haar te zorgen.
«
»
11:35 Dodo
Het is Joe Connolly's eerste dag op de middelbare school en alles gaat mis. De ergste eerste dag ooit overleven zonder zijn beste vriend zou wel eens moeilijk kunnen worden.
«
»
11:45 Dodo
Als een uitdaging uit de hand loopt, gooit Joe een bal naar een leraar en heeft hij een probleem.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim wil de conditie en het uithoudingsvermogen testen van hemzelf en zijn vrienden.
«
»
12:10 Ket & Doc
Een luie zomerdag in de MatongÚwijk in Brussel. Een meisje probeert de tijd te doden terwijl ze in het kapsalon van haar tante de ene klant na de andere ziet passeren. Ze kijkt naar de voorbijgangers met de radiozender op de achtergrond.
«
»
12:25 GameKeepers
In een Japans landschap moeten Mats en Sari een ring naar de arme visserszoon brengen, zodat die de prinses ten huwelijk kan vragen. Maar ninja's liggen op de loer en willen de gamekeepers koste wat het kost stoppen.
«
»
12:50 Helden
Vandaag heliumballonnen en bowling.
«
»
13:05 DierenDetectives
AustraliŰ. Wanneer 's nachts de dijk doorbreekt bij een zorgboerderij en alle dieren dreigen te verdrinken, slaat dromedaris Humphrey alarm. Boaz en Milan gaan naar de enige echte kamelenboerderij van Nederland.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya, Kevin en de kakkerlakken op pad gaan. Kevin speelt echter bij alle activiteiten vals met de hulp van Bob. Oggy heeft niets door en Piya raakt steeds meer gefrustreerd. Boos op het onrecht raken de kakkerlakken betrokken.
«
»
13:40 Dodo
Het is Joe Connolly's twaalfde verjaardag en hij kan niet wachten tot iedereen op school het weet.
«
»
13:50 Lou
Terwijl Emma haar kat probeert te laten stoppen met plassen in de flat, windt haar dochter Lou zich weer op. Vorige week werd ze uitgelachen door de meisjes in haar klas vanwege haar zelfontworpen broek.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella ontdekt dat de gitaar en de harp heel verschillende instrumenten zijn, en dat ze allebei heel anders te bespelen zijn. Toch kan de harp net zo groovy zijn als een gitaar.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingu´n
Het harnas voor het standbeeld van Yuenu is nog niet af; het op een na laatste ontbrekende item is de boog en de pijlkoker. Het geluk wil dat er een wedstrijd wordt gehouden waarbij de hoofdprijs juist die boog en pijlkoker is.
«
»
14:30 Prinsessia
Madeliefje krijgt van Basiel twee tickets voor het koninklijk bal. Alle prinsessen willen mee en halen alles uit de kast om Madeliefje te overhalen. Die weet niet wie ze moet kiezen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Lucile heeft een spook gekocht om het kasteel een beetje meer aanzien te geven. Helaas doet het spook zijn naam niet echt eer aan. Lukt het hem om eng te zijn zodat hij mag blijven?
«
»
14:55 Mega Mindy
Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van de Titanic nadat ze met geluk een kaartje hebben gewonnen. Helaas worden de twee vrienden van elkaar gescheiden. Piu Piu zit in de eerste klasse en Molang in de tweede klasse.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer door een misverstand Bill denkt dat Samson en Marie naar AustraliŰ verhuizen, zal hij er alles aan doen om hen hier te houden. Hij besluit zelfs de banden van hun busje plat te laten, zodat ze niet kunnen vertrekken.
«
»
15:30 Molang
Wanneer hij geconfronteerd wordt met een enge draak, rent de legendarische held weg. Molang en Piu Piu halen hem in en helpen hem zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Het lichtbaken van Zwamdorp is uitgegaan, en dus neemt Lillit het over. Alleen laat haar licht haar ineens in de steek. Daarom gaat ze midden in de nacht in het donkere bos op zoek naar Starmush.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Met zijn nieuwe uitvinding maakt Fizz ontelbare klonen van wezels om het werk van mensen te doen. Magoo hoort van de UFO Society dat de avond gunstig is voor buitenaards bezoek.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Met zijn nieuwste uitvinding droomt Fizz ervan de superheld van de stad te worden. Mr. Magoo gaat sporten en krijgt per ongeluk Fizz' scannerarmband te pakken.
«
»
16:05 Imago
Na een ruzie met Awa in het hart van de soek van Baniwaldi wordt Zora ontvoerd door Ghoula, die aanbiedt de helden hun vriend terug te geven in ruil voor de Lamp van Isbanir.
«
»
16:30 Rox
Team Rox infiltreert in een ninjaschool, om een ontvoerde bedrijfsleider te redden.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ziet Kevin vertrekken en ziet Bob huilend zijn ogen uitkijken. Ze nodigt de hond uit om de dag door te brengen aan het meer met Oggy en de kakkerlakken. De hond blijkt een echte lastpost te zijn en verandert hun uitje in een nachtmerrie.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien heeft drie insecten verzameld voor Thomas: een hommel, een bij en een wesp. Er wordt gekeken naar het verschil tussen deze insecten en welke steek het meeste pijn doet.
«
»
18:15 Nachtwacht
De Nachtwacht stuit op de Lamia, een wezen dat snel naar de onderwereld moeten worden gestuurd. Als de eieren van de Lamia uitkomen, dan zullen de inwoners van Schemermeer waarschijnlijk worden opgegeten.
«
»
18:40 De Hoppers
Wanneer Dezeure meester Frans alweer opzadelt met superveel taken, vinden Daria en Esra dat Dezeure misbruik maakt van de goedheid van Frans. Ze willen hem leren hoe hij 'nee' kan zeggen tegen Dezeure.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Lisette, de poetsvrouw van Video King, zit in het gips en kan niet poetsen. Trix en Said hebben daarom een robot gebouwd die het poetswerk even overneemt, maar daar is Lisette niet blij mee. Shoana ontdekt dat Mike een koffertje heeft vol speelgoed.
«
»
19:25 Zotte dieren
Een magische kat laat op de een of andere manier wc-rollen verdwijnen, terwijl Colin de Britse bulldog ons laat zien hoe we koekjes van tafel opruimen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Ontmoet Nigel de surfhond, en Sheila de hond die graag haar pluizige vacht laat f÷hnen.
«
»
19:40 Jenny
Blue vertelt Jenny dat ze die avond alleen weg wil gaan, zonder haar te vertellen waar ze heen gaat. Jenny zweert het geheim te houden.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De vijftien kandidaten moeten geblinddoekt een watje met een lepel van een tafel scheppen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers