TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus wil Plop laten schrikken. Kabouter Plop heeft echter door wat Klus van plan is en hij besluit om Klus een koekje van eigen deeg te geven en hem te laten schrikken.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus heeft heerlijke pap bereid. Lui wil meteen van de lekkernij proeven, maar hij moet wachten tot de pudding koud is, want anders krijgt hij groene vlekjes in zijn gezicht.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus vindt dat hij te dik is en gaat op dieet, maar minder eten is makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft zin om te gaan kamperen, maar het regent. De kabouter besluit om zich in de melkherberg te installeren, alleen vindt Plop dat niet zo leuk.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus heeft een drumstel gemaakt en geeft een concert. Zijn vrienden houden niet van het lawaai van de trommels, maar ze willen Klus niet ontgoochelen en wonen toch het optreden bij.
«
»
06:30 Flin & Flo
Flin doet alsof hij op overlevingstocht is in het oerwoud en heeft zich verkleed als struik, maar Flo was net van plan om pizza te maken. En Flin moet ook oppassen dat hij Blob niet tegenkomt. Wie? Flo vertelt over Blob de Blubberdraak.
«
»
06:40 Flin & Flo
Flin heeft een grote brok klei, om een mooi standbeeld van ridder Flo met zijn zwaard te boetseren. Flo is gevleid en poseert zonder mokken. Hij herinnert zich zijn avontuur met Pilos, de Kleidraak, en vertelt het hele verhaal.
«
»
06:50 Heidi
Karl gaat verhuizen. Voordat hij weggaat, organiseert hij een speurtocht met als hoofdprijs zijn fossielenverzameling. Theresa is erop gebrand te winnen.
«
»
07:15 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:25 Wakandy
Met veel moed en zelfvertrouwen gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:40 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
08:05 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:30 BIM
Paasklokken Bim, Bommel en Pi vertrekken op een gevaarlijke reis naar Rome om het magische elixir te verzamelen dat onmisbaar is om het winterseizoen af te sluiten en de lente te laten starten.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Nonkel Jef stelt aan Lizette voor om haar zaak over te nemen. De cafébazin heeft hier wel oren naar, want ze droomt er van om opnieuw boerin te worden. Bruno vermoedt dat Jef verliefd is.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Maggie probeert haar eigen trauma te verwerken terwijl ze een moeder in nood helpt. Dean blijft het vuur onder zijn collega's opstoken. De artsen kampen met een nieuwe patiënt die weigert een onmiddellijke behandeling te ondergaan.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Acteur Tom Dingenen is geen keukenprins, maar zelfs een tomatensoep weet hij te verknoeien.
«
»
14:15 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
14:45 Superstore
Dina moedigt de werknemers aan om zoveel mogelijk loten te verkopen wanneer de loterij nadert. Jonah helpt Amy met het opsporen van de nieuwe clustermanager, om om loonsverhoging te kunnen vragen.
«
»
15:15 The Voice van Vlaanderen
Na de spannende Blind Auditions zijn de teams gevormd en is het tijd voor de grote liveshows.
«
»
17:45 Helden van hier: Door het vuur
De hele ploeg wordt opgeroepen voor een hevige brand in een appartementsgebouw aan het Sint-Pietersstation. En bij een frontale aanrijding zit een man gekneld in zijn auto.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het echte leven in de ZOO
De chimpansees hebben hun eigen wetten en regels, met een sociale ladder die voortdurend verandert. Nu Mia en Marit opnieuw zwanger mogen worden, verandert de dynamiek binnen de groep.
«
»
20:25 Families XXL
Nena is bevallen van haar zevende kind. Vanaf nu heeft de familie Verlinde met hun zeven kinderen geen seconde rust meer. Stephanie gaat langs bij de familie Leys.
«
»
21:30 Ons DNA
Frances Lefebure en Lieven Scheire proberen de mysteries van de menselijke genetica te ontrafelen. Vandaag is onder meer ex-veldrijder Niels Albert hun proefkonijn.
«
»
22:40 Het Onbekende
De kandidaten nemen een nieuwe, vlammende start op een racecircuit en dan is het gevaar om uit de bocht te gaan niet ondenkbeeldig. Ze moeten beslissen of ze zelf rijden of het stuur uit handen geven aan een onbekende.
«
»
23:55 All Roads Lead to Rome
Om de banden met haar tienerdochter Summer te herstellen, besluit Maggie samen naar Italië te reizen. Bij aankomst loopt Maggie er haar jeugdliefde Luca tegen het lijf. Haar dochter besluit om met zijn moeder weg te lopen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers