TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Nuances
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles. Zoals als elke keer gaat hij ook nu een stapje verder en schotelt hij wederom een verrassend gerecht voor.
«
»
07:25 Roger van Damme - Goud
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op. Dit keer heeft hij Sven Nys op bezoek en Roger maakt speciaal voor hem aardbeienbavarois.
«
»
07:50 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt pasta met mosselen en spinazie en Steffi maakt quinotto met tomatensaus.
«
»
08:05 Young Sheldon
Sheldon begint aan zijn bouwkundige studie en volgt klassen bij professor Boucher. Ondertussen zorgen Meemaw en Dale voor de ex-vrouw van de professor, June.
«
»
08:25 Young Sheldon
Sheldon komt in conflict met de mysterieuze leidinggevende van president Hagemeyer over de wetenschappelijke vereisten van de universiteit. Mary ontdekt dat Georgie werkt in de illegale gokkamer van Meemaw.
«
»
08:45 Young Sheldon
Sheldon krijgt opeens de zenuwen van de wetenschap. Hij zal moeten leren om niet teveel na te denken, wat voor Sheldon natuurlijk niet gemakkelijk is. George Sr. knapt klusjes op in het huis van Brenda Sparks.
«
»
09:05 Young Sheldon
Sheldon heeft een nieuw rooster met veel vrije tijd. Als hij klaagt, krijgt hij toegang tot een grote ruimte. Om zich populair te maken, nodigt hij andere studenten uit. Ondertussen heeft Meemaw een nieuwe zakenpartner.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 De ambachter
Een kijkje achter de schermen bij keramiste Cathérine Clarysse die met porselein aan de slag gaat.
«
»
10:35 De ambachter
Een kijkje achter de schermen bij keramiste Cathérine Clarysse die met porselein aan de slag gaat.
«
»
10:45 Simple diy
Deze keer wordt getoond hoe je een schattige nijlpaard met een ossenpikker maakt.
«
»
11:05 Het zelfbouwhuis
Het hellend dak wordt volledig afgewerkt. De oude dakpannen worden opnieuw gebruikt, maar deze worden eerst goed schoongemaakt. Er wordt gekeken hoe de nok wordt afgewerkt met een nokpan.
«
»
11:20 Will & Grace
Grace is enthousiast om Wills beste vriendin van de middelbare school te ontmoeten, maar er gaan alarmbellen rinkelen wanneer de vrouw Will vraagt sperma te doneren zodat zij een baby kan krijgen.
«
»
11:45 Will & Grace
Will heeft erotische dromen over Grace en gaat naar een therapeut. Maar die lijkt meer geïnteresseerd in afspraakjes met Grace dan in het helpen van Will. Ondertussen praat Jack met Karen over de manier waarop ze Rosario behandelt.
«
»
12:10 De wereld op je bord
Chef Chuck en Hanne maken een licht en gezond visgerecht klaar dat flinke indruk maakt: gestoomde zeebaars met lente-ui. Het oogt niet alleen geweldig, het smaakt vooral naar meer.
«
»
12:30 Toasted on wheels!
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Vandaag staan bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels op het menu.
«
»
12:50 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
13:10 Young Sheldon
Sheldon en Missy horen over Georgie's zwangerschap en de hele familie belooft het geheim te houden.
«
»
13:30 Young Sheldon
Het Cooper-huishouden wordt geconfronteerd met allerlei problemen. Terwijl de kerkgemeenschap aan het roddelen is over Georgie, neemt Missy het op voor haar broer. Sheldon wordt afgeleid door het familiedrama.
«
»
13:50 Young Sheldon
Sheldon worstelt met de eerste tekenen van de puberteit. Ondertussen gaan Mary en George Sr. beiden op zoek naar een nieuwe baan. En Georgie en Meemaw maken een zakenreis over de grens.
«
»
14:10 Huizenjagers
Tessa en Kenzo zijn op zoek naar een rustige woonlocatie en dat liefst in een karaktervolle woning.
«
»
15:05 Huizenjagers
Suzanne wil graag haar grote droom waarmaken en een huis aan zee kopen. Ze vindt dat het nu tijd is om samen met al haar zes katten definitief daarheen te trekken en niet te wachten tot aan haar pensioen.
«
»
15:55 Huizenjagers
Sandy wil een eigen plekje voor haar en haar twee kinderen, liefst in de regio Bredene of Oostende.
«
»
16:45 Huizenjagers
Sander en Sofie maken de grote overstap van Wallonië naar de zee. Hun liefde voor de Belgische kust is zeer groot en ze willen dan ook zeer graag een huisje kopen aan de zee.
«
»
17:40 Celebrity MasterChef Vlaanderen
Er staan nog vijf celebrities in de spotlights. Ze gaan aan de slag met de Aziatische keuken.
«
»
18:50 Celebrity MasterChef Vlaanderen
Hammertime, want alle kookingrediënten gaan onder de hamer. Tijdens een speciale veiling verkoopt de jury vis, vlees en groenten. De chefs betalen uiteraard niet met cash geld, maar wel met kostbare tijd.
«
»
20:00 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
21:05 Blind Gekocht NL
Gijs, Sophie en hun twee jonge dochters wonen in een prachtig huurappartement in Amsterdam. Maar ze komen hier oorspronkelijk niet vandaan en willen graag terug maar het hoge noorden.
«
»
22:20 Auwch_
Ben, Elke, Axel en Anneke gaan een weekendje naar zee. De mannen en vrouwen rijden apart.
«
»
22:55 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
23:45 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
01:05 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers