TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Siren
Na een teleurstellende paartijd wordt de kans groter dat de zeemeerminnen zich op het land voortplanten, en Ryn besluit een partner aan land te brengen om te kijken of dit een nieuwe mogelijkheid is.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Buffy the Vampire Slayer
Dawn rent weg op Buffy's twintigste verjaardag nadat ze ontdekt dat zij de ontbrekende sleutel is. De vampierjager en de Scooby-bende moeten er alles aan doen om haar te vinden voordat Glory dat doet.
«
»
16:00 Buffy the Vampire Slayer
Spike besluit zijn gevoelens aan Buffy te bekennen, ondanks de plotselinge terugkeer van zijn voormalige geliefde Drusilla. Zij wil Spike overhalen om met haar naar Los Angeles te gaan en zich weer bij Darla en Angelus te voegen.
«
»
16:55 Buffy the Vampire Slayer
Buffy en haar vrienden moeten voorkomen dat de stad wordt vernietigd door een vrouwelijke robot met een gebroken hart, die door een student is geschapen om de perfecte vriendin te zijn.
«
»
17:50 Buffy the Vampire Slayer
Buffy is geschokt wanneer ze het lichaam van haar overleden moeder aantreft. Dawn en de anderen zijn verbijsterd door het onverwachte verlies van een geliefde. Kort daarna heeft Dawn een onverwachte ontmoeting op de afdeling pathologie.
«
»
18:45 Buffy the Vampire Slayer
Angel haast zich terug naar Sunnydale om een rouwende Buffy op de begrafenis te troosten. Dawn probeert haar moeder terug te halen uit de dood door samen met Spike een spreuk uit te voeren.
«
»
19:40 9-1-1
De 118-bemanning haast zich naar een hit-and-run die een bekende in kritieke toestand heeft achtergelaten. Athena onderzoekt de zaak van een vermiste vrouw die voor het laatst in een casino is gezien. Josh denkt terug aan een noodgeval in 2006.
«
»
20:35 The Call of the Wild
Het rustige leventje van de heldhaftige hond Buck staat op zijn kop wanneer hij plotseling zijn thuis in Californië moet verruilen voor de wildernis van Alaska. Als het nieuwste lid van een groep sledehonden, beleeft Buck het avontuur van zijn leven.
«
»
22:30 Masterminds
Een bewaker bij een bedrijf dat geldtransporten uitvoert, wordt overgehaald door een flirterige collega om een van de grootste diefstallen in de Amerikaanse geschiedenis te organiseren door een bankkluis te beroven.
«
»
00:10 Impeachment: American Crime Story
De emotionele Monica leunt op Linda voor steun. Linda begint met het documenteren van hun gesprekken. Ze moedigt haar tevens aan om de hulp van Bill Clinton in de schakelen met het zoeken van een nieuwe baan.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers