TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek verscheidene krabben en een brutale kameleon die met een banaan speelt.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Zinzi zien een leeuw als ze voetballen en laten ook een voetbal op Bumbalu's hoofd vallen.
«
»
06:10 Stoppeltje
In het land van de trollen ontmoet Stoppeltje de alerte en sympathieke Trolla. Ze spelen samen, maar er verschijnt al snel een andere minder vriendelijke trol. Trolla verandert in een steen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het haar van Viktor is veel te lang, hij moet naar de kapper. Wanneer Kaatje dat zegt, geeft Viktor toe dat hij bang is voor de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat ook naar de kapper, dat doet helemaal geen pijn.
«
»
06:25 Rintje
Rintje gaat een nachtje logeren bij oma. Als een echte ontdekkingsreiziger gaat hij op zoek naar spannende nieuwe dingen. Maar tot zijn teleurstelling vindt hij niets. Daar weet oma wel wat op.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky heeft een rommelige kamer en papa zegt dat de boeman in rommelige kamers verschijnt.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en zijn vrienden willen hun instrumenten bespelen samen met de jazzband die door de stad toert. De geluiden die ze maken zijn echter heel verschillend van elkaar, ze willen beter leren spelen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Een meisje past niet in haar rolschaatsen, maar het zijn haar lievelings, Dropje maakt ze groter.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard zijn aan het spelen als de bal in een gat terechtkomt waar een spin zit.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is de jaarlijkse tuin-ontwerpwedstrijd en Zip heeft gewonnen. Hij krijgt een prijs uitgereikt.
«
»
07:15 Sa´d & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de f÷hn van mevrouw Groen. Sa´d wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Sa´d een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft zin in frietjes en gaat daarom naar de snackbar. Ze hoeft niets voor Samson mee te nemen. Maar ze weet wel beter: zodra ze terug is, wil Samson toch altijd een frietje proeven. Maar deze keer hoeft hij echt niets, zegt hij.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de savanne waar ze een mammoetbaby ontmoeten. Ze adopteerden het diertje en noemden het Loulou, maar hun stam wil Loulou niet graag in de buurt hebben.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush wil per se de staf van wijsheid van Mushpot lenen, omdat hij denkt dat hij dan supercool is. Na lang zeuren stemt Mushpot toe. Maar natuurlijk gaat Mush-Mush veel te ver in het gebruik van de staf, en hij breekt hem.
«
»
07:50 Lou
Er is een nieuwe pizzeria geopend in de buurt. Voor Lou en haar moeder Emma is het vanzelfsprekend om daar niets te bestellen - ze zijn immers goed bevriend met Gino, de eigenaar van de al lang bestaande pizzeria.
«
»
08:00 Kids on the block
Om een goede indruk te maken, biedt Rayan zijn diensten aan als klusjesman bij het nieuwe gezin. Selma zet hem aan het werk in de tuin. Helaas is Rayans enige grote voorbeeld zijn vader.
«
»
08:15 Wannabe's
Video King heeft een pak leuke spullen ontvangen van het Chinese technologiemerk Shimshung. Als deze spullen aan bod komen in de filmpjes van Video King, dan mogen ze alles houden.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
Het Smurfenorkest geeft een verjaardagsconcert ter ere van Smurfwilgje.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om Piya op haar gemak te stellen, zet Oggy haar in het tuinhuisje met alle comfort. Oggy houdt Piya in de gaten om te voorkomen dat de kakkerlakken haar lastig vallen, en beschermt haar zo goed dat de olifant zich begint te vervelen en eenzaam wordt.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Als Piu Piu een nieuw soort muziek bedenkt, wil Molang hem voorstellen aan een muziekproducent.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Merlijn. De tovenaar is zeer vermaard, maar er zijn jaren verstreken, en zijn krachten zijn niet meer wat ze geweest zijn.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De vrienden hebben vrije tijd en kunnen genieten van een luie dag op hun kratereiland. Wanneer juffrouw Emily probeert te breien, ontdekt ze dat haar tas er niet is. Bunburry en Ziggy helpen haar en nemen de trein om de handtas te zoeken.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Wanneer Ziggy een vlieger maakt waarmee Shackleton kan vliegen, vergeet hij het touw vast te maken.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Nadat hij per ongeluk een liefdeselixir heeft opgedronken, wordt Gargamel verliefd op Blaadje.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Het is 1 april en Lolsmurf is door het dolle heen.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya slaapwandelt en maakt 's nachts een puinhoop van het huis. De kakkerlakken genieten van de show. Maar wanneer ze door Oggy worden beschuldigd, blijkt het bewijzen van hun onschuld ingewikkelder dan verwacht.
«
»
10:00 Tok Tok
Della leert tellen, maar ze blijft steken bij vijf. Ze kan het getal zes maar niet onthouden. De kuikens zullen proberen de kip te deblokkeren.
«
»
10:05 Tok Tok
Iedereen bereidt zich voor op de grote show tijdens Rosie's eerste maanfestival.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingu´n
In het nabijgelegen bos bouwt Oscar een schuilplaats voor de nacht, maar plotseling landt er een gigantisch ei in en komt er een grote baby Koekoek tevoorschijn, die ook nog eens honger heeft.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingu´n
De reis is gevaarlijk. Oscar ontmoet Emile, een zeeluipaard met een grote honger naar pingu´ns.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Alle ouders mogen op school komen vertellen over hun werk. Maar Pinokkio schaamt zich een beetje voor Geppetto, de simpele timmerman.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als de heks per ongeluk verandert in een kikker, doet Bettina zich voor als de heks, met alle gevolgen van dien.
«
»
10:45 Royals Next Door
Als Stella de jongens voor het eerst meeneemt, doet ze haar best om alles normaal te laten lijken.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella's vriendschap met haar beste vrienden wordt op de proef gesteld wanneer ze hen afwijst, maar daar al snel bittere spijt van krijgt. De vraag is of haar vrienden haar uiteindelijk zullen vergeven.
«
»
11:10 Lou
Eindelijk is het geluk aan hun zijde: voor Valentijnsdag ontvangt Lou een uitnodiging van Tristan en haar moeder Emma ontvangt een uitnodiging van Richard. Tristan wil met Lou naar de bioscoop.
«
»
11:25 Lou
Lou wil Emma de onverkorte speciale editie van haar favoriete film 'Space Galactica' op Blue Ray geven voor Moederdag. Maar helaas is de levering zoekgeraakt bij de verkoper en pas over twee weken weer beschikbaar. Lou heeft een idee.
«
»
11:35 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
11:45 Dodo
Na een aantal lessen waarin zijn vrienden lachen om zijn piepende schoen, pakt Joe Frisbo terug.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Roos' zus Jules was vroeger haar broer. Dat is soms moeilijk en raar. Thuis gaat er veel aandacht naar Jules, wat Roos niet altijd leuk vindt. Toch ziet Roos ook dat het leven van Jules niet altijd makkelijk is en probeert ze een goede zus te zijn.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht op een speelplaats. Daar worden ze uitgedaagd om drie levensgevaarlijke schoolspelletjes te spelen: hinkelen, touwtjespringen en tikkertje. Wanneer een duivelse versie van Lizzy opduikt, dreigt het fout af te lopen.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŰn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 DierenDetectives
Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya is verkouden, maar ze weigert het toe te geven. De olifant wil koste wat het kost buiten tuinieren, ook al veroorzaakt haar niesende slurf overal om haar heen chaos. Aan Oggy de moeilijke taak om haar te overtuigen naar bed te gaan.
«
»
13:40 Dodo
Het is Valentijnsdag en Joe Connolly heeft een plan om Lily Scott een Valentijnskaart te sturen.
«
»
13:50 Lou
Lou wil haar moeder Emma helpen om een romantische en onvergetelijke ervaring met Richard te hebben. Wanneer ze Richards kampeerspullen naar de kelder ziet brengen, heeft ze een idee: ze zouden zich samen moeten opsluiten.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella overtuigt de Kings om een spelletjesavond te organiseren en de baby aan Mr Pee over te laten.
«
»
14:20 Tok Tok
Peper de hond is vies. En hij lijkt het nut van zichzelf wassen niet helemaal te begrijpen. Dankzij de kuikens ontdekt de hond wat er kan gebeuren als je je niet wast.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingu´n
Ari de Eekhoorn heeft er altijd van gedroomd om de beroemde vliegende eekhoorn te zijn, net als zijn neefjes. Maar Ari kan niet vliegen en dat eist zijn tol aan zelfvertrouwen, totdat hij Oscar ontmoet, die creatieve oplossingen heeft.
«
»
14:30 Prinsessia
Nadat de prinsessen een grap met Kamiel hebben uitgehaald, wil hij hen terugpakken. Hij zet een kikker in de fontein en probeert de prinsessen wijs te maken dat de kikker in een prins verandert wanneer je hem kust.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Floris traint iedereen voor het jaarlijkse Elven Festival. Pinokkio is echter niet zo goed, en wordt uit het team gezet. Hij verzint een list om toch mee te mogen doen.
«
»
14:55 Mega Mindy
In het bejaardentehuis wordt een gaslek geconstateerd, en het gebouw moet ontruimd worden. Mega Mindy moet uitzoeken waarom dit plotseling is gebeurd, en stuit daarbij op een aantal criminelen.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn aan het vissen in hun boot als ze een paar zeemeerminnen tegenkomen. Molang, die helemaal in de ban is van het lied van de zeemeermin, verlaat de boot en brengt zichzelf in gevaar. Piu Piu schiet hem te hulp.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Brandweerman Bill mag in de brandweerkazerne alle taakjes doen, behalve branden blussen. En hij zou toch zo graag eens een brand blussen. Marie laat hem op de soep passen die op het vuur staat, want dat is ook levensgevaarlijk. Maar dat gaat fout.
«
»
15:30 Molang
Alle vrienden werken hard in de velden om voorraden te maken voor de winter. Maar ÚÚn van hen stopt en begint muziek te maken. De fabel van de krekel en de mier wordt opnieuw bekeken.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush hangt graag de held uit, vooral bij de Zwamukkies. Dus Lilit, Chep en Mush-Mush verzinnen een heldendaad voor Mush-Mush die zo goed valt bij de Zwamukkies, dat ze Mush-Mush echt als superheld gaan beschouwen. Met alle gevolgen van dien.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz wil zijn nieuwe uitvinding gebruiken om van plaats te ruilen met de president tijdens een openbare toespraak. Mr. Magoo en Mr. Cat lopen hem in de weg tijdens een reis naar Parijs.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo heeft zichzelf en Mr Cat ingeschreven voor het avonturenspel Dorkdorfs Schat. Ondertussen is Fizz van plan mensen voor zich te winnen met zijn nieuwste uitvinding, de Meteo-Fizz, waarmee hij kan bepalen wat voor weer het wordt.
«
»
16:05 Imago
In een herberg in Sarawi ontmoeten de helden Solim en zijn ouders, die te druk bezig zijn met hun krimpende oase om op te merken dat hun zoon op het punt staat een imago op de wereld te zetten.
«
»
16:30 Rox
Een rockzanger deelt een groot deel van zijn opbrengst uit aan arme mensen in de wereld. Er is echter een vermoeden dat de zanger zijn geld gebruikt om wapens te kopen.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Wanneer Oggy een klein plekje ontdekt op de slurf van Piya, raakt hij in paniek: het olifantje is misschien ziek. De kakkerlakken laten hem geloven dat het meisje besmettelijk is en doen zich voor als dokters om zijn papa kip angsten uit te buiten.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina, Yonas en drie kippen vallen stil met hun elektrische wagen. Ze gaan op onderzoek en ontdekken dat ze zijn terechtgekomen in een wereld zonder elektriciteit. Ze leren hoe ze elektriciteit kunnen opwekken met een vlieger.
«
»
18:30 De Positivo's
In deze aflevering krijgt Sophia chemo en daar ziet ze zwaar van af. Ze is dan heel misselijk en ook haar haar is uitgevallen. Ze ging vroeger graag op restaurant, maar omdat haar immuniteit te laag is en dit de kans om ziek te worden vergroot.
«
»
18:40 De Hoppers
Meester Frans geeft zijn kinderen een nieuwe opdracht. Hij wil dat ze de superheld in zichzelf naar boven halen en een heldendaad verrichten. Zo moeten ze op zoek naar een manier om een ander te helpen. Daria wil een superheld zijn voor het klimaat.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya smeekt Oggy om te gaan kamperen. Maar eenmaal daar, beseft de olifant dat het niet erg comfortabel is en wil hij naar huis. Oggy doet zijn uiterste best om het haar naar de zin te maken, maar de kakkerlakken maken het haar niet gemakkelijk.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Mike heeft op internet de nieuwste trend ontdekt: de prank-je-baas-challenge, waarin mensen hun baas beetnemen. Mike wil dus ook beetgenomen worden en Olly gaat meteen aan de slag.
«
»
19:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat ontdekken nog meer hilarische dierenclips, waaronder een berenjong dat graag danst op mambo-muziek en een vogel die een geweldige pingpongspeler is.
«
»
19:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat vinden clips van spitsmuizen die de conga doen, een paar alpaca's die een kalkoenfeest binnenvallen met de verkeerde kostuums aan en een heel koud pingu´nzwembadfeest.
«
»
19:40 Jenny
Jenny's studiebegeleider vertelt haar dat ze haar toekomstplannen moet heroverwegen. Het idee slaat aan en Jenny besluit van school te gaan om de wereld te verkennen met Blue, maar slecht nieuws maakt een einde aan haar plannen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Wrapper Sarah beeldt bizzare dieren uit en de negentien kandidaten raden om welke dieren het gaat.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers