TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een mozaïek leeuw, de discodans van ridders en Boek Jongen maakt een bed met behulp van magie.
«
»
06:05 Bumba
Terwijl Bumba saxofoon speelt, doet Bumbina haar trommel bespelen van achter een toverstok.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet een muis die kok is in een luxe dierentuin. Samen bereiden ze het eten van een zijeaapje, een zeeleeuw en een leeuw, maar Stoppeltje realiseert dat ze iets vergeten zijn.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Hier kunnen de kameraadjes wel bij helpen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriette spelen tv'tje. Ze mogen alleen geen kabaal maken want mama moet een stukje schrijven voor de krant. Henriette besluit dat ze het weer gaat presenteren, want dat is lekker saai en rustig.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Tyra, geïnspireerd door verkeersborden, besluiten hun eigen borden in huis te maken en te installeren om de dagelijkse handelingen van papa en mama te regelen. Dit zorgt voor veel problemen bij de ouders.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu neemt een nieuwe camera en gebruikt deze om foto's te maken van de inwoners van de stad.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje leert Dion een truc om toch dingen uit de winkel van dichtbij te bekijken zonder ze aan te raken, want van zijn vader moet hij overal afblijven.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon, Lou en Ferdinand maken sculpturen. Ze zijn allemaal blij, behalve Ferdinand die vindt dat zijn beelden slecht zijn. Tijdens de pauze zet de juf hun beelden op de vensterbank en de kinderen zijn geschokt als ze zien dat de zon ze laat smelten.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Mae-Mae heeft een nieuwe bandtent geregeld om haar grote droom, optreden op een echt podium, uit te laten komen. Maar ze is zo enthousiast dat ze niet goed meer luistert naar anderen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een meisje komt met kapotte boemerang naar de Repair Shop. Saïd en Anna willen ook een boemerang en gaan op zoek naar voorwerpen in de vorm van een boemerang, maar komen alle voorwerpen ook terug?
«
»
07:25 Samson en Marie
De burgemeester heeft een groot probleem. Hij is zijn stem kwijt, net nu hij vandaag zijn allereerste online videotoespraak moet geven en de afgevaardigde van de minister zal ook kijken. Marie zal hem helpen. Zij zal zijn stem zijn.
«
»
07:30 Molang
In Prehistorie staat de kok van de stam erop dat geen papaja geen maaltijd betekent. Molang en Piu Piu gaan op pad om het fruit te bemachtigen, maar moeten een potje rugby spelen tegen een team dodo's om de laatste papaja te verdienen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep, Lilit en Mush-Mush moeten nakijken of er voldoende nectar in de bloemen zit. Dat trekt bijen aan die weer zorgen voor bevruchting en dus voor de noodzakelijke cirkel van het leven. Alleen heeft Mush-Mush nu eenmaal niet zoveel geduld.
«
»
07:50 Lou
Lou is bang om zichzelf voor schut te zetten voor haar klasgenoten tijdens de toneelles. Ze denkt altijd dat ze zal worden uitgelachen als ze haar monoloog voor het Shakespeare-stuk voordraagt, met als gevolg dat ze er geen woord uit krijgt.
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien en Naomi komen alles te weten over de medicinale bloedzuiger. Hun grote vraag is hoeveel zo'n beestje nou aan bloed drinkt.
«
»
08:15 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. Eén probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
08:30 Calamity
In 1863 trekt de twaalfjarige Martha Jane met haar familie over de prairie naar het westen van Amerika, op zoek naar een beter leven. Ze moet voor haar broertje en zusje zorgen en de huifkar besturen. Ze wordt ten onrechte van diefstal beschuldigd.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld prikt Piya Kevins ballon door. Ze staat op het punt hem terug te geven en zichzelf aan te geven. Maar Oggy is te bang voor een confrontatie met Bob. Zeer beschermend neemt Oggy het heft in eigen handen.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar helpt Gaston, een verdrietig schaapje dat uit de kudde is verbannen.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Spiky is waarschijnlijk het liefste dier in het bos, maar met al haar puntige, scherpe stekels wil niemand bij haar in de buurt komen en haar liefdevolle vriendelijkheid blijft onopgemerkt.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio een bal door het raam van de Oger schopt, moet hij hem terug gaan halen. Zal hij de verschrikkelijke Oger tegen het lijf lopen?
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio heeft een probleem. Hij moet op twee plaatsen tegelijk zijn. Hoe gaat hij dat oplossen?
«
»
10:45 Royals Next Door
Eén nacht in een tent maakt nog geen expert in de wildernis. Stella ontdekt dit snel nadat ze Mia en Freya heeft gevraagd te oefenen met kamperen in de achtertuin van de familie.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella is een echte ster als het gaat om spreken in het openbaar, maar ze vindt een presentatie geven voor de klas heel iets anders. Gelukkig heeft ze goede vrienden om op terug te vallen.
«
»
11:10 Lou
Tot ergernis van haar moeder, laat Lou haar geloven dat ze een passie voor croquet heeft. De moeder besluit moeite te doen om de passie van haar dochter te delen.
«
»
11:25 Lou
Na een verrassende theatervoorstelling raadt Lou's kunstleraar haar moeder aan om met haar naar een psycholoog te gaan.
«
»
11:35 Dodo
Zelfs zonder ooit te hebben gevochten, verdient Joe een reputatie als de stoerste jongen.
«
»
11:45 Dodo
Joe Connolly neemt een gewaagde beslissing: hij gaat Lily Scott vragen om zijn vriendin te worden.
«
»
11:55 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:05 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya droomt ervan om in een raket naar de maan te gaan. Oggy helpt haar met het bouwen van een schaalmodel, maar nu wil de olifant echt de ruimte in. Doodsbang bij de gedachte aan Piya's vertrek, doet de kat er alles aan om de lancering te saboteren.
«
»
12:10 Ket & Doc
Thoms beste vriend is Stoffel, een oude shetlandpony. Overal waar Thom gaat, sjokt Stoffel achter hem aan. Thoms vader geeft therapie met paarden aan kinderen die anders zijn. Thom is ook een beetje anders.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari gaan naar een energiecentrale om een reusachtige kubus te stoppen die de wereld wil vernietigen. Ze moeten ervoor zorgen dat de kubus niet vervolledigd wordt. Maar ze worden aangevallen door gevaarlijke bewakingskubussen.
«
»
12:50 Helden
Raceparcours & Lange Snorkel.
«
»
13:05 Onze natuur
De stad, de verharde wereld, lijkt een overwinning van de mens op de natuur, maar in elke hoek, in elke barst bruist het van leven. De halsbandparkiet, nijlganzen en vossen hebben hun dieet aangepast.
«
»
13:30 Supa Modo
Jo is dol op superhelden en dankzij haar fantasie kan ze vergeten dat ze doodziek is. Wanneer Jo overtuigd raakt van haar eigen superkrachten helpt het hele dorp mee om een superheldenfilm te maken.
«
»
14:35 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy, Piya en de kakkerlakken gaan wandelen in het bos. De kat wil ondanks de obstakels rechtdoor, terwijl Piya een veiliger pad wil nemen. De kakkerlakken zorgen voor ruzie.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Kasimir en Pinokkio een verlaten hut vinden, weten ze niet dat die eigenlijk van een enge heks is. Als ze maar niet betrapt worden..
«
»
14:55 Mega Mindy
Rob, een bankberover, is pas vrijgelaten uit de gevangenis, en wil wraak nemen op de commissaris, omdat hij hem gearresteerd heeft. Hij bedenkt een sluwe list om de commissaris om de tuin te leiden. Gelukkig heeft Mega Mindy het door.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu delen post uit aan hun vrienden. Maar in de oudheid zijn er geen fietsen of auto's, en wordt alles te voet gedaan. Tenzij je natuurlijk per toeval een legendarisch paard tegenkomt.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine mag eindelijk eens een artikel schrijven voor de krant van haar zwemclub. Ze zal Samson en Marie interviewen. Ze is echter niet blij wanneer het duo alleen maar over de alledaagse dingen praten.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Wanneer Zwambies beentjes en armpjes krijgen, veranderen ze in Zwamukkies en lopen ze weg. Daarom moet Zwoemie altijd goed op de Zwambies passen. Maar ze is zo moe dat Mush-Mush en zijn vriendjes het van haar overnemen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz kan voorwerpen laten verschijnen met zijn nieuwste uitvinding, waarbij hij alleen de kracht van zijn gedachten gebruikt. Hij is ervan overtuigd dat hij de meest verbazingwekkende dierenwedstrijd ter wereld zal winnen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
De president kondigt trots de komst van de langverwachte panda aan. Maar Fizz heeft het dier ontvoerd. Het belandt in de voortuin van Mr. Magoo, die eigenlijk bezoek verwacht van zijn neef Kevin.
«
»
16:05 Imago
Tijdens een tussenstop midden in de woestijn ontmoeten de helden de sinistere Ghoula en haar bende. Bij het zien van Azrohk de Flamboyante kan Ghoula maar aan één ding denken: hem gevangen nemen.
«
»
16:30 Rox
Team Rox moet zo snel mogelijk gestolen radioactief verrijkt plutonium zien terug te halen.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Tijdens het opruimen gooit Oggy de oude pop van Piya weg. De kleine olifant zoekt hem overal en Oggy probeert terug te keren, maar het is te laat: Marky heeft van de pop zijn beste vriend gemaakt en hij is niet van plan hem te laten gaan.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina, Yonas en drie kippen komen met grommende magen aan op een lege boerderij. Ze ontdekken dat er nergens nog voedsel is en proberen hun honger te stillen met een proteïneshake.
«
»
18:25 De Positivo's
In deze aflevering volgen we Staf, hij heeft een hersentumor die niet geopereerd kan worden. Hij kreeg chemotherapie, maar die hielp niet, daardoor krijgt hij een experimenteel medicijn dat hij thuis mag innemen.
«
»
18:35 Silverpoint
Louis komt erachter dat Fisher de Libelle groep in de gaten heeft gehouden. Meg bekijkt een dossier dat in de tas van Louis zit, waaruit blijkt dat hij al wist dat de aliensteen er lag. Bea vindt een videoband in het kantoor van haar vader.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Ayo-Skate
Er wordt ingebroken in het fietsenatelier. Otis en Hilly maken zich zorgen om het geheim dat ze achterhouden voor de rest.
«
»
19:25 De Raad van Soekie
De leerlingenraad zit goed bij kas en beslist om met het geld iets te organiseren voor de leerlingen. Alle scholieren mogen een voorstel doen. Iedereen heeft een verschillend idee. Soekie vindt alle ideeën goed, maar ze kan er slechts één kiezen.
«
»
19:40 Jenny
Jenny's vader keert terug uit het ziekenhuis na een geslaagde operatie. Blue, die een paar dagen bij haar heeft gelogeerd, dringt er bij haar op aan om hem over hun plannen te vertellen maar Jenny stelt dit moeilijke gesprek zo lang mogelijk uit.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De achttien kandidaten moeten een zeepbel blazen en die zo snel mogelijk door een hoepel mikken.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers