TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een bolletje wol en een man tekent een trompet. Boekenjongen maakt een hoelahoep met magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Arro racen door de ruimte op een scooter en Arro leert het woordje ruimtescooter.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan in de jungle en ontmoet een aantal grappige toeristen, maar is van streek wanneer de twee bezoekers de natuur niet respecteren en alles vies maken waar ze lopen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt, maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje wil lekker in de tuin achter een vogeltje aan rennen, maar mama zegt dat hij netjes moet blijven. Ze heeft hem niet voor niets extra lang geborsteld voor de schoolfoto vandaag.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky droomt ervan om basketbalkampioen te worden en is ervan overtuigd dat hoe sneller hij begint met trainen, hoe sneller hij beroemd zal worden. Tim begint hem te bespotten, dus Ricky organiseert een basketbalduel.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Pinga zorgen voor een yeti die zijn voet heeft geblesseerd, maar hij wordt het rusten moe.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje helpt de grote zus om net als haar babyzusje de aandacht te krijgen van haar moeder.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon speelt met Lou op het schoolplein, ze vliegen met de papieren vliegtuigjes die ze samen hebben gemaakt. Simons vliegtuig flopt steeds en om de een of andere reden weigert hij Lou's hulp.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Phoebe neemt de vriendjes mee op een herfstavontuur! Ze gaan blaadjes verzamelen in het bos en Hooper neemt zelfs zijn liefste knuffel Meneertje Knijnebuidel mee. Maar dan raakt de knuffel zoek.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een blind meisje komt haar kapotte blindenstok brengen. Saïd en Anna vinden de blindenstok heel interessant en willen hem dolgraag even uitproberen. Dat mag vast wel van het meisje, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft een T-shirt van Bobientje gekregen. Hij heeft het al drie weken aan. Marie wil het wassen want het T-shirt is vuil en stinkt. Maar ze wast het verkeerd en daardoor krimpt het. Samson weet nog van niks en wil het opnieuw aantrekken.
«
»
07:30 Molang
Piu Piu valt in een gat in de Egyptische woestijn. Molang gaat hem helpen, en ze vinden een mummie.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Telkens als Mush-Mush Chep wil verrassen met een cadeau, komt hij er altijd achter wat het is. Maar deze keer belooft Chep dat niet te doen. En Lilit belooft niets te zeggen. Maar zij kan moeilijk een geheim bewaren.
«
»
07:50 Lou
Lou had zich alles zo mooi voorgesteld. Ze gaat met haar beste vriendin Mina naar de EHBO-cursus in het park. Daar pakt ze haar crush Tristan vast en oefent mond-op-mondbeademing met hem. Maar helaas loopt het heel anders.
«
»
08:00 Kids on the block
De Boefjes kopen diepvriespizza's uit het buurtwinkeltje. Ze bouwen een kraampje naast een Italiaanse pizzeria. De eigenaar wordt boos wanneer hij ziet dat ze al zijn klanten stelen. Hij schakelt de scooterbende in om pizza's aan huis te bezorgen.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
De lessen maatschappijleer zijn fel verouderd. De meisjes moeten leren strijken en de jongens mogen de krant lezen. Soekie komt in opstand en wil dat meisjes en jongens als gelijken worden behandeld.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 Stel je voor: compilatie
Gloria, Yonas, Xander, Nina, Axelle en de kippen zijn onderweg in een futuristische omgeving. Ze ontdekken dat ze in de toekomst zitten: 2050. Hun nieuwe wereld speelt zich af in de haven Port of Antwerp-Bruges.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 Kapot gaan
Deze week mag Gloria beslissen wat de vrienden gaan doen én ze is slim geweest. Ze kiest namelijk voor iets wat ze zelf leuk vindt: springen van een ontzettend hoge springplank. De jongens hebben hoogtevrees, dus dat wordt lachen.
«
»
10:10 Heldenland Weekend
De deathride komt op zo goed als alle tekeningen en maquettes van de kinderen voor. Nico en Sieg zoeken hulp bij de uitvinders van de deathride, de paracommando's van Marche-Les-Dames, voor de lengte en de snelheid.
«
»
10:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy is het zat om de hele tijd op te moeten ruimen en gaat in staking. Piya realiseert zich geleidelijk de noodzaak om op te ruimen, maar het is te laat: Oggy wordt net zo lui als de kakkerlakken, die hem daartoe aanmoedigen.
«
»
10:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy katapulteert de kakkerlakken in Bobs huis in een augurkenpot. Walgend gooit de hond de pot in een vuilnisbak en Piya werft haar oom om de insecten te bevrijden, niet vermoedend dat Oggy er alles aan doet om de operatie te saboteren.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Thomas om de faker te ontmaskeren in de familie Daese uit Ramskapelle (Heist)?
«
»
11:30 Galactic Agency
De Galactic Agency wordt gebeld door Carla Girlfriend, de beroemde naaister. Ze is in totale paniek: CleoSpace komt vanavond haar nieuwe pak ophalen, het is nog niet klaar en haar naaimachinerobot gehoorzaamt haar niet meer.
«
»
11:40 Galactic Agency
In Rainbow Arcadium zijn Zed en K opgewonden om Croc Love uit te proberen, een videospel met een dino die zich voedt met knuffels. Apple past het spel echter aan om het veel minder schattig te maken.
«
»
11:55 Helden
Vandaag: petflessenboot en mentos afvuren.
«
»
12:10 Ket & Doc
Charlotte en Husna zijn beste vriendinnen. Ze wonen allebei in de Antwerpse wijk Luchtbal en spelen samen bij de voetbalclub City Pirates. Ze dromen allebei van een professionele voetbalcarrière.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een spannende racegame. Met een sleutel moeten ze de wagen starten, om vervolgens de race te winnen. Als ze verliezen is het voor altijd game over. Maar dan verschijnt er plots een muur voor hen op straat.
«
»
12:50 Helden
kettingreactie en reuzenkatapult.
«
»
13:05 Onze natuur
Het water wordt van bron tot monding aan de kust gevolgd. Een kijkje naar hoe de bevers met hun burcht de stroom vertragen, hoe de piepkleine watervlo door het water danst, en hoe zorgzaam de stekelbaarsvader is.
«
»
13:30 De vlog van Fee
Een situatie waarin een Joods meisje van tien jaar in de Tweede Wereldoorlog geen dagboek, maar een vlogcamera heeft. Haar vlog begint in december 1941 tijdens haar tiende verjaardag en eindigt bij de bevrijding.
«
»
14:20 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf vindt een tijdmachine uit. Hij belandt samen met Smurfbloesem in de prehistorie.
«
»
14:30 De Smurfen nieuw
Smurfbloesem en Knutselsmurf worden gevangen genomen door prehistorische Smurfen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er komt een nieuw boek uit van Pixie Potlood en alle meisjes willen een exemplaar hebben. Victor en Pinokkio vinden dit erg overdreven, maar zodra ze zelf een paar zinnen gelezen hebben zijn ze verkocht.
«
»
14:55 Molang
Molang en Piu Piu vinden een zieke fee. Ze brengen haar naar Merlijn, die een medicijn bereidt. Maar één van Piu Piu's veren valt in de ketel en verandert het medicijn in een liefdesdrank.
«
»
15:00 Mega Mindy
Er wordt een stemming gehouden in het dorp voor de realisatie van een parkeertoren. Toby moet helpen de stemming te organiseren, maar Mieke is wantrouwig en gaat zelf op onderzoek uit.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Marie Samson in een babyolifantpakje steekt, denkt de Burgmeester dat hij echt een babyolifant is. Hij nodigt meteen alle burgemeesters van de omringende steden uit om via een onlinemeeting de babyolifant voor te stellen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Nadat Mush-Mush per ongeluk een mierenhoop heeft vernield, trekken de mieren erop uit om eten te zoeken, waardoor ze in de thuisboom van Fung en Miff terecht komen. Ze willen daar niet weg. Dus blijven Miff en Fung bij onze vriendjes logeren.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr. Magoo en Mr. Cat maken een uitstapje naar zee in een nieuwe boot. Wanneer Mr. Magoo het schip van Fizz ontdekt, gelooft hij dat piraten de stad binnenvallen om te plunderen en te roven.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr. Magoo nodigt Ms. Marnie uit voor een filmavond bij hem thuis. De airconditioning laat het afweten op de verschrikkelijk hete dag en een stinkwolk nestelt zich boven de stad.
«
»
16:00 Imago
De helden ontmoeten Hoggar, de Wind Primago. Maar na een onhandige fout van Shiqq weigert de primago hen te helpen Damballa te verslaan. Heel boos keren de kinderen Shiqq de rug toe, die spijt heeft dat hij hun missie in gevaar heeft gebracht.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt een ei in de tuin en laat het aan Oggy zien, die het gaat uitbroeden. Hoewel Piya aanvankelijk enthousiast is, wordt ze al snel in de steek gelaten door haar oom, die door het moederschap is getransformeerd.
«
»
16:30 Rox
Een misdadiger bedenkt een geniaal plan: hij traint een aapje om een kostbaar juweel te stelen dat verborgen ligt op een plaats die voor mensen niet toegankelijk is.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy wordt door Piya gezien als een superheld nadat hij haar heeft gered van Kevins drone. Hij sluit een deal met de kakkerlakken. In ruil voor voedsel, brengen ze zichzelf in gevaar om gered te worden door Super Oggy.
«
»
17:10 Nachtwacht
De Nachtwacht moet het opnemen tegen een geniepig wezen dat alleen maar wil winnen. Vladimir, Keelin en Wilko geven zich echter niet zomaar gewonnen.
«
»
17:35 Helden
Domotica & koorddansen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Jean-Romy kiest de uitdaging en hij wil zien wie er het hardst kapot gaat van de pijn.
«
»
18:00 Ket & Doc
Op heel jonge leeftijd heeft Julie, nu dertien, zowel haar moeder als haar vader verloren. 'Licht' is een intiem portret van een meisje dat, ondanks een immens verlies, met haar armen wijd de wereld tegemoet gaat.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Trix heeft een jongen leren kennen: Max. Hij komt vandaag naar Video King om Trix' vrienden te leren kennen. Trix is gek op Max, al is er één ding dat haar stoort: Max goochelt af en toe. En Trix haat goochelen.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Yonas, Xander, Nina, Axelle en de kippen zijn onderweg in een futuristische omgeving. Ze ontdekken dat ze in de toekomst zitten: 2050. Hun nieuwe wereld speelt zich af in de haven Port of Antwerp-Bruges.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een drukke dag, wil Oggy alleen maar slapen. Piya is niet slaperig, ze wil met de kakkerlakken kunnen spelen zonder Oggy wakker te maken. Maar de kakkerlakken zijn niet van plan om de kat te laten slapen.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Flikken Maastricht
Een campinghouder wordt in het zicht van zijn gasten doodgeschoten. Hij had ruzie met een gast.
«
»
22:05 Niks te zien
De slechtziende Karl Meesters trekt met zanger Tijs Vanneste naar Zwitserland, niet met hun ogen maar met hun oren op scherp. Ze gaan op zoek naar de verborgen klank van zogenaamde 'zingende gletsjers'.
«
»
22:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers