TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:45 Voices of the Dead
Aan de hand van de nieuwste geologische en forensische technieken schetst Bettany Hughes een gedetailleerd verloop van de uitbarsting van de Vesuvius, waarbij onze personages het leven lieten en Pompeii en Herculaneum ten onder gingen.
«
»
18:30 Frozen Planet II
In het uiterste noorden van de planeet is de ijzige, besneeuwde, bosachtige toendra te vinden. Dit is een gebied van extremen. Als diersoorten hier enige kans op overleven willen hebben, moeten ze zich aan de vreselijke omstandigheden aanpassen.
«
»
19:20 De ideale wereld
Ella Leyers surft op de deiningen van de actualiteit om een stapje dichter bij 'De Ideale Wereld' te komen. Ze loodst de kijker elke week van maandag tot en met donderdag kundig door het brandende en minder brandende nieuws.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
De rivieren Eufraat en Tigris dienen als economische ruggengraat voor miljoenen Syriërs en voorzien het hele Midden-Oosten van graan. Maar extreme droogte en de bouw van Turkse dammen die de watertoevoer inperken, bedreigen de landbouw.
«
»
20:40 Steeltown Murders
Wanneer in 2002 het onderzoek wordt heropend naar drie moorden in 1973, probeert DCI Paul Bethell een verleden te doorgronden dat hem en een gemeenschap al bijna dertig jaar achtervolgt.
«
»
21:40 Steeltown Murders
Nu het DNA-onderzoek is opgestart, wil Paul niet alleen zijn moordenaar vinden, maar ook individuen vrijpleiten wier verleden werd bepaald door valse beschuldigingen en hardvochtige geruchten.
«
»
22:40 Stella Blómkvist
Stella wordt tegen haar wil meegesleurd in de nasleep van de aanslag op premier en ex-geliefde Dagbjört. De vijanden van Dagbjört zijn machtig, en om haar en zichzelf te redden moet Stella uitzoeken wie er achter de moordpoging zit.
«
»
23:25 Joe Bonamassa: Guitar Man
De Amerikaanse gitarist Joe Bonamassa heeft de blues getransformeerd van een relatief marginaal genre naar een arenavullend spektakel. Hij toerde met B.B. King, van wie hij het vak leerde, en stond op het podium met grootheden zoals John Lee Hooker.
«
»
01:15 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers