TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:45 Pa heeft een lief
Victor vertelt aan zijn kinderen dat hij ernstig ziek is, waardoor hij binnen afzienbare tijd zal komen te overlijden. Hij praat ook over het geluk dat hij bij Emiel vindt en hoopt dat iedereen zijn relatie eindelijk zal accepteren.
«
»
17:25 Zomerrust
Lou Van Genechten zwaait al vele jaren de scepter over de Margarine, een volkse wijk van bungalowpark Zomerrust. Tot Gène Augustus de rust op Zomerrust op een niet-alledaagse manier komt verstoren.
«
»
17:55 Zomerrust
De komst van Gène dreigt ervoor te zorgen dat de vakantie, zoals Lou die al jaren kent, fors in het honderd loopt. Gène is immers allerminst van plan zich naar de bevelen van Lou te schikken.
«
»
18:25 Zomerrust
Lou en Georgette hebben alle mogelijke elektrische apparaten in hun bungalow. Gène daarentegen maakt zich sterk dat hij zonder elektriciteit kan leven. Maar of Lou dat ook kan is nog maar de vraag.
«
»
18:55 Zomerrust
Het leven wordt duurder en duurder in bungalowpark 'Zomerrust'. Lou wil daar koste wat kost iets aan doen en schakelt Georgette in. Maar dat is helaas tegen het zere been van Robert.
«
»
19:30 Nonkel Jef
De jonge pastoor Cyriel Gregorius geeft de koorleden de opdracht om gospels te zingen, maar die zien dat niet zitten. De priester roept de hulp in van Nonkel Jef. Die trommelt Izzi, Bruno en Eduard op om deel uit te maken van het gospelkoor.
«
»
20:00 Nonkel Jef
Bruno wil de boerderij poetsen, maar de stofzuiger is stuk. Het toeval wil dat er in het dorp een zeepkistenrace georganiseerd wordt met een stofzuiger als hoofdprijs. Nonkel Jef is vastbesloten als eerste de eindstreep te bereiken.
«
»
20:30 Nonkel Jef
Bruno vindt een muntstuk op het erf van Nonkel Jef, nadat een groepje schoolkinderen de boerderij heeft bezocht. De vader van een van de schoolkinderen zegt dat hij een munt uit zijn kostbare verzameling verloren is.
«
»
21:00 Nonkel Jef
Nonkel Jef schaft een jonge stier aan wanneer blijkt dat er veel geld wordt gegeven voor stierenzaad. Hij laat Eduard meteen een staal nemen voor onderzoek. Op hetzelfde moment moet een snipverkouden Izzi zijn ochtendurine laten analyseren.
«
»
21:30 Nonkel Jef
In het dorp strijken twee Nederlandse toeristen neer. Ze zoeken een lapje grond om hun caravan neer te poten. Uiteindelijk belanden ze bij boer Leon, wiens eigendom aan het aardappelveld van Jef grenst. Vervolgens slaat de keuterboer in paniek.
«
»
22:00 Keeping Up Appearances
De chique Mrs. Fortescue vraagt Hyacinth om een lift naar de stad. Hyacinth's familie bederft echter haar kansen op sociale promotie.
«
»
22:35 Keeping Up Appearances
Hyacinth heeft weer een diner bij kaarslicht georganiseerd, waarbij ze met haar zangkunst indruk wil maken op Emmet.
«
»
23:10 Keeping Up Appearances
Hyacinth neemt de lankmoedige Richard mee op een weekendje weg naar een golfhotel, ondanks het feit dat hij niet van golf houdt. Hyacinth hoopt een rondje golf te spelen met de majoor.
«
»
23:50 Keeping Up Appearances
Hyacinth heeft meer reden dan ooit om haar familie te verstoten, als ze ontdekt dat haar zwager in een boom zit en niet naar beneden wil komen.
«
»
00:25 Keeping Up Appearances
Hyacinth wordt uitgenodigd voor Onslow's verjaardagslunch. Rose's rijke Griekse vriend biedt Richard en Hyacinth aan ze mee te nemen in zijn limousine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers