TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een tetrisvis, een sinaasappel gemaakt van kralen en Boekenjongen maakt limonade met magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumbalina bouwt een hoge blokkentoren. Daarna vangt ze een ananas en leert ze dit woord.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet een mol wanneer hij in een ondergrondse galerij valt. Om hem niet te verblinden, moet Stoppeltje in het donker navigeren. Een gevaar dwingt hen om op klaarlichte dag naar buiten te komen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is kwaad omdat hij niet goed kan voetballen wanneer het waait. Kaatje probeert hem op te vrolijken, maar dat lukt niet goed. Tot kameraadjes Jade en Hanne tonen dat je heerlijk kunt vliegeren op het strand wanneer er veel wind staat.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias mogen van mama een snoepje uitzoeken, gewikkeld in mooie gekleurde doorzichtige papiertjes. Ze kiezen alle drie een andere smaak en kleur: Rintje de blauwe lamsvlees en Henriette de roze boterhamworst.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Boo spelen met de telescoop van opa. Ricky laat wat ijs op de lens vallen en de kinderen identificeren de plek als een asteroïde die naar de aarde toe beweegt.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Pinga doen wat klusjes wanneer hun ouders plotseling ziek worden. Ze maken er echter een potje van.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje laat de tweeling zien dat een kapotte vlieger nog heel goed dienst kan doen als zeilboot.
«
»
06:55 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Terwijl ze met Gaspard spelen, schopt Simon hun voetbal in het gat van een holle boom, maar ze kunnen hem niet terugkrijgen omdat er een groot spinnenweb in de weg zit. Gaspard wil Ferdinand om hulp vragen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is Phoebe's beurt om een fantastisch spel te verzinnen voor haar vrienden. Als het hard begint te regenen, besluit Phoebe om hotel te spelen en haar best te doen om het spel zo leuk mogelijk te maken.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Sai?d en Anna zijn winkeltje aan het spelen met oude spullen. Sameer en Zonia moeten heel even weg. De winkel kan wel een momentje dicht. Maar als de ouders vertrokken zijn, doen Saïd en Anna de winkel weer open en gaan ze achter de toonbank staan.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft in de krant gelezen dat het vandaag andersomdag is. Dit betekent dat ze vandaag eens iemand anders mag zijn. Marie zou heel graag eens Samson zijn. Zo gezegd zo gedaan: Samson wordt Marie, en Marie wordt Samson.
«
»
07:30 Molang
Een schattig beestje belandt in de tuin van Molang en Piu Piu. Ze besluiten het te verzorgen.
«
»
07:35 Nachtwacht
Schemermeer wordt omgeven door een dikke, mysterieuze mist. De Nachtwacht maakt zich zorgen, wanneer blijkt dat steeds meer inwoners van het stadje verdwijnen.
«
»
08:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om zich bij de kakkerlakken te voegen die naar de ijskar zijn gegaan om sorbet te halen, laat Piya haar fruitschaal achter. Oggy wil dat ze het afmaakt voordat ze naar buiten gaat, maar de olifant probeert met alle middelen uit de weg te gaan.
«
»
08:05 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy neemt Piya mee naar het park. Ze speelt vredig met de kakkerlakken als Kevin haar vriendjes inpikt. Oggy adviseert Piya om haar vrienden te delen, maar ze eindigt alleen. Ze besluit wraak te nemen.
«
»
08:15 De Raad van Soekie
Eén dag per jaar wisselen leerlingen en leraars van plaats. Het lot beslist dat Pedro dit jaar directeur wordt voor één dag. Pedro leidt de school met harde hand. Zo moeten de leerlingen betalen om op een stoel te zitten. Soekie leidt het verzet.
«
»
08:30 Nachtwacht: De poort der zielen
De bewoners van het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. De vreugde is echter van korte duur als blijkt dat enkele kwade wezens uit de onderwereld het op Schemermeer gemunt hebben.
«
»
10:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om het mysterieuze spel te ontdekken dat Piya en de kakkerlakken spelen wanneer hij niet in de buurt is, besluit Oggy zijn nichtje opzij te schuiven om haar plaats in de groep in te nemen. Onverwachts, heeft Oggy veel plezier in het spelletje.
«
»
10:10 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:15 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn op hun kleine boot als ze in de verte een wrak schip zien liggen. De kapitein zweert dat een monster hem heeft aangevallen en ze vragen zich af of het monster misschien alleen de zee verdedigt.
«
»
10:25 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:30 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het dorp viert het Lentefeest met een fantastische show van de acrobatische elfen. Maar een ongeluk dat Volpek, Pinokkio en Nachtegaal onbedoeld veroorzaken, maakt de Heks kwaad.
«
»
10:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Bettina komt erachter dat de heks een Heksenkring organiseert en daar wil ze maar wat graag bij zijn. Ze besluit er samen met Pinokkio stiekem naartoe te gaan maar het stel raakt behoorlijk in de problemen.
«
»
11:00 Royals Next Door
Stella gaat naar Mikey's huis voor een etentje. Ze wil zich goed gedragen, maar ze haat spruitjes.
«
»
11:10 Royals Next Door
Stella probeert haar halfjaarlijkse cijfers voor haar ouders te verbergen, maar er is een oudervergadering waar ze er over te horen krijgen. Tenzij Stella hen ervan kan overtuigen dat de vergadering niet doorgaat.
«
»
11:20 Lou
Het is elke Halloween hetzelfde: als Lou thuiskomt, is de flat versierd met pompoenen en vleermuizen en haar moeder Emma verstopt zich achter de bank om haar bang te maken. Lou krijgt hier alleen maar een vermoeide glimlach van.
«
»
11:30 Lou
Lou is er zeker van dat ze de sprookjesprins heeft gevonden die perfect bij haar moeder past. De slimme, knappe Alexander solliciteert naar de vrijgekomen huurwoning naast haar. Lou wil dat hij het contract binnenhaalt.
«
»
11:45 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
11:55 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Misschien zien mensen het niet meteen, maar een tuin is een magische plek. Er zitten overal kleine kriebelbeesten verscholen, en soms botst iemand er op een magisch wezen zoals Willow.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten vanuit een ruimteschip naar asteroïden schieten om ze te vernietigen voor ze de aarde bereiken. Maar wanneer GM plots het ruimtevaartuig saboteert, lijken de GameKeepers verloren nog voor het spel goed en wel is begonnen.
«
»
12:50 Helden
De Helden houden een wedstrijdje om de grootste zeepbel te blazen, doen een waterparcours en bouwen een echte boomhut.
«
»
13:05 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden is uit de zee het eerste leven aan land gekropen. In de poelen van de veengrond worden glibberige modderkruipers ontdekt, en in de heidegebieden is de grond arm.
«
»
13:30 Pachamama
Een pittige jongen die ervan droomt sjamaan te worden, begint aan een dappere missie om een heilig standbeeld terug te halen wanneer het uit zijn kleine Andesdorpje wordt gestolen.
«
»
14:35 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy is het zat om de hele tijd op te moeten ruimen en gaat in staking. Piya realiseert zich geleidelijk de noodzaak om op te ruimen, maar het is te laat: Oggy wordt net zo lui als de kakkerlakken, die hem daartoe aanmoedigen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio gaat een nieuwe toverstaf bij de heks afleveren. Maar als hij zijn vriendjes tegenkomt loopt het anders dan gepland.
«
»
15:00 Nachtwacht
Een dryade is een vriendelijk wezen, maar komt naar Schemermeer om een wel heel speciale reden. Het wezen is geschokt als ze ziet hoe de mensen met de natuur omgaan.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Het is gedichtendag. Marie wil een liefdesgedicht voor Robert schrijven. Wanneer Trees langskomt en haar kunstig licht over het gedichtje laat schijnen, draait het uit op een ruzie tussen Marie en Trees. Die ontaardt in een heuse rapbattle.
«
»
15:30 Molang
Merlijn helpt iedereen die hulp nodig heeft met een draai aan zijn toverstaf. Molang en Piu Piu proberen hem duidelijk te maken dat er ook voldoening te vinden is in het zelf doen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn vrienden proberen Bollie, de allersnelste Zwam van het dorp, in te halen. Het lukt hen niet. Mush-Mush vindt dat Bollie zijn talent niet alleen voor bezorgingen moet gebruiken, maar ook voor super toffe stunts.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo kijkt ernaar uit om elke ochtend verse eieren te eten, maar de kip Janine is verdwenen. Hij gaat naar het huis van Wezel en verwart Fizz met de vogel. Hij vangt haar en sluit haar op in zijn kippenhok.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz wil een grote filmregisseur worden en probeert een fantasiefilm te maken met Wezel in de hoofdrol. Magoo, die net een boek over mythologische wezens heeft gelezen, ziet zijn buurman aan voor een eenhoorn.
«
»
16:00 Imago
In het Kenaya-woud stuit Kémi op de ruïnes van een zeer oude Yora-tempel: die van Khalil Thot, de grote uitvinder en rechterhand van de primago Soutekh. Maar een aantal vallen bemoeilijken de verkenning.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy plant een vistochtje en beseft dat Piya allergisch is geworden voor kattenhaar. Hij besluit toch door te gaan om haar niet teleur te stellen. Het is echter moeilijk om contact met een olifant in de boot te vermijden.
«
»
16:30 Nachtwacht
Helena koopt een mooi schilderij, maar niemand weet dat er een levensgevaarlijke geest in zit.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya geeft Oggy een mooie stropdas die ze zelf heeft gemaakt. Oggy vindt het cadeau afschuwelijk, maar durft het niet te weigeren. Helaas verpest de das de mooie dag die hij heeft gehoopt door te brengen met Olivia.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
De hoornaar is een gigantische wesp. Sien en Naomi maken kennis met twee verschillende soorten: de Europese en de Aziatische. Naomi laat zich door een van de twee steken om te kunnen meten hoeveel pijn het doet.
«
»
18:15 Nachtwacht
De bewoners van Schemermeer zijn doodsbang en krijgen plotseling witte strepen in hun haar. De Nachtwacht moet het opnemen tegen de kwaadaardige Domovoj.
«
»
18:40 De Hoppers
Arno zit wat in de put omdat hij nog nooit een lief heeft gehad en nog nooit heeft gekust. Hij is verliefd op Olivia, maar hij heeft dit nog nooit durven zeggen. Geert moedigt Arno aan om zijn gevoelens te uiten aan Olivia.
«
»
18:55 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Shoana wordt achttien en daar is ze niet blij mee. Ze is nu officieel te oud voor alles wat ze leuk vindt, jammert ze. De Wannabe's doen van alles om haar op te beuren, maar het gaat mis wanneer Mike een bejaarde en vergeetachtige clown laat komen.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Vandaag is Jenny's vervolgafspraak en ze kijkt er duidelijk niet naar uit. Haar vader krijgt al snel een voorproefje van haar slechte humeur en voor haar brengt teruggaan naar het ziekenhuis alleen maar slechte herinneringen terug.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De twaalf overgebleven kandidaten moeten met belletjes aan hun voeten een eitje stelen uit het nest van een geblinddoekte kip.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers