TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een origami-zwaan, en een ondeugende kameleon die met een vlinder speelt.
«
»
06:05 Bumba
Bumba speelt voetbal met Zinzi. Zinzi leert dan ook het woord voetbal. Zazati tovert een kangoeroe.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan in een buitengewoon bos waarin alles veel sneller groeit dan normaal. Hier ontdekt hij een ei waaruit een draak komt. Stoppeltje leert hem lopen en plezier maken, maar de draak groeit heel snel.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Kaatje niet kan slapen, probeert Kamiel haar te helpen maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Amadala heeft een goed trucje om snel in slaap te vallen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias gaan de Olympische Hondenspelen nadoen. De winnaar kan een heerlijke hondenkoekjestrofee winnen. Het laatste onderdeel is hardlopen. Wie dat wint, wint alles.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky is onder de indruk van het slimme huis van de Raptorsons en besluit zijn eigen huis te upgraden. Maar hij moet uitzoeken waar hij robots en andere slimme apparaten kan krijgen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Pinga krijgen de opdracht om grootvader op te halen bij het station, maar ze kunnen hem niet vinden. Terwijl Pingu overal zoekt, maakt grootvader nieuwe vrienden in de stad.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje pakt zichzelf in als cadeau voor Pippa. Eigenlijk is alles een cadeau als je het maar inpakt.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon, Lou en Gaspard spelen met een bal die per ongeluk op een oude man landt die op een bankje ligt te dommelen. Geïrriteerd houdt de man de bal en gaat weer slapen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper is sheriff geworden en Vlieg zijn hulp-sheriff. Maar net als hij beloofd heeft om alleen goede daden te verrichten en de beste sheriff ooit te worden maakt hij per ongeluk zijn paard kapot.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is ziek en slaapt. Sameer repareert een apparaat, waarmee een student medicijndrankjes maakt. Dat brengt Anna op het idee om voor Saïd een drankje te maken om hem beter te maken.
«
»
07:25 Samson en Marie
De burgemeester is zenuwachtig. Zijn collega uit Lenigem komt op bezoek. Hij lacht de burgemeester altijd uit omdat die niet kan schilderen. Marie zal voor de burgemeester een schilderij maken, maar dan niest Samson op het schilderij.
«
»
07:30 Molang
Als de farao hoort dat Julius Caesar hem komt bezoeken, wil hij maar één ding: indruk op hem maken. Caesar laat zich moeilijk imponeren, maar dan kent hij Molang en Piu Piu nog niet.
«
»
07:40 Lou
Lou ontmoet eindelijk haar crush Tristan op een wintersportvakantie om samen te gaan skiën. Ze heeft lang op dit moment gewacht, maar nu krijgt ze de rillingen. Want Lou voelt zich net zo op haar gemak op ski's als haar kat op skeelers.
«
»
07:55 Kids on the block
Het schoolbal zindert na. Iedereen praat over de date van Younes. Dit geeft de Boefjes het idee om een datingbureau op te starten voor de kinderen uit de buurt.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
De lessen maatschappijleer zijn fel verouderd. De meisjes moeten leren strijken en de jongens mogen de krant lezen. Soekie komt in opstand en wil dat meisjes en jongens als gelijken worden behandeld.
«
»
08:25 Nachtwacht
Een Wensdjinn is ontsnapt en zal onsterfelijk worden als hij de wensen vervult van drie jarigen. De Nachtwacht moet hier een stokje voor steken.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een duikboot. In een prachtige onderwaterwereld moeten ze op zoek naar een schat. De opdracht van het spel luidt "Vind de verloren parels en geef ze terug aan de zee".
«
»
09:15 Onze natuur
Alvorens een scheut hout kan worden, is er tijd nodig. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen, zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong, maar ze barsten van leven.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Homo Universalis Ketnet: compilatie
DJ George geeft een kijkje achter de schermen bij de eerste week van Homo Universalis Ketnet.
«
»
10:40 Competitiebeesten
Gymnaste Nina en haar team staan in Stuttgart op het WK in de finale. Ook voor zwemster Fleur en rolstoeltennisser Jef is het wedstrijddag en schermster Jolien en tafeltennisser Laurens bereiden zich dan voor op buitenlandse competities.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Een van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur of actrice. Aan Thomas de uitdaging om te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Demeestere.
«
»
11:30 Galactic Agency
Terwijl de GA op missie is in de fabriek van Krokistars, gerund door Oma Kroki en haar lemmingen, blundert K door chocolade te geven aan de schattige kleine knaagdieren.
«
»
11:40 Galactic Agency
Dany en de tweeling gaan op een missie naar Ki'chling, de planeet van Reek en zijn Tortichons.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
De elfjarige Jip is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien van negen jaar alles over weten. Ze is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers en bang dat hun onafscheidelijke band verbroken kan worden.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari krijgen een bijzondere opdracht. Ze moeten zelf als inbrekers aan de slag en een kluis kraken om het spel te kunnen winnen. Het huis dat ze moeten infiltreren wordt echter bewaakt.
«
»
12:50 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een reuzenglijbaan.
«
»
13:00 Onze natuur
Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook nodig.
«
»
13:25 Molang
Molang en Piu Piu hebben een ontmoeting met een echte sabeltandtijger. Aangezien het dier nog een baby is, kunnen de twee de schattigheid van de kleine kat niet weerstaan.
«
»
13:30 Ketnet Musical
In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. In deze school komt Lars terecht, de zoon van een groot sporter. Lars zou echter liever muziek maken dan sporten.
«
»
15:00 Mega Mindy
In een voetbaltoernooi komen de commissaris en Toby aan verschillende kanten te staan. Balthazar Bal is erg succesvol, maar dat blijkt hij niet verdiend te hebben.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Trees kan de toekomst voorspellen. Dat willen Samson en Marie wel eens zien. Wanneer Trees eerst voor de hand liggende dingen voorspelt, vindt Marie er niet veel aan. Maar dan besluit Trees de toekomst een handje te helpen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Lilit en Chep besluiten na de redding van een Zwamukkie een reddingsbrigade te beginnen, want held zijn bevalt ze wel. De vraag is echter of de andere Zwammetjes wel op hun acties zitten te wachten.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz ontwikkelt een yogaserie waarmee iemand volledige sereniteit kunt ervaren. Tijdens zijn demonstratie wordt hij onderbroken door Magoo, die ervan overtuigd is dat hij op een heavy metal muziekfestival is.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz ontdekt de verborgen dimensie waar verloren sokken naartoe gaan. Hij vindt een machine uit om ze terug te brengen, maar wanneer ze verschijnen, gaan ze een eigen leven leiden en ontsnappen ze uit het Fizzlab.
«
»
16:00 Imago
De helden gaan op zoek naar de legendarische Anzar De Magnifieke. Maar als ze bij zijn onderwaterpaleis aankomen, ontdekken ze dat hij is behekst door Agoji.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy moet het huis verlaten en Piya een paar minuten alleen laten. Ze belooft niemand binnen te laten. Onderweg zetten de kakkerlakken een val voor Oggy, die onherkenbaar thuiskomt en Piya weigert de deur te openen.
«
»
16:30 Rox
Als de dochter van de gouverneur ontvoerd wordt door een motorbende, komt team Rox in actie.
«
»
17:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy, Piya en de kakkerlakken gaan op reis in de buurt van een groot bos.
«
»
17:10 Nachtwacht
Een oude mummie heeft het voorzien op vier mensen uit verschillende leeftijdsgroepen. Aan de Nachtwacht de taak om dit eeuwenoude kwaad terug te sturen naar de onderwereld.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Het is de beurt aan Gloria die te weten wil komen wie er het hardst kapot gaat van de schaamte. Er wordt gekeken wie zich het snelste schaamt: Maksim, Jean-Romy of Gloria.
«
»
18:00 Ket & Doc
Een dochter uit een circus familie heeft grote dromen en ambities.
«
»
18:15 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een spectaculaire reuzenschommel en een heus fietsparcours.
«
»
18:30 Wannabe's
Olly wordt aangenomen bij Video King, een videobedrijfje dat online wil scoren. Om aan haar volgers te tonen dat ze een dierenvriend is, gaat Shoana vloggen met een echte kat. Die vlog gaat meteen de mist in, en dus mag Olly aan de slag als kat.
«
»
18:45 De Hoppers
Arno en Mo ontdekken dat mensen als kok beroemd en rijk kunnen worden. Ze beslissen om ook hun eigen sterrenrestaurant te openen. Geert stelt zich enthousiast kandidaat om te komen dineren met Kruimeltje. Jackie is ziek en moet rusten van Geert.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari reizen in deze game naar Xeria, een planeet die is gekoloniseerd door professor Stevenson. Maar de professor is gek geworden en wil met een raket de Insanis-bloem naar de aarde sturen.
«
»
19:30 De Raad van Soekie
De lessen maatschappijleer zijn fel verouderd. De meisjes moeten leren strijken en de jongens mogen de krant lezen. Soekie komt in opstand en wil dat meisjes en jongens als gelijken worden behandeld.
«
»
19:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Verwaarloosd door Piya, die liever met kakkerlakken speelt, tekent Oggy een grappig mannetje op zijn vinger om de olifant te vermaken. Het mannetje komt tot leven, wordt boos en maakt het de blauwe kat moeilijk.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De gevleugelde vrienden genieten van een zonnige dag totdat een klein wolkje zich boven de witte vogel nestelt. De regen valt en drenkt de witte vogel, waardoor de zwarte vogel moet lachen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Groeien & Bloeien
Wanneer Frank een aanvaring heeft met een pakjeskoerier van Green Dreams, wil hij zo snel mogelijk ook een webshop en pakjesdienst lanceren. Maar Franks hoogmoed gooit roet in het eten. Intussen is Sven in het tuincentrum krakers op het spoor.
«
»
21:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers