TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een herder vangt ballen, terwijl Boekenjongen een computer maakt door middel van magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumbalu lijkt buikpijn te hebben, dus gaat Bumba proberen zijn vriendje te helpen.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet Lasco, een sympathieke jongen uit de prehistorie met wie hij een concert improviseert. Brutos, een stoere vent, steelt de instrumenten uit de rugzak van Stoppeltje en sluit ze op in zijn kluis.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Ze gaan naar een restaurant, ze kunnen niet kiezen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje heeft geen zin om naar school te gaan. Hij doet alsof hij ziek is. Maar nepziek zijn is heel saai. Misschien kan hij toch maar beter aan mama vertellen dat hij eigenlijk alleen maar een beetje schoolziek is.
«
»
06:30 Dinostad
Papa krijgt een pan op zijn hoofd en wil niet dat de kinderen hem uitlachen, dus komt hij met een verklaring: een tijdje geleden beloofde hij Ricky dat hij riddertje zou spelen en nu is hij klaar om te spelen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu raakt verwikkeld in een jacht op een dief nadat hij onder de blauwe verf komen te zitten.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje maakt met Mijo een vleugelmachine om naar haar opa en oma te vliegen, want die wonen ver weg.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Gaspard is zijn dekentje kwijt en het is onmogelijk om het terug te vinden. Simon denkt dat Elvis, de hond van opa en oma, hem misschien kan helpen zoeken omdat hij een geweldig reukvermogen heeft.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper heeft zijn eerste uitje georganiseerd en hij heeft aan alles gedacht. Maar Phoebe wil zˇ graag voor hem dat alles goed gaat dat ze het stranddagje daardoor juist in de war schopt.
«
»
07:15 Sa´d & Anna
Sa´d en Anna willen de muur van hun hut verven. Sameer geeft ze de kleur 'vliegenblauw'. Trekt deze kleur vliegen aan? Dat willen Sa´d en Anna niet en doen alle blauwe spullen in de winkel weg.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie spelen een spelletje: Wie ben ik? Maar wanneer Marie vragen over zichzelf moet stellen, gaat het mis. De beschrijving van Samson klopt niet met hoe Marie zichzelf ziet. Samson vindt dat best wel grappig.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu denken dat ze een monster in het bos hebben gezien. Eerst geschrokken, dan ge´ntrigeerd, proberen ze meer te weten te komen over dit wezen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit heeft een vriendschapsboom gemaakt waaruit blijkt dat iedereen in en om Zwamdorp een vriend heeft. Behalve Modler dan. En daar neemt Lilit geen genoegen mee, dus besluit ze vriendschap te sluiten met hem.
«
»
07:50 Lou
Omdat de ingang van Lou's huis in slechte staat is, stelt ze de eigenaar voor om een muurschildering te maken die de liefde tussen mensen uitbeeldt. Wanneer de eigenaar enthousiast is over het idee, gaat Lou meteen aan de slag.
«
»
08:00 Kids on the block
Aan het ijskraam zet een groepje jongeren de boel op stelten. Mourad is onder de indruk van de stoere brommertjes waarop ze rijden. Hij probeert erbij te horen. Zijn vrienden vertrouwen die bende niet.
«
»
08:15 Wannabe's
Olly moet Mike helpen met het organiseren van zijn papieren. Olly gaat met tegenzin aan de slag, maar dan is Mike zijn perforator plots verdwenen. Olly kan dus niet meer verder werken.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
Klungelsmurf wil acrobaat worden om zo zijn onhandigheid beter te leren beheersen.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld hebben Piya en de kakkerlakken Oggy's geliefde boom omgehakt. Piya moet manieren vinden om Oggy thuis te houden terwijl de kakkerlakken deze grote fout proberen te herstellen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Nadat een storm al hun proviand heeft vernietigd, vinden Molang en Piu Piu de eerste kerstboom uit.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu redden een wild paard van een sabeltandtijger en ze proberen het te temmen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Ziggy vindt een kleine krokodil en wil voor hem zorgen en zoekt de familie van de krokodil.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Wanneer Bunbury heel graag in vrede naar de tenniswedstrijd wil luisteren, geeft Brian hem een koptelefoon. Hierdoor krijgt hij alleen niet meer mee wat er allemaal om hem heen gebeurt.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Verlegen Smurf is gefascineerd door de spraakzame Smurfbloesem en wil vrienden met haar worden.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Begonia, Smurflili en Smurfbloesem besluiten om Wilde Smurf samen een lesje te leren.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar en Leah worden vergezeld door John. Ze bereiken de voet van de steile berg, met 8000 treden die hen scheiden van de Tempel van de Feniks op de top, zoals Oscar kan zien in Sinoe's verbazingwekkende reisboek.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar en Leah komen aan bij de tempel en ontmoeten Joe, die de erfenis van de Wudang Clan bewaakt.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Niemand kan Koekie weerstaan. Pinokkio en Kasimir maken daar misbruik van bij de heks.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio beweert dat hij een monster heeft verslagen in het bos, is hij de grote held. Maar wanneer er een wolf in het dorp verschijnt, maakt hij die heldenstatus niet helemaal waar.
«
»
10:45 Royals Next Door
Bij Mia en Maja besluit Stella een haarverf te proberen die geen effect heeft op het haar van haar vriendinnen, maar het hare half zwart maakt. Toevallig is het ook de dag dat de Royals hun jaarlijkse portret moeten laten maken.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella en haar vrienden staan erop een middernachtelijke reis te voet te maken om de maansverduistering te bekijken.
«
»
11:10 Lou
Een lastige situatie voor Lou: Mina wil haar verjaardag niet vieren omdat haar ouders ruzie hebben, dus organiseren zij en haar moeder een verrassingsfeestje bij haar thuis. Mina is dolblij. Maar dan komen Mina's ouders de een na de ander opdagen.
«
»
11:25 Lou
Iemand heeft stiekem een filmpje op internet gezet van Lou's klasgenoot Michel die ronddanst. Michel wordt al snel het lachertje van de hele school. Om de hype te verminderen, schiet Lou een nieuwe clip en plaatst die online.
«
»
11:35 Dodo
Wanneer Steve Malek een voetbalkaart steelt, besluit Joe dat Steve zijn nieuwe beste vriend wordt.
«
»
11:45 Dodo
Joe is aan de verliezende hand. Met Sportdag in aantocht moet hij voorkomen dat hij weer verliest.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Kinderen kunnen hierin over de dood praten. Vragen van kinderen worden beantwoord door de levensverhalen van ouderen. Er wordt gepraat over wat er gebeurt als iemand doodgaat en met welke gevoelens mensen achterblijven.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari arriveren in Villa Forŕt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
«
»
12:55 Helden
Waterraket en hoovercraft.
«
»
13:10 DierenDetectives
Wanneer in Amerika een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. De vader ziet een grote witte haai op zich afkomen. De dolfijnen beschermen hen!
«
»
13:35 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya kennismaken met schilderen. De olifant is best goed. De kat wil het talent van zijn nichtje aanmoedigen, maar het wordt al snel ingewikkeld als de kakkerlakken zich ermee gaan bemoeien.
«
»
13:40 Dodo
Op de laatste schooldag hoort Joe dat Frisbo Kayla Madani leuk vindt. Joe wil zijn beste vriend helpen, maar er is een probleem: Kayla is de beste vriendin van Lily Scott.
«
»
13:50 Lou
Richard kan doen wat hij wil: hij ziet er op elke foto dom uit. Het is nog nooit iemand gelukt om een goede foto van hem te maken. Lou's moeder Emma denkt dat het haar als eerste zal lukken.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella moet bakken voor de schoolmarkt, maar de beslissing van koningin Kat om een recept uit het oude koninklijke kookboek te maken, blijkt catastrofaal.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingu´n
De tempel van de Feniks wordt aangevallen en slechts ÚÚn pingu´n kan het heilige zwaard vrijlaten.
«
»
14:30 Prinsessia
Juf Flora en de prinsessen willen met een verrassingsfeest vieren dat Kamiel al veertig jaar voor de school werkt. Wanneer Kamiel per ongeluk flarden van het gesprek tussen de prinsessen en juf Flora opvangt, denkt hij dat juf Flora hem wil ontslaan.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio een kikker vindt, denkt hij dat het een betoverde Prins is die is veranderd in een kikker.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als Toby aan het trainen is voor een zwemwedstrijd, wordt hij gesaboteerd. De commissaris heeft het ondertussen veel te druk met het vooruitzicht dat zijn gezicht op een postzegel gebruikt zal worden.
«
»
15:20 Molang
Molang, een grillig en dromerig konijn, en zijn vriend Piu Piu, een verlegen en emotioneel kuiken, delen een geweldig verhaal over vriendschap. In een nieuw avontuur zijn ze vliegeniers en hebben ze een missie te vervullen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Bill een goocheltruc doet, tovert hij Marie weg. Althans dat denkt hij, want Marie is zonder dat Samson en Bill het hebben gezien in het busje gaan liggen om te slapen. Wanneer Bill Marie niet teruggetoverd krijgt, slaan ze in paniek.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Truf heeft een nieuw huisdier, een bijzonder gulzig soort houtworm. Chep weet dat Trufs huisdier een gevaarlijke eetlust heeft, maar hij moet wel eerst de anderen zien te overtuigen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz nodigt al zijn internetvrienden uit voor zijn verjaardag en hoopt op meer dan tienduizend cadeautjes. Er komen geen vrienden voor de verjaardag van Mr. Magoo, dus proberen Mr. Cat en Weasel iets te organiseren.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz is het zat dat Mr. Magoo al zijn briljante plannen dwarsboomt. Hij is van plan de buurman en zijn hond in de val te lokken en voor eens en altijd van ze af te komen.
«
»
16:00 Imago
In het hart van de Sarawi-woestijn worden de helden verrast door de gewapende Bracognards. Ze richten op Zayn, maar missen hun doel en verwonden in plaats daarvan Shiqq; de piloot is besmet met Darkness-gif.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl Piya in het kleine zwembad met de kakkerlakken speelt, blaast Bob een enorm zwembad op voor Kevin. Oggy is beledigd. De kat en de hond beginnen een absurde wedstrijd om te zien wie de hoogste duikplank kan bouwen.
«
»
16:30 Rox
Een onderhoudsrobot uit de nucleaire raketbasis, die het land hoort te beschermen, is helemaal ontspoord. De robot keert zich tegen alles en iedereen, omdat hij denkt dat het land in gevaar is.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Bezorgd over Piya's vertrek, neemt Oggy foto's van haar om herinneringen aan haar te bewaren.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina en de kippen zitten op een vliegtuig dat in een storm is terechtgekomen. Bij het uitstappen ontdekt de groep dat ze 24 uur moeten overleven in een wereld waar er continu klimaatrampen gebeuren.
«
»
18:25 De Positivo's
In deze aflevering volgen we Warre, hij kreeg twee jaar geleden het nieuws dat hij botkanker had. Na een operatie aan zijn heup en verschillende chemokuren is hij nu klaar voor zijn genezingsproces.
«
»
18:35 De Hoppers
Wanneer meester Frans van Dezeure verplicht met pensioen moet en vervangen wordt door een goedkopere werkkracht, komen de Hoppers in opstand.
«
»
18:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
GeŰrgerd dat Oggy haar ziet als een aardig, rustig meisje, probeert Piya hem te bewijzen dat ze heel ondeugend kan zijn. Helaas worden al haar pogingen als schattig en onschuldig gezien.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Said wil een dating app lanceren, maar hij wil die eerst testen met zijn vrienden van Video King. Iedereen maakt een profiel aan en dan blijkt dat Trix plots een match heeft met Mike.
«
»
19:25 Zotte dieren
Gary heeft nog meer maffe dierenvideo's gevonden, waaronder apen met vreselijke kapsels.
«
»
19:30 Zotte dieren
Een dansende papegaai, een olympisch duikende mopshond en een hond die graag zwemt met een zwembril.
«
»
19:40 Jenny
Voor school moet Jenny een mondelinge presentatie voorbereiden over hoe ze zich haar leven over tien jaar voorstelt. Dit eenvoudige idee roept heftige angsten op. Axel, een klasgenoot, staat klaar om haar te helpen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De zestien kandidaten duelleren en moeten elkaar met een kussen van een evenwichtsbalk slaan.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers