TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Vienna Blood
Oskar en Max zetten hun onderzoek naar de dood van een jonge naaister bij een luxe modehuis voort. De zaak brengt een aantal duistere en sinistere geheimen in de Weense glamourwereld aan het licht.
«
»
03:00 All Creatures Great and Small
Op de radio wordt bekendgemaakt dat Engeland op de rand van oorlog staat. Terwijl iedereen in Skeldale House gedwongen wordt na te denken over wat belangrijk is in het leven, ontdekt James een geval van tuberculose in Heston Grange.
«
»
03:50 Silent Witness
Tijdens het onderzoek is er een fout gemaakt en Thomas wordt als zondebok bestempeld. Terwijl de frustratie groeit tussen de Lyell en de rechercheur, moeten Thomas en het team cruciaal bewijsmateriaal verzamelen, voor de moordenaar opnieuw toeslaat.
«
»
04:40 Murdoch Mysteries
Murdoch raakt verwikkeld in internationale zaken wanneer er een lijk wordt gevonden met een brief.
«
»
05:30 Ghosts
De familie van Pat komt langs om hem te herdenken. Pat smeekt Alison om een boodschap aan hen door te geven vanuit het graf, maar Alison is op dat moment net in gesprek met de nieuwe aannemer.
«
»
06:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu eindigen in het Silicon Valley van Stratford nadat Spider hun hulp heeft ingeroepen. Ze moeten helpen met het ontmaskeren van een mol, die bezig is in het techbedrijf Forosa.
«
»
06:45 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
07:45 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
08:25 Father Brown
Flambeau wil dat Father Brown hem helpt het cadeau dat de Paus aan de koningin van Engeland gegeven heeft ter ere van haar troonsbestijging te stelen.
«
»
09:10 Father Brown
Lady Felicia belandt in het ziekenhuis door haar roekeloze rijgedrag. Ondertussen loopt er een moordenaar vrij rond.
«
»
09:55 McDonald and Dodds
Vier vriendinnen gaan naar Bath, waar ze feesten met een stel jonge rugbyspelers. De feestvreugde is echter ver te zoeken wanneer ze 's ochtends het dode lichaam van een van de rugbyspelers vinden.
«
»
11:25 Agatha Raisin
James neemt Agatha mee voor een reisje naar de kust zodat hij aan z'n boek kan werken. Ze had echter niet verwacht te eindigen in een plaatsje genaamd Snoth-on-Sea. Het reisje gaat van kwaad tot erger als ze worden verwelkomd door demonstranten.
«
»
12:20 Agatha Raisin
Toni en Roy gaan op zoek naar Ronnie, maar iemand is ze voor. De man van het slachtoffer wordt opnieuw bevraagd, en Agatha komt achter de traumatische geschiedenis van Chelsea. Dit leidt tot nieuwe ideeën.
«
»
13:10 Midsomer Murders
Terwijl Troy een functionaris van Natuurbehoud helpt bij een onderzoek naar de illegale verkoop van vogeleieren, onderzoekt Barnaby de plotselinge verdrinkingsdood van een man die naar het schijnt zelfmoord heeft gepleegd.
«
»
14:00 Midsomer Murders
De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Het naakte lichaam van Lillian Dunn duikt op in een greppel en het blijkt dat ze zwanger is geweest. Ze heeft een miskraam gehad en is waarschijnlijk doodgebloed. In het zeer morele Toronto van het Victoriaanse tijdperk is dit controversieel.
«
»
16:00 Murdoch Mysteries
De schijnbaar perfecte moord op universiteitsprofessor Samuel Bennett is de noot die William Murdoch moet proberen te kraken. De professor is neergeschoten tijdens een telefoongesprek, waarvan een goed geplaatste telescoop getuige was.
«
»
16:55 Death in Paradise
Jack en het team vinden een nest met addertjes wanneer een dierentuineigenaar gedood wordt met een kalmeringspijltje. Iedereen heeft een alibi.
«
»
18:00 Death in Paradise
De presentator van een televisieprogramma wordt dood aangetroffen. Hij is verdronken. Iedereen kijkt al snel met argusogen naar de crew.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team krijgt na de dood van een koffiemagnaat te maken met een familie vol conflicten om de waarheid te onthullen.
«
»
20:00 Scott & Bailey
Wanneer Rachel wordt bekritiseerd voor de trage vooruitgang van het onderzoek, verscherpt ze haar focus. Scott en Bailey moeten belangrijke beslissingen nemen over hun toekomst.
«
»
21:00 Six Four
Rechercheur Chris O'Neill wordt door een journalist benaderd over een cold case met betrekking tot een vermist meisje. Ook zijn eigen dochter wordt vermist en zijn vrouw Michelle gaat naar Londen om haar te zoeken.
«
»
22:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Voor de jaarlijkse bloemencorso moet Phryne Fisher een stel onhandelbare bloemenmeisjes goede manieren bijbrengen. Maar ineens wordt een jong meisje dood aangetroffen en moet Phryne haar detectivevaardigheden opnieuw aanspreken.
«
»
23:10 Silent Witness
Nikki en de Lyell-eenheid zijn terug en worden opgeroepen om een aanval tegen een transgender man te onderzoeken. Wanneer twee verdere aanvallen worden gemeld, moet het team een uitbraak van geweld onderzoeken.
«
»
00:15 Silent Witness
Tijdens het onderzoek is er een fout gemaakt en Thomas wordt als zondebok bestempeld. Terwijl de frustratie groeit tussen de Lyell en de rechercheur, moeten Thomas en het team cruciaal bewijsmateriaal verzamelen, voor de moordenaar opnieuw toeslaat.
«
»
01:10 New Tricks
Een vaderschapstest leidt tot de heropening van een moordzaak uit de jaren '80 in Soho. De hoofdverdachte van het onderzoek was een mysterieuze ex-jazzzangeres. Ondertussen komt gepensioneerde agent Dan Griffin het team versterken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers