TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een fanfare en een ondergrondse werkplaats van een mol. Boekenmeisje maakt een cello.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Babilu schilderen samen. Ze maken strepen en leren hoe ze kleuren moeten mengen.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje landt op een enorme stapel cadeaus bij het huis van Jacinta, een iets te verwend meisje. Ze beschouwt Stoppeltje als een nieuw speeltje waar ze binnenkort genoeg van krijgt.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:25 Wordt aangekondigd
«
»
06:25 Rintje
Mama kookt vandaag een dag zonder vlees. Het lijkt Rintje heel vies en hij neemt geen hap. Als mama niet kijkt gooit hij zijn eten stiekem weg. Daar trapt mama niet in en ze schept Rintje nog een keer op. Er zit niets anders op dan een hap te nemen.
«
»
06:30 Dinostad
Er is een nieuwe waterglijbaan in DinoLand, maar Ricky, Tira en Boo zijn te klein om erop te gaan.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Pinga trainen om astronauten te worden, zodat ze op hun eerste missie kunnen gaan.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje redt de raket van een buurmeisje en stijgt samen met haar naar de hemel om haar oma te bezoeken.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Lou willen met hun speelgoedfiguurtjes spelen, maar Gaspard wil eigenlijk dat ze verstoppertje met hem spelen. De twee vrienden gaan uiteindelijk de uitdaging aan en beginnen te spelen, maar hem vinden zou wel eens moeilijk kunnen zijn.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Als Mae-Mae een prachtige parel vindt, is ze helemaal in de wolken. Maar dan komt er een groot monster dat haar schitterschatje zomaar meeneemt. Dus bouwen de vriendjes een onderzeeër om Beestie achterna te gaan.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia gaat spullen verkopen op de rommelmarkt. Saïd en Anna maken cadeautjes van kapot speelgoed en stoppen deze in een grabbelton. Dat vinden de kinderen uit de buurt vast leuk, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie vinden tijdens een picknick een schatkist in het park. Er zitten gouden munten in de kist en koninklijke spullen zoals ringen en een kroon. Hun fantasie slaat op hol. Ze bedenken wat ze nu allemaal kunnen doen.
«
»
07:30 Molang
Nadat Molang en Piu Piu de koning hebben gered, biedt hij hen een speciaal geschenk aan. Dit is een harnas, een schild en een zwaard om de draak te gaan verjagen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mushpot heeft een houten frisbee gemaakt voor Lilit, op voorwaarde dat zij hem helpt met schoonmaken. Maar Mush-Mush en Chep willen daar niet op wachten, zij willen de frisbee meteen uitproberen. Helaas gaat dat niet helemaal goed.
«
»
07:50 Lou
Lou belooft Richard dat ze op zijn neefje Peppo zal passen, die in de stad op bezoek is. De twee zijn vrienden geworden tijdens hun skivakantie en Lou kijkt ernaar uit. Maar dan hoort ze dat Tristan haar moeder heeft uitgenodigd voor een rollenspel.
«
»
08:00 Kids on the block
Soufiane beseft dat hij de enige jongen is in een huis vol vrouwen. Hij vraagt de andere jongens om hulp om de man in huis te zijn. Het ouderwetse advies uit Younes' boekje werkt niet.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
De leerlingenraad zit goed bij kas en beslist om met het geld iets te organiseren voor de leerlingen. Alle scholieren mogen een voorstel doen. Iedereen heeft een verschillend idee. Soekie vindt alle ideeën goed, maar ze kan er slechts één kiezen.
«
»
08:25 Nachtwacht
Er heerst een inbraakgolf in Schemermeer. Cooper weet niet te achterhalen wie hierachter zit, maar de Nachtwacht wel. De dader laat zich echter niet makkelijk vangen.
«
»
08:50 Tekens van leven
De elfjarige Vinz en Elise zijn door een intense periode gegaan en hebben tegen kanker gevochten.
«
»
09:15 Onze natuur
De stad, de verharde wereld, lijkt een overwinning van de mens op de natuur, maar in elke hoek, in elke barst bruist het van leven. De halsbandparkiet, nijlganzen en vossen hebben hun dieet aangepast.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Homo Universalis Ketnet: compilatie
DJ George toont je alle Homo Universalis Ketnet-opdrachten van de afgelopen week en neemt je mee achter de schermen.
«
»
10:40 Competitiebeesten
Fleur traint volop voor de volgende kwalificatie. Schermster Jolien start haar toernooi in Amerika met veel emotie en wielrenner Fabio krijgt te maken met slecht nieuws. Bij Jef en Nina rust er veel druk op hun schouders.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Sarah om de faker te ontmaskeren in de familie Wouters uit Mol?
«
»
11:30 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Om hen te bedanken voor het repareren van haar geweldige bellenmachine, nodigt Felicia het Agentschap uit op haar verjaardagsfeestje. Het wordt een geweldig feest. Iedereen is opgewonden, behalve Apple die er geen zin in heeft.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Aiko, een meisje van tien, trekt na de lockdown de stad in en gaat op zoek naar nieuwe verhalen voor haar vlog. Op verschillende plaatsen in de stad ontmoet ze andere kinderen die ritmisch of muzikaal uiting geven aan hun gevoelens.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
12:50 Helden
Discoskaten en vier bootjes.
«
»
13:00 Onze natuur
Het water wordt van bron tot monding aan de kust gevolgd. Een kijkje naar hoe de bevers met hun burcht de stroom vertragen, hoe de piepkleine watervlo door het water danst, en hoe zorgzaam de stekelbaarsvader is.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy wordt door Piya gevierd als een superheld nadat hij haar heeft gered van Kevins drone. Oggy sluit een deal met de kakkerlakken: in ruil voor voedsel brengen ze zichzelf in gevaar om gered te worden door Super Oggy.
«
»
13:30 Ketnet Musical
Captatie van 'Ketnet Musical: TROEP!', het gezamenlijke project van Ketnet en Studio 100.
«
»
15:00 Mega Mindy
Sam Meerlap doet alsof hij afval op een veilige manier behandelt, maar eigenlijk gooit hij het weg in het midden van het bos. Dat is illegaal, maar als hij betrapt wordt neemt hij Toby gevangen. Mega Mindy schiet te hulp.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie verliest zich helemaal als manager. Een ideeënbus met gekke ideeën van Trees laat Marie echter niet inzien dat ze slecht bezig is. Nee, Marie verliest zich nog meer, tot ze zelfs ijsjes wil gooien naar de klanten: time is money.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Het lievelingsgeluid van Mushpot is de roep van de nachtegaal, maar Mush-Mush heeft die nog nooit gehoord. Om een nachtegaal te lokken, maakt Cantharelle na veel vijven en zessen een vogelfluitje, waarmee ze alle vogels lokt, behalve de nachtegaal.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
De kinderen worden gestraft door Shiqq, die hen heeft gedwongen de Scaravane schoon te maken.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Na een partijtje badminton met Piya zakt Oggy in zijn ligstoel. Maar wanneer Jack op zijn scooter aankomt om Piya een lift aan te bieden, stort Oggy in en ondanks zijn vermoeidheid is Oggy niet van plan zijn status als superoom te verliezen.
«
»
16:30 Rox
In de rechtbank verdwijnen de laatste tijd heel wat belangrijke dossiers. Team Rox komt in actie.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt dat Oggy een geheime tuin heeft waar hij relaxt. Ze vindt het geweldig en is vastbesloten er in te gaan met de kakkerlakken, die een paar mooie kersen hebben gespot: Oggy's kleine hoekje van het paradijs dreigt te worden vernield.
«
»
17:10 Nachtwacht
De meeste monsters worden plotseling geconfronteerd met de Nachtwacht, maar de gorgo gaat echter op zoek naar de helden. Ze is van plan de Nachtwacht uit te schakelen door hen in steen te veranderen.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Maksim heeft een privé sauna afgehuurd om samen met zijn vrienden Gloria en Jean-Romy lekker in te gaan ontspannen, maar met de kleren aan. De eerste die de sauna moet verlaten, is het hardst kapot gegaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Het danst in Mali's hoofd. Als b-girl gaat ze van battle naar battle in de break scene, maar ze wil meer dan dat. Daarom is ze van school veranderd met dansen als hoofdvak. Pas veertien geworden, is ze verhuisd naar Brussel.
«
»
18:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:30 Wannabe's
Video King heeft een sponsor te pakken: ze gaan geld verdienen door de frituursnacks van het Nederlandse merk Snacky in de kijker te zetten. Helaas heeft Mike zich overslapen, net op de dag dat Becky langskomt, de strenge topvrouw van Snacky.
«
»
18:45 De Hoppers
Arno wil eindelijk een coole uitvinding doen, zodat hij trots op zichzelf kan zijn. Hij wil graag een teletijdmachine uitvinden. Geert wil Arno een plezier doen en doet hem geloven dat de mixer in de keuken een teletijdmachine is.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari moeten in een ruïne, een waar doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde, monsterlijke bewakers die op geluid afkomen, bewaken en verdedigen de ruïne.
«
»
19:30 De Raad van Soekie
De leerlingenraad zit goed bij kas en beslist om met het geld iets te organiseren voor de leerlingen. Alle scholieren mogen een voorstel doen. Iedereen heeft een verschillend idee. Soekie vindt alle ideeën goed, maar ze kan er slechts één kiezen.
«
»
19:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat hij Olivia een romantische wandeling en Piya een boomklimtocht heeft beloofd, realiseert Oggy zich dat beide activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. Hij durft zijn blunder niet toe te geven en probeert de twee te combineren.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Groeien & Bloeien
Vlaamse comedyserie die zich afspeelt in het tuincentrum 'Groeien & Bloeien', gerund door de warme maar chaotische familie Versmissen.
«
»
21:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers