TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een schuifpuzzel van een egel, een mini-tram die door de slaapkamer rijdt en Boekenjongen maakt een koekoeksklok door middel van magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumbina speelt met de hond Babaki. Ze gebruikt een hoedje om te apporteren. Babaki brengt het terug.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan in een schuur en ontmoet een ellendige kat, Kramik, en een weeskuiken, Poupou. Stoppeltje helpt Poupou zich te herenigen met zijn moeder.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Wanneer Kaatje dit tegenspreekt, geloven ze haar niet. Tot kameraadje Sander hen aantoont dat de maan niet van kaas, maar van steen is.
«
»
06:25 Rintje
Henriette is jarig en omdat bovenaan haar verlanglijstje een robot staat, besluiten Rintje en Tobias als echte robots op haar feestje te komen.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Boo kunnen niet met elkaar opschieten, omdat ze allebei vinden dat hun hobby interessanter is dan die van de ander. De moeders van de jongens komen met een oplossing.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu is een film aan het opnemen, maar die wordt steeds onderbroken door zijn familie.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje zoekt in de winkel ijverig mee naar een knuffel die kwijt is. Hij vindt iets anders, maar het ruikt wel hetzelfde.
«
»
06:55 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Het is super koud thuis, de radiatoren hebben het begeven. Terwijl papa en mama de reparateur bellen, beelden Simon en Gaspard zich in dat een slechterik hen allemaal in ijspegels wil veranderen. Dit is een missie voor de Super Konijn bende.
«
»
07:05 Pop Papierstad
De vriendjes gaan een mooie wandeltocht maken in de natuur en Mae-Mae wil dolgraag de Gouden Kiwi vinden! Ze houdt daarbij alleen geen rekening met wat de anderen willen en dat levert lastige situaties op.
«
»
07:15 Sad & Anna
Zonia praat in de winkel met een klant met een witte poedel. Sad en Anna grappen dat de hond op een sneeuwhond lijkt. Dat brengt ze op een idee: ze gaan proberen om het zo koud mogelijk te krijgen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson leest een boek, De Tijdbom. Dan krijgen Samson en Marie een pakketje van de postbode. Er komt getik uit de doos! Wat zou dat zijn? Misschien is het een bom? Ze willen hun buske niet achterlaten en verschansen zich.
«
»
07:30 Molang
Als Molang en Piu Piu naar de verovering van het Westen gaan, komen ze als laatste aan. Ze weten echter nummer n te blijven in de harten van hun vrienden.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush snapt niet waarom zijn voetstammen aan het bewegen zijn. Al snel komt er een aardbeving en Mush-Mush is ervan overtuigd dat hij de toekomst kan zien. Binnenkort wil iedereen zijn voorspellingen horen.
«
»
07:50 Lou
De zomervakantie begint en Lou weet nog steeds niet of haar crush Tristan ook gevoelens voor haar heeft. Als Mina haar vertelt dat er bepaalde signalen zijn die bewijzen of hij verliefd op haar is, wil Lou meteen uitzoeken of er iets aan de hand is.
«
»
08:00 Kids on the block
Rayan wil Leyla een cadeau geven, maar heeft geen zakgeld. De jongens gaan dan maar zelf bloemen plukken in de wei. Ikram is intussen helemaal beu dat Rayan steeds afgeleid raakt.
«
»
08:15 Wannabe's
Shoana staat op ontploffen, want Totally Tina is haar weer eens te slim af geweest. Trix wil Shoana kalmeren en laat haar boksleraar naar Video King komen. Nadat ze per ongeluk Olly de mep van zijn leven geeft, denkt Olly ineens dat hij Shoana is.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
Koksmurf maakt zich steeds meer zorgen als hij ziet dat de vetplanten niet bloeien.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat Oggy een blunder heeft gemaakt, maakt Olivia het hem moeilijk. Spijtig om haar oom zo verdrietig te zien, besluit Piya hem te helpen, maar haar initiatieven maken de situatie alleen maar erger.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Bij het bezorgen van een pizza bij de dorpsingenieur wordt Piu Piu geraakt door een laserstraal. Hij komt terecht in de enorme lappenpop waar de uitvinder aan heeft gewerkt.
«
»
09:05 Molang
Als beloning voor hun vrijgevigheid biedt een tovenaar Molang en Piu Piu een toverboon aan. De boon groeit tot in de hemel en ze ontdekken een gans die chocolade-eieren kan leggen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
n van de dragers van de spoorbrug is gebroken. Ziggy en Bunbury gaan op pad om hem te repareren. Amy mag mee, ook al vinden Ziggy en Bunbury haar eigenlijk nog te klein.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Ziggy ontmoet een slak. Hij noemt de slak Stanley en vertelt hem alles over de tram en zijn passagiers.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Het moment is eindelijk aangebroken om Specialsaparilla te gaan plukken, een magische plant.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Gargamel en Azral veranderen in Meisjessmurfen en infiltreren de voorbereidingen van het bal.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya heeft een tol gekregen en Oggy wil er dolgraag mee spelen. De kleine olifant verijdelt de listen van haar oom om het kostbare geschenk te stelen door het als een spel te zien, zonder te vermoeden wat de tol werkelijk betekent voor Oggy.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingun
Het standbeeld van Yuenu mist de helm. De drie Ninja Pinguns gebruiken het als slakom.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingun
Oscar is alleen in de canyons en hij stuit op een doos met twee gaten erin. De doos lijkt hem te volgen. Wanneer Oscar op onderzoek uitgaat, ontdekt hij dat een kat genaamd Roxy in de doos woont en niet van plan is om eruit te komen.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio vindt een bijzondere lamp en mag vervolgens drie wensen doen.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Nachtzwaluw verklaart zijn liefde aan Leonia door haar een bericht te sturen. Spinet en Nettle, gerriteerd door hem en Pinokkio omdat zij hun dag met Prins Philibert hebben verpest, onderscheppen het briefje.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella doet veel moeite om voor haar moeder een uitnodiging voor de boekenclub van mevrouw Oh te krijgen, omdat ze ten onrechte denkt dat haar moeder eenzaam is.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella besluit haar oogtest bij de opticien te vervalsen, waardoor ze de hele dag in grote problemen komt omdat ze niet kan zien met haar nieuwe bril.
«
»
11:10 Lou
Het schooljaar loopt ten einde en Lou heeft nog niet de moed gehad om met Tristan te praten. Emma voelt hetzelfde voor haar buurman Richard. Dus sluiten dochter en moeder een pact: ze willen allebei nog die avond hun liefde gaan opbiechten.
«
»
11:25 Lou
Lou is al heel lang verliefd op Tristan. Hoewel ze hem al sinds de kleuterschool kent, heeft ze hem nog niet durven aanspreken. In plaats daarvan bekijkt ze hem met een verrekijker. Ze ziet hem in zijn neus peuteren.
«
»
11:35 Dodo
Iedereen op O'Malley lijkt de liefde te hebben gevonden, behalve Joe. Hij wil een vriendin.
«
»
11:45 Dodo
Joe weet dat hij vernederd zal worden als hij toegeeft dat hij bang is voor Siobhans verhaal.
«
»
11:55 Kapot gaan
Het is de beurt aan Gloria die te weten wil komen wie er het hardst kapot gaat van de schaamte. Er wordt gekeken wie zich het snelste schaamt: Maksim, Jean-Romy of Gloria.
«
»
12:10 Ket & Doc
Drie skaters dwalen door de stad, op zoek naar een plek om te skaten. Overal krijgen ze het deksel op de neus. Uiteindelijk gaan ze zelf op het stadhuis hun rechten opeisen. Daar is veel lef voor nodig.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers belanden in een 2-D platform game. Mats moet een parcours afleggen door de gure gangen van een ijsberg. Sari moet in een ijskamer allerlei proeven afleggen om Mats verschillende obstakels en hindernissen te helpen overwinnen.
«
»
12:50 Helden
De Helden bouwen zelf instrumenten en maken hun eigen Heldenliederen, doen een parcours met stelten en maken een echte kickertafel.
«
»
13:05 DierenDetectives
Australi. De 78-jarige boer Nol Osborne ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot zijn geit Mandy komt aangesneld.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya verveelt zich, dus haalt Oggy zijn favoriete kinderspeelgoed van zolder: een elektrisch treintje. Maar het spel blijkt erg saai te zijn en de kakkerlakken komen langs om de baan op te leuken, wat Piya erg amuseert maar Oggy wanhopig maakt.
«
»
13:40 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
13:50 Lou
Terwijl Lou haar huiswerk maakt, springt er een kitten door het open raam haar kamer binnen en recht in Lou's hart. Ze zou de kitten graag houden. Maar helaas zou haar moeder daar niet blij mee zijn, want Emma is bang voor katten.
«
»
14:05 Royals Next Door
Als Molly wil gaan 'trick or treating' gaat Stella mee, gewoon om haar in de gaten te houden en niet omdat Stella ooit zou willen trick or treating. Daar is ze veel te oud voor.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingun
Oscar helpt Roxy zoeken naar haar verloren broer. Ze komen Alfred tegen, een waaghals hamster.
«
»
14:30 Prinsessia
Juf Flora kondigt aan dat prins Alex op bezoek komt tijdens haar afwezigheid. De prinsessen zijn razend enthousiast. Maar wanneer Basiel verneemt dat Alex niet meer kan komen, vermomt hij zich als prins omdat hij de prinsessen niet wil teleurstellen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Floris heeft een brief gekregen waarin staat dat hij is toegelaten op zijn droomschool. Maar Pinokkio heeft de brief stiekem gelezen en is helemaal niet blij met het nieuws dat Floris gaat verhuizen.
«
»
14:55 Mega Mindy
De politie moet op een grote piratenschat passen. Toch wordt de schat gestolen. De commissaris verdenkt Mieke ervan de schat gestolen te hebben, en hij arresteert haar.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine zegt tegen Samson en Marie dat de Koning bij haar op bezoek komt. Samson en Marie vragen of Florentine met de Koning ook bij hen langskomt. Samson en Marie verliezen zich in de voorbereiding van een koninklijke ontvangst.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit hoort Zwoemie neurin en dringt erop aan dat ze een zangconcert geeft, tot ontzetting van alle andere Zwammetjes. En dan komt Lilit erachter dat Zwoemie weliswaar prachtig kan neurin, maar totaal niet kan zingen.
«
»
15:45 Mr. Magoo
Als er een vlooienepidemie uitbreekt in de stad, maakt Fizz er gebruik van om een fluit uit te vinden die de parasieten afweert. Als Wezel naar het park wordt gestuurd, verschijnt Mr Magoo en verwart zijn buurman met een zeeleeuw.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Meneer Magoo vindt de pop uit zijn kindertijd en wil hem laten repareren, maar hij gaat naar het huis van Wezel en denkt ten onrechte dat het de speelgoedreparatiewerkplaats is. Wezel stopt Fizz in de pop.
«
»
16:00 Imago
De helden bereiken Kala, Awa's geboortedorp. Ze ontdekt dat haar neef Imad het dorp heeft overgenomen en dat een onzichtbaar wezen het dorp al een tijdje terroriseert. In feite is het een imago die op Imad jaagt.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Omdat Oggy de kakkerlakken te hard heeft gestraft, besluit Piya bij hen in de luchtkanalen te gaan wonen. Ze realiseert zich al snel dat dit geen makkelijke situatie is voor een olifant.
«
»
16:30 Rox
Kleine onafhankelijke tankstations worden sinds kort geterroriseerd door een bende die op Quads rijdt. De kolonel wil dat dit ophoudt en stuurt team ROX op onderzoek uit. Jozefien heeft een aanbidder: Ernest, de postbode.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy en de bende gaan kamperen in het bos en raken verdwaald in de wildernis. Als Oggy hen uit deze puinhoop probeert te halen, maakt hij het alleen maar erger. Hij en Piya worden langzaam wilder, tot groot genoegen van de kakkerlakken.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien heeft een collectie luizen voor Nidal, die hij een dikke week op zijn hoofd mag zetten. Er wordt gekeken naar hoe deze beestjes in elkaar zitten en hoe ze kwijt te raken zijn.
«
»
18:15 Nachtwacht
De Ruiter van de Apocalyps wil een eenhoorn corrumperen en zo het leven op aarde laten verdwijnen. De Nachtwacht moet er alles aan doen om dit te voorkomen.
«
»
18:40 De Hoppers
Mo zit in de put. Hij heeft al zoveel audities gedaan, maar krijgt nooit een rol aangeboden. Daria, Esra en Arno beslissen hem te helpen. Ze maken samen een tv-reeks waarin Mo de hoofdrol mag spelen. De reeks wordt een succes.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Mike is kapot van het nieuws dat zijn favoriete band T3 uit elkaar is. Shoana ziet haar kans om nu zlf een groepje op te richten. Ze organiseert audities, in de hoop twee zangtalenten te vinden. Olly vindt echter dat hijzelf het grootste talent is.
«
»
19:25 Zotte dieren
Ontmoet een zingende buldog, een aantal verbazingwekkende muzikale marmotten, een verzameling katten die toiletrollen proberen te repareren en een kat met een vlaag van brain freeze.
«
»
19:30 Zotte dieren
Een hond die niet kan vangen, een chihuahua die aardbeien eet en de snelste hamster ter wereld.
«
»
19:40 Jenny
Er is nog steeds geen nieuws over Blue. Iedereen is naar haar op zoek en Jenny wordt verteerd door zorgen: hoe meer tijd er verstrijkt, hoe meer de aanwijzingen voor een tragisch einde zich opstapelen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De veertien overgebleven kandidaten moeten een telegeleid racewagentje zo snel mogelijk parkeren. Alleen: ze weten niet welk racewagentje bij hun afstandsbediening hoort.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers