TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een eendje van mozaek, een disco-dans en Boekenmeisje brengt bloemen tot leven met magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumbum is in gevaar. Gelukkig redden Bumba en Zinzi hem. Daarna dansen ze van vreugde.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan op een paradijselijk eiland, waar hij tiki's leert kennen die altijd een glimlach op hun gezicht hebben. Een van hen wordt uit de groep gezet omdat zijn mond naar beneden is gebeeldhouwd en daardoor niet kan lachen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde, maar plantje wordt maar niet beter. Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
«
»
06:25 Rintje
Tobias heeft een lui oog en wordt op school door pestkop Bruno uitgemaakt voor blinde teckel omdat hij een pleister op zijn oog heeft. Rintje weet daar wel raad mee.
«
»
06:30 Dinostad
De DinoCity talentenjacht is begonnen en er staat veel op het spel. Ricky weet niet echt wat talenten zijn, maar er is geen tijd voor vragen, dus besluit hij ze in de kelder te gaan zoeken.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en zijn vrienden vormen een band voor de talentenjacht in de stad. Maar als ze eenmaal op het podium staan worden ze nerveus.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje laat Pablo zien dat je niet bang hoeft te zijn voor water, omdat het heerlijk is om er in te spelen.
«
»
06:55 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard vinden het moeilijk om hun knikkers te delen. Opa zegt dat ze moeten stoppen met vechten en in plaats daarvan aardbeien moeten gaan plukken, maar er zijn er te veel om te plukken, tenzij ze het met supersonische snelheid kunnen doen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper bouwt een verbazingwekkend sprookjesdoolhof. Maar zijn vrienden verdwalen in het doolhof.
«
»
07:15 Sad & Anna
Sad is boos op Anna, want ze heeft zijn bal lek gemaakt. Anna probeert het weer goed te maken. Ze kunnen de bal toch samen repareren? Daar wil Sad niets van weten. Dan gaat Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Van Leemhuyzen is zo triest. Secretaris zijn is zo saai, altijd maar schrijven schrijven schrijven. Marie heeft een idee om Van Leemhuyzen op te beuren. Ze geeft hem een magische pen, of ja, dat dnkt Van Leemhuyzen toch.
«
»
07:30 Molang
In de Middeleeuwen ontmoeten Molang en Piu Piu een triton wiens droom het is om de stad te bezoeken. Molang en Piu Piu leiden hem rond door de stad terwijl ze hem in een badkuip dragen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep heeft zin in vanavond, want dan laat hij een zeldzame en extreem stinkende plant bloeien. Maar hij had Mush-Mush al beloofd hun favoriete spel te spelen. Wanneer hij toch voor de bloem gaat, wordt Mush-Mush boos.
«
»
07:50 Lou
Lou en haar moeder Emma besluiten zich eindelijk te verzetten tegen de mensen die hen al heel lang pesten. Sinds de kleuterschool heeft de brutale Caroline altijd Lou's toetje afgepakt.
«
»
08:00 Kids on the block
Het is kermis op het plein en Rayan probeert een teddybeer te winnen voor Leyla. Tank probeert zijn kracht te meten, maar dat loopt verkeerd af. De Boefjes zien een gat in de markt.
«
»
08:15 Wannabe's
Een spannende dag voor Said, want hij kan wereldkampioen worden in een online racegame. Maar dan ontdekt Said dat Trix zijn computertafel omgebouwd heeft tot een mega carsimulator. De vrienden willen niet zomaar aan de zijlijn staan, ze rijden mee.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
Droomsmurf probeert Grote Smurf en Smurfwilgje samen te brengen door een nepval op te zetten, alleen brengt hij hen ongewild in gevaar.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De kakkerlakken zijn beledigd omdat ze niet mogen meedoen met Piya's spel. Ze besluiten wraak te nemen en verdraaien alle goede bedoelingen van Oggy om hem een slechte oom te laten lijken voor de kleine olifant.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu landen met hun ruimteschip op een planeet. Als ze een vreemd ei vinden en erop kloppen, komt er een schattig wezentje uit en al snel worden ze de beste vrienden.
«
»
09:05 Molang
Enkele aliens ontvoeren Piu Piu en sluiten de deur van het ruimteschip in Molangs gezicht, maar hij weet zich aan het schip vast te houden. Als ze op hun planeet aankomen, bieden de aliens Piu Piu cadeautjes aan.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De Zootram is kapot en Ziggy moet hem repareren. In de tussentijd vermaken de anderen zich door elkaar verhalen te vertellen over hun favoriete tram-transformaties.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Na een lange dag in de Zoo nemen de dieren de tram terug naar de krater. Onderweg komt Scottie erachter dat hij zijn knuffelsteen George kwijt is. En zonder George kan Scottie niet slapen.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
De Smurfen willen de zieke Gargamel helpen en gaan samen met Doktersmurf naar hem toe. Het enige probleem is dat Doktersmurf nog nooit mensen heeft behandeld!
«
»
09:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat hij op Piya's familiefoto's stuit, ontdekt Oggy dat zijn nichtje een echte prinses is. De kat ontwikkelt onmiddellijk een klassencomplex en zal er alles aan doen om zijn huis om te toveren in een paleis van geborgen voorwerpen.
«
»
09:55 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingun
Alfred sluit zich aan bij Oscar en Roxy. Voor hen ligt een stad met pinguns die in holen in de ravijnen wonen, maar ze worden gedwongen te werken voor een meedogenloze bende scooterrijders. Deze wordy geleidt door het zingende schaap El Vis.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingun
Oscar, Roxy en Alfred zetten hun reis voort, geleid door het boek van Sinoe. Na urenlang over een hete savanne te hebben gelopen, stuiten de drie vrienden op een oase en besluiten daar de nacht door te brengen.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
De politie arresteert een gevaarlijke crimineel, Malandrinus, die dankzij een magische ring bliksemsnel kan stelen. Na de arrestatie belandt de ring in de klauwen van Pussycat en dus ook van zijn vrienden.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het is Groundhog Day en Volpek is benoemd tot koning van het dorp voor een hele dag. De snotaap maakt meteen van de situatie gebruik om te tiranniseren, met een magisch notitieboekje dat mensen in ezels verandert.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella wil bij het topvoetbalteam van de school, maar ze heeft nog nooit gespeeld en wanneer Koning Bob competitief wordt, gaat het mis.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella heeft een filmavond gepland met haar vrienden, maar ze is buitenshuis gesloten.
«
»
11:10 Lou
Als Lou en haar beste vriendin Mina na lange tijd weer eens met hun poppen spelen, beseffen ze al snel dat ze hier te oud voor zijn geworden. Mina stelt voor om naar de bioscoop te gaan, maar Lou heeft daar geen geld voor.
«
»
11:25 Lou
Op weg van school naar huis ziet Lou Solne het huis van Tristan binnengaan. Ze is jaloers.
«
»
11:35 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
11:45 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Elke dag geniet Leonie van het leven op de boerderij van haar ouders. Zorgen voor de varkens, in het hooi liggen met haar grote zussen, spelen met de kat Skeetje, Leonie vindt het allemaal even fijn.
«
»
12:25 GameKeepers
In een uitgestorven wereld neemt een wezen alle leven en energie weg. Als iemand zijn ogen opent en het wezen ziet, verliest die persoon alle levensenergie. De GameKeepers moeten geblinddoekt een schakelaar aanzetten zodat de energie weer stroomt.
«
»
12:50 Helden
De Helden bouwen een brug, doen een modderparcours en maken een echte film.
«
»
13:05 DierenDetectives
Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy denkt dat hij zijn nichtje een plezier doet door een vlinderhotel voor haar te maken, maar hij creert een vreselijk misverstand: Piya denkt dat het een kakkerlakkengevangenis is doet alles om zijn plannen te verijdelen.
«
»
13:40 Dodo
Nadat hij zijn toestemmingsbewijs voor het schoolreisje is vergeten, staat Joe een dag op school te wachten zonder vrienden, maar gelukkig is Lily Scott ook op school. Eindelijk kan Joe met haar praten.
«
»
13:50 Lou
Lou heeft er genoeg van om in haar eentje het huishouden te runnen en elke dag pizza te eten bij Gino's omdat haar moeder liever computerspelletjes speelt dan te koken of het vuilnis buiten te zetten. Dus trekt ze in bij haar beste vriendin Mina.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella verstuikt haar enkel tijdens de voetbaltraining en staat plotseling in het middelpunt van de belangstelling. Haar voet geneest snel, maar ze wil de speciale behandeling die ze krijgt niet opgeven.
«
»
14:20 Tok Tok
Zodra een dier gestrest of gergerd is, gaat het naar Claude de stier toe. Hij wordt als de dokter voor kleine zorgen beschouwd: hij is goed in het oplossen van dagelijkse probleempjes en het kalmeren van misverstanden.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingun
In een populair toeristisch pingunresort zien de drie vrienden een muur vol foto's van gelukkige gasten. Bij nader inzien ontdekt Oscar dat op een van de kiekjes een adelaar te zien is die Roxy's broer draagt.
«
»
14:30 Prinsessia
De prinsessen moeten voor de les 'Orde en netheid' hun eigen kamer opruimen. Diegene die niet op tijd klaar is moet een maand lang de school poetsen. Wanneer Kamiel ziet dat de prinsesjes heel hard hun best doen, bedenkt hij een plannetje.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Prins Philibert is onweerstaanbaar, iedereen hangt aan zijn lippen, verblind door zijn glimlach. Wanneer hij echter zijn kostbare tube magische tandpasta verliest, krijgt de prins te maken met een reeks problemen.
«
»
14:55 Mega Mindy
Opa en oma Fonkel worden ontvoerd, en Mieke en Toby nemen de winkel over. Dat blijkt een slecht idee te zijn geweest, want direct daarop worden ook zij ontvoerd. Langzaam komen ze achter de reden van de ontvoeringen.
«
»
15:20 Molang
Een uitvinder koopt een klok van Molang en Piu Piu om het hart van zijn robot te maken. Als de robot tot leven komt, is de uitvinder dolblij. Er is echter een klein detail, de robot houdt alleen van Piu Piu.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik is zijn nieuwe fluitje kwijt. Hij denkt dat hij het in het ijssalon is verloren of dat iemand het heeft gestolen. Nadat hij de klanten lastigvalt en wegjaagt, verdenkt hij Marie en Samson. Hij onderwerpt hen aan een verhoor.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Chep en Lilit bedenken een nieuwe manier van eten: compost to go. Zij bezorgen het eten van Sushi-Mushi, zodat je niet meer uit huis hoeft. Alleen komt iedereen er al snel achter dat ze niet alleen voor het eten naar de Snackslak gingen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Het is Valentijnsdag en Fizz is in zijn nopjes met zijn Fizzrozen. Magoo plant de perfecte date voor Weasel en Linda en besluit de twee mee te nemen op een rondleiding door het riool.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Om de grootste friet ter wereld te maken, besluit Fizz de 'Fizzometer' uit te vinden. Maar Weasel knoeit ermee en laat Fizz per ongeluk krimpen. Magoo is gefascineerd door alles wat klein is.
«
»
16:05 Imago
Het Kenaya-woud droogt gevaarlijk op, tot grote ontsteltenis van de bewoners van het gehucht dat het beschermt. Voor hen is het het werk van Eleflore, Zeli's Imago Tnbre, een jonge arkanist van de clan die haar onschuld opeist.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy geeft Piya een cadeau van iets dat per ongeluk bij hem thuis is aangekomen. Ten overstaan van het enthousiasme van zijn nichtje durft hij dat niet toe te geven. Hij komt er ook achter dat het pakketje eigenlijk van Kevin is.
«
»
16:30 Rox
De Nationale Bank is naar een hypermodern gebouw verhuisd met een elektronisch beveiligingssysteem. De kolonel wedt dat team Rox dit kan omzeilen en dat lukt. Wanneer er dertig goudstaven zijn verdwenen, wordt het een mysterieuze zaak.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl een eeuwig conflict woedt tussen de families van Bob en Oggy, ontdekken Piya en Kevin een gemeenschappelijke passie: Lucha Libre. De twee stooges zullen alles doen om deze ondraaglijke vriendschap te verbreken.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina, Yonas en drie kippen zijn op weg naar een onbekende plek. Onderweg komen ze verschillende stukken afval tegen. Als ze aankomen aan een containerpark ontdekken ze dat ze 24 uur moeten overleven in een wereld vol afval.
«
»
18:25 De Raad van Soekie
Soekie is populair omdat ze een schoolreis organiseert naar een pretpark. Pedro is jaloers op haar populariteit. Hij verzint het fake news dat iedereen die naar het pretpark gaat, verandert in een vampier. Alle leerlingen geloven dit.
«
»
18:40 Silverpoint
Na het activeren van de steen wil Louis graag zien waar het licht hen brengt. Meg verlaat het kamp. Bea bekijkt een videoband en vraagt Daniel naar de kinderen die 23 jaar geleden zijn verdwenen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Ayo-Skate
Hilly komt met een plan om de ouders van Otis te overtuigen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Gary brengt de beste en gekste dansrages die overal op het internet te vinden zijn.
«
»
19:40 Jenny
Jenny aarzelt om Axel's hulp aan te nemen om scheikunde te studeren, ze kent hem niet zo goed. Als ze uiteindelijk toestemt, ontdekt ze dat ze het geweldig met elkaar kunnen vinden en dat hij een geweldige luisteraar is.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De dertien overgebleven kandidaten moeten een onvolledige QR-code kraken door koekjes op de juiste plek te leggen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers