TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Love It or List It
Apotheker Sam en advocaat Valeria hebben onmiddellijke woonruimte nodig, nadat ze onder druk hun moderne huis hebben gekocht.
«
»
08:50 Love It or List It
Een stel heeft het plan om pleegkinderen in hun gezin op te nemen, maar dan moet hun huis wel geschikt zijn. Ze debatteren over de voordelen van het verbouwen van hun huidige ruimte of het verhuizen naar een gezinsvriendelijk huis.
«
»
09:35 Love It or List It
Amanda vindt dat hun huis niet genoeg privacy biedt voor haar gezin en wil op zoek naar iets nieuws, terwijl Grif vindt dat het hele huis enkel een opknapbeurt nodig heeft om weer functioneel te zijn.
«
»
10:25 Love It or List It
Terwijl Kathy worstelt met de functionaliteit van hun oude huis en wil verhuizen, is John juist vastbesloten om te renoveren, zodat ze het huis kunnen behouden zoals ze het nodig hebben.
«
»
11:15 Love It or List It
Een stel met tienerkinderen besluit dat ze meer ruimte nodig hebben voor hun groeiende gezin, maar ze willen niet verhuizen omdat ze dicht bij hun vrienden wonen in een ideale buurt.
«
»
12:05 Dr. Phil
Een getrouwd stel beweert dakloos te zijn vanwege de stijgende huurlasten. Een man zegt dat hij in het kantoorgebouw van zijn bedrijf woonde nadat de huur van zijn appartement was verhoogd. Een blik op de kleinste appartementen in New York City.
«
»
12:50 Dr. Phil
Het bespreken van de vrijheid van meningsuiting en het zelfcensuurdebat op internet en sociale media. Met advocaat Robert Shibley, professor Jessica Levinson en professor Gabrielle Gambrell.
«
»
13:35 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de populariteit van online uitdagingen en hoe deze steeds onveiliger en in sommige gevallen dodelijk zijn geworden. Gezinnen die kinderen hebben verloren door het verstikkingsspel 'de blackout-challenge' vertellen hun verhaal.
«
»
14:20 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de onevenredige behandeling van zwarte Amerikanen bij arrestaties, schietpartijen en moorden. Wat de 'defund the police'-beweging betekent en of de slogan misleidend is.
«
»
15:00 Dr. Phil
Een Britse loterijwinnaar zegt dat haar leven op zijn kop staat. Een vrouw zegt dat ze verslaafd is aan het spelen van de loterij. Dr. Phil bespreekt de valkuilen en wat belangrijk is om te weten bij het meespelen met een loterij.
«
»
15:45 Chateau Meiland
Eindelijk gaat het echt gebeuren: de verhuizing. De vrachtwagen is in aantocht, maar de vraag is of hij wel op de oprijlaan past. Het pad is flink overwoekerd. En de trailer is gigantisch, maar toch niet berekend op de verzamelwoede van de familie.
«
»
16:35 Chateau Meiland
Het chateau wordt uitgezwaaid en de familie verhuist naar hun nieuwe optrekje in Nederland. Het avontuur begint 's morgens in alle vroegte. Chagrijnig zitten Martien, Erica en Maxime in de auto. De navigatie werkt niet en Erica rijdt heel gevaarlijk.
«
»
17:20 Chateau Meiland
In het nieuwe huis is Martien al druk in de weer met Kees de lamp, kussens en de opgezette dieren. Bij het inrichten gaat het om de details, je moet het everzwijn wel in de bek kunnen kijken. Maar Erica maakt zich meer zorgen over de bek van Bommel.
«
»
18:05 Chateau Meiland
Feest bij de familie Meiland: kleine Claire is jarig. Als echte driejarige zit Claire midden in de peuterpuberteit, dus niets is leuk en alles is 'nee'. Ook het antwoord op de vraag of ze blij is met haar nieuwe reuzetrampoline.
«
»
18:55 Chateau Meiland
De familie Meiland kan het toch niet laten: de weilanden rond de boerderij moeten toch een park worden. En dan zonder beesten. Martien moet er niet aan denken dat zijn rust op het platteland wordt verstoord door blatende schapen of stomme koeien.
«
»
19:40 The Real Housewives of Beverly Hills
Kyle denkt na over haar carrière wanneer haar zevenjarige dochter, Portia, interesse toont in acteren. Lisa Vanderpump nodigt de vrouwen uit om de minipaarden te showen. Lisa Rinna doet een schokkende suggestie over Yolanda's gezondheid.
«
»
20:25 The Real Housewives of Beverly Hills
Met haar korte rok en grote ring intrigeert Yolanda's vriendin Erika de anderen. Lisa Vanderpump brengt een noodbezoek aan de dierenarts. De avond vóór het verwijderen van haar borstimplantaten heeft Yolanda een mededeling voor haar kinderen.
«
»
21:20 The Real Housewives of Beverly Hills
In New York reizen de vrouwen naar de Hamptons om Lisa Vanderpumps verschijning op de cover van Bella Magazine te vieren. Vanwege Yolanda's strijd met de ziekte van Lyme moet ze onder het mes in Cleveland. Kyle krijgt verwoestend nieuws over Kim.
«
»
22:15 The Real Housewives of Beverly Hills
Eileen is van slag door de vragen van Lisa Vanderpump over haar affaire. Lisa Rinna voelt zich ongemakkelijk door Erika's video's. Kyle's vriendin, Bethenny Frankel, nodigt de dames uit voor een diner. Iedereen krijgt Erika's alter ego te zien.
«
»
23:05 Botched
De dokters ontmoeten een tweeling met verschillende problemen. Dr. Dubrow helpt het eerste paraplegisch fitnessmodel ter wereld.
«
»
00:00 Botched
Dr. Nassif neemt een man met drie wenkbrauwen onder handen, terwijl Dr. Dubrow een moeder een borstverkleining geeft.
«
»
00:45 Yummy Mummies
Rachel is klaar voor de eerste bijeenkomst van haar moederclubje na haar bevalling. Maria en Carlos nemen Valentina mee naar huis en Lorinska is het zwanger-zijn zat.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers