TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Criminal Minds
De BAU doet onderzoek naar een reeks mysterieuze moorden in huizen in Lewiston, Maine waar allerlei spoken zouden leven.
«
»
09:15 Criminal Minds
Rossi maakt zich klaar om te trouwen met Krystall. Maar eerst reist het BAU-team naar Los Angeles om een reeks fatale schietpartijen op klaarlichte dag te onderzoeken.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Criminal Minds
Een reeks moorden draagt de handtekening van de kameleon Everett Lynch. De dader vermoordt en verminkt jonge mannen die hij aantreft op datingplatforms. Het team gaat op zoek om verdere moorden te voorkomen.
«
»
11:25 Criminal Minds
JJ ligt zwaargewond in het ziekenhuis sinds een gevaarlijke missie waarbij ze werd neergeschoten. Spencer wijkt niet van haar zijde. Ondertussen jagen de profilers op de crimineel Everett en zijn dochter.
«
»
12:10 NCIS
Tony neemt de leiding van het team als hij een zaak heropent, die hij drie jaar geleden onderzocht. Met de steun van Gibbs ontdekt Tony een man onschuldig naar de gevangenis heeft gestuurd.
«
»
12:55 NCIS
Een collega wordt vermoord en het laatste wat de man deed voor het stierf, was een bizar schilderij naar Abby sturen. Het NCIS-team gaat in de woestijn op zoek naar een vrouw die misschien meer weet over de moord.
«
»
13:40 NCIS
Tyler Keith Owens, een goede vriend van Vance, wordt dood aangetroffen in Chicago. Vance gaat op onderzoek en komt al gauw een plaatselijke baas van de georganiseerde misdaad op het spoor.
«
»
14:30 NCIS
Een moeder vindt een pistool tussen de persoonlijke spullen van haar 12-jarige zoon. Ondertussen proberen Gibbs en het team een spoor van twee oude misdaden en twee recente sterfgevallen te rijmen.
«
»
15:20 NCIS
Trent Kort, een CIA-agent, neemt contact op met Gibbs en spreekt met hem af in een verlaten pakhuis. Ter plekke treft Gibbs Kort aan met twee lijken naast zich. Gibbs en Kort werken onwillig samen om een belangrijke crimineel op te pakken.
«
»
16:10 NCIS
Abby wordt door de FBI ingeschakeld om het werk van een verdwenen wetenschapper voort te zetten. De rest van het team onderzoekt een moord die gelinkt is aan Abby's project. Ze beseffen dat haar leven in gevaar is.
«
»
17:00 NCIS
Het NCIS-team in Los Angeles moet samenwerken met een ander NCIS-team om een moordzaak op te lossen. Tony onderzoekt het privéleven van Ziva.
«
»
17:55 NCIS
In Los Angeles werken Gibbs en McGee verder om terroristen te kunnen oppakken. Agent Callen gaat undercover terwijl een psycholoog de waarheid ontdekt over de relatie tussen Gibbs en Special Agent Macy.
«
»
18:45 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een federaal agent en werkt hiervoor gedwongen samen met de FBI en de ICE. Ondertussen ontdekt Tony dat Mossad-agent Michael Rivkin in het land is en het komt tot een dramatische confrontatie tussen de twee.
«
»
19:30 NCIS
Na Tony's confrontatie met Rivkin, vliegt het team naar Israël, maar ze worden niet warm welkom geheten door de vader van Ziva, de baas van de Mossad. Gibbs neemt een drastische beslissing die de situatie nog gecompliceerder maakt.
«
»
20:20 NCIS
Gibbs heeft Ziva in Israël achtergelaten. Sindsdien heeft niemand van het team nog iets van haar gehoord. Tony, McGee en Abby gaan op onderzoek uit, maar elk spoor houdt op bij Ziva's laatste opdracht in Noord-Afrika.
«
»
21:05 NCIS
Het team onderzoekt de moord op drie mannen die tijdens een vrijgezellenfeest van een marinier zijn vermoord. Eén slachtoffer werd opgehangen, een ander werd in de toiletpot verdronken en een derde liep een alcoholvergiftiging op.
«
»
22:00 NCIS
Een blogger beschuldigt het NCIS-team ervan zaken te hebben achtergehouden bij het onderzoek naar de moord op een jonge officier. Wanneer de blogger van een brug wordt geduwd, is het hoog tijd voor Gibbs en zijn team om hun naam te zuiveren.
«
»
22:45 NCIS
Het NCIS-team wordt opgeroepen wanneer het lijk van een marinier voor de kust van Tanzania wordt gevonden. Het blijkt dat de overleden marinier een verleden had met Ziva, waarna haar baan bij NCIS in gevaar komt.
«
»
23:35 Vermist
De Cel Vermiste Personen gaat op zoek naar Milla Daelmans. De twintigjarige studente woont bij haar vader, maar lijkt al een tijdje een dubbelleven te leiden. Alles in het onderzoek wijst erop dat Milla een aanslag voorbereidt.
«
»
00:30 Vermist
Er duikt een nieuw spoor op in een zaak van twaalf jaar geleden, toen Liesbeth Legaer verdween. Liesbeth was de vriendin van Nick, en speurder bij de politie van Antwerpen. Nick gaat solo op onderzoek uit, en ontdekt een verschrikkelijk geheim.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers