TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een puzzel van een schommelstoel, en een voedselmozaïek van een vrachtwagen.
«
»
06:05 Bumba
Arro en Bumba gaan samen muziek maken in de ruimte. Ze leren het woordje trommel.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet een fee die hem met een toverstokje magie probeert te leren. Stoppeltje verandert de fee per ongeluk in een kat. Met de hulp van haar verzint hij een toverdrank om het probleem op te lossen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in bad, omdat hij water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan haar kameraadjes Nathan en Tristan Hauben, zij laten zien dat het heel leuk is om in bad te spelen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje verveelt zich. Mama weet wel iets, hij kan de was ophangen in de tuin. Henriette en Tobias komen langs en al snel bedenken de hondjes een spannend spelletje met de schone was.
«
»
06:30 Dinostad
Op de dag van een belangrijke golfwedstrijd kan papa zijn favoriete golfclub niet vinden.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu reist aan boord van een tram. Hij besluit de bestuurder van de tram waarmee hij reist te helpen om meeuwen weg te jagen en te voorkomen dat ze gratis met het vervoermiddel reizen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje zorgt dat Mare ondanks de regen toch naar zee kan, maar dan in de winkel.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard vinden een heleboel lekkere cupcakes in de keuken en eten ze zonder te vragen op. Maar als opa er eentje wil eten en er geen meer over zijn, zeggen de jongens niets.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is de dag van de grote opening van het Pop Papierstad Museum en de vriendjes zijn nog op zoek naar een fossiel voor het grote podium. Maar Zip is bang voor alles wat met dino's te maken heeft.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia heeft een op afstand bestuurbare raceauto gerepareerd. Saïd wil ermee spelen. Dan trekt Anna de controller uit Saïds handen. De raceauto springt de lucht in en komt met een smak op de grond.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een nieuwe grote liefde in haar leven, Frederik. Frederik is dol op rood haar. Daarom wil Marie haar haardos rood verven. Maar dat mislukt helaas. Ze heeft de verkeerde shampoo gebruikt en zit nu met groen haar opgescheept.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu werken op een boerderij met wat vrienden. Maar een van hun vrienden, Zero, is nogal onhandig met zijn lasso en wordt daarom door de anderen afgewezen. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hem te hulp te schieten.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Snackslak is verliefd op Reisslak, maar die loopt voor hem weg, en daarom gaat Snackslak achter haar aan. En dat betekent dat pannenkoekendag tot groot verdriet van Mush-Mush niet doorgaat, totdat Chep zich ermee gaat bemoeien.
«
»
07:50 Lou
Lou vindt Tristan leuk. En Tristan houdt van skiën. Skiën is echter niets voor Lou. Dus wil Lou van de nood een deugd maken en aan Tristan opbiechten hoe slecht ze skiet. Ze hoopt dat Tristan het haar wil leren.
«
»
08:00 Kids on the block
Er komt een nieuw gezin in de buurt wonen. De verhuizing brengt moeder Selma veel stress. Haar kinderen maken ruzie over wie de grootste slaapkamer verdient.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
In Junk Yard komen Mats en Sari terecht op een autokerkhof. GM heeft daar een groep mensen opgesloten. Als de GameKeepers die niet kunt bevrijden binnen de vijftien minuten is het game over.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
10:10 Heldenland Weekend
Bijna alle schommels zien er hetzelfde uit, daar willen de helden verandering in brengen. Dempsey en Sieg zoeken uit welke bewegingen de schommel van Heldenland allemaal zou kunnen maken.
«
»
10:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy draagt zo'n lelijke hoed dat Piya hem niet durft te vertellen dat ze hem belachelijk vindt. De olifant probeert de hoed te laten verdwijnen. Maar de kakkerlakken hebben er veel plezier in om hem weer op Oggy's hoofd te zetten.
«
»
10:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya verspilt water door met kakkerlakken te spelen en als het huis droog komt te staan door een storing, voelt ze zich schuldig. Dus begint Oggy in de brandende zon een put te graven. Hij realiseert zich niet dat de kakkerlakken alles wegsluizen.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Nidal om de faker te ontmaskeren in de familie Michiels uit Erps-Kwerps?
«
»
11:30 Galactic Agency
Tijdens een reparatie op Rainbow Arcadium wil K bewijzen dat hij net zo goed is als Zed en Apple in videospelletjes en beschadigt hij een machine. Om zijn domheid goed te maken, daagt hij Pluiii en Botemps uit voor een teamtoernooi.
«
»
11:40 Galactic Agency
Voor de 27ste keer op rij wint Apple de felbegeerde prijs voor werknemer van de maand, die door iedereen wordt bewonderd, behalve door Zed, die denkt dat er iets niet pluis is. Hij vraagt zich af welk geheim zij verbergt dat haar zo perfect maakt.
«
»
11:55 Helden
De vier waaghalzen leggen zich deze keer toe op de bouw van een griezelig spookkasteel.
«
»
12:10 Ket & Doc
Een kind leert omgaan met een slepende ziekte die haar zenuwstelsel aantast met grote gevolgen.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een verlaten gesticht uit 1950 waar waan en werkelijkheid door elkaar lopen. De gamekey is een pop die een geheim met zich meedraagt. De opdracht is Geef terug wat is afgenomen. Maar wat wil dat zeggen?
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 Onze natuur
Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook ontdekt.
«
»
13:30 Spokenjagers
Hugo is een spook. De kleine Tom, in wiens kelder Hugo woont, merkt al snel dat in de spookvilla ook nog boosaardige geesten wonen. Tom en Hugo willen ze samen bestrijden.
«
»
15:05 Mega Mindy
Beruchte bankberover Electro ontsnapt, en Mieke probeert hem zonder Mega Mindy te vangen, omdat ze wil dat Toby haar opmerkt zonder haar pak. Dat gaat echter helemaal fout!
«
»
15:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie verzamelt kaartjes die in koekendozen zitten. Ze moet nog één kaartje hebben: De Gouden Ster. Samson wordt verplicht om heel de tijd koeken te eten, want Marie koopt massaal dozen om dat éne kaartje te vinden.
«
»
15:40 Mush Mush en de Zwammetjes
Vandaag is het de dag waarop iedereen in Zwamdorp elkaar voor de gek houdt. En Mush-Mush vindt zelf dat hij een hele goede grap heeft bedacht. Maar als hij en zijn vriendjes een schilderij beschadigen, moeten ze het zien te vervangen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz wil zo populair zijn als de kerstman, dus legt hij cadeautjes bij de voordeuren van zijn buren. Magoo heeft ondertussen een schoonmaakservice opgericht, en denkt dat de cadeaus rotzooi is.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Om populairder te worden, creëert Fizz een nuttige robot die ontworpen is om de inwoners van de stad van dienst te zijn. Wanneer zijn android de misplaatste zakdoek van Marnie oppikt, wordt Magoo jaloers en gelooft hij dat hij een rivaal heeft.
«
»
16:00 Imago
Terwijl hij verdwaald is in het doolhof van Sabab, de grote haven van het koninkrijk, ontmoet Kemi Dihya, die hem redt uit de klauwen van een dief. Kemi wordt verleid door de jonge Maridin en stelt haar snel voor aan zijn nieuwe vrienden.
«
»
16:30 Rox
Team Rox gaat op zoek naar een dief die in staat is om elke computer ter wereld te kraken.
«
»
17:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya breekt per ongeluk Oggy's nieuwe frame. Oggy, verblind door woede, geeft de kakkerlakken de schuld en schopt ze eruit. Het is het einde van de lijn. Doorzeefd met schuldgevoel, moet Piya de moed vinden om Oggy de waarheid te vertellen.
«
»
17:10 Nachtwacht
Enkele jongeren betreden stiekem een magisch doolhof, maar moeten al snel worden gered. Wilko, Keelin en Vladimir proberen hen te redden, maar worden in de weg gezeten door Ranger Cooper.
«
»
17:35 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Sommige kinderen worden vaak zo boos dat het thuis of op school niet meer houdbaar is. Verschillende kinderen zitten in het kinderziekenhuis op de afdeling psychiatrie. Via een collage van gesprekken, foto's en beelden wordt hun verhaal getoond.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Mike heeft voor het eerst een date met Vicky en hij is erg onzeker. Daarom stuurt hij erop aan dat Video King een tutorial maakt over hoe je moet daten. Zo kan hij stiekem de kneepjes leren.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
In Junk Yard komen Mats en Sari terecht op een autokerkhof. GM heeft daar een groep mensen opgesloten. Als de GameKeepers die niet kunt bevrijden binnen de vijftien minuten is het game over.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 2 kleine vogels
In de thuisboom van de gevleugelde zangers groeien smakelijke bessen, maar ze rijpen langzaam. In het begin moedigen de vrienden het rijpen voorzichtig aan, maar daarna gaat het in een stroomversnelling.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Flikken Maastricht
Eva krijgt een telefoontje waarin een vrouw meldt dat ze een dode gezien heeft. De vrouw lijkt verward, heeft het over iemand met een kano. Eva handelt het telefoontje snel af. Als de vrouw de volgende dag vermoord blijkt, wil Eva de moord oplossen.
«
»
22:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers