TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er zijn dansende appels in de serre en een man eet een rode kool. Boekenmeisje maakt een vissenkom.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Bumbalu spelen met een poppenkast. Bumba gebruikt een toverstok om Bumbalu erin te zetten.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet in een pretpark een schattig, maar zeer besluiteloos meisje. De twee vrienden vinden het leuk om langs te attracties te lopen, maar Elfie heeft veel moeite om beslissingen te nemen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. De kameraadjes kunnen helpen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje weet extra koekbotjes bij zijn moeder te ontfutselen voor twee zelfbedachte vriendjes Kees en Liesje. Als Henriette en Tobias komen aanlopen, begraaft hij de koekbotjes snel in de zandbak.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky wil de auto van de familie niet wassen, dus presenteert hij autowassen als de spannendste activiteit ter wereld en al snel willen alle kinderen in zijn buurt alle auto's wassen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu gaat donuts kopen voor Pinga, maar hij wordt afgeleid door Robby die hem uitnodigt om samen naar de blikfabriek te gaan.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje laat zien dat je niet bang hoeft te zijn voor de wind, zolang iemand je maar vasthoudt.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Op het strand bouwen Simon en Gaspard een schip in het zand vlak bij het water. Een golf bedekt het en wanneer het tij terugkeert, is het schip verdwenen. Misschien heeft een slechterik het in zee gekaapt.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is vandaag sportdag en Mae-Mae is de jury. Maar als iedereen supergoed zijn best doet vindt Mae-Mae het maar moeilijk om de winnaar te kiezen want ze wil niemand teleurstellen.
«
»
07:15 Sa´d & Anna
Zonia repareert een speelgoedrobot. Robots kunnen alles, denken Sa´d en Anna. Ze maken van kartonnen dozen een robotpak en lopen als echte robots door de Repair Shop, maar kunnen ze ook alles?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben auditie gedaan voor een toneelstuk. Het is tof aan het koninklijke hof. Het stuk gaat over een koning en een koningin in een kasteel. Marie is er zeker van dat ze de hoofdrol zal bemachtigen.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten een vriendenstam die alles oplost met hun knuppels. Beiden zullen de stam moeten laten zien dat er andere manieren zijn om hun problemen op te lossen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep heeft hoogtevrees en durft niet, zoals alle andere Zwammetjes, naar beneden te glijden van de Zwamberg. En omdat hij niet voor lafaard wil worden uitgemaakt, zegt hij dat hij op een sprinkhaan zal rijden.
«
»
07:50 Lou
Lou weet niet wat hij moet doen. Sinds ze voor Michel opkwam, klampt hij zich aan haar vast.
«
»
08:00 Kids on the block
Mourad haalt slechte punten op school. Hij durft het niet aan zijn vrienden te vertellen. De Boefjes proberen er munt uit te slaan en schakelen stiekem de hulp in van de slimme Younes.
«
»
08:15 Wannabe's
Door omstandigheden zal de dansrepetitie van Said zijn hiphopcrew bij Video King doorgaan. Daarom wil Said dat iedereen zeker op tijd weg is. Maar Shoana wil eerst nog een nieuwe, spectaculaire profielfoto maken.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
Opgehitst door de legendarische competitiviteit van Smurfstorm gaat Smurfin de ene na de andere weddenschap aan. Maar dan verliest ze het Smurfendorp. Als ze het terug wil krijgen, mag Smurfin geen fouten maken.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya's ouders willen hun dochter zien via een videogesprek, maar de kakkerlakken brengen de olifant in vreemde situaties. Uit angst dat hem de voogdij over Piya zal worden ontnomen, doet Oggy er alles aan dat er niks geks te zien is.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang, Piu Piu en enkele vrienden werken op een bouwplaats, maar het werk is vermoeiend voor de kleine Piu Piu. Een ingenieur biedt hem een robotharnas aan dat hem de kracht geeft om sneller te werken.
«
»
09:05 Molang
Als Molang en Piu Piu een drankje bereiden om de muggenbeten van de koning te genezen, ontdekken ze een schattige plant die ook een vleeseter is.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Wanneer Flora een roze maan ziet, besluiten de dieren te dansen tot de ochtend, alleen Ziggy durft niet mee te doen.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Scottie gebruikt de krachtaandrijver van de tram om zijn step. Hij belandt op een strand.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
De Smurfen organiseren een wedstrijd om nieuwe Brandweersmurfen aan te stellen.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Luilaksmurf leent een knuffel van Babysmurf, maar de knuffel komt onverwacht bij Gargamel terecht.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingu´n
Rosetta heeft een grote droom - haar ouders trots maken door de jaarlijkse Clearing Challenge te winnen. Haar tegenstander is het formidabele, atletische renpaard, CrŔme de la CrŔme, dat altijd wint.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar is nu doorgedrongen tot de besneeuwde, gevaarlijke kloven van de Noordelijke Alpen. Terwijl hij de diepe afgrond inglijdt, vindt Oscar onverwachte hulp in Leah, een meisjespingu´n met een gretig oog op sociale media.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio moeten bewijzen dat ze niet bang zijn voor een uil. Daarvoor moeten ze diep het duistere bos in.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er wordt een feestje gegeven omdat prinses Betilda op bezoek komt. Er mogen alleen prinsen en prinsessen op het feestje komen, maar Pinokkio en Kasimir besluiten toch naar het feest te gaan.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella en Molly moeten een weekend bij hun grootmoeder doorbrengen. Stella is boos, want ze heeft een normaal weekend met de tweeling gepland. Ze beseft dat met een beetje compromis iedereen een leuke 'koninklijke logeerpartij' kan hebben.
«
»
10:55 Royals Next Door
Er is een crisis van moederliefde tussen drie generaties Royals op Moederdag, totdat een onverwachte moeder Stella laat zien hoe men mensen weer bij elkaar brengt.
«
»
11:10 Lou
Als er iets is waar Lou een hekel aan heeft, dan is het wel de kleur roze. Dus verklaart Lou de kleur de oorlog en verbant hem voorgoed uit haar garderobe.
«
»
11:25 Lou
Lou en haar moeder Emma kunnen het gewoon niet helpen, ze lijden aan nieuwsgierigheid. Als Lou zich realiseert dat Mina iets voor haar achterhoudt, doet ze er alles aan om erachter te komen wat het is.
«
»
11:35 Dodo
Joe Connolly is het vriendje van Lily Scott en alles gaat geweldig. Als hij ziet hoe John Longmore wordt gedumpt door Eisha Khela, beseft Joe dat hij niet zomaar een vriendje kan zijn: hij moet een goed vriendje zijn.
«
»
11:45 Dodo
Het is ouderavond en Joe's ouders kunnen niet wachten om zijn vriendin Lily te ontmoeten.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Het is zomer en de tienjarige Yaren vertrekt op kamp. Ze is nerveus, want het is niet zomaar een kamp. Ze gaat naar een kamp voor kinderen die iemand verloren hebben. Yarens mama is vier jaar geleden gestorven.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een oud kasteel waar professor Orloff een monster heeft gecreeŰrd. Het onweert en ÚÚn blikseminslag is voldoende om het monster tot leven te wekken. Wanneer het monster tot leven komt, is het alle hens aan dek!
«
»
12:50 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een doolhof en een spectaculaire reuzenglijbaan.
«
»
13:05 DierenDetectives
Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Wolfshond Shana helpt het stel.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Sinds Piya een klein spinnetje door haar slaapkamer zag kruipen, is de olifant bang voor het kleine beestje. Haar irrationele gedrag maakt het leven moeilijk voor Oggy en de kakkerlakken.
«
»
13:35 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Volgens de legende komt een maankat op een nacht met volle maan naar beneden om een peperkoek te ruilen voor een mooie tekening. Maar als de kat niet komt, wordt Piya depressief en stopt met tekenen. Om haar hoop te geven, vermomt Oggy zich.
«
»
13:40 Dodo
Het is de talentenjacht van jaar zeven en Frisbo voert zijn grootste goocheltruc op.
«
»
13:50 Lou
Lou is ge´rriteerd. Als ze van haar moeder niet naar de apotheek had gemoeten om medicijnen te halen, was ze niet te laat gekomen voor haar afspraakje met Tristan. Maar Emma weigert de schuld op zich te nemen.
«
»
14:05 Royals Next Door
Het is breng-je-huisdier-naar-school dag, en Stella brengt Mr Pee mee. Maar tot Stella's schrik is het niet gemakkelijk om te doen alsof het een normale schildpad is als er edel bloed door de aderen stroomt.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingu´n
De eerste halte op de reis van Oscar en Leah is het dorp van de ijspingu´ns, maar het is griezelig leeg. Er is iets mis, maar uiteindelijk ontmoeten ze een bewoner, John, die hen inlicht over een gevaarlijke vampier.
«
»
14:30 Prinsessia
De prinsessen moeten samen met Kamiel het kasteel schoonmaken, maar ze hebben er geen zin in. Linde en Iris doen net alsof ze de `Doornroosjesziekte' hebben en voortdurend in slaap vallen. Iedereen trapt er in, tot Kamiel erbij betrokken wordt.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio komt in de problemen als hij expres de haarkleur van Jodelle en Nettel verandert. Pinokkio wil de twee lastige zusjes die hem en Finny hebben uitgelachen, een lesje leren.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als er kaartjes voor het concert van een beroemde zanger worden verkocht, blijkt dat dezelfde man ook in Amerika is. Dat kan natuurlijk niet kloppen! Mega Mindy onderzoekt de zaak.
«
»
15:20 Molang
Paardrijden in het Wilde Westen is maar al te gemakkelijk voor de vrienden van Piu Piu, behalve voor hemzelf. Dus als hij een verkoper van de eerste fiets tegenkomt, grijpt hij zijn kans.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik overtuigt Samson en Marie om ijsjes te leveren bij de klanten. Hij stopt ze in zijn rugzak. Maar Tarik eet om de hoek zelf alle ijsjes op. Wanneer de klanten beginnen te klagen, begint het bij Marie te dagen.
«
»
15:30 Molang
Na een kokosnotengevecht stranden Molang en Piu Piu op twee verschillende eilanden. Om herenigd te worden, zullen ze twee vechtende mensen moeten verzoenen en hen laten zien waar kokosnoten echt voor dienen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Nerveuze Puf heeft een probleem met verrassingen, en vooral met bloeiende en groeiende verrassingen die bij de lente horen. Het is zelfs zo erg dat hij dan blijft stuiven en zich liever verstopt, waardoor hij het lentefestival mist.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo is geselecteerd om mee te doen aan zijn favoriete tv-spelshow. Jammer dat Fizz op hetzelfde moment zijn nieuwe uitvinding, de IntelliFizz, aan het testen is op Wiesel.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo wil wat afwasmiddel lenen. Wiesel is bezig het haar van zijn baas te doen wanneer een haar een niesaanval veroorzaakt. Magoo voelt zich verplicht om zijn zogenaamd zieke buurman te helpen.
«
»
16:05 Imago
Terwijl ze hun beschadigde voertuig proberen te repareren, ontmoeten de helden Ali, een jonge jongen die hen vertelt dat er een vliegende tapijtrace op het punt staat plaats te vinden.
«
»
16:30 Rox
In de luchthaven worden diamanten gesmokkeld in een koffer. De kolonel schakelt team Rox in, omdat de politie dit niet mag onderzoeken: het gaat namelijk over een diplomatieke koffer.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy heeft een afspraakje met Olivia en vertrouwt Jack de eer toe om op Piya te passen. De kakkerlakken, die zichzelf al als koningen van het huis zien, doen er alles aan om van de oppas af te komen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina en Yonas zijn in Nederland, deze keer zonder kippen. Ze komen al snel te weten dat ze 24 uur moeten overleven op het water. Samen met kapitein Arend trekken ze de wijde zee in.
«
»
18:25 De Positivo's
In deze aflevering volgen we Scarlette, zij krijgt chemo en protonenbestraling in het UZ in Leuven. De bestralingsmachine is een gigantisch toestel waar Scarlette zelf de kleur van het licht en de muziek mag kiezen.
«
»
18:35 De Hoppers
Wanneer Daria en Arno weer eens ruzie maken over hun gsm, beslissen Jackie en Geert dat ze een week lang zonder gsm moeten overleven. Jackie en Geert vinden dat Arno en Daria teveel ruzie maken en bedenken een plan om de twee te laten samenwerken.
«
»
18:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy neemt Piya mee naar het park. Ze speelt vredig met de kakkerlakken als Kevin haar vriendjes inpikt. Oggy adviseert Piya om haar vrienden te delen, maar ze eindigt alleen. Ze besluit wraak te nemen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Fitnesslerares Daisy gaat met Video King instructiefilmpjes maken voor haar fitnesskanaal. Mike heeft meteen een hippe sportoutfit gekocht, en ook al is hij totaal niet sportief, hij gaat er volledig voor.
«
»
19:25 Zotte dieren
Zelfs natuurpresentator David Battenberg is niet immuun voor domme dieren die zich slecht gedragen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Gary vindt nog meer dierenfilmpjes uit de archieven, waaronder beelden van een gorilla die ontdekt dat een natte boomstam gevaarlijk kan zijn en een vogeltje dat het gevaar vlak achter zich mist, in de vorm van een wolf.
«
»
19:40 Jenny
Jenny hoort dat Flo een feestje organiseert en is vastbesloten om te gaan als Flo niet probeert om haar aan iemand voor te stellen. Maar haar vriendin heeft een verrassing voor haar in petto. Jenny zal zien hoe ver ze bereid is te gaan.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De zeventien overgebleven kandidaten moeten met een kaleidobril op hun neus gekleurde rietjes verzamelen en die in de juiste flesjes steken.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers