TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Project Runway
Bravo's echte huisvrouwen van Potomac, Orange County en New York City komen langs. De emoties lopen hoog op als elke ontwerper wordt gekoppeld aan een huisvrouw om een reünieshow-look te creëren.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 André Hazes: Crossroads
We volgen André tijdens corona en het opnieuw opstarten van zijn activiteiten. Voor de pandemie uitbrak, zat zijn privéleven in een dal, maar zijn succes als artiest piekte. André zag het verschil niet meer tussen de artiest en zichzelf als vader.
«
»
13:40 100 jaar jong
De honderdjarige Corrie is voor haar leeftijd een behoorlijk pittige tante en niet op haar mondje gevallen. Ze woont nog zelfstandig, met haar kat Joris, in een volksbuurtje in Den Helder. Corries heeft een nieuwe koelkast nodig.
«
»
14:30 Bridezillas
Isabella wil haar zus Amanda op haar trouwdag terugpakken omdat ze met haar ex-vriend Josh gaat trouwen. Bruid Elaine is dolblij dat ze binnenkort zal trouwen met de liefde van haar leven, Nonnie. Er staat echter een nare verrassing te gebeuren.
«
»
15:25 Dirty Home Rescue
Hayley gaat samen met haar poetsteam langs bij de creatieve Karen. Zij zet zich geregeld in voor het milieu, maar haar eigen woning proper houden staat minder hoog op haar prioriteitenlijst.
«
»
17:20 Ik vertrek XL
In Italië nemen de vrienden, ondanks de onzekere situatie, het risico om alvast te investeren in hun pand met potentie. Op Bonaire hebben Rinse en Francine hun intrek genomen in een container.
«
»
18:20 Het echte leven in de ZOO
Wat er in de ZOO op het menu komt, hangt af van de specifieke behoeften en levensstijl van elk dier. De leeuwenkoningen zijn Nestor, Whisker en Xesar. Tijdens voedermomenten wordt duidelijk dat de samenstelling van de groep voor problemen kan zorgen.
«
»
18:55 Verslaafd!
De aan alcohol verslaafde Sylvia dreigt haar kinderen te verliezen. Een interventie wordt ingezet om de 51-jarige Friezin in de verslavingskliniek te krijgen. Maar ziet Sylvia zelf wel in dat ze verslaafd is? Maarten en Ewout bieden hulp.
«
»
19:55 Back to the Future
Marty McFly kan dankzij de omgebouwde auto van wetenschapper Doc Brown terugreizen in de tijd. Hij reist terug naar de jaren vijftig. Hij ontmoet de jongere versies van zijn ouders en moet ervoor zorgen dat ze op elkaar verliefd worden.
«
»
22:05 De nachtbrigade
De agenten worden opgeroepen voor een groepje jongeren dat voor overlast zorgt. En na een melding over een messengevecht, treffen agenten een bloedspoor aan dat hen naar een appartementsblok leidt.
«
»
23:05 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Paul ontdekt dat een onbetrouwbare huurder van plan is een `flit' te doen.
«
»
00:00 Hoarders
Een vrouw dreigt haar geliefde woning te verliezen als ze het vuil en de kadavers van dieren weghaalt. Een tiener eist dat zijn ouders hun voorraad Halloween-items en andere rommel opruimen.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers