TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Een helikoptermozaïek, een kameleon speelt met een aardbei en het Boekenmeisje speelt basketbal.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje landt op een tweekleurige planeet. Daar ontmoet hij een paar leuke, kleine wezens met krullen, die ook zulke krullen willen maken bij Stoppeltje. Hij weet nog maar net te ontsnappen.
«
»
06:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het haar van Viktor is veel te lang, hij moet naar de kapper. Wanneer Kaatje dat zegt, geeft Viktor toe dat hij bang is voor de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat ook naar de kapper, dat doet helemaal geen pijn.
«
»
06:25 Rintje
Rintje heeft een kriebelende wond aan zijn pootje waar hij niet van af kan blijven. Van mama moet hij een lampenkap om, zodat hij er niet bij kan. Rintje schaamt zich dood. Gelukkig weten Henriette en Tobias een hele leuke oplossing.
«
»
06:30 Dinostad
Papa besluit een van de kamers op te frissen door het op een opknapbeurt te geven. De kinderen hebben zin om mee te helpen. Omdat ze echter weinig weten over klussen en inrichten, loopt het niet helemaal zoals gepland.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu wordt gevraagd om een stoep te repareren en gaat naar de grote stad. Hij moet ervoor zorgen dat niemand het nieuwe beton aanraakt.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje haalt `de kriebel' uit de trui van een buurmeisje. Het is fijn dat het nu niet meer kriebelt, maar het is wel een beetje koud.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Hoewel Simon, Gaspard en Lou mama beloofd hebben dat ze geen snoep meer zullen nemen, gaan ze op hun tenen naar de keuken om de snoeppot te zoeken, maar die is verdwenen. De kinderen beginnen zich dingen in te beelden.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Als Helpende Hand een podium voor de vriendjes neerzet, besluiten ze een toneelstuk op te voeren en Plom wordt de regisseur. En hij leert al snel hoe belangrijk het is om goed te leren luisteren.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia repareert een speelgoedrobot. Robots kunnen alles, denken Saïd en Anna. Ze maken van kartonnen dozen een robotpak en lopen als echte robots door de Repair Shop, maar kunnen ze ook alles?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben een gesprek over angsten. Samson is bang in het donker. Marie beweert dat ze nergens bang voor is. Samson gelooft er niets van. Ze is toch super bang voor spinnen? Maar Marie ontkent. Ze zal het zelfs bewijzen.
«
»
07:30 Molang
Molang, een nieuwsgierig, enthousiast konijn en Piu Piu, een verlegen maar slimme kip, leren veel over vriendschap en het leven en beleven samen veel avonturen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Pizzeria-eigenaar Gino is verliefd geworden. Iedereen is blij voor hem, maar Lou kan het helemaal niet vinden met zijn nieuwe vriendin, de charmante Canadese Jacqueline. Om erachter te komen of zij het juiste meisje voor Gino is, stalkt ze haar.
«
»
08:00 Schijtluizen
De gevlekte ringslang is de grootste slang van België, en Sien en Thomas proberen er een te vangen. Bijten of wurgen doet ze niet, dus proberen de schijtluizen te ontdekken wat de slang dan wel doet.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Eén dag per jaar wisselen leerlingen en leraars van plaats. Het lot beslist dat Pedro dit jaar directeur wordt voor één dag. Pedro leidt de school met harde hand. Zo moeten de leerlingen betalen om op een stoel te zitten. Soekie leidt het verzet.
«
»
08:30 Manou op de meeuwenschool
Manou werd opgevoed door een paar zeemeeuwen en probeert op hun manier te vliegen, te vissen en te zwemmen, maar dat lukt hem niet goed. Als Manou op een dag wordt hij verstoten door de boze groep.
«
»
10:00 12 is veel
Het leven van Arthur staat volledig in het teken van zijn grote passie: turnen. Hij moet en zal ooit goud pakken op de Olympische Spelen. In september start hij aan de topsportschool in Brugge, en daar bereidt Arthur zich ook in de zomer al op voor.
«
»
10:10 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:35 Heldentoeren: compilatie
De Helden trekken naar Grobbendonk om er samen met de kinderen te bouwen aan een gestrande ufo.
«
»
11:15 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy negeert het verbod van Priya en hij kan het niet laten om in het dagboek van de jonge pachyderm te kijken. Maar het dagboek is nep, verzonnen door de kakkerlakken, zodat de kat al hun wensen kan uitvoeren.
«
»
11:25 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:40 De Faker
Sarah moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Hartmann.
«
»
11:55 Molang
Wanneer de dorpelingen vanuit de verte een aantal Vikingen zien aankomen, breekt er flinke paniek uit. Molang en Piu Piu wapenen zich met moed, borstels en shampoo om de gezichten van hun indringers te veranderen.
«
»
12:00 Helden
Vandaag heliumballonnen en bowling.
«
»
12:10 Ket & Doc
Misschien zien mensen het niet meteen, maar een tuin is een magische plek. Er zitten overal kleine kriebelbeesten verscholen, en soms botst iemand er op een magisch wezen zoals Willow.
«
»
12:25 GameKeepers
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen raakt GM voor het eerst in Villa Forrêt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
12:50 Helden
De Helden bouwen zelf instrumenten en maken hun eigen Heldenliederen, doen een parcours met stelten en maken een echte kickertafel.
«
»
13:00 Onze natuur
Het water wordt van bron tot monding aan de kust gevolgd. Een kijkje naar hoe de bevers met hun burcht de stroom vertragen, hoe de piepkleine watervlo door het water danst, en hoe zorgzaam de stekelbaarsvader is.
«
»
13:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ontdekt een beer in Oggy's tuin en besluit er haar teddybeer van te maken, maar het dier is wild en gemeen. Oggy en de kakkerlakken doen er alles aan om van deze vijandige gast af te komen zonder Piya's gevoelens te kwetsen.
«
»
13:30 Eva & Adam
Wanneer Adam zijn nieuwe klas binnenstapt, ontmoet hij Eva. Plotseling verandert alles. Eva heeft net een 'anti-jongens' pact gesloten met haar beste vriendin Annika, maar niets is zo geweldig als de eerste liefde. En niets is zo moeilijk.
«
»
14:50 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
14:56 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
15:00 Rox
Spelers in het Metropole Casino winnen de jackpot en worden meteen aangevallen door gewelddadige overvallers. De kolonel vraagt Team Rox om een einde te maken aan deze golf van roofovervallen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie probeert een draaikubus op te lossen, maar ze krijgt niet elk vlak in één kleur. Wanneer Bill langskomt, lost die tot grote verbazingde draaikubus in een paar tellen op. Marie wil bewijzen in een wedstrijdje dat ze dat ook zo snel kan.
«
»
15:30 Molang
Enkele aliens ontvoeren Piu Piu en sluiten de deur van het ruimteschip in Molangs gezicht, maar hij weet zich aan het schip vast te houden. Als ze op hun planeet aankomen, bieden de aliens Piu Piu cadeautjes aan.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo kijkt ernaar uit om elke ochtend verse eieren te eten, maar de kip Janine is verdwenen. Hij gaat naar het huis van Wezel en verwart Fizz met de vogel. Hij vangt haar en sluit haar op in zijn kippenhok.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz wil een grote filmregisseur worden en probeert een fantasiefilm te maken met Wezel in de hoofdrol. Magoo, die net een boek over mythologische wezens heeft gelezen, ziet zijn buurman aan voor een eenhoorn.
«
»
16:00 Imago
Zayn slaagt erin Azrohk uit zijn magische lamp te halen, maar dan grijpt Agoji de lamp.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
16:30 Rox
Een bende criminelen schakelt de controletoren van de nationale luchthaven tijdelijk uit. Ze eisen de vrijlating van een zware crimineel. Team Rox komt er snel achter dat een sterke magneet de computers van een afstand beïnvloedt.
«
»
17:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ontvangt een pakketje vol bolletjes wol. Oggy is er gek op en begint ermee te spelen.
«
»
17:10 Nachtwacht
Er staat een vreemde spiegel in het bos. Wanneer Wilko en Keelin een kijkje nemen, raken ze in de Spiegelwereld opgesloten. Ze komen te weten dat Oculus het Spiegelwezen al driehonderd jaar zit opgesloten in de spiegel en wil ontsnappen.
«
»
17:35 Helden
De Helden bouwen een brug, doen een modderparcours en maken een echte film.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Mona is een fantasierijke tiener die,net zoals haar broer, kampt met ASS, oftewel autismespectrumstoornis. Ze staat aan de vooravond van een gigantische stap in haar leven: ze zal een overstap maken.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Olly heeft Saids laptop stukgemaakt en Mike kan geen nieuwe betalen. Niet erg, sust Mike. Hij vindt dat Said maar eens een video moet maken over een spelletje die gespeeld kan worden zonder computer.
«
»
18:45 De Hoppers
Om middernacht staat het tweede seizoen van de favoriete tv-serie van Arno en Daria online. Broer en zus spannen samen en bedenken een plan om van hun ouders toestemming te krijgen om 's nachts te mogen opblijven en de serie te kijken.
«
»
19:05 De Raad van Soekie
Al het turnmateriaal is stuk. Soekie belooft dat ze voor een nieuwe trampoline zal zorgen. Pedro eist dat indien dit Soekie niet lukt tegen het einde van de week, ze moet opstappen als voorzitter van de leerlingenraad.
«
»
19:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld hebben Piya en de kakkerlakken Oggy's geliefde boom omgehakt. Piya moet manieren vinden om Oggy thuis te houden terwijl de kakkerlakken deze grote fout proberen te herstellen.
«
»
19:30 Het Hoorn Kwartet: Hoog in de bergen
Een groep van vier koeien hebben weinig interesse om alleen maar naar voorbij rijdende treinen te kijken. Ze willen namelijk op avontuur. Ze vertrekken naar het strand, maar daarna gaan ze naar de bergen toe. Dit is op uitnodiging van een ram.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Juliet
In de duinen van De Haan wordt het lichaam aangetroffen van Jeffrey Bauwens. Hij verbleef in een vakantiepark dat al enkele maanden wordt geplaagd door inbraken.
«
»
22:00 Flikken Maastricht
Terwijl Eva, opgesloten met een aantal vrouwen in een vrachtwagen, op het punt staat te verdwijnen naar het Midden-Oosten, zit Wolfs in het brandende huis van Lies Dewulf. Ondertussen is op het politiebureau het computersysteem volledig ontregeld.
«
»
22:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers