TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Ik vertrek XL
Na het overlijden van Hans, pakken Marja, Ada, Wim en Renzo de draad voorzichtig weer op. Ze gaan verder in Hans' voetsporen, en zijn vastbesloten hun gezamenlijke droom af te bouwen. Ook op Bonaire maken ze de balans op.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 De Scheetjes: bouwen op Bonaire
«
»
13:40 Labor of Love
Kristy maakt kennis met de vijftien sexy en gelijkgestemde mannen, die zich kandidaat hebben gesteld om de spermadonor van haar baby te zijn.
«
»
14:30 Project Runway
De laatste drie ontwerpers voeren een bikkelharde strijd op de New York Fashion Week om zich te kunnen kronen tot winnaar van dit seizoen. Gastjurylid van dienst is niemand minder dan Tommy Hilfiger.
«
»
15:30 SAS: Who Dares Wins Australia
Alle achttien rekruten komen voor de laatste keer terug in het basiskamp om de DS te debriefen en open te staan over hun levensveranderende ervaringen.
«
»
16:35 9-1-1
Een reeks ransomware-bedreigingen leidt tot noodsituaties voor de 118, waaronder een helikoptercrash in een ziekenhuis en een storing in het luchtverkeersleidingssysteem. De zaak van de serieverkrachter van de makelaar komt voor de rechter.
«
»
17:30 America's Got Talent: Extreme
Vreemde en spectaculaire acts wagen allemaal een poging om 500.000 dollar te winnen.
«
»
19:15 Gestrand op Honeymoon Island
De deelnemers bereiden zich voor op het afscheid van hun eilandleven, met de ultieme beslissingen.
«
»
20:25 Avengers: Endgame
De overgebleven Avengers Thor, Black Widow, Captain America en Bruce Banner moeten een manier vinden om hun overwonnen bondgenoten terug te brengen. Ze bereiden zich voor op het laatste gevecht met de machtige Thanos.
«
»
23:30 Wild Things
De bloedmooie Kelly beweert tegen iedereen op school dat leraar Sam haar heeft verkracht. Een paar dagen later bekent een ander meisje, Suzie, dat zij eerder al door hem misbruikt werd. Sam heeft hulp nodig om zijn onschuld te bewijzen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers