TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 New Tricks
Esther vraagt Lane om hulp bij het vinden van de vermiste broer van een van haar vrienden van de boekclub. Lane moet ondertussen wennen aan de grote veranderingen in zijn leven.
«
»
03:10 Mad Dogs
De mannen keren tegen alle adviezen in terug naar Cape Town. Samen in een prachtig, goed beveiligd huis lijkt alles in orde. Maar dan vindt Rick een dode geit in het zwembad.
«
»
03:55 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
04:40 Scott & Bailey
Rachel weet dat het overlijden van het laatste slachtoffer voorkomen had kunnen worden. Janet heeft moeite om haar verantwoordelijkheden op privé- en op professioneel vlak in evenwicht te houden.
«
»
05:30 Ghosts
Mike en Alison krijgen een ongelooflijk aanbod dat al hun verwachtingen ver overtreft. Ze moeten nu een beslissing gaan nemen en de uitkomst daarvan zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
06:00 The Coroner
Een vrouw valt dood neer vlak voor de aanvang van een festival in Lighthaven. Terwijl Jane en Davey erover discussiëren, verdwijnt het lijk plotseling uit het mortuarium.
«
»
06:45 Death in Paradise
Iemand uit JP's verleden wordt op heterdaad betrapt bij een plaats delict. Jack moet de waarheid achterhalen.
«
»
07:35 Death in Paradise
De gitarist van een reggaeband wordt vermoord. Jack moet een oude zaak oplossen voordat hij de dader kan arresteren.
«
»
08:30 Rosemary and Thyme
Wanneer Rosemary Boxer en Laura Thyme elkaar na een verdacht dodelijk verkeersongeval bij toeval ontmoeten in het huis van de rijke zakenman Daniel Kellaway, ontdekken dat ze meer delen dan alleen een passie voor tuinieren.
«
»
09:20 Call the Midwife
Juffrouw Higgins ontvangt een onverwachte bezoeker. Zuster Monica laat de gemoederen hoog oplopen.
«
»
10:20 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
11:05 Midsomer Murders
Als Joyce het levenloze lichaam van de bejaarde kunststudente Ruth Fairfax ontdekt, komt Barnaby erachter dat Ruth niet helemaal de persoon was die ze leek te zijn. Tijdens zijn onderzoek wordt hij echter plotseling van de zaak gehaald.
«
»
11:55 Midsomer Murders
Barnaby gaat, hoewel hij van de zaak gehaald is en al vervangen is door een andere rechercheur, heimelijk door met zijn onderzoek. Hij krijgt te maken met een gewapende overval, gestolen geld, eerdere criminele en geheime afspraken.
«
»
12:40 Midsomer Murders
Larry Smith wordt in zijn huis gedood wanneer een zomerhuis dat wordt gebruikt als onderdeel van een promotie voor het vervolg op zijn filmsucces, 'The House of Satan', plotseling door een explosie wordt verwoest.
«
»
13:35 Midsomer Murders
De beschuldigende vinger van de familie wijst al snel in de richting van de bewoners van een rivaliserend dorp, waarna Barnaby en Troy zich storten op de duistere geheimen van deze twee dorpen.
«
»
14:25 Miss Scarlet and the Duke
Een vrouw huurt Eliza in om haar zus te vinden, maar spanningen tussen Eliza en de Duke ontstaan.
«
»
15:20 Beyond Paradise
Er ontstaat paniek wanneer een pyromaan bij drie bedrijven brand sticht en daarbij op bizarre wijze naar het sprookje van de drie kleine biggetjes verwijst. Ondertussen heeft Martha een aantal zaken om over na te denken.
«
»
16:30 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
17:40 Dickensian
Compeyson doet wanhopige pogingen om de aandacht van miss Havisham op zich te vestigen. Martha Cratchits huwelijksplannen worden in de war geschopt door de komst van een onverwacht persoon.
«
»
18:10 Dickensian
Bob Cratchit doet er alles aan om zijn naam te zuiveren en op tijd thuis te zijn voor het huwelijk van zijn dochter. Door Compeysons gedrag blijft Amelia verward maar geïntrigeerd achter.
«
»
18:40 Ghosts
De vervelende buurman van Alison en Mike ziet een zakelijke kans die vervolgens een complete oorlog tussen hen veroorzaakt. Ondertussen maken de geesten onverwacht een nieuwe vriend.
«
»
19:20 Ghosts
De spanningen tussen Mike en Alison over het gastenverblijf lopen hoog op. Julian probeert te bewijzen dat hij veel onzelfzuchtiger is dan iedereen denkt. Robin heeft angstaanjagende flashbacks.
«
»
20:00 Harry Wild
Harry en Fergus helpen de plaatselijke woekeraar Happy erachter te komen wie zijn werknemer heeft vermoord. In ruil daarvoor zal Happy de aanzienlijke schuld van de vader van Fergus kwijtschelden.
«
»
21:00 The Castaways
Lori komt bij kennis na de crash en ontdekt dat ze op een onbewoond eiland zijn neergestort, met een aantal doden en gewonden tot gevolg. De overlevenden moeten hun geschillen opzijzetten om in leven te blijven.
«
»
22:00 Silent Witness
Het team onderzoekt de zaak van een Birmese man die dood op een afgelegen strand is aangetroffen. De jonge zwangere vrouw van het slachtoffer weet ondertussen van niets en hoopt dat hij nog leeft.
«
»
23:10 Silent Witness
Nikki bereikt een doorbraak en wanneer ze een getuige spreekt, komt ze dicht bij de waarheid.
«
»
00:25 Smother
De Ahern-clan komt bijeen voor Vals enigszins overhaaste huwelijk met de mysterieuze Paul. Iedereen verbaast zich over de aanwezigheid van Elaine, die vervroegd is vrijgelaten en door Jacob is uitgenodigd.
«
»
01:15 Scott & Bailey
Rachel keert terug uit Londen voor een complexe moordzaak. Wanneer het team toegang krijgt tot een sinistere verzameling video's en hints. De zaak wordt al snel groter dan gedacht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers