TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 The Block NZ: On Point
Twaalf lange weken van bloed, zweet en klussen komen ten einde. De teams hebben buitengewone huizen gecreëerd, die in de avond verkocht moeten worden. De vraag is wie er met de hoogste winst vandoor gaat de prijs van honderdduizend dollar wint.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 The Block NZ
De deelnemers proberen hun grootste uitdaging tot nu toe te overwinnen door hun ouderslaapkamer, ensuite en garderobekasten te renoveren.
«
»
08:15 The Block NZ
De teams beseffen hoe groot de uitdaging van de grote slaapkamer is. Geld wordt een probleem en relaties worden op de proef gesteld als de deelnemers elkaar de loef proberen af te steken.
«
»
09:05 The Block NZ
Geheime plannen en strategieën dreigen tussen de teams te komen terwijl de week van de ouderslaapkamer, ensuite en garderobekasten in volle gang is.
«
»
10:00 The Block NZ
Ambitieuze ontwerpen vergen het uiterste van de teams, relaties worden op de proef gesteld en regels worden gebroken in de zoektocht om de beste hoofdslaapkamers, ensuites en garderobekasten voor de jury af te leveren.
«
»
11:20 The Block NZ
De jurering brengt voordelen, bedrog en gevolgen aan het licht die allianties doen wankelen. Sommige teams staan op en vechten voor de regels.
«
»
12:10 Masterchef USA
De chef-kok met immuniteit moet deelnemers aan elkaar koppelen voor een uitdaging waarbij aan weerszijden van een muur wordt gekookt. In de opdracht moeten de duo's vertrouwen op goede communicatie om een dubbele eliminatie te voorkomen.
«
»
12:55 Masterchef USA
In twee teams moeten de chef-koks de leiding nemen over de keuken van het Hell's Kitchen-restaurant van Gordon Ramsay. Elk team moet twee voorgerechten en twee hoofdgerechten van het menu bereiden.
«
»
13:40 Masterchef USA
De overgebleven vijf chefs nemen het in twee ronden tegen elkaar op om te bepalen wie er doorgaat naar de finale. In de eerste ronde maken de chefs een gevulde pastaschotel. In de tweede ronde moeten ze een gerecht van Gordon Ramsay precies namaken.
«
»
14:25 Masterchef USA
In het eerste deel van de finale gaan de drie overgebleven kandidaten hun laatste uitdaging aan: het bereiden van een spectaculair driegangendiner. De chefs krijgen per gang een uur de tijd.
«
»
15:10 Masterchef USA
In het tweede deel van de finale leggen de drie finalisten hun laatste hand aan een spectaculair driegangendiner. De juryleden Gordon Ramsay, Aarón Sánchez en Joe Bastianich kronen de volgende MasterChef-kampioen.
«
»
15:55 Obsessive Compulsive Cleaners
Julie heeft smetvrees en gaat op bezoek bij milieuactivist Ken in zijn huis vol eindeloze recyclingprojecten. Kan Julie Ken helpen om zijn angst voor stofzuigers te overwinnen?
«
»
16:50 Obsessive Compulsive Cleaners
Obsessieve schoonmaker Kelly gaat op bezoek bij chef-kok Ken. Kan Kelly zijn flat opruimen en hem ervan overtuigen dat een opgeruimd huis ook voor een opgeruimd hoofd zorgt?
«
»
17:50 Obsessive Compulsive Cleaners
Obsessieve schoonmaker Michelle gaat op bezoek bij Susanne, in een huis dat vol staat met spullen, stapels papieren en kerstversieringen die al vijf jaar niet gebruikt zijn.
«
»
18:40 Obsessive Compulsive Cleaners
Carly helpt de 48-jarige Nesta, een mobiele dierenverzorger wiens dieren haar huis hebben overgenomen. Rob, die wekelijks vijftien flessen bleekmiddel gebruikt, helpt Soo en haar zoon, die een gigantische verzameling koopjes hebben verzameld.
«
»
19:40 Botched
De dokters ontmoeten een tweeling met verschillende problemen. Dr. Dubrow helpt het eerste paraplegisch fitnessmodel ter wereld.
«
»
20:30 Botched
Dr. Nassif neemt een man met drie wenkbrauwen onder handen, terwijl Dr. Dubrow een moeder een borstverkleining geeft.
«
»
21:25 Naked Attraction
Stephanie is een onhandige dertigjarige en is nooit verder gekomen dan de eerste date. Ze hoopt dat ze deze keer eindelijk meer dates zal halen. Bethany is lesbisch en op zoek naar liefde.
«
»
22:25 Naked Attraction
Hottub-installateur Rigby heeft de wereld gezien, zijn geneugten geproefd en gaat nu naakt op zoek naar een partner. Judith overleefde borstkanker en vindt het nu tijd om een man te vinden.
«
»
23:25 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van Ryan, wiens voorliefde voor oudere dames tot een tatoeage heeft geleid die geen enkele moeder zou willen zien. Ondertussen worden de tatoeages van Liam en Carly ook aangepakt.
«
»
00:30 Yummy Mummies
Nadat Maria de Instagram-feed van de Melbourne Yum Mums heeft gezien, nodigt ze de dames uit voor haar babyshower in Adelaide, een overdadig feest met een luxueus thema.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers