TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Dertigers
Babs wil dat Pieter uit haar huis vertrekt en Feras wil een vaderschapstest. Langzaam komt de waarheid over wat er bij Bart in Antwerpen is gebeurd naar boven.
«
»
01:32 Dertigers
Saars moeder snel achteruit. Terwijl Bart zijn best doet om het vertrouwen van Lot terug te winnen, heeft zij juist ruimte nodig om na te denken.
«
»
03:02 Nachtdieren
Raven trekt naar Berlijn. Al snel treft Raven een groepje dat net een worstelwedstrijd hebben bijgewoond. Raven ontmoet fervent raver Adam. Even verderop komt Raven Tomo en dragqueen Judy tegen.
«
»
03:37 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:57 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Pingu
Pingu gaat aan de slag met de papiermachine maar dat wordt snel erg rommelig.
«
»
05:35 Bumba
Bumba, Bumbalu en Tumbi dansen samen. Als de muziek stopt, stoppen zij ook met dansen.
«
»
05:40 Nurdys
De poedel bezoekt het strand in Dubai, waar hij denkt dat hij een haai ziet rondzwemmen.
«
»
05:45 Ziggy en de Zootram
Na een lange dag in de Zoo nemen de dieren de tram terug naar de krater. Onderweg komt Scottie erachter dat hij zijn knuffelsteen George kwijt is. En zonder George kan Scottie niet slapen.
«
»
05:57 Babar en de belevenissen van Badou
Zawadi leent een boek van haar vader zonder het te vragen en raakt het vervolgens kwijt. Het is een boek over de geschiedenis van haar hele kudde, dat al gedurende 100 jaar wordt overgedragen.
«
»
06:09 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van vierenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft.
«
»
06:16 Noddy, de detective
Speelgoedland blijkt een koning te hebben die een paleis laat bouwen en een Koninklijk Bal geeft.
«
»
06:27 Peppa Pig
Mevrouw Konijn komt vast te zitten op het dak. Gelukkig is opie Konijn in de buurt.
«
»
06:32 Peppa Pig
Peppa besluit een dagboek te gaan bijhouden en daar elke dag tekeningen van de gebeurtenissen van die dag in te maken.
«
»
06:38 Verhalen uit de Schatkist
Verteller Kimberley Turney neemt kinderen mee in het bijbelverhaal van Pasen. Wanneer Maria naar het graf van Jezus gaat, is de steen weggerold. Gelukkig!
«
»
06:43 Ezel Chiel
Elke avond voor het slapen gaan vertelt Anne een Bijbelverhaal. Elke keer onderbreekt ezel Chiel haar en vertelt een andere versie van het verhaal, namelijk eentje waarin hij de hoofdrol speelt.
«
»
07:25 Familie Shock
De vrienden van Nico nemen Sigrid behoorlijk in de maling. Nico weet niet goed of hij moet kiezen tussen Sigrid of zijn vrienden, maar wanneer die gevaarlijk spel met zijn zusjes gaan spelen is voor hem de maat vol.
«
»
07:35 Dropje
Dropje helpt de grote zus om net als haar babyzusje de aandacht te krijgen van haar moeder.
«
»
07:43 WieKent: De boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
08:03 Het herriehofje
Als Romy bij Asha gaat logeren krijgt ze 's avonds een raar gevoel in haar buik. Anando denkt dat ze last heeft van heimwee. Romy heeft een goede oplossing voor dit probleem.
«
»
08:15 Kindertijd
Rida zoekt paaseieren en Eva verzorgt de lammetjes. Kleuters tijdens hun favoriete bezigheden.
«
»
08:23 Studio Snugger
Met de onderwerpen: Gft-Burger, Goud in babyhaar, Rode loper, Dierenpaspoort en laagtevrees.
«
»
08:39 Zappsport Kantine
Theo heeft een nieuw baantje gevonden als personal trainer. Jochem en Tijn krijgen hulp van rolstoelbasketballer Mustafa Korkmaz bij een aanvalsvorm en het is de beurt aan Ajax om te latjetrappen.
«
»
09:02 Jackie en Oopjen
Als Jackie na sluitingstijd langs de beroemde Rembrandt-portretten van Marten Soolmans en Oopjen Coppit loopt, gebeurt er iets wonderbaarlijks: Oopjen komt tot leven. Ze is op zoek naar haar verloren gewaande zusje Aeltje.
«
»
10:27 Koken met konijnen
Ghayda wil een huisdier maar heeft geen huis. Ghayda woont in een asielzoekerscentrum en mag geen huisdieren. Toch zou ze het liefst de hele dag met dieren willen knuffelen. Dieren zonder huis kunnen wel een knuffel gebruiken.
«
»
10:42 Earth Challenge
Zo'n 380 miljoen jaar geleden ontwikkelden vissen poten en kropen ze het land op. Een wereld die bestond uit metershoge schimmels en bizarre dieren zoals duizendpoten van 2,5 meter lang.
«
»
11:22 Pasen met de Zandtovenaar
Een moderne vertelling van het paasverhaal, getekend door zandtovenaar Gert van der Vijver. Hij strooit, gooit en schuift met zand en zo ontstaat het verhaal over het lijden en de opstanding van Jezus.
«
»
11:53 Snap Shot
Waarom gaan mensen zich zo anders gedragen als ze op de foto gaan? Jan Dirk onderzoekt hoe poseren precies werkt. Samen met Nico gaat hij langs een fotograaf. En Jan Dirk gaat langs bij een topmodel.
«
»
12:09 Sketch Studio
Acht kandidaten wisten een Bronzen Puntenslijper te bemachtigen en hebben daarmee een plek in de kwartfinale veroverd. Soy Kroon heeft de persoonlijke helden van de kandidaten uitgenodigd voor een bijzonder portret.
«
»
12:34 Sketch Studio
Het thema is 'Beweging'. De kandidaten trekken er samen met YouTuber Wildebras op uit, richting de dierentuin. Daar moeten de kandidaten gefocust blijven voor hun dierenportret. Want dieren kunnen natuurlijk lastig stilstaan.
«
»
13:00 Sketch Studio
Het thema is 'Fantasie', dus neemt presentator Soy Kroon de overgebleven kandidaten mee naar een griezelige locatie waar Paul van Loon op ze wacht. Wie gaan er door naar de grote finale?
«
»
13:25 Sketch Studio
Het thema is 'Vooruitgang' en dus heeft Soy Kroon allerlei verrassingen voor de kandidaten in petto. YouTuber CreaChick is onderdeel van de kritische jury. Samen met Wolf Hekkema en de oud-kandidaten bepaalt zij wie de grote winnaar wordt.
«
»
13:51 Alles flex
Ravi hosselt een uitnodiging voor het feest van Roderick en Bonnie, door te bluffen dat het wel bij hem thuis kan. Hij krijgt al snel spijt. Er zijn te veel mensen en het feest loopt uit de hand.
«
»
14:07 Rakhi & Peppe
Rakhi en Peppe zien dat Rahul's vriendin Hoofdpijn al een string draagt. Peppe is onder de indruk en vraagt haar vader Vince om kleedgeld zodat ze stiekem ook een string kan kopen.
«
»
14:15 Theodosia
Als Theo magie gebruikt gaat het mis. Safiyah verandert in een beeldje. Lukt het Theo om haar weer terug te veranderen?
«
»
14:40 Brugklas marathon
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:30 Het Waterpaard
Het Schotse jongetje Angus vindt tijdens de Tweede Wereldoorlog een magisch ei aan de rand van het meer van Loch Ness. Er komt een aandoenlijk waterwezentje uit en Angus noemt zijn geheime huisdiertje Crusoe.
«
»
17:10 In Freudesnaam
Sara wil grappiger worden. Hoe laat je mensen stuk gaan op jouw moppen? Ze krijgt advies van de vertrouwenspersoon op basis van wetenschappelijke experimenten, eeuwenoude wijsheden én humor.
«
»
17:27 Enkeltje Verweggistan
De negenjarige Yulan vertrekt met zijn grote zus Anique en ouders naar Spanje. Daar kunnen ze iedere dag surfen. Maar Yulan laat ook wat achter in Nederland: zijn verkering. Hoe zal dat aflopen?
«
»
17:52 Taarten van Babel
Nai Jealy wil haar moeder ondersteunen, omdat ze in het opvanghuis voor moeders en kinderen hebben gezeten. Nu zijn ze weer thuis, is er een broertje geboren en gaat het weer beter met mama.
«
»
18:18 Rachel valt binnen
Om een moord op te lossen duikt Rachel in de digitale sporen in de telefoon van de verdachte. Klopt zijn verhaal wel? Ze gaat hiervoor langs bij een onderzoeker van het Nederlands Forensisch Instituut.
«
»
18:41 Groep 8 aan de macht
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Gelderland. Al jaren gaan er ballen lek door een prikkelstruik en de gemeente lost dit maar niet op. Er is dus nog maar één redmiddel: een demonstratie.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Je Zal Het Maar Hebben Junior
Op vakantie in Zuid-Afrika werd Lilou aangereden. Aan het ongeluk hield ze een dwarslaesie over. Jasper dacht vroeger dat hij monsters in zijn hoofd had. Nu weet hij dat hij tinnitus heeft.
«
»
19:45 3 Op Reis
Freddy vervolgt zijn culinaire reis door Spaans Baskenland. In het binnenland bezoekt hij een appelboerderij waar hét drankje van de regio wordt gemaakt: cider. Ook bezoekt hij vissersdorpje Zumaia.
«
»
20:20 Koningshuis the musical
Wanneer Willem-Alexander-vertolker Hans 1 zijn stem kwijt dreigt te raken, levert dat spanningen op voor zijn understudy, Hans 2. Ondertussen wordt castlid Cor door dancecaptain Ming beschuldigd van anti-Aziatisch racisme.
«
»
20:53 Reizen Waes
In 2010 was Haïti wereldnieuws. Op 12 januari verwoestte een zware aardbeving de hoofdstad Port-au-Prince en eiste meer dan 200 000 doden. Is Haïti ondertussen aan de beterende hand? Tom trekt rond in een van de armste landen ter wereld.
«
»
21:47 Who's that girl
Nochtli is bij het grote publiek bekend als online creator. Ze heeft bijna 1 miljoen volgers en haar leven lijkt zo perfect. Toch was dat in Nochtli's jeugd wel anders. Ze werd ernstig gepest en verloor haar moeder op jonge leeftijd.
«
»
22:32 Bodem
Cat is jarig, maar haar verjaardag begint niet bepaald feestelijk. Een verjaardagsfeestje in de kroeg loopt uit op ruzie met Jana. Cat eindigt haar verjaardag bij Ben op de bank.
«
»
23:09 The Passion
Het paasverhaal voor iedereen. De veertiende editie van The Passion, live vanuit Zeist. Het thema van dit jaar is: Ik geloof in jou. Met o.a. William Spaaij als Jezus, Angela Schijf als moeder Maria en Gaia Aikman in de rol van Maria Magdalena.
«
»
00:53 PassionTalk
De cast van The Passion 2023 praat met presentator Klaas van Kruistum na over het muzikale spektakel. Het gaat over het geheim van The Passion, en waarom zij destijds besloten hadden om mee te doen.
«
»
01:37 Koningshuis the musical
Wanneer Willem-Alexander-vertolker Hans 1 zijn stem kwijt dreigt te raken, levert dat spanningen op voor zijn understudy, Hans 2. Ondertussen wordt castlid Cor door dancecaptain Ming beschuldigd van anti-Aziatisch racisme.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers