TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 The Bold Type
Sutton worstelt met haar complexe reactie op de enorme veranderingen in haar leven. op aandringen van Kat begint Jane weer te daten. Kat plant haar volgende stap nu ze te maken krijgt met financiële onzekerheid en Alex om hulp vraagt.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 The Bounty Hunter
Milo Boyd, een onfortuinlijke premiejager, wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurley, op te sporen. Al snel moet hij zelf vluchten om in leven te blijven.
«
»
17:05 The Big Bang Theory
Raj is teleurgesteld dat hij de enige van zijn vrienden is zonder vriendin. Om hem op te vrolijken heeft Penny een perfecte date voor hem, een vrouw van weinig woorden.
«
»
17:30 The Big Bang Theory
Sheldon ergert zich aan het feit dat Leonard naar een feestje van Wil Wheaton wilt. Ondertussen probeert Bernadette ervoor te zorgen dat Howard niet de ruimte in gaat.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Sheldon voelt zich genegeerd als zijn moeder - die op bezoek is - niet voor hem wil zorgen, in plaats daarvan blijkt ze het erg goed te kunnen vinden met de vriendengroep.
«
»
18:20 The Big Bang Theory
Leonard zoent met een meisje die hij ontmoet heeft in de stripboekenwinkel, deze gebeurtenis doet hem twijfelen over zijn relatie met Priya. Tegelijkertijd houdt de rest van de groep Sheldon voor de gek met Halloween.
«
»
18:45 The Big Bang Theory
Als Penny en Bernadette samen gaan shoppen voor jurken voelt Amy zich buitengesloten, om zichzelf te troosten zoekt ze haar heil bij Sheldon.
«
»
19:10 The Big Bang Theory
Leonard en Penny proberen, voor het eerst na hun breuk, als vrienden af te spreken. Intussen probeert Sheldon zijn angst voor vogels te overkomen.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Sheldon wordt jaloers wanneer Stuart, de eigenaar van de stripboekenwinkel, Amy mee uitvraagt. Daarom vraagt hij haar om zijn vriendin te worden.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Leonard moet diegene die hem op de middelbare school gepest heeft onder ogen komen terwijl Penny zich realiseert dat zij vroeger ook veel gepest heeft.
«
»
20:30 Die Hard 4.0
McClane moet een hacker arresteren, maar belandt in een dodelijk kat-en-muisspel. Hij moet het opnemen tegen cyberterroristen geleid door Thomas Gabriel.
«
»
22:45 Departure
Kendra en agent Hunter vinden bewijs van een groter complot. Kendra is ontdaan na een confrontatie.
«
»
23:30 Departure
Terwijl de zaak zich ontvouwt, heeft Kendra het gevoel dat er nog een stukje van de puzzel mist. Lucas bereidt zich voor op een ontmoeting met zijn grootvader nadat hij de waarheid over het ongeluk ontdekt.
«
»
00:20 Anoniem
Het leven van geschiedenisdocent Jurre zit in een sleur. Zijn echtgenote en officier van justitie Saar slaapt vooral op kantoor en zijn kinderen negeren hem. Alles verandert na een heldendaad.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers