TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:30 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:30 The Golden Girls
Tijdens voorbereidingen voor een verjaardagsfeest van een vriendin halen de meiden herinneringen op aan eerdere verjaardagen, waaronder Rose's surpriseparty voor Dorothy, een surpriseparty voor Blanche en een verjaardag van Sophia.
«
»
17:05 SOS Piet
Carolina probeert Fajitas te bereiden. Lieve's rabarberconfituur is veel te vloeibaar. Meester Yvan en zijn leerlingen hebben Aalsterse vlaai gebakken, maar de taart is te zoet en zodanig slap dat er geen punten gesneden kunnen worden.
«
»
17:35 SOS Piet
De scouts in Heusden bereiden aardappelen met appelmoes. De aardappelen vallen uit elkaar en de appels zijn verbrand. Titia is niet te spreken over haar stokbrood. De korst is niet krokant, het brood is allesbehalve luchtig en smaakt naar gist.
«
»
18:10 SOS Piet
De tagliata van Tom is een ramp. De vinaigrette is vettig en het vlees heeft geen krokant korstje. In de keuken van Silvana zorgt de goulashsoep voor frustratie. De madeleintjes van Charlotte zijn te droog, smaken naar gist en zijn te bruin gebakken.
«
»
18:45 SOS Piet
Willy heeft hulp nodig bij de bereiding van pindasaus. Thérèse is niet te spreken over haar mousse van ham, want het gerecht smaakt raar en de structuur is korrelig. De carré confituur van Joske staan bol, zijn verbrand en de jam loopt er uit.
«
»
19:15 SOS Piet
Rudy houdt van lamstongetjes in roomsaus, maar zijn eigen probeersels zijn niet mals, hij krijgt het vel er niet af en de saus heeft een soepsmaak. De Balti-kip van Tom smaakt te waterig.
«
»
19:50 Ons Geluk
Paul Hillegeers verheerlijkt Denise. Ze kan in zijn ogen niets fout doen, maar Pauls zoontje Firmin probeert haar het leven zuur te maken. Denise geniet inmiddels van Pauls attenties, maar weet niet goed hoe ze moet reageren.
«
»
21:10 Ons Geluk
Lagerzeel gonst van de verkiezingsdrukte met Onckeloms en Floren als grootste tegenstanders. Floren probeert via de viering van Han Dens nog wat stemmen te ronselen, maar hij onderschat de nieuwe tijdsgeest.
«
»
22:30 Baantjer
Nadat een oude weduwe vermoord wordt, zijn haar diamanten nergens te vinden.
«
»
23:30 Baantjer
De Cock staat voor een raadsel wanneer een onbekende man dood wordt aangetroffen op een graf.
«
»
00:25 The Golden Girls
In deze pilot voor een andere serie (Empty Nest, het concept is uiteraard bewerkt), is een vriendin van de meiden, Renee, depressief en eenzaam. Haar kinderen zijn volwassen en het huis uit, en haar man is een workaholic.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers