TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 You're Not You
Het perfecte leven van pianiste Kate stort in elkaar wanneer ze de diagnose ALS krijgt, een ongeneeslijke spierziekte. Haar man Evan vindt studente Bec die voor haar wil zorgen.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop is zijn melkherberg aan het poetsen wanneer hij uitglijdt op het nieuwe balletje van Lui. Kwebbel en Klus komen binnen en even later maakt Lui hevig snikkend zijn opwachting. Zijn vrienden hebben het raden naar de reden van zijn grote verdriet.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Kwebbel en Klus hebben ruzie over een kist, die de ene gevonden en de andere opgegraven heeft. Plop vindt dat ze de inhoud eerlijk moeten verdelen, maar wat ze ook proberen, de kist is niet open te krijgen.
«
»
06:10 Nils Holgersson
Een aantal ganzen besluit niet langer meer te willen reizen, en trekt in de burcht van een groep bevers, maar die zitten niet op een groep ganzen te wachten.
«
»
06:20 Nils Holgersson
De ganzen en Nils stoppen op hun favoriete rustplek. De grond blijkt enorm verontreinigd te zijn.
«
»
06:35 Maya de Bij
Wanneer de kikkers de vijver verlaten hebben, trekt het water andere insecten aan: muggen. En die zijn lang niet zo vriendelijk als de andere insecten van de weide.
«
»
06:45 BIM
Paasklokken Bim, Bommel en Pi vertrekken op een gevaarlijke reis naar Rome om het magische elixer te verzamelen dat onmisbaar is om het winterseizoen af te sluiten en de lente te laten starten.
«
»
07:00 Wakandy
Met veel moed en zelfvertrouwen gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:15 Hallo K3
Als Josje op verzet stuit bij Karen en Kristel bij het voorstel om wat meer liedjes te gaan zingen over milieuvriendelijke onderwerpen zoals dubbele beglazing, besluit ze een solocarričre uit te bouwen. Dat gaat niet zo gemakkelijk als verwacht.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke krijgen bezoek van een vrouw wiens man verdwenen is. Samen met Barry starten ze een zoektocht. Patrick en Aziz worden opgeroepen voor een inbraak. Eenmaal ter plekke blijkt Aziz niet zo'n held te zijn.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - De Grote Geldroof
Bij een brutale inbraak in een villa wordt onder andere een replica van een antiek beeld gestolen, dat gevuld is met 800.000 euro. Rechercheurs Eric en Brigitte zetten de achtervolging in. Tijdens de vlucht valt echter het standbeeld uit de wagen.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Omdat er altijd te veel kandidaten zijn om te kaarten, besluit cafébazin Lizette in te grijpen. Vanaf nu mogen slechts de eerste vier klanten die het café binnenkomen zich aan een kaartspelletje wagen.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Benidorm Bastards
Zuster Hilda en zuster Rosita zijn een dagje op stap in Brussel. Daar hoort natuurlijk een fris Belgisch pintje bij. Ondertussen krijgt Marcel geen ijsje omdat hij zwart is en wordt Rosita begluurd door een bende viezeriken.
«
»
12:25 Altijd Prijs
Als Sandra ontdekt dat Evi de nacht met Carl heeft doorgebracht, is ze in de wolken. Maar Rudy is minder enthousiast, zeker nadat Carl hem vraagt Evi te vertellen dat ze de lotto gewonnen hebben. Nu ze een relatie hebben, wil Carl geen leugens meer.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Aspe
Hannelore Martens is in de war wanneer ze wordt opgezocht door Valentijn Heydens, haar eerste grote liefde. Hij roept haar hulp in, omdat zijn vader wordt bedreigd. Wanneer hij ook daadwerkelijk wordt vermoord, ontdekt Pieter Van In iets bijzonders.
«
»
15:30 Chicago P.D.
Ruzek en Atwater moeten een arrestatie verrichten na een spraakmakende schietpartij. De situatie wordt gecompliceerder als duidelijk wordt dat iemand niet wil dat ze terugkomen naar het station.
«
»
16:25 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en bijbrengt over alle verzinbare vakgebieden en beroepen. Door mee te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
17:05 Helden van hier: Door het vuur
Aan de Slachthuisbrug in het centrum van Gent breekt brand uit. Onder de brug loopt een gasleiding en de vlammen schieten metershoog de lucht in. Kapitein Paul en zijn mannen proberen het vuur onder controle te houden.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Acteur Tom Dingenen is geen keukenprins, maar zelfs een tomatensoep weet hij te verknoeien.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
In Zweden staat Robbe voor een moeilijk keuzemoment. Boer Thomas zet zijn dames aan het werk op de boerderij, want hij wil weten wie hier het beste zou kunnen aarden.
«
»
21:15 Eenmaal Andermaal
Op de grote rommelmarkt van het Zand in Brugge vormt Jacques een team met ex-wielerkampioen Eddy Planckaert, terwijl Axel actrice Ini Massez aan zijn zijde heeft.
«
»
22:25 Moordzaken: Levenslang
Misdaadjournalist Faroek Özgünes interviewt zes gedetineerden die zijn veroordeeld tot levenslang. Ze vertellen hun versie van het verhaal, hoe ze zijn opgegroeid, hoe het zo is fout gelopen.
«
»
23:25 Blind Gesprongen
Audric begint met werken op het wijndomein. Hij verzorgt er de wijnranken en bottelt de flessen. Sarah verwacht nog een test, maar tot haar verrassing neemt Nora haar mee naar haar nieuwe werkplek.
«
»
00:25 Telefacts
Jez!,de jongerenorganisatie van DPG Media, is opnieuw volop geld aan het inzamelen voor tweehonderd goede doelen. Eén daarvan is het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent. Zij willen wat lichtheid brengen in de therapie, met fijne projecten.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers