TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 American Ninja Warrior
In de derde kwalificatieronde moeten de ninja's, waaronder Jessie Graff, Najee Richardson, Michelle Warnky en Adam Rayl, het hoofd bieden aan zes uitdagende obstakels, zoals de Shrinking Steps, de Warped Wall en de Beehive.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Project Runway
De laatste drie ontwerpers voeren een bikkelharde strijd op de New York Fashion Week om zich te kunnen kronen tot winnaar van dit seizoen. Gastjurylid van dienst is niemand minder dan Tommy Hilfiger.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 André Hazes: Crossroads
Er is veel gebeurd de laatste jaren en dan vooral privé. Dat heeft een zware impact gehad. André heeft zijn demonen in de ogen gekeken en gaat op zoek naar zichzelf via therapie én door te reizen.
«
»
13:20 Ik vertrek: Even weg
Oud-kandidaten vieren vakantie bij elkaar. Ze mogen even bijkomen van het harde werken.
«
»
14:25 De Scheetjes: bouwen op Bonaire
Ruud en Elza, fans van het eerste uur, komen over uit Nederland. Zij zien in Hans en Karin een enorme inspiratiebron. Door hun avontuur willen ze zelf ook emigreren naar Bonaire en daarnaast willen ze in het toekomstige resort als beheerders werken.
«
»
15:15 Hoarders: Buried Alive in My Bedroom
De dochters van een man die uit zijn huis werd gezet vanwege zijn hamstergedrag roepen de hulp in van Dust Demons Ange en Yvonne om zijn huis leeg te halen.
«
»
16:10 Familie Gillis: massa is kassa
Door de coronacrisis ziet miljonair Peter Gillis zijn tien vakantieparken van de een op de andere dag sluiten. Nu de maatregelen worden versoepeld, wordt de heropening voorbereid op de verwachtte drukte.
«
»
17:05 Erfgenaam gezocht NL
Ruben gaat op zoek naar een erfgenaam die recht heeft op een geldbedrag van ruim dertienduizend euro. In zijn zoektocht doet Ruben een aantal ontdekkingen die hem op het spoor brengen van de rechtmatige eigenaar.
«
»
17:55 Het Echte Leven in de ZOO NL
Bij de ringstaartmaki's intimideren de vrouwtjes het nieuwe mannetje. Bij de olifanten is het omgekeerd: daar jaagt stier Tooth de vrouwtjes angst aan. Hij zou nochtans moeten paren.
«
»
18:35 Help, Mijn Man Is Klusser
John en de klussers zijn in Ermelo. Job en Myrthe wonen in een huis dat voor de helft af is. Myrthe wil graag aan de toekomst beginnen en een gezin starten. Job vindt het wel prima zo en lijkt geen haast te hebben.
«
»
19:55 Captain America: The Winter Soldier
Captain America, Falcon en Black Widow komen tegenover een onverwachte vijand te staan, wanneer zij een diepgaand complot bloot willen leggen dat de wereld in gevaar brengt.
«
»
22:20 Alles Mag Weg
Kevin en Kimbo worden naar Kortrijk gestuurd om een failliete seksbioscoop te inventariseren. In het magazijn van Vavato ligt een stock van meer dan 20.000 horloges van Rodania die Yannic zal proberen te verkopen.
«
»
23:25 Ontvoerd
De Turkse rechter heeft bepaald dat de drie kleine kinderen terug moeten naar moeder Sanne. Maar haar ex heeft maling aan de uitspraak en heeft de kinderen ergens verstopt in de stad.
«
»
00:20 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Muhammad Rahman, die volledig afhankelijk is van zijn huurinkomsten, kampt met een huurder die niet betaalt. Advocaat Chris Sharp helpt verhuurder Carl met het proces van het uitzetten van krakers.
«
»
01:10 Obese
Ron was ooit een sportieve wedstrijdzwemmer, maar daar is weinig meer van over. Nu is hij veel te zwaar en zal hij hard aan de slag moeten als hij zijn twee dochters nog wil zien opgroeien.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers