TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Labor of Love
Kristy maakt kennis met de vijftien sexy en gelijkgestemde mannen, die zich kandidaat hebben gesteld om de spermadonor van haar baby te zijn.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 De Scheetjes: bouwen op Bonaire
Ruud en Elza, fans van het eerste uur, komen over uit Nederland. Zij zien in Hans en Karin een enorme inspiratiebron. Door hun avontuur willen ze zelf ook emigreren naar Bonaire en daarnaast willen ze in het toekomstige resort als beheerders werken.
«
»
13:20 Labor of Love
Om te testen hoe beschermend de mannen zijn, trekt Kristy met hen de bossen in voor een kampeertrip. Eén van de mannen onthult voorkennis over de andere deelnemers, wat tot spanningen leidt. En Kristy kiest twee mannen uit voor haar eerste date.
«
»
14:15 Project Runway
De laatste drie ontwerpers voeren een bikkelharde strijd op de New York Fashion Week om zich te kunnen kronen tot winnaar van dit seizoen.
«
»
15:20 9-1-1
De 118 komt in actie wanneer een stroomstoring in de hele stad en een recordhittegolf voor chaos zorgen in Los Angeles. Schoorsteen neemt Hen in vertrouwen over Maddie's toestand. Athena's ergste nachtmerrie komt uit.
«
»
16:10 André Hazes: The Next Chapter
Na bijna twee jaar afwezigheid voelt André zich klaar om terug te keren naar het podium. Het gevoel dat hij het beste van zichzelf nog niet heeft laten zien, begint aan hem te knagen.
«
»
17:10 Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay bezoekt Spanish Pavillion, een restaurant in New Jersey. Door het geruzie tussen de eigenaars, twee broers, is de kwaliteit van het restaurant ingestort.
«
»
18:00 Snackmasters
Chefs strijden om te zien wie het geheim achter de perfecte Angry Whopper kan ontcijferen.
«
»
19:20 Mr. Bean
De onhandige Mr. Bean onderwerpt zichzelf aan een lastig tentamen. Na deze curriculaire expeditie verdiept hij zich in de Heer, en gaat hij naar de kerk.
«
»
19:50 Flodder
De buurtbewoners proberen de Flodders met een list uit de wijk te krijgen: ze vragen Johnnie om tweeduizend liter whisky te leveren. De whisky is echter plotseling verdwenen wanneer de politie een inval doet.
«
»
20:25 Black Widow
Natasha Romanoff wordt vanaf haar geboorte toevertrouwd aan de KGB, waar ze wordt opgeleid tot hun beste agente. Na de val van de Sovjet-Unie leeft ze als freelancer in New York. Daar wordt ze geconfronteerd met haar verleden.
«
»
22:50 Taken
Bryan, een gepensioneerde CIA-agent, gaat achter de ontvoerders van zijn tienerdochter aan in Europa. Bryan komt oog in oog te staan met een gevaarlijk netwerk aan meedogenloze vrouwenhandelaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers