TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 American Ninja Warrior
In de vierde en laatste kwalificatieronde moeten de kandidaten het hoofd bieden aan zes obstakels: Off the Hook, Spinning Bridge, het nieuwe Sideways, en favorieten Spider Climb en Warped Wall.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Project Runway
De laatste drie ontwerpers voeren een bikkelharde strijd op de New York Fashion Week om zich te kunnen kronen tot winnaar van dit seizoen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Frank & Rogier checken in
Marieke en Bodean namen vorig jaar een goedlopende bed and breakfast over. Ze waren verliefd op het pand en de locatie. Een oude turffabriek in Griendtsveen.
«
»
13:25 Ik vertrek: Even weg
Bart, Loes en Amber van Iersel reizen af naar het Luxemburgse Tarchamps waar Barts allergrootste nachtmerrie uitkomt: hij gaat slapen in een tent. Gelukkig is de tent ingericht met bedden en een koelkast.
«
»
14:30 De Scheetjes: bouwen op Bonaire
«
»
15:25 Million Pound
Documentaire over indrukwekkende campers. Voor vierduizend pond per nacht heeft de camper van voormalig formule 1-kampioen Jacques Villeneuve gouden kranen en een eigen inloopkast.
«
»
16:20 Familie Gillis: massa is kassa
Na maanden in spanning gezeten te hebben mogen dan eindelijk de Nederlandse parken weer open. Een spannend weekend natuurlijk want het is maar de vraag of de de mensen de parken weer weten te vinden.
«
»
17:10 Erfgenaam gezocht NL
Een erfenis van iets meer dan 100.000 euro brengt Ruben naar Zeist. In deze stad overlijdt eind jaren 90 mevrouw Hanna Mathilda Cienciala-Dahl. Zij laat een fortuin na dat niemand komt ophalen.
«
»
18:00 Het Echte Leven in de ZOO NL
De pijlgifkikkers hebben een eigen voortplantingssysteem en tonen zich daarin bijzonder kieskeurig. Bovendien zullen enkel de sterkste kleintjes overleven.
«
»
18:35 Help, Mijn Man Is Klusser
John en de klussers zijn in Maasdam. Fede en Dennis kochten vijf jaar geleden het ouderlijk huis van Fede. Dennis heeft de woonkamer en de slaapkamer van hun oudste dochter verbouwd en daarna vond hij het genoeg.
«
»
19:55 Glass
David Dunn maakt jacht op The Beast, een gek met bovenmenselijke krachten en 23 persoonlijkheden. Hun epische confrontatie leidt hen naar de mysterieuze Elijah Price, het criminele meesterbrein dat belangrijke geheimen over beide mannen bewaart.
«
»
22:10 De Vuilste Jobs VIPS
Bekende Vlamingen wagen zich aan een baan die mijlenver verwijderd ligt van hun dagdagelijkse bezigheden. Zo gaan onder meer Celine Van Ouytsel, Andy Peelman, Guga Baúl en Bart De Wever aan de slag als schoonmaker of vuilnisophaler.
«
»
23:15 Helicopter ER
Een wandelaar valt honderd meter diep in een rotsachtig ravijn. De ingewikkelde reddingspoging die volgt wordt verteld door de ogen van de artsen, verplegers en burgers die hebben gevochten om zijn leven te redden.
«
»
00:10 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
Sherry en David brengen een bezoekje aan een man uit Coventry die nog duizenden euro's aan achterstallige huur verschuldigd is.
«
»
01:05 Drone Cops
Een vermoedelijke drugsdealer is zich er niet van bewust dat hij vanuit de lucht in de gaten wordt gehouden wanneer hij net voor een arrestatie enkele pakjes cash geld uit het raam gooit.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers