TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
Simon en het team zijn in Herefordshire om het jonge gezin van Cheryl en Bill te ontmoeten. Cheryl heeft haar stressvolle baan in de luchtvaart opgegeven voor een rustiger leven op het platteland.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Op basis van hun kookkunsten zal de vrijgezelle James een van de drie vrouwen uitkiezen. Terwijl Mads, Amy en Jess eenieder een driegangenmenu bereiden, selecteert James zijn favoriete gerecht en gaat de kok erachter met hem mee voor een date.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 GPs: Behind Closed Doors
Twee patiŽnten komen binnen met problemen die te maken hebben met bergbeklimmen. De ene is van plan om een rugbywedstrijd te spelen op de top van de Kilimanjaro, de andere heeft een gele, sijpelende teen als gevolg van een klimongeluk.
«
»
13:40 Blind getrouwd: AustraliŽ
De 32-jarige fysiotherapeute Natalie loopt naar het altaar om directie-assistent Collins te ontmoeten. De druk is bijzonder hoog voor Collins, die nog nooit eerder een relatie heeft gehad.
«
»
15:00 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Shah krijgt bezoek van Carrie, die vermoedt dat ze lijdt aan het Body Dysmorphic Disorder, een stoornis in de lichaamsbeleving die ervoor zorgt dat iemand zichzelf afstotelijk vindt.
«
»
16:00 De Vuilste Jobs VIPS
Bekende Vlamingen wagen zich aan een baan die mijlenver verwijderd ligt van hun dagdagelijkse bezigheden. Zo gaan onder meer Celine Van Ouytsel, Andy Peelman, Guga Baķl en Bart De Wever aan de slag als schoonmaker of vuilnisophaler.
«
»
17:05 MasterChef AustraliŽ
Om kans te maken op een immuniteitsspeld maken de deelnemers in de eerste ronde een dessert met koffie. Een van hen neemt het op tegen chef Kay-Lene Tan, waarbij ze een gerecht met thee bereiden.
«
»
18:10 Home and Away
De Battle of the Bands-wedstrijd staat voor de deur. De spanning neemt toe bij Lyrik en bij Theo slaan de zenuwen hard toe. Marilyn hoopt voorgoed verlost te zijn van Stunning Organics.
«
»
18:40 Blind getrouwd: AustraliŽ
Wanneer de 32-jarige verpleegster Ellie reisgids Jack ontmoet, kunnen ze niet meer verliefd op elkaar zijn. Maar Ellie's beschermende neef twijfelt al snel aan Ben's bedoelingen om aan het experiment deel te nemen.
«
»
20:00 Premier League Darts
De veertiende speeldag vanuit P&J Live in Aberdeen, Schotland.
«
»
23:40 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
In Liverpool moet Chris Sharp voor een lege kerk zorgen. Twee van zijn cliŽnten willen de kerk gebruiken om een nieuwe gemeente te stichten. De kerk wordt momenteel echter bewoond door daklozen, wat het project moeilijk maakt.
«
»
00:35 Blind getrouwd: AustraliŽ
Wanneer de 32-jarige verpleegster Ellie reisgids Jack ontmoet, kunnen ze niet meer verliefd op elkaar zijn. Maar Ellie's beschermende neef twijfelt al snel aan Ben's bedoelingen om aan het experiment deel te nemen.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers