TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Kitchen Commando
Chef Rush is gearriveerd in een buitenwijk van Fairfax Station, Virginia om een worstelend familierestaurant te helpen herinneren waarom ze dit familiebedrijf überhaupt zijn begonnen.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam zijn op zoek naar de enige overlevende van een schietpartij bij defensie. De rest van het team probeert het motief voor de schietpartij te achterhalen.
«
»
08:15 World's Most Dangerous Prisoners
De reputatie van James 'Porky' O'Rourke heeft hem tot één van de meest gevreesde gevangenen van Groot-Brittannië gemaakt. Hij heeft bewakers aangevallen, sommigen zelfs gegijzeld, en in 2022 een medegevangene vermoord.
«
»
09:00 The Blacklist
De terugkeer van The Freelancer onthult een samenzwering waarbij een lokale fotograaf betrokken is. Ressler bereikt een persoonlijke mijlpaal.
«
»
09:40 The Blacklist
De taskforce onderzoekt een reeks samenzweringen op sociale media die gevaarlijke publieke aanvallen simuleren. Wanneer een uiterst geheim overheidsprogramma wordt gestolen, probeert het team de betrokkenheid van de Troll Farmer te achterhalen.
«
»
10:25 The Blacklist
In een race tegen de klok probeert het team het gestolen overheidsprogramma terug te vinden. Red bedenkt een plan om de daders te lokaliseren.
«
»
11:05 Heavy Rescue: 401
Wanneer een omgevallen vrachtwagen midden in de spits zijn lading op de 401 verliest, moeten Steve, Sonny en de bemanning in een fractie van een seconde een beslissing nemen. Eric en zijn baas worden het niet eens met elkaar.
«
»
12:05 Heavy Rescue: 401
Sneeuwbuien teisteren de Highway 402, waardoor Gary, Collin en Mark diep in het bos moeten werken. Een brandstoftanker ontspoort in het industriële havengebieden van Toronto. De bemanning van Chatham moet improviseren met een uitgebrand wrak.
«
»
13:00 Heavy Rescue: 401
Mitch's nieuwe samenwerking met zijn broer wordt op de proef gesteld in de nasleep van een storm. Eric, Derek en de bemanning vervoeren stalen buizen die op de weg dreigen los te springen. Andrew en zijn team worstelen met een lading.
«
»
13:55 Heavy Rescue: 401
Gary's bemanning en familie komen samen voor meerdere wrakken die de grens blokkeren. Lage elektriciteitskabels en een ernstig brandstoflek bemoeilijken een situatie in Toronto, en een vuilniswagen zorgt voor een grote puinhoop.
«
»
14:50 Heavy Rescue: 401
Een dubbele tanker geladen met benzine botst tegen een huis. Duncan Cooper stelt zijn nieuwe 50-tons rotator op de proef. Gary en Collin brengen hun nieuwe bemanning naar een zware botsing die de weg naar de grens blokkeert.
«
»
15:50 Bar Rescue
Norma ziet met lede ogen toe hoe de relatie tussen haar man en haar schoonvader achteruit gaat door hun bar. Als laatste redmiddel neemt ze contact op met Jon, in de hoop dat hij van hun bar weer een succes kan maken.
«
»
16:45 Bar Rescue
Een eigenaar die tegen kanker vecht moet op één lijn zien te komen met zijn gespannen manager om te voorkomen dat zijn kroeg, in het hart van het Gaslamp District van San Diego, voor altijd zijn deuren moet sluiten.
«
»
17:40 Bar Rescue
Jon gaat een cafébaas helpen die geld heeft geleend van haar familie om haar bedrijf te financieren.
«
»
18:35 Bar Rescue
In zijn geboorteplaats Las Vegas probeert Jon een geliefde feestbar van de ondergang te redden. De eigenaar in kwestie wijt de ondergang aan de pandemie, maar Jon ontdekt de werkelijke reden van de teloorgang.
«
»
19:30 Bar Rescue
Jon doet een verwoede poging het legendarische Speakeasy Capo's Restaurant in Las Vegas te redden van de ondergang door het etablissement terug te brengen naar het niveau van voor de coronapandemie.
«
»
20:25 Mindhunters
FBI-agent Jake Harris begeleidt een groep cadetten naar een afgelegen eiland voor simulatietraining. De cadetten, onder leiding van J.D., zullen proberen een denkbeeldige seriemoordenaar te vangen binnen de uitgebreide faciliteit van het eiland.
«
»
22:20 Ronin
IRA-agente Deirde stelt een internationaal team van geheim agenten, bestaande uit Sam, Vincent, Gregor, Spence en Larry, samen voor een mysterieuze missie in Rusland; de mannen wordt gevraagd om een koffer terug te winnen van een groep criminelen.
«
»
00:45 Run All Night
Wanneer zijn zoon Michael getuige is van een moord en nadien zelf geviseerd wordt door de jonge dader, neemt huurmoordenaar Jimmy Conlon de zaak persoonlijk op. Hiermee halen vader en zoon zich wel de wraak van de gehele Ierse maffia op hun nek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers