TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
Alleenstaande moeder Fiona wil haar 110 jaar oude klassieke 'narrowboat' in Bradford-on-Avon in een drukbezochte B&B veranderen. Simon en zijn schieten te hulp bij de transformatie.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
De drie mooie alleenstaande vrouwen Keelie, Laureena en Aya koken elk een driegangenmenu voor Matt, in de hoop dat hun gerecht lekker genoeg zal zijn om met hem op een date te gaan.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Chris Pearce ontmoet een dominee die zich zorgen maakt dat hij door een bloeddoorlopen oog de volgende dag geen begrafenis kan leiden. Dr. Heather Watson onderzoekt een 18-jarig meisje dat zich zorgen maakt over een knobbeltje in haar borst.
«
»
14:35 Ambulance
Het team heeft te kampen met een hoog ziekteverzuim als gevolg van het coronavirus. Dit maakt het moeilijk om de noodoproepen op te kunnen lossen. De hulp van het leger wordt ingeschakeld.
«
»
15:45 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Bower ontvangt de 29-jarige Wayne, die klaagt over pijnlijke steken in handen en voeten. Dr. Bower vermoedt dat de jongeman lijdt aan het Guillain-Barré-syndroom, een zeldzame zenuwaandoening.
«
»
16:40 Pech Onderweg
Wegenwachter Anthony snelt twee automobilisten te hulp die zich door het zware regenweer vastreden in de modder. Hij trommelt zijn collega op om ook de laatste bestelwagen uit het slijk te halen.
«
»
17:40 MasterChef Australië
De deelnemers moeten elk ingrediënt in de gevreesde Everything Box gebruiken in hun gerecht. De makers van de drie slechtste gerechten ondergaan de volgende dag een buitengewone stresstest.
«
»
18:40 Home and Away
Tane verontschuldigt zich bij Eden. Marilyn blijft dreigementen ontvangen en Roo gooit onbewust olie op het vuur. Eden probeert Felicity te overtuigen om Tane en Cash in vertrouwen te nemen.
«
»
19:10 Blind getrouwd: Australië
Het is tijd voor de laatste twee bruiloften. Andrea en Richard lijken in huwelijksgeluk te verkeren, maar Lauren beschuldigt fitnessjunkie Jonathan ervan te aardig te zijn.
«
»
20:35 Help, Mijn Man Is Klusser
John en het klusteam zijn in Heerlen. Lia en Jos hebben elkaar acht jaar geleden leren kennen en sindsdien zit Lia in de ellende. Jos is een echte klusser en doet alles zelf in huis. Hij maakt alleen helaas niets af.
«
»
21:55 André Hazes: The Next Chapter
André werkt samen met zijn nieuwe team aan zijn volgende album en werkt toe naar Holland Zingt Hazes. Dit wordt zijn eerste grote optreden en dat zorgt voor de nodige spanning.
«
»
22:55 9-1-1
Terwijl de stroomuitval in de hele stad chaos blijft veroorzaken in Los Angeles, haast Athena zich om haar familie te redden van een tragedie. Eddie moet een moeilijke keuze maken over zijn toekomst. Maddie neemt een levensveranderende beslissing.
«
»
23:55 Socials, Seks & Centen
In deze driedelige documentairereeks worden de gevolgen van internetporno onderzocht.
«
»
00:45 Blind getrouwd: Australië
Het is tijd voor de laatste twee bruiloften. Andrea en Richard lijken in huwelijksgeluk te verkeren, maar Lauren beschuldigt fitnessjunkie Jonathan ervan te aardig te zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers