TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
Simon en zijn team helpen Mel en Tom, die in het oudste huis in hun dorp Wrington in North Somerset wonen. Het team bouwt een zolderkamer om tot een aparte B&B met schrijversthema.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
De 21-jarige Claire uit Schotland hoopt dat haar liefde voor lekker eten haar aan de perfecte date kan helpen. Het is aan drie vrijgezellen om haar omver te blazen met een heerlijk menu.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 GPs: Behind Closed Doors
Paul, die lijdt aan een bipolaire stoornis, wil een reis naar Maleisië maken. Het is aan dr. Beecraft om te beoordelen of Paul in staat is om de langeafstandsvlucht zonder problemen te doorstaan.
«
»
14:05 Blind getrouwd: Australië
Halverwege de Confessions Week worden de koppels uitgedaagd met de omstreden taak om foto's te rangschikken. Andrea en Richard hebben een moeilijke periode doorgemaakt, en de zaken nemen een drastische wending.
«
»
15:20 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Cherie krijgt een turnster over de vloer die vreest dat haar hartkloppingen een voorbode zijn voor een fatale hartaanval. Dr. Morris geeft raad aan tachtigers Ken en Joan.
«
»
16:15 Boer zkt Vrouw
Niels en Sanne staan elk voor een moeilijke keuze tussen twee potentiële partners. In Zweden vertrekt Robbe met zijn grote liefde op trip, terwijl Martijn nog wat tijd doorbrengt met zijn twee dames.
«
»
17:30 MasterChef Australië
Banketbakker en chocolatier Kirsten Tibballs kiest de ingrediënten voor een zoete eliminatie-uitdaging van twee rondes. Wie zorgt voor patisseriemagie en wie verlaat de keuken?
«
»
18:55 Home and Away
Andrew is bang voor represailles van de Vita Nova-sekteleden. Om Leah, Justin en Theo te beschermen loopt hij weg. Na zijn operatie voelt John zich niet goed.
«
»
19:25 Ambulance
Bijna zeventig procent van het ziekenhuispersoneel heeft hun vaccinatie voor het coronavirus ontvangen. Een noodoproep van een dertienjarige patiënt onderbreekt de rustige start van de nachtdienst. Ze zit vast in de bus en haar knie is uit de kom.
«
»
20:35 Flodder
De marginale familie Flodder kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden.
«
»
22:45 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team gaat de confrontatie aan met een familie van zogenaamde doomsday preppers, die zich opgesloten hebben in hun gebarricadeerde woning.
«
»
23:40 Socials, Seks & Centen
In deze driedelige documentairereeks worden de gevolgen van internetporno onderzocht.
«
»
00:40 Ambulance
Bijna zeventig procent van het ziekenhuispersoneel heeft hun vaccinatie voor het coronavirus ontvangen. Een noodoproep van een dertienjarige patiënt onderbreekt de rustige start van de nachtdienst. Ze zit vast in de bus en haar knie is uit de kom.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers