TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Aurora Teagarden Mysteries: Honeymoon Honeymurder
Aurora en Nick ontdekken een lichaam tijdens een uitje vóór hun huwelijksreis. Naarmate ze dichter bij het ontdekken komen van wat er werkelijk is gebeurd, klopt het gevaar op hun deur.
«
»
10:15 Aurora Teagarden Mysteries: Haunted by Murder
Een moordonderzoek wordt opnieuw geopend in een huis dat door de lokale bevolking van Lawrenceton wordt beschouwd als een spookhuis, en waar Aurora en Sally jaren eerder als tieners een lichaam ontdekten.
«
»
11:40 The Texas Cheerleader Murder Plot
Onderzoek naar het complot van Wanda Holloway, de moeder van een cheerleader op een middelbare school, om de moeder van een andere cheerleader te laten vermoorden.
«
»
12:35 The Texas Cheerleader Murder Plot
Onderzoek naar het complot van Wanda Holloway, de moeder van een cheerleader op een middelbare school, om de moeder van een andere cheerleader te laten vermoorden.
«
»
13:25 Buried in the Backyard
Er rijzen verontrustende vragen over een liefhebbende moeder wanneer een afschuwelijke ontdekking wordt gedaan in een schuur in de achtertuin.
«
»
14:15 Buried in the Backyard
Uit angst dat hun korenvelden een verschrikkelijke waarheid over een moordzaak verbergen, racet de politie van Ohio tegen de klok op zoek naar een moordenaar.
«
»
15:00 Buried in the Backyard
Een broer lijkt wanhopig op zoek naar zijn zus. Maar een vreemde wending leidt de rechercheurs naar een onthutsende waarheid.
«
»
15:50 Buried in the Backyard
Leefde een geliefde man in angst en zal de waarheid ontdekt worden wanneer hij teruggaat in zijn verleden?
«
»
16:35 Forensic Files II
Verschillende verdachten duiken op als iemand het gemunt heeft op wetshandhavers in Texas.
«
»
17:00 Forensic Files II
In Illinois zijn een moeder en haar twee jonge kinderen op enorm wrede wijze vermoord in hun bedden. Daarnaast zijn er lugubere bedreigingen op de muren van het plaats delict gespoten.
«
»
17:25 Forensic Files II
Een jonge tiener uit Texas en haar vriendje zijn op een wrede manier aangevallen op valentijnsdag. Zij wordt dood gevonden terwijl haar vriend weet te ontsnappen. De zaak is bijna vijftig jaar lang een cold case.
«
»
17:45 Forensic Files II
Drie bouwvakkers uit Indiana zijn neergeschoten en worden gevonden op de bouwplaats.
«
»
18:10 Forensic Files II
Een Texaan beweert een gereformeerd leven te leiden na zijn vrijlating wordt vervolgens veroordeeld voor moord. Hij houdt vol onschuldig te zijn, dus gebruikt hij forensische wetenschap van achter de tralies om te proberen zijn zaak te bewijzen.
«
»
18:35 Forensic Files II
Een succesvolle zakenvrouw uit Californië blijft maar ziek worden en dokters kunnen niet vaststellen waarom. Als ze overlijdt hebben de dokters nog steeds geen verklaring totdat ze ontdekken dat iemand in haar leven heeft gelogen over zijn verleden.
«
»
18:55 Forensic Files II
Het lijk van een 24-jarige criminologie student wordt in een deken gewikkeld gevonden langs een afgelegen weg in Brooklyn in New York. De politie ontdekt dat de uitsmijter van een bar haar moordenaar is.
«
»
19:15 Forensic Files II
Als een 79-jarige vrouw doodgeschoten wordt gevonden in haar huis, verdenken de rechercheurs in eerste instantie haar man of een agressieve buurman. Kogelhulzen op het plaats delict en een high-tech database onthullen een onverwachte moordenaar.
«
»
19:40 Forensic Files II
Een jonge alleenstaande moeder wordt ontvoerd bij een tankstation en wordt later neergestoken gevonden dichtbij een olieveld. De rechercheurs gebruiken voetafdrukken en bandensporen om vele verdachten uit te sluiten.
«
»
20:05 Forensic Files II
Als een 23-jarige marinier overlijdt in zijn slaapkamer, denken artsen in eerste instantie dat dit te wijten is aan een hartaanval. Maar als er arsenicum wordt gevonden in zijn organen, wordt zijn vrouw beschuldigd van moord.
«
»
20:30 Aurora Teagarden Mysteries: Something New
De jonge Aurora Teagarden keert terug naar Lawrenceton om haar postdoctorale opleiding te volgen, maar raakt al snel verwikkeld in een mysterie rond de verloofde van een goede vriendin.
«
»
21:55 Hailey Dean Mystery: Murder, With Love
Voormalig aanklager Hailey Dean is nu therapeut. Wanneer haar patiënt wordt ondervraagd over de plotselinge dood van haar ouders, komt Hailey's vorige baan goed van pas om haar onschuld te bewijzen.
«
»
23:25 Gestalkt
'Gestalkt' schiet mensen te hulp die voortdurend gestalkt worden en confronteert de daders. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker, om deze vervolgens te confronteren.
«
»
00:15 Gestalkt
'Gestalkt' schiet mensen te hulp die voortdurend gestalkt worden en confronteert de daders. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker, om deze vervolgens te confronteren.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers