TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
Simon en het team bezoeken Alex en Laura in het dramatische landschap van de Black Mountains van Wales. Het jonge gezin runt een ambachtelijke ciderhandel en heeft de wens om hun onderneming uit te breiden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
De 22-jarige Ellie uit Londen wordt begeerd door drie mogelijke dates, Jack, Darren en Felix. Het is aan hun om de zeevruchtenlinguine van Ellie's dromen te maken om een date met haar te winnen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Beecraft krijgt bezoek van kankerpatiŽnt Kevin, die ondanks een terminale diagnose positief in het leven probeert te staan. Hij kocht een boot en organiseerde een geldinzamelingsactie om andere kankerpatiŽnten te kunnen helpen.
«
»
14:25 Blind getrouwd: AustraliŽ
De koppels wonen hun eerste etentje bij, en terwijl Natalie alle verliefde koppels observeert, raakt ze overweldigd en verlaat ze de kamer. Terug aan tafel informeert de groep Jack over enkele geruchten.
«
»
15:45 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Morris schrikt wanneer ze haar patiŽnt Allan over de vloer krijgt. Hij is door aanslepende gezondheidsproblemen altijd al mager geweest, maar nu weegt hij nog amper 44 kg.
«
»
16:45 Families XXL
Stephanie runt het huishouden bij de familie Naudts en hun acht dochters, terwijl de mama van het gezin naar de pijnkliniek moet. De familie Luki vertrekt op vakantie. Een hele uitdaging, zo blijkt.
«
»
17:45 MasterChef AustraliŽ
Op het terrein van O.MY Farm worden de koks opgesplitst in drie teams van twee personen. Nadat ze een hoofdingrediŽnt voor hun gerecht hebben geplukt, ontdekken ze pas welke gang ze zullen bereiden.
«
»
18:50 Home and Away
In het ziekenhuis waken Irene en Marilyn aan het bed van Roo. Ze krijgen slecht nieuws: Roo slaagt er niet in om zelfstandig te ademen en zal moeten worden overgebracht naar een gespecialiseerde afdeling in de stad.
«
»
19:20 Blind getrouwd: AustraliŽ
Het pasgetrouwde stel zet een grote stap in hun relatie en gaat samenwonen. Maar de experts verspillen geen tijd door aan te kondigen dat het de Week van de Biecht is, te beginnen met het schrijven van brieven.
«
»
20:35 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd Real Madrid - Bayern MŁnchen, gespeeld in de halve finale van de UEFA Champions League.
«
»
23:10 vier-nul
Vier voetbalkenners bespreken het voorbije voetbalweekend: VTM-sportgezicht Aster Nzeyimana strooit met voorzetten, analist Marc Degryse goochelt met scherpe meningen, Frank Boeckx countert met zijn voetbalkennis en verhalen uit de kleedkamer.
«
»
00:25 Blind getrouwd: AustraliŽ
Het pasgetrouwde stel zet een grote stap in hun relatie en gaat samenwonen. Maar de experts verspillen geen tijd door aan te kondigen dat het de Week van de Biecht is, te beginnen met het schrijven van brieven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers