TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
Simon en zijn team bevinden zich in de verbluffende Somerset Levels en werken samen met Vicki en Bryan. Het stel droomt ervan meer tijd met hun jonge gezin door te brengen door een hoekje van hun veld om te toveren tot een unieke B&B.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
De vrijgezelle Rashaun kiest voor een date met Harley, Naomi of Keelie. Dit doet hij niet op basis van hun uiterlijk, maar op basis van hun kookkunsten. Degene die het favoriete gerecht van Rashaun kookt, gaat met hem mee op date.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Bower ontvangt de 29-jarige Wayne, die klaagt over pijnlijke steken in handen en voeten. Dr. Bower vermoedt dat de jongeman lijdt aan het Guillain-Barrť-syndroom, een zeldzame zenuwaandoening.
«
»
14:15 Blind getrouwd: AustraliŽ
Het is tijd voor de laatste twee bruiloften. Andrea en Richard lijken in huwelijksgeluk te verkeren, maar Lauren beschuldigt fitnessjunkie Jonathan ervan te aardig te zijn.
«
»
15:35 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Beecraft krijgt bezoek van kankerpatiŽnt Kevin, die ondanks een terminale diagnose positief in het leven probeert te staan. Hij kocht een boot en organiseerde een geldinzamelingsactie om andere kankerpatiŽnten te kunnen helpen.
«
»
16:35 Eenmaal Andermaal
Op de grote, overdekte rommelmarkt in het Waalse Ciney gaat Axel met zangeres Silvy De Bie op schattenjacht. Jacques krijgt assistentie en gratis commentaar van de chocolatier Dominique Persoone.
«
»
17:40 MasterChef AustraliŽ
De internationaal gerenommeerde chef-kok Clare Smyth van het Oncore Restaurant in Sydney stelt de thuiskoks op de proef met een complex gerecht geÔnspireerd op rundvlees, oesters en Ierse stout-pie.
«
»
18:40 Home and Away
De bom is ontploft. In afwachting van de hulpdiensten biedt Mali eerste hulp aan John en Roo. Beiden zijn nog in leven, maar in het ziekenhuis blijkt Roo geen gevoel meer te hebben in haar benen.
«
»
19:10 Blind getrouwd: AustraliŽ
De koppels wonen hun eerste etentje bij, en terwijl Natalie alle verliefde koppels observeert, raakt ze overweldigd en verlaat ze de kamer. Terug aan tafel informeert de groep Jack over enkele geruchten.
«
»
20:35 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund, gespeeld in de halve finale van de UEFA Champions League.
«
»
23:10 Drone Cops
Het team gaat op zoek naar een man die een agent heeft aangevallen en op de vlucht is geslagen.
«
»
00:05 Blind getrouwd: AustraliŽ
De koppels wonen hun eerste etentje bij, en terwijl Natalie alle verliefde koppels observeert, raakt ze overweldigd en verlaat ze de kamer. Terug aan tafel informeert de groep Jack over enkele geruchten.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers