TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 The Flintstones
Fred Flintstone woont met zijn vrouw Wilma en de huisdinosaurus Dino in het stadje Bedrock in het stenen tijdperk, waar voetaangedreven auto's langs de grotwoningen van de stad rijden. Fred en zijn vriend Barney werken voor een steenfabriek.
«
»
15:30 Columbo
De curator van een familiemuseum ensceneert een overval voor de verzekering en gaat vervolgens over tot moord om haar misdaad te verbergen.
«
»
17:00 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe een menselijke kanonskogel zijn doel mist, hoe een motorrijder af te rekenen krijgt met een boze ram en hoor kinderen dingen herhalen die hun ouders beter niet luidop hadden gezegd.
«
»
17:55 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe een man zijn evenwicht verliest en hoe een bladblazer een draaimolen laat draaien.
«
»
18:45 Top 20 Funniest
Wees getuige van een huwelijk waar de gasten net iets meer te zien krijgen dan ze hadden verwacht en ontdek wat er gebeurt wanneer een schoonheidskoningin van een praalwagen dondert.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe twee professionele badmintonspelers het tijdens de Canadian Open iets te bont maken.
«
»
20:30 Cross of Iron
Het regiment van sergeant Steiner probeert te overleven in de strijd tegen de oprukkende Russen. Maar dan verschijnt de ambitieuze kapitein Stransky ten tonele.
«
»
22:55 Kurt Cobain: All Apologies
Een documentaire over de zanger en gitarist Kurt Cobain van de Amerikaanse grungeband Nirvana. Deze documentaire bevat interviews met Kurt zelf en zijn bandleden waaronder: Krist Novoselic, Dave Grohl en oud-drummer Chad Channing.
«
»
00:05 Helicopter ER
De helikopter landt in de bossen nabij Scarborough om een jongetje met een vermoedelijk rugletsel te redden. Piloot Colin brengt het team naar een man wiens tractor gekanteld is op een drukke weg.
«
»
01:05 The Island with Bear Grylls
Barnes neemt heel veel risico om ervoor te zorgen dat er het broodnodige voedsel op tafel komt. Hij trotseert de natuur, met grote gevolgen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers